REVELATIILE UNEI MARI PREOTESE
Realizat si prezentat de David Icke

Buna ziua si bine ati venit in City of London, un adevarat oras in interiorul Londrei.
Oamenii se gandesc la Londra ca la marea metropola pe care o stim cu totii, dar in interiorul ei, se afla o zona numita City of London infiintata in urma cu multe sute de ani, si care este epicentrul sistemului global financiar, daca este sa spunem adevarul.
De fapt este chiar mai mult decat atat, este centrul unei retele globale de societati secrete care controleaza in prezent planeta.
Acestea provin dintr-o serie de linii genealogice ce se intrepatrund si a caror istorie se intinde in trecut pana in Antichitate, pe durata a mii si mii de ani, in Orientul Mijlociu si Apropiat.
Adevarul zguduitor este ca aceste linii genealogice ce se intrepatrund, avand diferite nume, au controlat din ce in ce mai mult planeta Pamant din acele vremuri pana in prezent, dar niciodata atat de mult ca in prezent.
In urmatoarele ore ale acestui film veti face cunostinta, daca nu ati citit deja cartea mea "Marele secret", cu unele informatii zguduitoare, uluitoare si chiar bizare.
Filmul are la baza un interviu cu o doamna numita Arizona Wilder, care a fost supusa tehnicilor de control a mintii inca aproape de cand s-a nascut, pentru a ajunge in final sa conduca- ceea ce a si facut- ritualuri satanice, la cel mai inalt nivel al retelei de ritualuri satanice, implicand unele dintre cele mai importante personalitati ale planetei, dupa cum vom vedea in continuare.
Este intr-adevar bizar, insa acest lucru nici macar nu este cel mai bizar aspect al povestii, dupa cum vom vedea in continuare.
De data aceasta insa, bizarul se doveste a fi si adevarat.
Acest film se vrea a fi o anexa a cartii mele "Marele Secret", si veti putea intelege mult mai bine interviul cu Arizona daca ati citit deja aceasta carte.
Pentru inceput, voi urmari sa lamuresc cateva detalii de baza, care va vor permite, chiar daca nu ati citit cartea, sa intelegeti povestea si revelatiile pe care Arizona le va dezvalui pentru noi.
Asa cum am mai spus, acesta nu este doar sectorul sistemului finaciar din City of London, este chiar centrul unei retele globale, este paianjenul din centru panzei, asa cum am descris in detaliu in cartea mea "Marele Secret" si intr-o carte anterioara, "...iar adevarul va va face liberi".
Iar aceste informatii de baza arata ca toate aceste aparent diferite companii, banci, societati de asigurari, partide politice, se unesc, de fapt, la varful piramidei si sunt toate controlate de catre aceiasi cativa oameni- in jur de 13 familii din toata lumea- cuprinzand si ramuri ale acestor linii genealogice, avand diferite nume.
Sa va dau un exemplu, prin intermediul unui mic tur de prezentare a locului unde ne aflam, intrucat aceasta este o buna ilustrare la ceea ce ma refer. In spatele meu se afla Banca Angliei (Bank of England).
Aceasta a fost creata printr-o Carta semnata de William de Orange, care a devenit apoi, William al III-lea, rege al Angliei intre 1688-1689.
El a fost unul dintre descendetii acestor linii genealogice.
Iar din momentul in care acesta a venit la tron, totul a inceput sa aiba cu adevarat epicentrul in Londra.
Acesta este momentul in care paianjenul din centrul panzei s-a mutat cu adevarat aici.
Avem, prin urmare, Banca Angliei in spatele meu.
Ea a fost creata datorita lui William de Orange si a oamenilor care il controlau pe el, pentru ca bineinteles acesti monarhi sunt doar niste marionete, acolo avem cladirea NatWest, una dintre marile banci de virament din Anglia.
Daca mergem putin dupa aceasta statuie, asupra careia voi reveni in cateva secunde, in spatele meu se afla Mansion House, care este sediul guvernului, aflat chiar in City of London, acest oras in oras, si deasupra, veti vedea crucea rosie pe fundalul alb, care este steagul Angliei; dar originile acestui simbol le regasim undeva in antichitate.
La fenicieni acesta era simbolul Soarelui, fiind regasit in Orientul Mijlociu si Orientul Apropiat.
Fenicienii aveau mai multe zeitati, una dintre ele numindu-se Barati- partea feminina si o alta Barat- partea masculina.
Barati si Barat au devenit Britania si Britain, deoarece cultura britanica a fost adusa aici de fenicieni in jurul anului 3000 i.H. cat si dupa aceea.
De asemenea, au mai avut si alte divinitati precum Sfantul George al Capadochiei, cel care a ucis dragonul si care apoi a devenit Sfantul George al Angliei; din aceasta cauza, acela este steagul Sfantului George- crucea rosie pe un fundal alb, din zilele noastre.
De asemenea, divinitatea crestina numita Sfantul Mihail, a fost o initial o zeitate feniciana, si asta cu mult inaintea crestinismului.
Deci Mansion House- centrul guvernului- este un loc foarte, foarte puternic.
Ne mai deplasam putin, si aici avem compania de asigurari Royal&Sun Alliance.
Bancile din asigurari se leaga intre ele, si ca rezultat al fantasticei cantitati de bogatii, ele se pot misca foarte usor pe pietele financiare, si asta in fiecare zi.
In acest mod, aceste organizatii controleaza sistemul financiar al lumii.
Daca o bursa de valori se prabuseste, asta este pentru ca s-a dorit sa fie astfel, si nu toata lumea pierde atunci cand aceasta se petrece.
Daca stii ca acest lucru urmeaza sa se petreaca, iti vinzi actiunile, iar cand bursa se prabuseste, iti cumperi inapoi actiunile la un pret mai mic; apoi o ridici din nou, si cumperi si alte actiuni in acelasi timp, la pret de cativa centi sau dolari.
Ceea ce inseamna ca in realitate, un crash financiar poate duce, daca stii ca urmeaza sa se produca, intrucat tu esti cel care il generezi, la o crestere uluitoare a proprietatilor si averilor tale.
Acolo avem cladirea bancii Lloyd's, inca una dintre bancile de virament, care toate se interconecteaza si sunt controlate de aceeasi oameni, iar acolo avem cladirea Royal Guardian Exchange, o alta importanta companie de asigurari, care, precum am spus, se interconeteaza cu toate celelalte, si ne intoarcem din nou la Banca Angliei.
Astfel, in acest centru finaciar, impreuna cu alte locuri precum Wall Street, familiile din liniile genealogice se intrepatrund din nou, si aceiasi oameni ii conduc pe americani, pe englezi, pe nemti, etc.
Acesti oameni au finantat de foarte multe ori, in timpul razboaielor, ambele tabere. Si ironic, dezgustator chiar, in spatele meu, in partea opusa Bancii Angliei, chiar in centrul acestei piete, se afla un monument comemorativ inchinat celor care au murit in cel De-al Doilea Razboi Mondial.
Haide-ti sa ne uitam putin la el!
Ceea ce se intampla in termenii crearii razboaielor, este o tehnica de manipulare mentala, pe care eu am denumit-o in cartile mele Problema-Reactie-Solutie.
Si care functioneaza astfel: daca vrei sa introduci ceva, de exemplu centralizarea puterii prin intermediul Natiunilor Unite, sau centralizarea puterii militare prin intermediul NATO- Alianta Nord Atlantica, cea mai mare organizatie militara din lume, ce se expansioneaza continuu- deci, daca vrei sa centralizezi puterea in din ce in ce mai putine maini daca faceti aceasta deschis spunand "Iata, aceasta este ceea ce vrem sa facem" va aparea o reactie impotriva acestui lucru.
Oamenii vor zice: "Hei, voi vreti sa creati un stat fascist, iar noi nu vrem asta!"
Dar prin intermediul acestei tehnici "Problema-Reactie-Solutie" puteti sa manipulati oamenii astfel incat sa va ceara sa faceti ceea ce oricum voiati sa faceti.
