Lucrătorul în lumină
 




Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
———







 

 

 

În centrul TOTULUI SPIRITUAL se regăsește creatorul, TATĂL tuturor cuvintelor și ființelor. Termenul TATĂ este utilizat aici ca energie penetrantă masculină a unei nașteri divine. Acest simbol se referă la această naștere divină. Un impuls spiritual de creație, prin care energiile sunt dispersate în tiparul și imaginea creatorului original. Aceste energii dispersate continuă să se învârtă și să se miște în jurul creatorului original, nu ca forme separate, ci ca o parte a creatorului original.

Spre deosebire de MAMA ENERGIE, care este receptivă și hrănitoare, acest simbol TATĂ este reprezentativ pentru impulsul nostru interior și nevoia de a deveni co-creator. Doar prin această ENERGIE TATĂ putem deveni noi înșine un tot creațional. Creațiile noastre din acest plan pământesc ne învăluie și se hrănesc din noi, creatorul lor. Noi suntem sursa lor de hrană și astfel, noi trebuie să ne asigurăm că ceea ce ne înconjoară ne și îmbogățește totodată. Orice creație se poate întoarce spre creatorul său ca o sursă de energie neechilibrată. Prin energiile echilibrate din simbolul pentru cuvântul TATĂ, voi vă puteți energiza propriile energii creative pentru a se alinia într-un dans cosmic al UNITĂȚII.

Pentru ca acest simbol al cuvântului TATĂ să se poată relaționa la lumea materială, creațiile colaterale necesită reprezentarea printr-un număr care este îndeajuns de dens pentru planeta Pământ. Așadar, veți observa că acest simbol poartă patru sateliți creaționali, numărul  manifestării.

Din nou, există supratonuri dimensionale care pătrund până în inima acestui simbol și acestea pot fi atinse în același mod descris la simbolul pentru cuvântul „intuiție”. Prin activarea triunghiurilor dimensionale din fiecare cerc, deasupra și dedesubtul punctului de centru, veți începe să aveți sateliți de culori ce se învârt în jurul axelor lor, atașați totului creațional care se învârte și oscilează pe propria lui frecvență și culoare. Aveți un dans cosmic armonios redat prin acest simbol al cuvântului TATĂ. Fluiditatea acestui dans cosmic este expansivă și energizantă, este o lume creativă a elementului FOC.

Prin acest simbol puteți activa energiile voastre inspiraționale și creative pentru a începe un balet coregrafiat de ESENȚA SUFLETULUI vostru. Veți deveni inspirați de cunoașterea din centrul cercului, apropiindu-vă mai mult ca niciodată de adevărul divin. Baletul sufletului vostru va fi dansat și pus în scenă în interiorul corpului vostru fizic, determinând densitatea corpului vostru să recreeze un corp de lumină. Frecvența creativă a acestui simbol poartă amprenta luminii în interiorul hotarelor creaționale.

Acest simbol este o întâlnire pivotantă cu extazul spiritual.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.