Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Acest simbol are capacitate vizionară, capacitatea de a transforma și de a activa SPIRALA DIVINĂ, ce umple pentru totdeauna cupa cunoașterii. Acest simbol demonstrează clar că există un cerc incomplet, groaznic de incomplet, ce ispitește căutătorul SFÂNTULUI GRAAL să continue cercetarea. De atunci încolo, căutăm o cupă iluzorie, despre care se spune că CHRISTOS a folosit-o la ultima cină. Este adevărat?

În zilele cavalerilor și ale căutărilor acestora, SFÂNTUL GRAAL a fost o căutare de mare dificultate, dar există un adevăr ascuns și acesta a reprezentat adevărata căutare. La un moment dat, SFÂNTUL GRAAL a fost un potir sau un ulcior ce a existat în realitate, din care CHRISTOS a fost săturat cu vinul pământean al omului. Astăzi, SFÂNTUL GRAAL sălășluiește în CENTRUL INIMII LUI CHRISTOS din care oamenii se pot alimenta cu SPIRITUL LUI CHRISTOS DE UNIUNE.

Ce activează această cupă plină a spiritului? Mecanismul de reconectare electrică a ARCULUI LEGĂMÂNTULUI. Scânteia electrică a spiritului umple SFÂNTUL GRAAL cu elixirul sufletului, vinul uniunii ce saturează spiritul omului cu RESPIRAȚIA SFÂNTĂ A LUI DUMNEZEU. Odată ce această RESPIRAȚIE DIVINĂ A LUI DUMNEZEU a trecut în corp, SFÂNTUL vostru GRAAL este umplut pentru totdeauna cu râul auriu de alimentare….. DUMNEZEU ÎMBRĂȚIȘÂND OMUL.

SFÂNTUL GRAAL debordă de generozitate spirituală, dar aceasta se revarsă și în afară, până în cele mai îndepărtate colțuri ale galaxiei. Viziunea voastră spirituală este conectată la rețeaua universală și voi emiteți totodată o frecvență de uniune, la care universul și galaxia vor răspunde. Vă aflați atunci în recepționare și deveniți o NOTĂ DIVINĂ în orchestra universală, un instrument integral al compoziției melodioase, ce reverberează prin toată REȚEAUA DE AUR.

Căutarea îndelungată și dificilă a SFÂNTULUI GRAAL a fost o victorie pătrunzătoare, o victorie dulce ce este savurată de sufletul victorios. Revendicați-vă victoria, umpleți-vă SFÂNTUL GRAAL cu nectarul promis.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.