Pe scurt, functioneaza cam asa:
Prima data creati Problema, dar avand pe altcineva care sa fie facut raspunzator pentru ea.
Apoi, prezentati acea problema prin intermediul mass-mediei, in felul in care doriti sa fie prezentata- pentru ca mass-media este detinuta de aceeasi oameni care detin si bancile, etc.
Faceti astfel incat publicul sa reactioneze la problema dumneavoastra, spunand: "Trebuie sa se faca ceva. Aceasta situatie nu mai poate continua astfel."
Dar oare ce fac Ei in tot acest rastimp?
In acel moment, Ei, cei care au creat in secret acea problema dand totodata vina pe altcineva, Ei, cei care au generat acea reactie cum ca ar trebui facut ceva, aceiasi Ei ne ofera si solutia la problema pe care tot ei au creat-o!
Sa luam spre exemplu Cel De-al Doilea Razboi Mondial.
Dupa Primul Razboi Mondial, in timpul caruia centrele financiare din Londra, Wall Street, etc. au finantat toate partile implicate, puterea pe aceasta planeta a fost in mai putine maini decat a fost vreodata.
Dupa Cel De-al Doilea Razboi Mondial, erau chiar si mai putine maini la fraiele puterii. Si ca rezultat, la sfarsitul Celui De-al Doilea Razboi Mondial, s-a trecut la crearea Natiunilor Unite, la crearea NATO.
Si astfel am obtinut aceasta mare centralizarea a puterii globale.
Problema-Reactie-Solutie!
Acesta este un exemplu extraordinar.
Avem acum aici un monument comemorativ, in centrul acestui edificiu al puterii globale, care spune: "In memoria nemuritoare a ofiterilor, subofiterilor, si cetatenilor Londrei, ce si-au servit regele si imperiul in marele razboi din 1914-1919.
Acest monument comemorativ este dedicat cu mandrie si profunda recunostinta de catre orasul si districtul Londrei.
Si sunt convins ca asa este, deoarece ca urmare a sacrificiului pe care acestia l-au facut, puterea lumii a ajuns in din ce in ce mai putine maini o mare parte fiind in aceasta zona in care ma aflu, si de asemenea au facut o avere.
Pentru ca nu a fost creat doar lantul Problema-Reactie-Solutie.
Atunci cand imprumuti bani ambelor parti, acestea vor trebui sa iti plateasca acei bani inapoi, plus dobanda.
Cand cele doua parti si-au devastat reciproc tarile, acestea vor imprumuta si mai multi bani de la tine, pentru a-si reconstrui tarile distruse.
De aceea, in zilele noastre, putere inseamna controlul banilor, iar controlul banilor se face cu ajutorul mortii.
Si intrucat razboaiele genereaza foarte multa moarte, rezulta deci o capacitate foarte mare de control.
Mai scrie aici: "Numele lor vor fi vesnic pomenite". O mare minciuna sfruntata! Oamenii care sunt manipulati sa lupte in razboaie sunt atrasi intr-un joc pe care nu il inteleg.
In partea de jos se vorbeste despre amintirea celor ce au murit in Cel De-al Doilea Razboi Mondial, intre 1939-1945.
Ce ironic si ce dezgustator, caci acel razboi a fost manipulat si finantat intr-o foarte mare masura din chiar aceasta cladire - Banca Angliei. Guvernatorul Bancii Angliei la acea vreme era un barbat numit Montague Norman, un prieten foarte, foarte apropiat al bancherului lui Hitler.
Vorbim despre Banca Angliei, Wall Street si corporatiile transnationale care aveau filiale in Germania si, nu in ultimul rand Rockefeller Standard Oil din America, Rockefeller fiind inca o astfel de familie din liniile genealogice amintite, impreuna cu Rothschild si altii.
Aceste companii si banci au fost cele care l-au finantat pe Hitler si i-au permis sa construiasca o masina de razboi care a costat, fara nici o exagerare, milioane de vieti.
Si, inainte de a merge mai departe si de a aprofunda povestea, putem observa in cealalta parte a acestei piete o alta statuie "foarte potrivita".
Este statuia Ducelui de Wellington.
Ducele de Wellington a luptat impotriva lui Napoleon in batalia de la Waterloo. Iar acesta este din nou, un foarte bun exemplu despre cum au fost manipulate pietele financiare pana in zilele noastre.
Ceea ce s-a intamplat a fost ca familia Rothschild, il finanta atat pe Wellington cat si pe Napoleon. Si intrucat comunicatiile nu erau ceea ce sunt astazi, ceea ce au facut a fost sa aranjeze, sa se asigure ca ei vor afla primii rezultatul razboiului, al bataliei de la Waterloo, inaintea oricarui altcineva din aceasta zona a Londrei.
Deci ei au aflat ca Wellington, ducele reprezentat aici, tot o marioneta, insa aici nu avem reprezentate sforile, deci statuia nu este o reprezentare fidela, deci ei au aflat ca Wellington a castigat batalia de la Waterloo.
Ceea ce au facut atunci a fost sa lanseze zvonul, in aceasta zona, ca Napoleon a castigat batalia de la Waterloo.
Ca urmare, s-a produs o panica, bursa de marfuri s-a prabusit, generand o criza. Ce au facut atunci Rothschild-ii, in tacere si in secret? Au cumparat cat de multe actiuni au putut, la acele preturi derizorii, iar apoi a venit vestea adevarata, ca Wellington a castigat batalia de la Waterloo, panica terminandu-se si toate toate preturile actiunilor crescand, Rothschild-ii au devenit nu doar si mai fantastic de bogati, ci detineau acum si portiuni foarte vaste din economia acestei tari si cu aceasta pe o zona si mai extinsa a Europei.
Ceea ce am explicat a fost doar un exemplu din secolul trecut in ceea ce priveste manipularea pietelor financiare. Dar acest lucru se realizeaza foarte mult si in prezent, manipulandu-va viata si ceea ce banii vostri
pot cumpara, asta bineinteles daca aveti bani.
Voi incheia cu aceasta zona, focalizandu-ne din nou asupra cladirii numita Mansion House.
Arizona Wilder, subiectul acestui film, a condus ritualuri satanice la cel mai inalt nivel, asa cum vom explica in detaliu in cursul interviului.
Aceste ritualuri sunt o caracteristica importanta a acestor linii genealogice ce au controlat din ce in ce mai mult aceasta planeta in ultimele mii de ani. Le putem urmari incepand din Antichitate, plecand din Orientul Mijlociu si cel Apropiat pana in Europa, unde au devenit aristocratia europeana si familiile regale ale Europei,
sau mai exact familia regala, deoarece toate sunt de acelasi singe- doar numele difera.
Pana in America si in lumea moderna, un lucru apare constant, din nou si din nou: sacrificiile umane, ritualurile satanice, sangele care se bea si alte asemenea lucruri.
Am vorbit cu cativa oameni care au vazut astfel de ritualuri, in zona City of London, unii fiind chiar
victime ale unor astfel de ritualuri, iar Mansion House, sediul guvernului din City of London, este unul dintre punctele cheie a ceea ce se intampla aici, dupa programul zilnic de lucru.
Iar ritualul satanic este o parte importanta din subiectul urmator despre care vreau sa vorbesc, intr-o cu totul alta locatie, iar acest subiect este controlul mintii.
Pentru ca doar cativa oameni sa poata controla alte cateva miliarde de oameni cat si evolutia vietilor lor, pot face acest lucru doar daca manipuleaza modul in care gandim si modul in care simtim.
Si este necesar sa o faca astfel, deoarece nu sunt suficient de multi pentru a ne putea controla fizic.
Si astfel, controlul mintii este fundamentul acestui lucru, si vom vorbi despre aceasta in fata centrului global al controlului mintii, in centru retelei care il genereaza, iar acesta este Institutul Tavistock, nu departe de aici, aflat si acesta tot in Londra.
Suntem acum la cateva minute cu masina de zona City of London, iar acesta este un afis foarte potrivit: "Lucruri foarte rele" si ma aflu in drum catre Institutul Tavistock.
