Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Există o diferență netă între cuvântul simțire și cuvântul emoție, iar noi vom explora aceste diferențe prin reprezentările lor simbolice. Simbolul cuvântului emoție este diferit de orice am întâlnit până acum, deoarece nu există cu adevărat un cerc implicat în acest simbol. Motivul lipsei unei reprezentări circulare este că emoția poate fi activată de simțiri care nu sunt neapărat acelea ale UNITĂȚII. Emoțiile noastre încep să spiraleze energia și să ducă la o concluzie corespunzătoare. Cuvântul EMOȚIE este de asemenea un instrument de stocare a informațiilor în ESENȚA SUFLETULUI nostru. Cu toate acestea, informațiile stocate sunt cicluri de energie acumulată, care sunt straturi în ESENȚA SUFLETULUI. Noi trecem prin multe vieți și straturi ca să câștigăm ciclul de oportunități pentru viața viitoare. Aceste straturi de obicei urcă în spirală spre cicluri evolutive din ce în ce mai înalte, straturi emoționale de realizări sau eșecuri înmagazinate, depinzând de lecția acelei vieți. Aceste straturi emoționale sunt SEMNĂTURA SUFLETULUI.

În simbolul pentru acest cuvânt EMOȚIE, găsiți două linii care arată ca dinții unui ferăstrău și un model spiral care ascede din cea de-a doua linie cu dinți de ferăstrău. Aceste două linii ca dinții de ferăstrău reprezintă cele două linii ale dualității, simbolul pentru semnul Vărsătorului și ele reprezintă de asemenea și spațiul dintre cele două linii  care este o cale sinuoasă cu sens unic. Există multe întoarceri din drum în această cale interioară și reprezintă fidel drumul pământesc prin VĂLUL DUALITĂȚII. În această ERĂ A VĂRSĂTORULUI noi începem să învățăm natura electrică a corpurilor noastre și esența pliabilă a aerului și spațiului din jurul nostru.

Dacă întoarceți acest simbol într-o parte, astfel încât liniile dinților de ferăstrău să fie în partea de jos și spirala să iasă spre vârf, veți vedea linii care se aseamănă foarte mult cu liniile afișate de un electrocardiograf ce arată energia electrică a inimii. Acum, dacă trasați o spirală identică înapoi în jos spre cealaltă parte a liniei dinților de ferăstrău, veți obține ceva ce seamănă cu un ou spart. Acesta este momentul nașterii noastre în energia spirală a inimii. O spectaculoasă naștere în adevărul esenței noastre spirituale, ESENȚA SUFLETULUI UNITĂȚII NOASTRE.

Prin EMOȚIE noi pornim spirala noastră spirituală de întrețesere aurie a conexiunilor electrice de la o inimă la alta. Noi ne extindem prin toleranță emoțională și ne reconectăm esența noastră electrică și prin aceasta pătrundem în secretele electrice ale universului. Alăturându-ne în continuare proprietăților electrice și magnetice ale EREI VĂRSĂTORULUI, noi trecem în frecvența electromagnetică a ELIBERĂRII noastre.

Prin stocarea conștientă a EMOȚIILOR voastre dintr-o perspectivă a toleranței, voi electrizați și magnetizați propria voastră ASCENSIUNE prin spirala reconectării electromagnetice. Voi permiteți liniei inferioare a dinților de ferăstrău să cadă și vă aduceți frecvența electrică într-un punct al UNITĂȚII. Atunci voi puteți emite frecvența voastră spre spațiul pliabil din jurul vostru și conexiunile electromagnetice pornesc ascensiunea în spirală a energiei de reconectare divină cu DUMNEZEU... TOT CE ESTE. Energia din partea de sus a piramidei spirale începe să zumzăie și să vibreze și, dacă priviți cu atenție, veți vedea CERCUL care s-a format pe această pagină și de asemenea în viața voastră.

EMOȚIA din viețile noastre este instrumentul de transformare, energetic și electric al intenției divine. Straturile de informație pe care le conține acest simbol încep să se evidențieze ca modele în spirală, asemănătoare modelelor de mișcare circulară ale propriului nostru design. Energia care ne însuflețește și ne înconjoară pe fiecare dintre noi este un vortex personal al înzestrării noastre emoționale.

Lucrând cu acest simbol al cuvântului EMOȚIE, veți începe ascensiunea spirală a propriului vostru model de miracol electromagnetic neutru și armonios.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.