Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Din acest cerc simplu, “limbajul luminii” devine o vie energie vibrațională ce pătrunde în centrul universului. Dintr-un punct al simplității sunt create minunatele tipare energetice ce poartă adevărul galactic spiritual. Din acest punct al simplității au luat naștere tiparele energetice ce poartă o semnificație extraordinară pentru trezirea noastră spirituală pe Planeta Pământ.

Cercul acesta singur reprezintă singularul TOT. O realitate circulară ce este energizată divin. Din inima acestei energii circulare creative este accesat adevărul și este cunoscut în interiorul ființelor circulare care suntem. Noi corespundem tiparelor universale ale codului nostru original, ce a fost declanșat de suflarea fierbinte a lui DUMNEZEU. Din focul acesta al minții universale am fost aduși să ne reamintim aceste coduri ale universalității.

Scopul și misiunea noastră sunt conținute în voidul spațiului circular. Cutreierând prin și în jurul spațiului din interiorul cercului, suntem forțați pentru prima oară să ne reamintim GRANDIOSUL DESIGN. Noi suntem copiii luminii, aduși la formă de o reamintire a locului de unde venim. Suntem praful stelar la minții universale, închegat și răcit pentru a forma un tipar ușor de recunoscut, însă acest tipar este ascuns minții noastre conștiente. Așadar, memoria circulară este ascunsă de la viață la viață, iar noi ne tot învârtim, uitând că acesta este tiparul ființei noastre interioare, înfrumusețat de manifestarea exterioară a acestui tipar circular. Suntem concepuți divin în cadrul tiparului matricei universale.

Așadar, CERCUL SACRU devine punctul de început de unde vom începe să înțelegem “acest limbaj al luminii.”

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.