Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

În acest simbol pentru cuvântul SFÂNT se află puterea universului. Trinitatea TATĂLUI, FIULUI ȘI SFÂNTULUI DUH devine forța viguroasă triplă prin care creația se poate manifesta. Aceasta este puterea universală a pătrunderii matricei universale. Acest simbol este o mică parte a șablonului divin, ce poate fi conectat la REȚEAUA DE AUR A VIEȚII.

Concentrându-vă asupra acestui simbol pentru cuvântul SFÂNT, veți începe să vedeți cum începe să vibreze și să se învârtească. Ochiul vostru interior va începe să vadă că aceasta este de fapt o ROATĂ, care se mișcă în jurul unui ASTRU central care pulsează și este viu cu sclipiri de energie explozivă, unele conținute și altele împrăștiate prin această roată plină de iubire. De la acest astru central de energie, înțelesul de roată începe să se dezvăluie în cel mai lăuntric centru al ființei voastre. Veți realiza că acest simbol poate pătrunde până la centrul ființei voastre și că începe să se învârtă într-o armonioasă re-creare în viața voastră.

Din perspectiva acestui simbol, puteți re-crea lumea voastră și să începeți s-o armonizați cu matricea divină. Puteți pătrunde până la centrul minții universale. Cunoașterea lumii matrice va deveni clară și vă veți reconecta la un tipar care a fost creat de propriul vostru SINE DUMNEZEU. Veți începe să reconectați multe și diferite ȘUVIȚE AURII de înțelegere. Veți pătrunde din ce în ce mai adânc, totdeauna conștienți de misterul divin care, până acum, a stat ascuns de ochii voștri pământeni.

Acest simbol pentru cuvântul SFÂNT poate deveni cel mai important punct de început de la care puteți accesa adevărul. Armonia numărului trei devine strălucitor de aparentă și se potrivește cu adevărul circular ce s-a mișcat în jurul vostru de când v-ați născut pe Planeta Pământ. Fiecare individ care începe să se armonizeze cu acest simbol pentru cuvântul SFÂNT, începe o fază de reamintire în viața sa personală. Amintiri ale vieților trăite în puternice locuri precum Egipt, Lemuria, Atlantida și alte perioade de DESĂVÂRȘIRE SPIRITUALĂ. Amintiri răscolitoare aduc straturile împlinirii spre jumătatea sufletului vostru care așteaptă și care este energizat în spirit. Aceste straturi încep să fuzioneze cu câmpul vostru pământean de aură și să penetreze până la centrul acestei forme de viață umană care este îmbrăcată în trupul vostru actual.

Simbolul pentru acest cuvânt SFÂNT și cuvântul în sine reprezintă UNITATEA. În UNITATE găsim noi adevărul. Doar din această perspectivă de unitate universală și spirituală ne putem găsi propria noastră unitate/ integritate. Porțiunile fragmentate ale ființei noastre circulare încep să circule și devin magnetizate la centrul nostru. Din centrul nostru, noi începem să ÎNFLORIM într-o floare spirituală de UNITATE. Propria noastră înflorire este apoi hrănită de la centrul creației, unde ne găsim propriul nostru SINE DUMNEZEU.

SINELE nostru DUMNEZEU întotdeauna circulă și se armonizează cu tot ce a fost rupt de DUMNEZEU. Acest DANS AL FLORILOR aduce explozia puternică a iubirii divine din pulsațiile centrale ale lui DUMNEZEU.

Pătrundeți până la centrul misterului acestui simbol pentru cuvântul SFÂNT și veți începe propriul vostru DANS CU CREAȚIA.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.