Este centrul controlului mintii realizat la nivel global, al retelei care face cercetarile, creaza datele si promoveaza tehnicile pentru cei care se ocupa de controlul mintii.
Cand va ganditi la controlul mintii probabil ca va ganditi la filmul "Candidatul Manciurian", si la un fel de robot avand o arma si care ucide, ucide, ucide...
Dar controlul mintii este mult mai mult decat atat.
Daca luam definitia controlului mintii, ca fiind manipularea modului in care oamenii gandesc, si deci a modului in care se comporta, atunci intrebarea este nu cati oameni din intreaga lume sunt controlati mental,
ci cat de putini nu sunt.
Pentru ca de fiecare data cand citesti o noua stire, care este facuta sa te determine sa vezi lumea sau o persoana sau un eveniment intr-un anumit mod, iar tu accepti acea determinare si o iei ca fiind un adevar, esti deja controlat mental. De fiecare data cand vezi o reclama care te convinge sa cumperi ceva de care nu ai cu adevarat nevoie, esti controlat mental.
Deci toate aceste tehnici sunt folosite tot timpul pentru a ne face sa gandim si sa ne comportam in felul in care
aceasta mana de oameni, aceasta clica, aceasta elita vrea.
Lantul Problema-Reactie-Solutie, pentru a ne face sa reactionam la evenimente si sa solicitam niste solutii.
Acele solutii pe care elita vrea ca noi sa le solicitam. Iar aceasta este de asemenea o tehnica de control a mintii.
Deci controlul mintii este un subiect foarte vast. Si asa cum stiti, pe strazile oraselor lumii ii intalniti mereu pe acei oameni cu clipboarduri, care va intreaba diverse lucruri completand in acelasi timp chestionare.
Ei bine, suntem lasati sa credem ca aceste chestionare sunt facute pentru a vedea ce vor oamenii, pentru
a li se da apoi ceea ce doresc. Dar nu este asa.
In majoritatea lor, aceste chestionare sunt gandite pentru a afla daca programarea, manipularea opiniei publice, a subconstientului colectiv, functioneaza cu adevarat.
Astfel, Ei afla opinia voastra in legatura cu diferite subiecte, iar daca, sa zicem ca 80% spun "DA, noi gandim
in felul acesta despre acest subiect" atunci e OK. Programul functioneaza! Excelent!
Daca doar 40% gandesc in acel fel, atunci intrebarea este (iar manipulatorii se intreaba): "Ce mai trebuie sa facem pentru ca si mai multi oameni sa gandeasca asa cum vrem noi sa gandeasca?"
Deci, pana la urma este vorba doar de controlul mintii si de manipularea emotionala.
Acesta este modul in care lucrurile functioneaza. Si tocmai am ajuns acum la o cladire militara.
Cartierul General al Onorabilei Companii de Artilerie, sa traiti! Ce este armata, ce este pregatirea pentru
armata, daca nu un control fundamental al mintii? Ce se petrece cand iti realizezi stagiul militar?
In cazul organizatiilor de elita cum ar fi S.A.S. sau Regimentul de parasutisti din aceasta tara sau Delta Force din Statele Unite, avem de-a face cu fiinte umane care renunta la propriile procesele de gandire in fata celor cu chipiu sau care au mai multe trese sau stele pe brat.
Iar in armata, scopul este de a face oamenii sa renunte atat de mult la propria lor minte incat, daca cineva cu chipiu spune: "Impusca acest grup de oameni!" atunci, fara sa ne intrebam "De ce?" sau "Ce mi-au facut acestia mie?" sau orice altceva, ii impuscam. Si aceasta este mentalitatea de tipul "Da, sa traiti!" - control al mintii! Si, daca acesti oameni ar sta la un pahar cu opozitia, cu oponentii, cu dusmanul, probabil ca ar fi pedepsiti.
Dar ei nu ajung in acea faza. Pentru ca atunci cand chipiul spune: "Impusca!" - ei impusca.
Pentru ca sunt controlati mental. Iar acesta este de fapt adevarul despre armata. Deci avem controlul mintii in masa si controlul individual al mintii. Iar acum voi merge imediat dupa colt, si va voi conduce la cartierul
general planetar al manipularii mintii.
Controlul mintii este cunoscut de foarte multa vreme, si pentru a intelege multe dintre lucrurile pe care Arizona le va spune in interviu, este necesar sa explicam una dintre tehnicile fundamentale de control al mintii. Se numeste "controlul mintii bazat pe trauma".
Exista un mecanism al mintii care reduce la tacere amintirile legate de traume.
De exemplu, cand aveti un accident de masina si nu va puteti aminti ce s-a intamplat inainte, in timpul accidentului si imediat dupa, aceasta este pentru ca mintea pune o bariera amnezica in jurul traumei.
Iar aceasta este foarte, foarte bine, pentru ca evident nu dorim sa retraim si sa ne reamintim continuu
traume severe, precum acidente sau orori de acest tip. Dar aceste lucruri au inceput sa fie intelese masiv si in lagarele de concentrare din Germania, sub ghidarea lui Josef Mengele, supranumit si "Ingerul mortii", infamul manipulator al mintii si genetician.
Ei au inceput sa inteleaga ca, daca poti sa traumatizezi sistematic pe cineva, in special inainte de varsta de 5-6 ani, atunci le transformi mintea intr-un fel de fagure, plin de compartimente, limitate de bariere amnezice,
niciunul nefiind constient de existanta celorlalte.
Iar daca prin chei hipnotice, declansatori, cuvinte, semne, sau orice altceva poti impinge una din aceste bariere amnezice in fata, sa devina nivelul constient, poti face ca subiectul sa experimenteze ceva sau sa fie programat sa faca ceva ca un robot iar apoi acel compartiment poate fi impins inapoi in minte si un altul sa fie scos si impins in fata, ei bine, acest nou compartiment nu are nici o idee ca celalalt macar exista, nemaivorbind despre ceea ce a trait sau ce a fost programat sa faca.
Aceasta a devenit cunoscuta sub numele de: "dereglare de tip personalitate multipla" sau DID, "dereglare de identitate disociativa", denumire care este mult mai potrivita.
Si cu siguranta, acesti oameni sunt cunoscuti ca avand personalitate multipla, iar acesta va fi unii dintre termenii pe care Arizona ii va folosi in interviu. Ajungand la acest punct, ne intoarcem putin la cartierul general al controlului planetar al mintii: Institutul Tavistock aflat pe strada Tabernacle, la numarul 30, in Londra. Aceasta retea a fost si este cea care coordoneaza programul de control al mintii din toata lumea
atat la nivel de masa, cat si la nivel individual. Fundamentul acestei organizatii este acesta: ea a fost o parte din departamentul de razboi psihologic al armatei Angliei, si a fost dezvoltata de dr. John Rawlings-Reese.
Ulterior, in lume au fost create alte ramuri ale acestei retele, una dintre ele aflandu-se la Stanford, in America.
Impreuna, ele coordoneaza manipularea mentala in masa a rasei umane, cat si programarea oamenilor la nivel individual.
Doar ca sa va dau o idee - dintre acesti oameni controlati mental (majoritatea lor covarsitoare), dintre cei care comit asasinate, de ce este intotdeauna un singur "nebun", care este responsabil de asasinat?
Pentru ca oamenii sa spuna: "Oh, e doar un nebun. Nu e nici o conspiratie. Nu este necesara o investigare mai profunda"? De ce acelasi profil psihologic apare identic peste tot in lume, avand arme si dezlantuindu-se cu
armele pe strada, omorand oameni, creind lantul Poblema-Reactie-Solutie, dupa care sunt introduse legi
noi ca rezultat al acestor orori? Interesant, Martin Briant, omul care a facut ravagii cu arma in Port Arthur, Tasmania, se intampla sa fii fost tratat de un om numit dr. Eric Cunningham Dax.
Ei bine, Cunningham Dax era reprezentantul Institutului Tavistock in Australia, si colaboratorul apropiat de zeci de ani al dr. John Rawlings-Reese, cel care a facut sa porneasca totul.
