SĂ ÎNȚELEGEM PUTEREA ATINGERII

MASEI CRITICE

 

de Patricia Diane Cota-Robles

 

Există un fenomen care face Omenirea în trezire să se simtă frustrată și neputincioasă, în fata provocărilor care apar la acest moment din viețile noastre, căutând vindecare. Când ne trezim și începem să înțelegem puterea facultăților noastre creatoare de gândire și simțire, încercăm să ne controlăm modelele de comportament pentru a ne îmbunătăți viața. Facem efortul să gândim pozitiv și ne străduim să ne concentrăm atenția pe ceea ce dorim să manifestăm în viața noastră, în loc să dăm putere temerilor noastre și lucrurilor pe care nu vrem să le creăm. Zi de zi vizualizăm viața pe care ne-ar plăcea să o trăim și lucrăm pentru a ne întări viziunile, folosind gânduri și afirmații pozitive.

Dar adesea, după ceea ce pare a fi un efort vitejesc, continuăm să ne lovim de multe din vechile noastre probleme. Aceasta ne face să ne pierdem curajul și încrederea în capacitatea noastră de a ne schimba viețile. Atunci simțim că eforturile noastre sunt futile și de obicei renunțăm să mai încercăm să ne îmbunătățim situația. Ne abandonăm viziunile și revenim la vechile noastre modele de gândire negativă. Zăbovim asupra temerilor, problemelor și greutăților în loc să dăm putere țelurilor, speranțelor și visurilor noastre. Ca urmare a acestui regres, lucrurile se înrăutățesc și mai mult, iar situația noastră pare chiar și mai disperată. Dacă înțelegem Legea Universală care se aplică acestui fenomen anume, vom avea curajul să perseverăm chiar și în condițiile iluziei unui aparent eșec.

Totul este format din energie, vibrație și conștiință. Analizând o părticică a vastei științe a fizicii cuantice, aflăm că atunci când ceva atinge masa critică, are loc o transformare de neoprit. De exemplu, atunci când un electron își crește vibrația, în momentul în care acesta atinge masa critică, întregul electron este atras în frecvența superioară și nimic nu poate opri acest lucru.

Masa critică înseamnă 51%. Atunci când 51% dintr-un electron vibrează la o frecvență ridicată, restul de 49% este absorbit instantaneu în noua vibrație. Deci, cum afectează acest aspect al fizicii cuantice capacitatea noastră de a prelua răspunderea pentru propriile noastre vieți?

Aceleași legi ale fizicii cuantice se aplică și în strădania noastră de a ne îmbunătăți viețile.

Atunci când dăm putere unei viziuni sau unei forme gând, în momentul în care 51% din energia, vibrația și conștiința noastră este aliniată cu viziunea, este atinsă masa critică și nimic nu mai poate opri manifestarea acesteia. Problema este că nu știm niciodată când vom ajunge la acel moment magic al masei critice. Adesea nu există semne în lumea exterioară și ar putea părea chiar că ne aflăm foarte departe de acel moment de transformare.

Aceasta se întâmplă atunci când de obicei simțim că eforturile noastre eșuează și renunțăm. Uneori am putea fi la distanța de o singură respirație de atingerea masei critice, dar nu ne dăm seama de acest lucru, astfel că ne descurajăm și nu mai lucrăm pentru a ne atinge țelurile. Așa, sfârșim prin a nu ne manifesta niciodată viziunile.

În termeni foarte practici, masa critică înseamnă că atunci când ne străduim să creăm prosperitate în viețile noastre, în momentul în care gândurile, cuvintele, acțiunile și sentimentele noastre vibrează cu 51% conștiință de prosperitate în loc de conștiință de sărăcie, circumstanțele vieții noastre se vor transforma și vom începe să trăim în prosperitate. În momentul în care 51% din energia noastră este aliniată cu respectul de sine și cu iubirea, vom magnetiza relații pozitive în viețile noastre. În momentul în care 51% din energia noastră este alinată cu pace, armonie și echilibru, vom manifesta aceste Calități Divine în mod tangibil în experiențele noastre de viață.

Cheia succesului nostru este că trebuie să mergem mai departe, chiar în situații adverse. Este vital să înțelegem că Lumina Divină este mult mai puternică decât orice creații umane greșite și fragmentate pe care le-am creat în mod nepotrivit. Sărăcia nu are nici o putere asupra Abundenței nelimitate a lui Dumnezeu. Potențialul nostru Divin este infinit mai puternic decât boala, eșecul, relațiile disfuncționale, ura, lăcomia, corupția, războiul sau oricare alte maladii create de om, care apar pe ecranul vieții.

Atâta vreme cât alegem Lumina și ne consacrăm energia pentru a da putere numai experiențelor pozitive pe care dorim să le creăm în viețile noastre, nu celor negative, pe care nu le dorim, ne vom manifesta viziunile și visurile mai repede decât ne putem imagina.

Este important să punem din nou lucrurile în lumina corectă și să acceptăm responsabilitatea pentru schimbarea vieților noastre. Atunci când ne concentrăm deliberat pe co-crearea Potențialului nostru Divin suprem, eforturile noastre sunt susținute de Lumina impenetrabilă a Sinelor noastre Divine.

Când atingem masa critică, avem succesul asigurat.

Nu este nevoie să credem în diversele Legi Universale pentru a exista pe pământ, dar având în vedere că TOȚI suntem supuși acestor legi, este de bun simț să încercăm să le acceptăm. Nu este nevoie să credem în Legea Gravitației, dar dacă sărim de pe un acoperiș vom cădea pe pământ.

Nu este nevoie să credem că fiecare gând, cuvânt, acțiune și sentiment pe care îl avem vor ieși și vor afecta lumea și apoi se vor întoarce la noi pentru a ne afecta viețile personale, însă acest lucru se întâmpla științific, ca la carte, în ciuda a ceea ce credem sau nu.

Nu contează dacă credem în reîncarnare sau dacă înțelegem că avem o acumulare de experiențe din alte cadre temporale și dimensiuni, care ne influențează viețile prezente; acest lucru se întâmplă oricum. Dacă încetăm să ne mai opunem acestui Adevăr și doar îl acceptăm ca posibilitate, va fi cu siguranță în avantajul nostru. Chiar și dacă doar ne spunem, "Și dacă e adevărat? Dacă chiar pot să schimb lucrurile în viața mea, acceptând Legea Cercului și lucrând cu acest principiu în loc să lupt împotriva lui?”

Dacă fiecare din noi vom încerca doar această Lege Universală și vom da putere în fiecare zi doar acelor gânduri, cuvinte, acțiuni și sentimente pe care dorim să le manifestăm în viețile noastre, vom avea imediat o transformare pozitivă. Atunci când vrem să facem acest prim pas și facem eforturi reale pentru a ne corecta comportamentul, zăgazurile Cerului se deschid să ne ajute să ne îndeplinim țelurile. Atunci, dacă doar continuăm până atingem masa critică, vom avea parte de o transformare de neoprit și viețile noastre se vor schimba.

Nu uitați, Lumina Divină este ÎNTOTDEAUNA Învingătoare și Voi sunteți acea Lumină.

 

www.1spirit.com