Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Cercul sacru este punctul central din care putem dobândi înțelegerea lui DUMNEZEU. În centrul pulsant al lui DUMNEZEU, scânteile creative ale luminii sunt aruncate în design-urile grandioase ale triunghiului și cercului, care reprezintă cuvintele ALFA ȘI OMEGA. Începutul și sfârșitul, centrul a tot ce este și centrul de unde descoperim adevărul... DUMNEZEUL.

Din centrul creativ, lumile care se învârt au creația lor pulsantă, aduse voit în existență din cuvântul și gândul lui DUMNEZEU.

Concentrându-vă asupra acestui simbol pentru cuvântul DUMNEZEU, puteți începe să vedeți acest simbol cum începe să se învârtească. Acest simbol învârtitor este puternic și dinamic, învârtindu-se într-un mod magnetic și propulsiv spre o DESĂVÂRȘIRE UNIFICATĂ. Începutul a ajuns aproape de adevărul sfârșitului, EXISTENȚIALITATE contopită, armonioasă și iubitoare, expansivă și contractilă, volatilă și neschimbătoare, ETERNITATEA VEȘNICĂ.

Cuprinzând acest simbol pentru cuvântul DUMNEZEU în tiparul memoriei voastre sfinte, deveniți vehiculul dorinței impunătoare a lui DUMNEZEU. Acordul, care a așteptat din totdeauna arcul electric al reconectării, punctul în care DUMNEZEU poate împlini promisiunea acelui acord. MÂNA DE AUR A LUI DUMNEZEU iese și spune: SUNT AICI, VENIȚI LA MINE CA SĂ VĂ UMPLU CU GLORIA MEA.

Muzica sferelor va cânta atunci prin voi. Deveniți INSTRUMENTUL DIVIN al unei muzici minunate. Atomii colorați și rotitori ai minunii magnetice, circulă în jurul esenței sufletului vostru într-un dans de afecțiune și dragoste rotitoare. Universul va deveni atunci iubitul vostru, o substanță încurajatoare și pliabilă a propriei voastre creații. Din acest DANS rotitor și în continuă mișcare AL ATOMILOR, voi apăreți ca un maestru ale cărui gânduri și acțiuni sunt direcționate de armonia universală, din care sunteți o parte integrantă.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.