Deci cand cineva cu o arma innebuneste sau cand se intampla aceste lucruri oribile, trebuie sa ne punem intrebarea: o fac ei din cauza propriei lor minti sau sunt programati sa o faca, sau datorita efectului a ceea ce fac?
Arizona Wilder a fost crescuta inca de cand s-a nascut, in aceste programe de control al mintii. Programatorul ei a fost Josef Mengele, "ingerul mortii". Iar cand, in cele din urma, el a murit, la sfarsitul anilor '80, din cauza ca subiectul programarii devine atat de atasat de programator, aproape adorandu-l, atunci cand programatorul moare, adesea programarea incepe sa se destrame.
Acest lucru s-a intamplat si cu aceasta doamna, si de aceea ea vorbeste acum, relatand in detalii uluitoare
ceea ce a trait, cat si despre oamenii care au fost implicati.
Unii oameni ar putea sa considere greu de crezut ca Josef Mengele se afla in Statele Unite sau America de Sud dupa razboi. Dar a existat o operatiune a serviciilor secrete engleze si americane, numita "operatiunea Paperclip", care a scos oameni ca Mengele si alti nazisti de frunte, afara din Germania la sfarsitul razboiului,
pentru a continua studiile lor de programare mentala, cercetarile genetice si despre manipulare, in America, dupa razboi.
Si in Anglia de asemenea. Acestea sunt cateva notiuni de baza pentru acest interviu cu Arizona Wilder.
Si totusi, nu acestea sunt Marele Secret. Marele secret este inca si mai straniu.
Am ajuns acum la cateva strazi in afara granitei oficiale a zonei City of London, intr-o zona numita Temple Bar, unde se afla Curtea Regala de Justitie.
Iar acesta este centrul de formare a juristilor din Anglia; si nu doar a juristilor englezi, ci chiar a intregii lumi, asa cum am dezvaluit in "Marele Secret". Aici vin oamenii "la bara", dupa cum se spune, pentru a deveni avocati, cei mai buni juristi si chiar judecatori, care majoritatea sunt mebrii ai retelei, ai societatii secrete, care le spune ce sa faca. Iar cand judecatorilor li se spune ce sa faca de catre societatile secrete, atunci ce dreptate este aceea? Temple Bar este numit astfel dupa Cavalerii Templieri, una dintre societatile secrete ale Antichitatii, despre care am vorbit in cartile mele.
Acestia faceau si ei parte din aceasta retea. Iar succesele lor au facut ca manipularea sa fie avuta in vedere pana in zilele noastre. Ma aflu acum peste drum de Curtea Regala de Justitie, in fata unei cladiri numite "Outer Temple" (Templul Exterior) si aceasta este una dintre societatile secrete majore care manipuleaza si
controleaza profesia juridica si functionarea asa-numitei "dreptati" in Anglia si, asa cum am mai spus, mai
departe catre alte filiale.
Dar motivul principal pentru care am venit aici este de a va arata ceva ce se afla in centrul strazii, la granita dintre Temple Bar si City of London. Este vorba de o reprezentare la scara mare a unei reptile, a unui dragon,
reprezentare aflata chiar in centrul strazii.
Incepem acum sa ne apropiemn de ceea ce este cel mai mare secret.
Atunci cand veti face turul Londrei, uitandu-va la blazoanele familiilor aristocrate, din nou si din nou, puteti vedea reptile, puteti vedea dragoni.
Si avem rasa serpilor, a dragonilor, aparand constant in textele antice, pentru a descrie zeii lumii antice.
Si exista un motiv pentru aceasta, exista un motiv pentru care peste tot apar dragoni, iar acesta este marele secret pe care Arizona Wilder l-a trait. De ce, la inceputul calatoriei noastre prin Londra, in acea piata din fata Bancii Angliei, am putut vedea din nou acelasi lucru ce continua sa apara, dragoni zburatori si serpi zburatori?
Am vazut o imagine mare a unui sarpe, o statuie a unui sarpe, la una din intrarile in City of London, langa Curtea de Justitie.
Si in locul in care ma aflu acum, pe malul Tamisei, la o alta intrare in zona City a Londrei, acest epicentru al controlului planetar, avem aici pentru a reprezenta intrarea in zona City a Londrei, din nou inca un dragon zburator, acesta tinand scutul cu crucea rosie pe fundal alb, acest simbol antic despre care am vorbit atunci
cand am descris steagul de pe Mansion House, si steagul Angliei - steagul Sfantului George. Deci, ce se petrece? De ce atunci cand ne gandim la zeii din Antichitate, vedem aparand din nou si din nou aceeasi tema a rasei serpilor, a zeilor serpi, a serpilor zburatori? De ce oare , de-a lungul cercetariilor mele pentru cartea "Marele secret", am intalnit un intreg sir de oameni, din diferite categorii sociale, de peste tot din lume, care mi-au spus toti acelasi lucru: ca au vazut, spre uluirea si stupoarea lor, oameni cheie, aflati in pozitii importante ale puterii, dematerializandu-se din forma de om, devenind sub ochii lor o reptila, o fiinta reptiliana. Cand ne uitam la zeitatile antice din valea Indusului, se vorbeste de Naga-si, zei care au abilitatea de a se manifesta atat ca oameni, cat si ca reptile.
Aceasta este un fapt absolut vital pentru a putea intelege anumite parti din interviul cu Arizona, pentru ca ea a trait exact aceste lucruri. Iar fundamentul a ceea ce se petrece este foarte simplu.
Aceasta lume tridimensionala in care noi ne aflam si traim, este doar o frecventa, o dimensiune a existentei.
Noi avem o gama intreaga de frecvente pe care o putem percepe si pe care o numim lumea simturilor fizice.
Dar in afara acestei game mai sunt si alte frecvente, alte dimensiuni ale existentei si vietii, care folosesc acelasi spatiu in care ne aflam si noi.
De exemplu, in spatiul pe care corpul meu il ocupa acum, se afla toate frecventele radio si TV care emit in Londra.
Eu nu le vad, iar ele nu se pot vedea unele pe altele, nu sunt constiente unele de altele, pentru ca sunt pe frecvente diferite. Numai atunci cand frecventele devin foarte apropiate, avem ceea ce numim interferenta TV,
sau interferenta radio.
Si la fel este si cu creatia. Noi traim, din punct de vedere constient, in aceasta lume tridimensionala. Deci aceasta este realitatea noastra, este ceea ce percepem.
Dar mai sunt si alte dimensiuni. Iar cea mai apropiata de a noastra este dimensiunea a patra.
Si oricat de uluitor ar parea (ar trebui neaparat sa cititi "Marele Secret" pentru a vedea imensul numar de dovezi care o confirma) o rasa reptiliana, din aceasta a patra dimensiune, este sursa sau una dintre sursele
cheie a manipularii in aceasta lume. Din nou, in trecutul antic, cu multe documente in acest sens, in asa de multe parti ale lumii, in textele antice, in legende, in marturii, sau povestiri, despre cum aceasta rasa extraterestra s-a combinat cu umanitatea, creand linii genealogice hibride. Iar cand facem cercetarea genealogica, descoperim ca aceste linii genealogice hibride, uman-reptiliene, care in fapt ocupa pozitiile majore de putere in ultimele cateva mii de ani. Iar astazi se afla in pozitiile cheie ale puterii, conducand sistemul bancar, sistemul de afaceri, politica, armata, etc.
Iar Arizona Wilder, neavand nici o idee despre aceste alte informatii care au venit spre mine in timpul cercetarilor pentru "Marele Secret", cand am cunoscut-o, mi-a spus despre cum, la diferite ritualuri satanice, implicand cei mai faimosi oameni din lume, i-a vazut, din nou si din nou, transformandu-se in reptilieni. si apoi transformandu-se din nou inapoi, in timpul ritualului.
Am primit telefoane de la conducatorul unei organizatii din America numita "Parintii importiva abuzurilor ritualice", care mi-au spus din nou, din experienta lor, cat de multi dintre clientii lor, care au fost subiecti ale unor ritualurile satanice, au spus aceeasi poveste. Cum participantii si-au schimbat forma, din om in reptilian si din nou inapoi, in timpul ritualului.
