Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Până acum, avem cuvinte bine definite, care au fost pozitive/ benefice și majoritatea au fost de origine circulară. Acum am ajuns la un simbol foarte important. Acest simbol este o parte importantă a întregului conținut al LIMBAJULUI LUMINII. Acest simbol se află chiar în miezul a tot ceea ce a fost prezentat până acum. Planeta Pământ este o lume iluzorie ce ne prinde în capcană cu atașamentele sale magnetice de posesiuni și dorințe pământești. Recunoașterea ILUZIEI care ne înconjoară este cel mai semnificativ pas pe care îl puteți face în călătoria voastră spre ILUMINARE.

Acest simbol nu se mișcă. Dă o senzație de energie care stagnează. Nimic nu curge și nu se armonizează cu acest simbol. Așadar, cum penetrăm această ILUZIE în care ne găsim și cum pătrundem spre latura spirituală a vieții? Ei bine, acest simbol este de fapt jumătatea de jos a simbolului pentru OM. Singurul ingredient care lipsește este cercul de la vârf. Cu această energie circulară care lipsește de la vârf, pare că nu avem spre ce ne revărsa. Trebuie să înțelegeți semnificația ILUZIEI și cu credință mergeți mai departe, ca și când CUNOAȘTEȚI/ ȘTIȚI că este ceva mai presus de viață. Așadar, cu acest gând în minte, începem să voim o pătrundere a VĂLULUI DE ILUZIE. Punctul de vârf al piramidei incomplete de la bază începe să avanseze prin VĂL și va continua să avanseze și să penetreze această ILUZIE atâta timp cât noi ȘTIM că este o ILUZIE. Piramida incompletă continuă să se ridice până când alunecă ușor la locul ei, pe linia care, înainte de asta, reprezenta VĂLUL. Acum, avem o piramidă completă. O piramidă puternică de pătrundere de început.

Prin VOINȚA și CREDINȚA noastră, ne-am ridicat deasupra iluziei și avem acum un instrument de care avem nevoie pentru a pătrunde spre centrul cercului... DUMNEZEU. Acest simbol este un puternic accelerator care îl ajută pe om să rămână focalizat pe câștig. Acest simbol vă va ajuta zilnic să jucați acest joc al vieții ca să câștigați. Victoria voastră personală îi va inspira și îi va provoca pe prietenii voștri să vi se alăture. Veți deveni voi înșivă un accelerator și, în acest fel, veți pătrunde din ce în ce mai adânc spre centrul cercului lui DUMNEZEU… TOT CE ESTE… VOI ÎNȘIVĂ.

Acest simbol este direcțional și ajută pe oricine care îl folosește să rămână focalizat. Ne provoacă într-un mod ironic să descoperim instrumentul ascuns al propriei noastre eliberări. Este un simbol care saturează utilizatorul cu venerație spirituală. Acest simbol promovează o tăcere interioară, din care putem găsi puterea să mergem mai departe în această lume a ILUZIEI. Așadar, am început cu un simbol care părea să nu aibă armonie, și, pe măsură ce am pătruns mai adânc deasupra VĂLULUI, am descoperit armonia și împlinirea circulară pe care le-am căutat. Așadar, acest simbol pentru ILUZIE este el însuși o ILUZIE. Cercul a tot ce este a fost acolo încă de la început, a fost necesar doar ca noi să ne activăm VOINȚA ca să îl descoperim. Bineînțeles, căutarea noastră pentru împlinirea spirituală nu se oprește la acest simbol. Am explorat multe simboluri și vom trece mai departe la mult mai multe. Cu toate acestea însă, acest simbol este un puternic accelerator pentru propria voastră practică. Este un instrument puternic și dinamic și dacă învățați să pătrundeți în puterea sa, vă veți accelera propriul drum spiritual.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.