Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

Acest simbol este foarte asemănător cu simbolul pentru ILUZIE. Cu toate acestea însă, veți vedea că în acest simbol se află o linie ce separă piramida incompletă de vălul de deasupra. Ce înseamnă acest lucru pentru noi, raportat la ceea ce a fost prezentat până acum?

Așa cum am văzut în simbolul pentru ILUZIE, am fost foarte aproape să descoperim armonia cercului lui DUMNEZEU… TOT CE ESTE. Acum descoperim că JUDECATA/ CRITICA ne depărtează din ce în ce mai mult de instrumentul care ne va ajuta să pătrundem în inima cercului……TOT CE ESTE… DUMNEZEU. De fapt, ne depărtăm de DUMNEZEU prin criticile noastre și fiecare critică ce își găsește sălaș în interiorul nostru are puterea de a ne depărta din ce în ce mai mult de CREATORUL PRINCIPAL. DUMNEZEU este totul și totul este în DUMNEZEU și nu trebuie să uităm acest lucru niciodată. Trebuie să ne folosim VOINȚA pentru a forța JUDECATA să ne părăsească pentru totdeauna. DUMNEZEU nu judecă pe nimeni și nimic, așadar ce ne dă nouă dreptul de a decide ce e bun și ce e rău.

Acest simbol este încărcat cu JUDECATĂ și este, de fapt, o povară insondabilă cu care omul se încătușează pe sine însuși/ însăși, pe parcursul acestei călătorii pe Planeta Pământ. Răsturnând cu susul în jos acest simbol, aveți un vas gol cu care vă puteți umple inima, cu orice tip de critică pe care vi-o puteți imagina, de la o viață la alta. Puteți umple acest vas cu orice formă de DIVIZIUNE care vi se potrivește și pe care v-o puteți imagina, dar va sosi ziua când va trebui să goliți voi înșivă acest vas. Pentru fiecare critică este necesară o uriașă forță de VOINȚĂ ca aceasta să poată fi azvârlită afară. Pe măsură ce fiecare critică este azvârlită de voința noastră spirituală, începem să vedem cum simbolul începe să se rotească. Acesta este un proces îndelungat și poate dura multe vieți până este înfăptuit. Odată ce avem simbolul în poziția normală, putem începe lunga și dificila călătorie spre un loc de UNITATE și NEUTRALITATE. Acesta este, de asemenea, un drum lung și nu se parcurge ușor. Este mai bine să nu JUDECAȚI, încă de la început. Întotdeauna, frumusețea este în interior și este acolo unde sufletul sau spiritul se află în uniune totală cu DUMNEZEU. A judeca ceva sau pe cineva înseamnă a-l JUDECA PE DUMNEZEU.

Există întotdeauna o cale de ieșire din dubiul în care s-ar putea să ne aflăm și, de aceea, indiferent de cât de adânc ne-am împotmolit, ne putem ridica. Acest simbol conține într-adevăr a mare cantitate de SPERANȚĂ. Speranța salvării și a uniunii. Tocmai când omul care stă să se înece, se duce la fund pentru a treia oară, MÂNA DIVINĂ, se va întinde și ne va apuca și ne va salva din separatismul și din DIVIZIUNEA noastră CRITICĂ FAȚĂ DE VIAȚĂ.

În acest simbol, putem merge pe drumul singular al uniunii și unității înapoi prin văl. Acesta este momentul în care oportunitatea va apărea și printr-o singură instanță aleasă, putem aduce piramida incompletă înapoi prin văl și cu speranța răscumpărării răsunându-ne în urechi și în inimi, ne putem ridica deasupra vălului. De aici, ne putem folosi de voința noastră spirituală, pentru a aduce piramida incompletă la locul ei real și, după aceea, să ne începem penetrarea spre centrul cercului… DUMNEZEU. Prin intermediul acestui simbol puteți observa cum ne facem noi înșine drumul spiritual lung și dificil. Ne distanțăm de uniunea noastră în spirit. Acest simbol poartă un mesaj puternic legat de dualitate și de aspectele pozitive/ negative ale vieții pe pământ. Prin intermediul acestui simbol, și prin viața însăși, trebuie să atingeți punctul de neutralitate, înainte de a începe adevăratul vostru drum spiritual. Acest simbol vă va ajuta să mențineți neutralitatea și vă va ajuta să simțiți uniunea, prin cuvinte și gânduri alese. Acest simbol poate fi privit ca un reprezentant al egalizării divine. Acest simbol este un instrument care vă poate arăta crucea pe care o purtăm în timpul vizitei noastre pe pământ, așa cum a purtat-o și Iisus Christos. Pătrundeți în acest simbol și folosiți-l ca pe un instrument de transformare care vă va ajuta să vă separați de orice JUDECATĂ. Ieșiți din acest simbol cu o atitudine de ESENȚIALITATE ȘI RESPECT SPIRITUAL.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.