Iar una dintre familiile-cheie identificate de Arizona Wilder, in marturia ei, este una aflata nu departe de aici, si care este intr-adevar foarte faimoasa.
Iar acea familie din acea linie genealogice locuieste aici, sau cel putin o parte din ea- Palatul Buckingam, unul dintre multele palate si case ale familiei regale britanice, Casa Windsor.
Ei sunt priviti ca bastioane ale fundamentului britanic, dar de fapt, linia Windsor, nu e deloc britanica, e germana.
E de fapt Casa de Saxe-Coburg-Gotha. Iar pe partea printului Philip, sotul reginei Angliei, este un Mountbatten, care de fapt e Battenberg, din nou, alta linie germana. In 1917 ei si-au schimbat numele din Battenberg in Mountbatten, din Casa de Saxe-Coburg in Windsor, pentru ca in acea perioada, asa cum ne amintim, natiunea germana si cea britanica nu prea erau in relatii bune in transeele din nordul Frantei.
Si era o miscare de imagine foarte buna ca sa isi schimbe pur si simplu numele in ceva mai englezesc.
Iar aceasta este doar agitatia si fatada a foarte multe, sau mai exact in spatele careie se petrec foarte multe.
Oricum, cei mai multi oameni, daca nu aproape toti de pe planeta, ar gasi faptul ca acesta Casa de Windsor este una dintre liniile hibride reptiliene-umane, ca isi schimba forma din forma umana in cea reptiliana, ca fiind ridicol, complet idiot, devastator si de necrezut. Inteleg aceasta.
Dar adevarul, adevarul adevarat, este deseori astfel.
Iar Arizona Wilder, in interviul care urmeaza, va vorbi despre experienta sa, unde a vazut aceste lucruri intamplandu-se. Cred ca acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le stiti pentru a putea intelege tipul de informatii pe care Arizonan Wilder le va revela pentru noi, cu o singura exceptie.
Acesti ani de sfarsit de mileniu sunt o perioada de rascruce pentru aceste planuri, de rascruce pentru rasa umana.
Acestea sunt momentele in care aceasta retea de linii genealogice intrepatrunse vrea sa isi puna in aplicare
structura sa statala de tip fascist, cu un guvern mondial, in care statele nationale vor fi doar unitati administrative, cu o banca centrala planetara, cu o singura moneda globala, moneda care nu va fi de hartie,
ci va fi in majoritate electronica, ceea ce va avea implicatii fundamentale asupra libertatii umane. De asemenea, va avea o armata planetara care e gandita sa fie NATO, care se mareste si se mareste, asa cum putem vedea si astazi, pentru a deveni forta politieneasca si armata planetara, in intregime aeropurtata.
Iar pentru a face toate acestea posibile exista in plan o populatie cu microcipuri, in care noi vom avea microcipuri, cu toate detaliile financiare, medicale, etc, etc.
Iar aceasta va permite nu doar o supraveghere electronica, oamenii stiind in permanenta unde ne aflam,
ci va permite o manipulare externa, prin aceste mijloace electronice, a proceselor noastre mentale si emotionale. Aceasta se va petrece doar daca rasa umana nu se trezeste, si aceasta cat mai repede.
Iar pentru a face aceasta, trebuie sa intelegem ce se petrece cu adevarat.
Si pentru a face ca oamenii sa afle, trebuie sa incetam sa ne mai ascundem dupa deget, sa mai ascundem oamenilor informatii, de frica reactiilor lor, si ca sa spunem pur si simplu - aceasta se petrece, indiferent daca accepti sau nu, poti sa faci ce vrei mai departe, dar aceasta este realitatea.
Iar o parte din informatia pe care o veti auzi este destul de terifianta.
Dar daca nu stim nimic despre ea, ce am putea sa facem pentru a o opri si pentru a o schimba?

Am vorbit cu Arizona Wilder in Los Angeles, iar aceasta este ceea ce are ea de spus:
Arizona, putem incepe cu inceputul? Ne poti spune ce s-a intamplat in
viata ta, chiar de la inceputul ei?
- Ceea ce pot sa va spun este ca, inainte de a fi inceput sa-mi revad viata, in 1985, am avut cateva flash-uri ale unor lucruri, si am constatat ca viata mea nu era ceea ce parea a fi, de aceea am si inceput sa o analizez, si ceea ce am aflat, a fost ca aveam o multime de timp despre care nu-mi aminteam, foarte mult timp de care nu-mi aminteam, referitor la lucruri care au aparut in viata mea.
Si cand am inceput sa revad ceea ce se petrecuse in viata mea, singurul lucru pe care am stiut sa-l fac atunci, a fost sa merg la un psihiatru.
Si, timp de un an, am vorbit despre amintirile pe care le aveam: despre cum am fost abuzata sexual de tatal meu, lucru care facea parte din ceea ce trebuia sa se petreaca.
Am inceput sa vorbesc atunci despre probleme legate de controlul mintii si despre abuzurile ritualice.
Dar nu aveam in minte intregul tablou despre ceea ce se petrecea.
Mi-au trebuit aproximativ 10 ani sa pun impreuna toate aceste lucruri care mi s-au petrecut.
Iar in timpul acestui proces am pierdut tot ceea ce avusesem in viata mea, tot ceea ce imi era drag in viata.
Eu am fost crescuta sa implinesc acest rol pe care l-am indeplinit si care a fost planuit inca dinainte de nasterea mea.
Acest lucru s-a petrecut din cauza liniei genealogice a mamei mele care provine din Irlanda, dar care avea
radacini anterioare si in Franta, prin marchizul de Stak care a venit in Irlanda si si-a schimbat numele in Stark.
Atunci am fost aleasa; nasterea mea a fost planificata. parintii mei au fost fortati sa se mute in aceasta zona din cauza faptului ca Inaltul Consiliu se afla aici; 6 din totalul de 13 consilii se afla in aceasta tara, iar Inaltul Consiliu se afla aici.
- Adica Statele Unite.
- Da, Statele Unite.
Astfel ca, inca de pe vremea cand eram un bebelus am fost abuzata si traumatizata intentionat pentru ca ei sa poata realiza cotrolul mental prin care ei aveau nevoie sa ma treaca, pentru a face tot ceea ce spun ei, pentru a fi doar o marioneta, pentru ca ei sa-mi poata controla fiecare miscare.
Sunt o multime de lucruri de care nu-mi amintesc deoarece, ca rezultat al acestui control al mintii, mintea mea a fost impartita in zone in care sunt stocate amintiri, sentimente, programe, informatii.
Am lucrat din greu ca sa scot toate acestea la suprafata.
A fost un proces lung si lent pentru mine, pentru ca nu existau prea multi oameni in acest domeniu si am simtit ca singura cale pe care puteam merge era cea psihiatrica, psihologica.
Ei pareau sa nu stie ce se petrece cu adevarat si cred ca multora dintre ei le era frica sa nu fie dati in judecata ca ar sugera ceva. Astfel ca nu puteau conduce sedinta sau sa imi faca sugestii.
A fost un proces in care a trebuit sa-mi fortez aceste amintiri sa iasa la suprafata.
Si sa fiu in preajma celor care ma puteau ajuta sa fac asta si care nu puteau fi atinsi de sindromul falsei memorii.
- Deci, ce s-a petrecut? Ai spus ca ai fost abuzata de mic copil ca parte a acestei compartimentari a mintii tale?
Ce s-a petrecut dupa aceea, pe masura ce ai inaintat in varsta?
- Ei incep prin a te face un sclav supus, astfel ca realizeaza multa alterare senzoriala, multa supraincarcare senzoriala, apoi le schimba intre ele, realizeaza torturi, iau un copil mic si il electrocuteaza.
In cazul meu au folosit electrocutarea la nivelul creierului.
Nu ma lasau sa dorm. Ma tineau treaza timp de multe ore noaptea si nu ma lasau sa dorm.
