Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 


 

 

Acest simbol prezintă o separare, cu toate acestea pare să fie o conexiune energetică circulară. Bărbatul sau femeia care se află pe Pământ în prezent se poate reconecta cu bucurie la adevărul universal. Acest simbol folosește simbolul numeric al celor trei cercuri, dar nu unite, ca în simbolul pentru om.

Prin această experiență fericită a UNIUNII vă avântați spre spirit să vă realiniați cu universul circular. Fiecare zi petrecută în BUCURIE este o zi plină de promisiune, o zi plină de oportunitatea de a vă descoperi pe sine și de a înțelege adevărul. Chiar și înainte de a se face realinierea prin ARCUL LEGĂMÂNTULUI, începeți să pătrundeți circular spre centru și vă revendicați cunoștințele, care v-au așteptat să apăreți în cercul vieții. BUCURIA este un activator care are puterea de pătrundere și extindere. BUCURIA vă va ajuta să păstrați legătura cu întregimea (sfințenia) vieții.

Prin BUCURIE, memoria voastră celulară este activată și frecvențele vibratorii sunt ridicate. Radioul vostru, primit în POTIRUL DE AUR, devine foarte bine acordat pentru a deveni un receptor divin, promițând că veți fi în curând o unitate de răspândire a divinității. BUCURIA vă va ridica din interiorul vostru și vă va plasa în procesul natural al iluminării. BUCURIA vă va ajuta să accesați secretele naturii și ale design-ului. BUCURIA este elixirul lui DUMNEZEU, o băutură în întregime unică, o frecvență vibratorie de conexiune.

Folosind simbolul BUCURIEI în meditațiile voastre, vă veți deschide spre începuturile fizice ale mișcării spiritului în corpul vostru fizic. Vă veți trezi memoria celulară și vă veți plasa ca și candidat pe poziția de administrator al tuturor darurilor divine, ce sunt promise din perspectiva A TOT CE ESTE.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.