Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

În acest simbol găsiți din nou trinitatea. MÂINILE așa cum sunt prezentate aici, sunt mâini iubitoare universale, mâinile spiritului care ajută și mâinile noastre, prin care suntem conectați în univers și cu vecinii noștri din univers.

Acest simbol efectiv respiră odată cu BĂTAIA DE INIMĂ A UNIVERSULUI. Cercurile din acest simbol au aceeași înălțime și sunt la fel de egale. Nu există nici cea mai mică aluzie la o înălțime sau o înzestrare superioară în acest simbol. Parteneri egali într-o responsabilitate împărțită pentru matricea universului. Luându-ne de mână în acest iubitor și universal eveniment, noi culminăm în înțelegerea locului nostru în frăția umană. O adevărată frăție în care fiecare își are partea sa și își aduce aportul său personal, un eveniment de o măreție profețită și un aliniament de o semnificație planetară enormă.

MÂINI iubitoare se întind spre un alt aspect divizat al lor. Acestea sunt mâinile unite ale amintirii sufletului, îmbrățișând tema centrală a UNITĂȚII. Acest fel de experiență este exploziv și puternic. Luați MÂNA vecinului vostru și simțiți BĂTAIA DE INIMĂ DIVINĂ, simțiți UNITATEA voastră și nu diferențele dintre voi. Veți începe să simțiți cunoașterea dobândită, pe care o înmagazinează acest aspect diferit al vostru spre beneficiul vostru, pentru că noi contribuim cu toții la întreg. Fiecare experiență personală își are locul în creuzetul focului spiritual. Un cazan de energie electrificată pentru a fi distribuit în rețeaua de aur. Un fel de bibliotecă spirituală, pentru cercetare și adoptare, din ROATA VIEȚII.

Acest simbol are multe nivele dimensionale. Dacă începem cu primul cerc, ne putem concentra asupra perfectei sale simetrii. Acest gând al simetriei începe să învârtă încet simbolul energizat, un FAR rotitor AL IUBIRII. Pe măsură ce avansăm spre al doilea cerc, ne dăm seama că acest cerc și spațiul din jurul său încep să se învârtă chiar mai repede decât primul cerc. Așadar, avem acum primul nostru cerc învârtindu-se încet, iar cercul din mijloc învârtindu-se puțin mai repede. Avansând spre cercul periferic, noi am activat o rotire chiar mai rapidă a acestui cerc și a spațiului din jur. Avem acum trei viteze diferite de rotire.

Acest simbol pentru cuvântul MÂINI poate deveni acum un far universal de lumină care semnalizează tristeții din inimă să vină să se încălzească la focul magnific din inima noastră. Putem fi călăuze pentru aventurierii sceptici ce vin în calea luminii inimii noastre calde.

Dacă oprim cercurile rotitoare și privim din nou simbolul, putem vedea o altă dimensiune în acest simbol. Centrul cercului poate fi ridicat în sus și atunci avem triunghiul și cercurile simbolului pentru cuv­ântul SFÂNT. O SFÂNTĂ CONEXIUNE realizată de mâinile spirituale care sunt conectate în UNITATE. Simbolurile devin energii îmbinate, simboluri ale locului nostru în frăția umană,  o SFÂNTĂ TRINITATE a reflexiei GLORIEI LUI DUMNEZEU.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.