De asemenea mi s-au spus anumite lucruri, asta a fost inainte de a implini varsta de 5 ani.
Mi s-au spus lucruri cum ar fi: imi dadeau sa beau un pahar cu apa si-mi spuneau ca daca voi urina, va trebui
sa-mi beau urina. Si ma fortau sa o beau.
Si ca, de asemenea, va trebui sa-mi mananc fecalele.
Si acest lucru mi s-a petrecut!
Era un programator care ma programa, o persoana foarte infama din istorie, care a fost efectiv in aceasta tara,
cunoscut sub numele de dr. Green.
Acesta era de fapt, Josef Mengele, de la lagarele de concentrare din Germania.
El era tinut, statea mult timp la Statia de Arme Navale China Lake, din California de Sud, zona desertica.
Eram mult in preajma acestui om si el imi spunea ca cicatricea pe care o avea pe obrazul stang, era de la faptul ca se aparase de cineva. cicatricea de pe obrazul sau facea parte din tehnicile sale de programare.
Punea intr-o cutie un copil cu o sabie si ii spunea sa apare cutia, chiar si cu pretul vietii.
Apoi spunea altui copil sa intre in acea cutie, ceea ce acesta si facea, iar atunci, celalalt copil sarea afara din cutie, scotea sabia si o infigea direct in celalalt copil.
Si, la un moment dat, unul dintre copii l-a atins cu sabia pe fata. Avea, de asemenea un inel imens cu smaralde
pe degetul mijlociu de la mana stanga. Si obisnuia sa invarta acest inel, pentru programare, si mai folosea panglici lungi de diverse culori si tu trebuia sa alegi o panglica, sau ti se dadea o anumita panglica, care semnifica faptul ca un anumit lucru se va petrece cu tine.
Sau alegeam betisoare pe care le tinea strans in mana.
Am vazut jucandu-se ruleta ruseasca, in care glontul era fixat dinainte si in care murea un copil.
Copilul isi ducea pistolul la tampla si apasa pe tragaci si murea.
Toate acestea erau menite sa ne sperie pe toti si sa ne mentina in stare de teroare.
Erau multi alti copii impreuna cu mine si care au trecut prin aceleasi lucruri.
M-am intalnit cu oameni care au fost impreuna cu mine cand am fost copii. Ei m-au recunoscut.
Si eu i-am recunoscut, chiar daca si-au schimbat numele si culoarea parului, asa cum am facut si eu.
M-au recunoscut fie ei pe mine, fie eu pe ei. Le stiu numele, iar ei il stiu pe al meu.
Nu exista nici posibilitate ca toate acestea sa nu se fi intamplat, este dincolo de orice coincidenta.
Iar dupa ce incepi sa cresti, ei incep sa te duca, in special acest programator, Mengele, te duc la ritualuri.
Am fost impreuna cu el la ritualuri peste tot in aceasta tara, cat si in Anglia si Franta.
Serviciile secrete din aceasta tara stiau ca acest om este aici; ei au fost cei care l-au adus aici.
- Este vorba despre Operatiunea Paperclip?
- Da, prin O.S.S.
Iar familia mea, asa numita mea familie sunt cu totii DID (au personalitati multiple).
Ei sunt foarte bine programati, nici macar nu au cautat ajutor.
Nici macar nu au incercat sa afle ce se petrece. Ei au crezut ca pur si simplu au o astfel de viata ca aceea pe care a aveau.
Ei cred ca eu sunt nebuna.
Ei au amintiri foarte diferite de ale mele si parintii mei mi-au spus intotdeauna unele lucruri care surorilor mele nu le-au fost spuse niciodata.
Iar, din punct de vedere biologic, trebuie sa adaug ca mama mea este mama mea adevarata, dar biologic,eu nu sunt inrudita cu tatal meu. Acest fapt are legatura cu liniile genealogice.
El a fost considerat impur, totul fiind legat de puritatea liniilor genealogice.
De aceea sunt implicata in toate acestea.
Exista oameni care sunt implicati in asta si nu atat din cauza liniei lor genealogice, ci pentru abilitatea lor de a se disocia, de fi folositi ca sclavi de acesti oameni.
- Spuneai ca provii dintr-o anumita linie genealogica.
Aceasta obsesie cu liniile genealogice pe care are aceasta Fratie, Illuminati, de unde provine? - Totul a inceput cu Arienii, cu puritatea sangelui; este vorba despre faptul ca sangele si sangele menstrual contin ceva care este important pentru raspandirea acestei rase ce controleaza lucrurile pe aceasta planeta.
Acesti oameni care sunt in organizatie, cei care au condus consiliu celor 13 si cele subordonate lor, si care au asa-numitul Marele Consiliu Druidic sau Octogonul, acestia sunt numiti Illuminati.
Iar Illuminati sunt de fapt controlati din aceste 13 linii genealogice care sunt toate familiile regale din Europa si Anglia.
Iar, ei au nevoie de sange pentru ca ei de fapt nu sunt oameni, ei iau forma umana, dar sunt reptilieni.
Iar sangele ii ajuta sa-si mentina forma reptiliana, sa-si mentina sanatatea mentala si ii ajuta sa traiasca in aceasta lume, pentru ca ei nu sunt din aceasta lume.
- Este vorba despre ceea ce nazistii numesc puterea Vrill, iar indienii puterea sarpelui din sange?
- Da, sangele are ceva in compozitie, secretii din glanda pituitara si din landa pineala si contine un drog foarte puternic, acesta fiind cel care ii ajuta sa nu innebuneasca.
Este ca heroina, sau ca endorfinele, dar mult mai puternic.
Dar pentru ca acesta sa fie secretat in sange, este nevoie ca victimele lor sa fie terorizate, inainte de a fi ucise pentru sangele lor, sau inainte ca o femeie tanara sa aiba menstuatia.
Ei au nevoie de sangele menstual si au nevoie sa-i terorizeze pe acesti oamnei pentru ca aceasta substanta sa fie secretata in sange.
- Este vorba despre ce mi-au spus alti oameni, despre faptul ca intr-un moment de mare teroare cum este cel al sacrificiului, adrenalina intra in sange? Si ca aceasta este ceea ce cauta ei?
- Da, aceasta si alte elemente care se secreta in sange, elemente care ies in sange in acel rastimp, la acel moment.
Ei de fapt se uita fix in ochii tai, adica cel care conduce aceste ritualuri sau alti reptilieni, se uita deci fix in ochii persoanei. Iar pentru ea e un adevarat iad aceasta privire hipnotica pe care o au reptilienii.
Aceasta mentine victima intr-o stare de transa absoluta, o transa de teroare.
Si apoi ei sunt ucisi in acest moment, cand se uita in ochii lor.
Si ei nu isi pot pastra forma umana cand se intampla toate acestea.

- Forma umana!
- Da, forma umana. Nu si-o pot pastra, ci isi reiau forma reptiliana atunci cand se petrec toate acestea.
Este ca un fel de emotie animalica a uciderii.
Si ei, pur si simplu se reped la victima si o sfasie, dupa care vor incepe sa consume si carnea acestei persoane.
Grasimea din zonele intestinale este foarte apreciata si este folosita pentru pielea lor.
Si beau sangele, iar sangele este foarte apreciat, dar si acest lucru se petrece in functie de rangul pe care il au aceste creaturi, si in functie de care se stabileste cine ce primeste si cand.
Numarul sacrificiilor a crescut, a inceput sa creasca de pe la inceputul anilor '80.
Folosesc multe sarbatori druidice pentru a face asta, dar sunt si alte zile.
Amesteca toate asa-numitele sarbatori satanice si druidice pentru a realiza aceste ritualuri,
care par sa fie importante pentru ei. Dar ei le folosesc de asemenea pentru a bea sange si par sa aiba nevoie de tot mai mult.
- Aveti vreo ideea de ce numarul acestor sacrificii a crescut in timp?
- Se petrece o anumita schimbare pe Pamant, se pare ca nu-si mai pot pastra forma asa cum puteau sa o pastreze pana acum, iar oamenii ii vad tot mai mult schimbandu-si forma.
