Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Din CERCUL SACRU noi răsărim înfloritori ca un aspect atotpătrunzător al lui DUMNEZEU… TOT CE ESTE. Acesta este un simbol puternic și sensibil. Acesta este un simbol care vă poate activa PUTEREA. PUTEREA din acest simbol nu este latentă, ci este deschisă și dinamică. Acest simbol conține o PUTERE zăvorâtă în interiorul său. Aceasta străpunge eterurile cosmice cu o forță sălbatică, primitivă și autoritară, o puternică forță spirituală pe care noi o putem comanda. Este esența noastră, PUTEREA ȘI FORȚA care ne-au fost negate de-a lungul întregii noastre existențe în lumea materială.

PUTEREA noastră de SPIRIT a fost ingredientul care a lipsit din căutarea noastră pentru STĂPÂNIRE. Când rostim cuvântul putere, dintr-un aspect al forței zăvorâte ce este conținută de SPIRITUL nostru, ne recâștigăm stăpânirea /controlul asupra  circumstanțelor din viața noastră. Ne recâștigăm PUTEREA de a controla mediul nostru pământesc și devenim co-creator cu DUMNEZEU.

Acest simbol vă permite să pășiți pe latura exterioară și să vă câștigați propriul avânt și, într-un moment de STRĂPUNGERE DIVINĂ, pătrundeți în eteruri cu toată forța cercului interior aflată în interiorul suliței/ săgeții voastre de putere. Penetrați câmpul de forță și cu piramida voastră de putere, aflată pe culmea valului de putere, aveți controlul și sunteți STĂPÂNI PESTE LUMEA VOASTRĂ.

Petreceți un timp concentrându-vă asupra acestui simbol și vă veți descoperi puterea și forța fundamentală, ce este prezentă în orice. Sunteți capabili să folosiți acest instrument puternic, deoarece voi sunteți făcuți din același praf de stele. Cuvântul SPIRIT conține elementele creației, și prin urmare, vă permite s㠓o străpungeți”. Acesta este adevărul de secole ce este conținut în săgeata voastră personală și cu puterea zăvorâtă în interiorul vostru, pătrundeți prin spațiu și timp, în centrul lui DUMNEZEU ȘI AL ADEVĂRULUI ABSOLUT.

Vă puteți obține triumful personal când înțelegeți puterea care se află în acest simbol pentru cuvântul SPIRIT și în interiorul forței fundamentale a mecanismului de propulsare. Printr-o forță de VOINȚĂ DIVINĂ și prin SPIRITUL puterii de penetrare, luați ființă în adevăratul vostru element. Aceasta este renașterea speciilor. Acest simbol recreează în interiorul vostru adevărata realitate fundamentală a originii voastre.

Este indicat să examinați și să vă concentrați asupra acestui simbol din poziție culcată. Motivul este că, făcând acest lucru, deveniți porțiunea de la baza piramidei situată în vârful săgeții. Deveniți o parte din forța conținută de acest simbol al puterii. Devenind o parte activă a ingredientelor pentru lucrul cu acest simbol, vă accelerați folosul pe care îl aveți din acest simbol.

Așadar, acesta este simbolul pentru FORȚA ȘI PUTEREA DE SPIRIT și vă recomand să îl folosiți ca pe un instrument spiritual zilnic. Acest simbol va lucra zilnic cu voi pentru a vă învinge natura dualistă a corpului vostru fizic. Acest simbol vă va ajuta să vă ridicați deasupra limitărilor fizice ale dualității și vă va ajuta să penetrați eterurile creaționale. Vă va scoate și vă va ridica din limitele proprii, acolo unde veți putea găsi elementele primare, celulele și moleculele creaționale ale adevăratei voastre constituții fizice.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.