Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 


 

 

Triunghiul și cercul sunt mărite, conectate și ele sunt formațiuni din care totul își trage originea. Puterea lui DUMNEZEU din design-urile care sunt evidente în natură... natura noastră... NATURA LUI DUMNEZEU.

Pasărea își construiește un cuib rotund, păianjenul își țese pânza dinspre centru într-un model circular, ciclurile lunii, jumătatea de cerc a curcubeului, misterul piramidelor, formele semnificative ale lumii noastre, exprimate prin GRANDIOSUL DESIGN.

Privind prin ochiul sufletului, noi percepem lumea noastră fie prin dualitatea celor două forțe ale triunghiului și cercului, fie prin adevărul ochilor înșiși. Cercul cuprins într-un cerc, cuprins într-un alt cerc, ce reprezintă adevărul ochiului sufletului nostru, perspectiva prin care începem să vedem tranziția dimensională prin care triunghiul pătrunde spre centrul cercului și începe să se învârtă, creând adâncime și semnificația sa numerică.

Triunghiul păstrează echivalentul numeric al lui trei și adăugând componenta de ADÂNCIME SPIRITUALĂ, descoperiți numitorul comun al lui UNU, la centru. GRANDIOSUL DESIGN este alcătuit din înălțime, lățime și adâncime, adevăr pătrunzător și măiestrie de numere. Pornind de la lățimea, adâncimea și înălțimea matricei universale, formele puternicei noastre interconexiuni încep să reconecteze REȚEAUA DE AUR A VIEȚII.

Prin experimentare și adoptare noi dărâmăm marginile gândirii cubice, pentru că în cub stă ascuns puternicul TETRAEDRU al adevărului splendid și mișcător al lui DUMNEZEU. Particulele rotitoare dintr-un plan măreț încep să se ivească în numere și design-uri, particulele receptive din ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU. Ca și co-creatori ale acestor numere și design-uri, începem să vedem armonia, începem să vedem adevărul și începem să recreăm matricea divină în interiorul nostru și la nivel colectiv, în lumea noastră planetară. Tiparul universal poate exploda atunci într-o tranziție dimensională care va modifica electro-magnetic viitorul nostru.

Din perspectiva GRANDIOSULUI DESIGN, putem accesa coridoarele timpului prin matricea circulară. Treziți GRANDIOSUL DESIGN din interiorul vostru și lucrați cu design-urile și numerele armonioase ale unui univers reflectat.

Cu acest simbol pentru GRANDIOSUL DESIGN în memoria voastră, vă rog să ieșiți afară și să priviți la natura din jurul vostru. Cum energia spiralată din Pământ hrănește și susține crengile spiralate ale unui copac în jurul unui singur trunchi. Pe acest singur trunchi de crengi spiralate, copacul explodează din întunecimea lui pământeană și înfrunzește cu frunze strălucitoare de adevăr spiritual. Toți copacii, în special pinii și brazii, au un model de energie spiralată. Baza unui copac este locul perfect pentru comunicarea cu universul, deoarece copacul se va întinde spre voi și își va spirala dragostea sa în jurul vostru, îmbrățișându-vă cu dragostea universului. Un copac este o sursă de energie care nu emite judecăți /critici și care vă poate ajuta să vă ridicați în spirală și să găsiți adevărul.

Trupurile noastre pământești conțin adevărul GRANDIOSULUI DESIGN, iar voi, căutătorii de adevăr spiritual, trebuie să pătrundeți până în inima acestui simbol pentru a avea acces la matricea universală.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.