Lucrătorul în lumină
 
Limbajul Luminii
——————

A Cincea Dimensiune
Armonia Angelică
Armonie
Bucurie

Cunoaștere
Cunoștințe
Divin
Dumnezeu
Emoție
Foc
Grandiosul Design
Iluzie
Inimă
Intuiție
Iubire
Judecată
Lumină
Mâini
Om
Orizont
Sacru
Sfânt
Sfântul Graal
Simțământ
Spirit
Tată
——— 


 

 

Acest simbol a fost creat de Enoh, ca o combinație între simbolul pentru TATĂ și simbolul pentru ARMONIA ANGELICĂ. Este un logo care a fost utilizat la o adunare spirituală în Missouri (Shulemna Gathering). Am știut imediat (cum a știut și o altă persoană din cadrul acestei adunări) că reprezenta ARMONIA. Așadar, am aici o confirmare de la cineva pe care nu l-am întâlnit vreodată și care nici nu m-a întâlnit vreodată, singurul lucru pe care l-am avut în comun fiind Enoh.

Aceste două simboluri sunt incluse în alfabetul LIMBAJULUI LUMINII. M-am trezit din mijlocul unui somn adânc și mi s-a spus, și nu în termeni nesiguri, că aceste două simboluri trebuie să fie adăugate la alfabet.

Simbolul ARMONIEI, desigur, echilibrează TATĂL și acele energii creative, cu arhanghelii săi, Serafimii și Elohimii. Așadar un compliment adus IERARHIEI SPIRITUALE este oferit prin acest simbol. Câtă energie este conținută în acest simbol. Vedeți descrierea simbolului pentru TATĂ din LIMBAJUL LUMINII și apoi priviți la ARMONIA ANGELICĂ pentru a înțelege cât de puternic este acest simbol.

Judy Beebe


Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.