Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Frumosul trandafir albastru înflorește din INIMĂ în desăvârșirea circulară reconectată, respirând în și prin respirația divină, animând atomii creativi din univers.

Dacă întoarceți acest simbol pentru INIMĂ pe o parte, aveți o CHEIE. Aceasta devine atunci cheia realinierii conexiunii care este activată de ARCUL LEGĂMÂNTULUI. Acesta este legământul prin care DUMNEZEU transmite embrionul pământean. Un embrion încastrat într-un corp uman de dualitate voalată. Cheia din inimă murmură adevărul spre urechile noastre umane. Noi percepem lumea noastră pământeană prin ochii sufletului, însă nu putem vedea încă adevărul, din cauza dualului vas trupesc al nostru.

Acest simbol va trezi în voi cunoașterea a cine și ce sunteți voi cu adevărat. Voi sunteți adevărul care sălășluiește în inima voastră. Această trezire sau reconectare de aliniere a fost profețită de la începuturile vremii. Simbolul ne arată întregul adevăr prin intermediul cercului sacru, care apare deasupra vălului. La nașterea noastră, pășim afară din cercul sacru, pășim prin văl odată ce respirăm pentru prima oară și ne îmbrăcăm sufletul cu trupul uman și apoi călătorim prin lecția pământească încercând să găsim UNITATEA CIRCULARĂ dintr-o perspectivă a dualității. Răsuciți cheia iluminării voastre în ușa încuiată din inima voastră și îmbrăcați-vă cu UNITATEA SUFLETULUI în locul dualității unui corp uman. Întorcând acest simbol pe partea cealaltă, aveți cheia și aveți perspectiva NEUTRALITĂȚII, prin care puteți activa ARCUL LEGĂMÂNTULUI.

Făcând cunoștință cu acest simbol, voi activați puternica realiniere de energie. Odată ce această energie se declanșează, trebuie să mențineți o atitudine de neutralitate și toleranță, altfel, energia argintie de jos și energia aurie de sus nu vor fuziona spre iluminare, ci mai degrabă vor porni un foc electric în corpul vostru care vă va chinui sufletul. Voi trebuie să ridicați vălul și să vedeți prin iluzia dualității de jos și să pătrundeți spre CERCUL UNITĂȚII care se află deasupra. Odată ce ați pătruns prin ceața dualității pământene, sunteți energizați și fluidificați spiritual. Vă amestecați și fuzionați cu VIAȚA TOATĂ, plasându-vă astfel în centrul veșnic-expansivului vortex circular, de armonioasă interacțiune cu toate formele de viață și planetele. Descuind ușa din inimă cu acest simbol cheie, voi v-ați dobândit măiestria. Ați penetrat vălul și v-ați avântat în spirit spre adevărul care v-a fost menit să-l descoperiți de la începuturi. Voi ați reconectat cercul întrerupt din centrul inimii și veți umple SFÂNTUL GRAAL din adâncurile MINȚII LUI DUMNEZEU și nu veți mai fi înfometați sau separați niciodată. Măiestria reconectată, o floare a perfecțiunii și purificată prin ESENȚA SUFLETULUI vostru.

Utilizând acest instrument pentru propria voastră înțelegere, veți începe să înfloriți într-o floare de energie creativă divină.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.