Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Din centrul cercului lui DUMNEZEU... TOT CE ESTE sau starea de PARADIS, noi suntem spiralați într-o creație cosmică energetică intermediară. Din perspectiva acestui model simbolic de energie, noi am devenit DIVINI. O plonjare în energie în vederea acumulării de emoție pentru cercul complet al cunoașterii. Noi suntem ființe divine, prinse în mrejele unei energii planetare de desăvârșire.

În continuare veți observa la acest simbol cum calea se sfârșește printr-o rețea de energie. Aceasta nu este o cale cu sens unic, ci o cale înapoi spre centrul cercului TOT. Calea se sfârșește la simbolul semnului Vărsătorului. ERA VĂRSĂTORULUI a iluminării în care noi ne primim amprenta noastră divină, reconstituirea mecanismului nostru care ne permite accesul la cercul cunoașterii. Din această perspectivă, noi avem acum o cale nelimitată de cunoaștere circulară, care ne conectează la REȚEAUA AURIE A VIEȚII planetară și universală.

În noi forfotește unitatea vibrațională care străbate această cale a iluminării. Noi trebuie acum să decretăm un destin divin, o memorie codificată a adevăratei noastre naturi care străpunge veșmântul nostru pământesc de văl. Noi suntem o NOTĂ DE ENERGIE a armoniei universale dintr-o capodoperă orchestrată. Noi suntem nota esențială a desăvârșirii, în care matricea universală va începe să strălucească și să scânteieze cu o lumină divină armonioasă și să rezoneze cu o nouă naștere într-o compoziție planetară de unitate melodioasă inspirată. În spectaculoasele nuanțe vizuale și sonore de o măreție suavă și răscolitoare, noi găsim UNITATEA, penetrăm vălul și înțelegem matricea divină.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.