Au nevoie de sange pentru a incerca sa si mentina forma umana.
Din cate mi s-au spus, cred ca vine un timp cand ei nu vor mai face eforturi sa-si mentina forma umana asa cum trebuia inainte.
Ei vor ca timpul acesta sa foarte curand.
- Deci, atunci cand spui ca se ridica valul de pe acesti reptilieni, si oamenii pot sa-i vada, cu mult mai usor si mai des, are aceasta in vreun fel legatura cu faptul ca ca exista aceasta dorinta de a implementa aceasta
structura rigida, microcipuri si multe alte lucruri in cursul aniilor 2000, care a devenit cunoscuta sub numele de Noua Ordine Mondiala?
Aceasta va urma din cauza faptului ca se stie ca oamenii vor vedea despre ce este vorba si despre faptul ca ei trebuie sa detina controlul pana atunci?
- Da, are foarte mare legatura! Am inceput sa vorbesc despre Noua Ordine Mondiala de prin 1990 si am fost foarte afectata fizic si psihic de ceea ce urma sa se petreaca.
Nu ma uitam la televizor, nu eram constienta de faptul ca anumiti indivizi din aceasta tara, precum George Bush, vorbeau despre Noua Ordine Mondiala.
Am vorbit despre asta pentru ca asta se petrecea.
Stiind in sinea mea ca prima data cand am auzit despre asta, era in legatura cu nazistii, iar acest lucru venea de la Mengele.
Si am inceput sa inteleg ca ceva se petrecea si acest lucru m-a speriat.
Si timp de mai multi ani nu am aprofundat cu adevarat - dar eram hartuita in mod constant, mi s-a spus, de un fost angajat al CIA, care mi-a spus la un moment dat ca sunt monitorizata de Agentia Nationala de Securitate.
Atunci nu aveam toate datele problemei, astfel ca nu intelegeam in totalitate de ce se petrece acest lucru, dar, totusi, eram urmarita de masini sau dube, G 12, G 14, anul trecut si mi-a fost foarte greu.
Am fost urmarita cu dube G41 si a trebuit sa aflu ce sunt acestea.
Erau de la serviciul secret al marinei.
Totul se indreapta spre anul 2000, cand doreau sa se instaleze in mod deschis, ca Noua Ordine Mondiala.
Ne apropiem de aceste vremuri si pentru asta s-au facut toate pregatirile.
Momentan, mi-am implementat un program de somn hipnotic pentru a ma intoarce.
Pentru ca ru am plecat.
Pentru a ma intoarce pentru acele vremuri. Se numeste programare pentru sfarsitul timpului, programarea Iannus.
- Iannus are legatura cu Nimrod din Babylon?
- Da, exista un grup care era in contact cu mine tot timpul.
Care s-au oprit pur si simplu pentru eu ca nu m-am supus lor. Au fost in contact cu mine, se numesc Iannus,
care este zeul roman cu doua capete al schimbarii.
Cartierul lor general este in Bruxelles, Belgia, in cladirea NATO.
Ei sunt un grup de psihiatri si doctori care se ocupa de controlul mintii, si sunt unul din multele grupurile care
lucreaza cu Illuminati.
Ei ma contactau si imi dadeau instructiuni pentru a ucide psihologic sau a vatama psihologic o anumita persoana sau de a speria o anumita persoana. Imi dadeau locatia... Si am inceput sa pun la indoiala aceste metode si am o persoana de contact care pare sa fi disparut
pentru ca nu a putut sa obtina finantare. Am sunat-o in legatura cu acest grup si ea este cea care era fost angajata a CIA si a serviciului secret al armatei. Ea stia despre acesti oamenei si mi-a confirmat ca am dreptate.
Asta se petrece.
- Din experienta ta cu acesti Illuminati, ti s-a spus vreodata de unde vin acesti reptilieni, care este istoria lor?
- Am putut intelege asta prin intermediul "Mamei Intunericului", care apartine acestei organizatii.
Pentru ca aceasta a facut parte din pregatirea mea inca de la inceputul ei- istoria acestor Illuminati pe aceasta planeta.
Ce am aflat a fost ca la origine, arienii erau pe Marte, iar reptilienii au venit din alta parte pe acea planeta, au vrut sa conduca acea planeta, pentru ca au vrut sa se amestece cu acea rasa.
Si ei au devenit stapani, iar martienii sau arienii au cautat sa scape de ei.
S-au dus pe Luna, unde au fost apoi atacati. Apoi au venit pe Pamant si au stabilit o cultura a lor aici pe Pamant.
Cam cu 6000 de ani in urma si la acel moment in timp le era bine, se amestecau cu populatia indigena si se intelegeau bine cu ea. Iar cu 4000 de ani in urma, reptilienii au ajuns si aici si au inceput din nou sa preia controlul. Si s-au instalat in diverse locuri pe sub pamant, iar partea conducatoare a preluat controlul.
S-a implicat in politica, religie si au inceput sa preia controlul prin aceste mjloace, folosind zeii si demonii in care noi credeam, pe aceasta planeta. Au inceput sa se infiltreze in asta si sa devina asta.
Si apoi asemenea lucruri, ritualuri cu sange au inceput sa se petreaca. Si de atunci asta a fost mereu.
Iar in prezent, ei sustin ca se trag din linia genealogica merovingiana.
Sunt 13 linii genealogice in Europa, numite regale, care provin de aici.
Ei ii includ si pe arieni in asta. Si a avut loc o mare dezvoltare in acest secol.
De exemplu, cand nazistii au venit la putere, fascistii, vorbind despre puritatea sangelui si despre faptul de a ramane puri, in aceeasi linie genealogica, ceea ce se se voia de fapt este faptul de a pastra pura linia genealogica a oamenii blonzi sau usor roscati, cu ochi albastri.
Pentru ca aceasta este mult mai puternica. Ceea ce se afla in sangele lor, pentru acesti reptilieni este mult mai puternic.
Si ei au nevoie de asta. Caci daca acestia se amesteca cu indigenii de pe aceasta planeta, efectul nu este la fel de puternic. Aceasta nu are legatura cu culoarea pielii, sau nationalitatea. Are legatura numai cu a pastra linia genealogica pura, pentru ca ei sa o poata folosi.
- Deci oamenii blonzi cu ochi albastri sunt cei mai puri, din punctul de vedere al reptilienilor?
Si ei vor sa pastreze acea linie genealogica pura, pentru ca au nevoie sa o foloseasca?
- Da! Cand mi-am dat seama ca are legatura cu parul blond si ochii albastri, nu mi-am putut schimba culoarea ochilor, pentru ca nu pot purta lentile de contact altfel as fi avut ochi caprui. Dar ceea ce am facut a fost sa-mi tai parul, pentru ca acesta facea parte din rangul pe care-l aveam.
Il aveam lung, pana la genunchi si l-am vopsit intr-o culoare mai inchisa.
Au fost momente in care, dupa ce mi-am taiat parul, ei m-au fortat sa-l fac roscat deschis, dar aceasta ar fost in acord cu ce doreau ei, iar eu nu am vrut asta.
Eu vreau sa-i demasc pe acesti oameni, iar acest interviu face parte din acest lucru.
Eu nu voi fi ceea ce doresc ei sa fiu.
- Cand privim la aceste relatari antice, precum textele sumeriene si multe altele, citim cum zeii s-au combinat cu umanitatea. Sunt acestea relevante pentru modul reptilienilor de a se infiltra in rasa umana?
- Da. Este. Pentru ca fiintele umane, de-a lungul timpului, au acceptat incrucisarea cu zeii, acestia fiind acceptati ca fiinte umane, iar asta reiese in crestinism, iudaism.
De asemenea, au folosit mult egiptologia, religia egipteana. Iar conducatorul de acum al acestor Illuminati
se compara mult cu zeul egiptean Osiris.
Si cu Horus, care este reincarnarea lui Osiris.
