Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

DUMNEZEU, gândindu-se la sine însuși, a creat lumina. Din această dimensiune circulară a primului gând al lui DUMNEZEU, lumina, creația Serafimilor și a Elohimilor emană din natura lor circulară, rămânând conectată la UNIUNEA LUI DUMNEZEU… TOT CE ESTE. Serafimii și Elohimii au divizat în continuare lumina pentru a crea aspectul divizat al lui DUMNEZEU, care este omul. Din natura dualistă a acestei creații, ne străduim din răsputeri să descoperim CERCUL inițial al UNITĂȚII și întregul nedivizat.

Lumina este puternica manifestare energetică secundară a lui DUMNEZEU. Este puterea prin care comunicăm cu și prin matricea universală. Cercul de lumină va pătrunde până în centrul MINȚII lui DUMNEZEU și va transmite în mod direct comunicații inter-dimensionale inteligente la toate straturile MINȚII inteligente a lui DUMNEZEU.

Simbolul pentru lumină este format din trei straturi, fiecare dintre ele concentrându-se în jurul centrului, fiecare reprezentând TRINITATEA și fiecare cooperând inteligent cu matricea divină. Mișcarea în cerc a acestei ROȚI DE LUMINĂ va codifica superstructura voastră pentru ca aceasta să-și poată reaminti amprenta sa divină. Acest simbol poartă informația portalurilor multidimensionale prin care noi putem accesa întreaga cunoștință. Acesta este portalul cunoștinței prin care trebuie să ne transformăm dimensional, înainte ca întreaga planetă să poată fi înălțată.

Simbolul luminii este un puternic accelerator de frecvențe dimensionale și penetrează straturile design-ului uman. Corpul vostru va răspunde la acest simbol deoarece este chiar materialul din care suntem alcătuiți. Este un portal interior de LUMINĂ PURĂ ce poate intensifica propriile voastre puteri de pătrundere. Facilitează trezirea particulelor atomice din fiecare celulă. Are puterea de a lumina lumea voastră cu memorii ascunse de conexiune și iubire universală.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.