Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 


 

 

Realitatea celei de A CINCEA DIMENSIUNI poate fi percepută doar prin INIMĂ. Tranzițiile dimensionale ale frecvențelor celei de-a patra și a cincea dimensiuni sunt activate mai întâi în interiorul fiecăruia dintre noi care descoperim CHEIA SPRE INIMĂ și reconectarea noastră cu DUMNEZEU. Din momentul în care Pământul va fi populat cu suficienți oameni ai celei de-a patra dimensiuni, noi începem să ducem planeta în cea de A CINCEA DIMENSIUNE. Portalul inimii devine o CHEIE și un instrument pentru readucerea noastră în locul nostru din frăția omului.

Acest simbol are mai multe portaluri dimensionale. Așadar, haideți să începem cu partea de jos, cu simbolul pe care știm acum că este simbolul pentru OM. Nu orice OM, ci un om universal care l-a manifestat și preamărit pe DUMNEZEU printr-un spirit de neutralitate. Așadar, noi avem la baza tranziției noastre spre A CINCEA DIMENSIUNE un om pământean care trăiește în toleranță și vibrând într-o stare amplificată a UNITĂȚII.

Acest simbol de bază al omului este acum un simbol dimensional și, dacă vă plasați în centrul cercului și vă concentrați VOINȚA asupra expansiunii acestui simbol, veți vedea cercul cel mai mic crescând tot mai mare și mai mare, luând cu el cercul din centru și lăsând cercul cel mai mare la bază. Avem acum un cerc spiralat dimensional și putem face același lucru mergând în cealaltă direcție. Atunci avem vortexul spiral al energiei creației divine. Putem să conectăm capetele spiralelor cu alt cerc și să ne spiralăm în afară într-o TRANZIȚIE CONȘTIENTĂ, ajungând la reuniunea cu MINTEA LUI DUMNEZEU. Aceste spirale sunt vârtejuri de intenție divină, O SFÂNTĂ REUNIUNE cu ESENȚA SUFLETULUI nostru, UNIUNEA cu adevărata noastră casă în paradis, cu DUMNEZEU.

Acum, în timp ce pornim pe drumul care pleacă de la simbolul OMULUI din partea de jos, mergem pe drumul comunicării spirituale cu propria noastră unitate, ieșind transformați din neutrul simbol al omului. Ne plimbăm prin praful cosmic și realizăm conexiunea noastră cu infinitele întinderi ale spațiului și timpului. Ne învârtim în jurul nostru, iar acest drum devine un tub circular de lumină, nu orice lumină, ci o lumină aurie atotcuprinzătoare, de armonioasă completare. Lumina aurie din acest tub circular emite explozii incandescente scânteietoare ce penetrează dimensiunile exterioare ale tubului. Aceste explozii devin alte lumi, învârtindu-se una în jurul celeilalte și avântându-se prin întunecimea unui univers expansibil și pliabil. Aceste lumi rotitoare se avântă dincolo de ceea ce putem noi vedea și se instalează într-o altă cameră din PALATUL SFÂNT AL LUI DUMNEZEU.

Termenul A CINCEA DIMENSIUNE și simbolul pentru acest cuvânt are înțelesuri și dimensiuni care ne intrigă. Călătoria noastră prin tubul auriu a fost plină de lumină și cunoaștere și suntem pe deplin mulțumiți să traversăm aceste holuri sacre spre eternitate. Cu toate acestea simțim că ceva ne cheamă mai departe în sus, departe de toată cunoașterea pe care am acumulat-o până acum. Ne este oarecum teamă de ceea ce se află deasupra acestui tub auriu. Cu toate acestea însă noi începem să ne armonizăm cu cuvântul iubire și începem să avansăm cu viteză mare prin interiorul acestui tub auriu. Începem să ne simțim emoționați, pe măsură ce începem să vedem o lumină strălucitoare deasupra capului nostru. Auzim cântările îngerilor și simțim un fâlfâit de aripi aurii. Aripile aurii ne învăluie și pentru un moment nu putem vedea nimic, iar apoi, ființa angelică se apropie și șoptește....... BINE AI VENIT, (NOI) TE AȘTEPTAM.

Viziunea care se află în fața ochilor voștri este o expresie amplă a iubirii, o lume de splendori aurii și acorduri muzicale atât de dulci și de minunate încât începeți să plângeți. Însă nu vărsați lacrimi, ci perle argintii cad din ochii voștri. Vorbiți și sunete de harpă emană tremurător în spațiul din jurul vostru. Râdeți și clopoței magici sună ca și cum ar fi fost chemați să răspundă. Începeți să vă reamintiți câte ceva din toate acestea și vă întrebați de cât timp ați fost departe de această lume aurie magică. Sunt atât de multe de explorat și de reamintit și abia așteptați să începeți.

Descrierea de mai sus este ceea ce ne așteaptă în cea de A CINCEA DIMENSIUNE. Ar trebui să avem cu toții atitudinea că ABIA AȘTEPTĂM SĂ ÎNCEPEM.

S-ar putea să recunoașteți simbolul pentru cuvântul CUNOAȘTERE chiar în centrul acestui cerc situat în partea de sus. Aceasta este CUNOAȘTEREA ce aparține celei de A CINCEA DIMENSIUNI, pe care ne străduim să o dobândim pe această planetă. SPIRELE celei de A CINCEA DIMENSIUNI așteaptă de asemenea să fie explorate, pe măsură ce ies din acest cerc situat în partea de sus. Nu ne vom afla la  destinația noastră finală când vom trăi în A CINCEA DIMENSIUNE, dar pentru moment noi vom rămâne aici și apoi vom trece la AMINTIRILE MAI SUAVE.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.