Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 

 

 

Mergând la centrul acestui cerc și plasând un punct, creăm un timp liniar. Un punct din care putem privi lumea interioară a CERCULUI SACRU. Din acest centru sacru, suntem plasați în eternul ‘acum’, unde noi cunoaștem adevărul. Stând în acest moment ‘acum’, putem accesa toată cunoașterea. Creând timpul liniar ‘acum’, reușim să cunoaștem spiritualitatea noastră, sau să creăm lumea noastră conform tiparului nostru.

Când călătorim liber în interiorul spațiului sacru al cercului, fără a avea acest punct central de referință, nu ne putem focaliza asupra unui început spiritual. Vedem prea multe și într-o succesiune întâmplătoare și confuză, care nu este accesibilă minții noastre conștiente. Liniștindu-ne mintea printr-un punct de referință al timpului liniar din centrul cercului, suntem binecuvântați cu REVELAȚIA DIVINĂ. Devenim punctul central al cercului, din centrul căruia spiralăm în afară, spre punctul nostru universal de expansiune. Din acest punct al lui ‘acum’, putem chiar să ne extindem mai departe, către centrii galactici și chiar mai departe.

Spirala ia naștere din cerc și din triunghi, care este o porțiune a cercului și este puterea creației universale. Această energie spiralată poate forma totodată lumile noastre personale, conform propriului nostru design, cu condiția să putem rămâne în timpul ‘acum’ și să ne cunoaștem propria putere. Suntem creatori giganți când folosim și lucrăm cu energia circulară căreia îi este dat un punct temporal de referință. Punctul din care noi spiralăm în afară, într-un design ales de noi înșine. Atunci devenim co-creatori cu DUMNEZEU.

Din acest punct central din cercul singular noi ne dăm seama de puterea noastră. Energia conică spiralată a lui DUMNEZEU, este cea care vă încurajează să puneți stăpânire pe lumea voastră, bucurându-vă de puterea care v-a aparținut de la începuturi și lucrând în cadrul matricei universale, alcătuită dintr-o arzătoare energie codificată provenită din centru… DUMNEZEU.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.