Si, de asemenea, cu legendele arthuriene si ale Mesei Rotunde. Numele pe care si l-a luat de aici este Pindar,
care inseamna "falusul dragonului". Iar celalalt nume, Osiris, il poarta pentru ca si-a luat, in acest moment, numele de Marchizul de Liberall, care inseamna eliberatorul ce traieste in apa??Povestea lui Osiris este aceea ca a fost taiat in 14 bucati si aruncat in raul Nil. Isis a gasit bucatile si le-a pus inapoi impreuna, dar ea nu a putut gasi cea de-a 15-a parte care era falusul, astfel ca s-a realizat un falus din aur.
Acest lucru este foarte important pentru grupul numit Illuminati, este important sa se creada aceasta despre
conducatorul acestor Illuminati, pentru ca ceea ce iese din falusul de aur trebuie sa fie o samanta superioara pentru rasa si asta este ceea ce ei fac pentru ca aceste linii genealogice sa continue.

Impregneaza arieni, oameni cu sange de arieni, ei fiind foarte importanti pentru ei. Ii impregneaza cu samanta lui Pindar. De aceea este important ca aceasta istorie si aceste nume din aceasta perioada, sa fie tinute minte.
- Deci ar fi corect sa spunem ca reptilienii au venit pe aceasta planeta, pentru ca arienii martieni au venit aici.
Daca arienii martieni ar fi mers in alta parte, acestia i-ar fi urmat acolo?
- Da, i-ar fi urmarit in tot universul.
- Putem sa mergem acum la unele elemente specifice din experienta dvs.? Ce anume ati fost pusa sa faceti?
Ati spus ca ati fost identificata, ca linie genealogica, inainte de nastere.
Care a fost rolul pe care a trebuit sa-l jucati?
- Rolul pe care trebuia sa-l joc este cel care, in randul Illuminati-lor, este numit "Zeita Mama", "Focul Stelar". "Focul Stelar" e in legatura cu sangele menstrual, cu ceea ce contine acesta.
Iar modul in care ei mi se adresau era " Zeita Mama" .
Exista doar trei "Zeite Mama". Pot fi numai trei in acelasi timp pe aceasta planeta, si exista si un echivalent masculin, care de asemenea pot fi doar trei.
- De ce sa controlezi mental pe cineva pentru a conduce aceste ritualuri, cum a fost si cazul tau? De ce acesti
reptilieni nu-si conduc singuri ritualurile?
- Ei nu par sa aiba abilitatile psihice si cauta oameni care le au, oameni dintr-o linie genealogica care au aceste abilitati.
Iar eu am un foarte mare numar de abilitati psihice. Deci, am fost aleasa inainte de nastere si crescuta, iar aceasta este din nou ceva despre care alti supravietuitori care detineau pozitii inalte stiau despre mine si mi-au spus.
- Care este legatura intre capacitatile tale psihice, care ti-au fost recunoscute de la inceput si faptul ca ai fost pusa sa conduci ritualuri importante?
- Sunt doua aspecte. In primul rand, ei aveau nevoie de capacitatile psihice pentru ca ei controleaza sau intentioneaza sa controleze in avans, pentru ca eu aveam abilitatea de a le spune ce avea sa se petreaca.
Si ei aveau nevoie de aceste informatii pentru a incerca sa il controleze, sa stie daca ce va rezulta va fi bun pentru ei.
Al doilea lucru este ca, in timpul ritualurilor este necesar sa ai capacitatea psihica, sa fii foarte puternic in acest sens, pentru a-i chema pe cei din vechime, care sunt tot reptilieni, care vin din alta dimensiune, ei de fapt chiar se materializeaza din alta dimensiune in prezenta nostra la ritualuri. Sunt atat de puternici si prezenta lor este terifianta, sunt foarte malefici si vor sa iasa din acea dimensiune.
Si ei trebuie sa fie chemati de cineva care are aceasta putere, iar reptilienii nu au aceasta putere.
Acesta este un lucru important. Ei nu au aceasta putere de a-i chema pe acesti stramosi ai lor.
- Ce anume au oamenii si reptilienii nu au?
Ceea ce inseamna ca ei nu au puterea de a se conecta interdimensional, iar unele fiinte umane o au.
- Noi avem capacitatea de a prevedea, de a ne ridica nivelul de vibratie, si sa vedem ce se petrece la acel
nivel, sa intram in acele dimensiuni.
De fapt, si serviciile secrete folosesc asa-numita vedere la distanta.
Oamenii au capacitatea de a merge in trecut, in viitor, in alte locuri, de a-si parasi corpul fizic si a calatori cu corpul astral si de a vedea lucruri.
Noi am avut intotdeauna aceasta capacitate, este ca si cum ai avea un al treilea ochi.
Ceea ce ei nu au. Ei nu au aceasta capacitate.
In timpul ritualurilor, acesti stramosi sunt chemati, iar ei sunt ceea ce crestinismul ar numi demoni.
Ei sunt chemati si exista un cerc care are un hexagon in interior care este un simbol ocult foarte puternic.
Mai exista si o pentagrama in mijlocul careia exista un triunghi, iar daca tu esti cel care ii cheama trebuie
sa stai in picioare in interiorul acestui triunghi, pentru a nu fi devorat sau luat de aceste creaturi care se materializeaza atunci.
- Acesta creeaza un camp de energie in jurul tau, pe care ei nu il pot penetra.
- Exact, ei nu il pot penetra si nu pot iesi in afara pentagramei. Ei vor sa iasa, cer intotdeauna sa fie lasati sa iasa. Astfel ca trebuie sa fii foarte puternic pentru a-i tine in frau si a-i face sa se intoarca inapoi, atunci cand soseste momentul cand ei trebuie sa se intoarca.
- De ce vor reptilienii sa materializeze acesti asa-numiti demoni la ritualuri?
- Pentru ca asta le aduce putere lor si ritualurilor.
Aceste entitati le spun anumite lucruri si ii incurajeaza sa continue ceea ce fac.
Si li se impartaseste o anumita cunoastere. Prin intermediul acestor entitati, dar este nevoie de o persoana care sa aiba capacitatea de a-i aduce aici si a-i face sa raspunda. Pentru ca ei nu vor sa coopereze, trebuie obligati sa coopereze, atunci cand persoana potrivita are control asupra lor.
- Iar aceasta are de-a face cu energia si capacitatea acelei persoane de a o folosi.
- Da, asa este!
- Ati vorbit de rasa arienilor care vin de pe Marte.
Una din expresia acestei rase pare a fi ceea ce noi numim fenicieni.
Fenicienii aveau doua zeitati, Sfantul Gheorghe care a devenit divinitatea britanica care a invins dragonul,
un fapt simbolic credibil.
Si, de asemenea, Sfantul Mihail care, cum spune legenda, l-a izgonit pe Satana, sau aceasta forta negativa, in abis.
Are aceasta simbolistica a abisului, vreo legatura cu faptul ca demonii reptilieni din alta dimensiune sunt blocati cumva intr-o inchisoare spatio-temporala din care nu pot iesi; si pot iesi numai atunci cand sunt adusi in acest fel?
- Da, ei vor sa iasa din acea dimensiune in care au fost aruncati si din care nu pot pleca.
Aceasta inseamna de fapt abisul, sa fii intr-o alta dimensiune, care are legatura cu cea de-a patra dimensiune.
Inainte ca eu sa stiu ce spun, sa-mi dau seama ce spun, ii spuneam psihiatrului meu si altor supravietuitori ca
trebuie sa se fereasca de cea de-a patra dimensiune, neintelegand in acel moment tot ce se petrece.
- De ce aceste ritualuri au loc in anumite momente cheie ale anului, care sunt atat de des corelate cu fazele lunii.
- Pentru ca luna are o anumita influenta asupra acestei planete. Dar si Soarele. Se petrec de asemenea anumite
lucruri care au legatura si cu Soarele.
Dar cu Luna, este vorba despre ceva foarte ciclic.
Acestea ritualuri au loc de Luna Plina, Luna Noua. Aceasta are legatura cu religia actuala sau folosesc religia druidica, pe care ei au preluat-o si, de asemenea folosesc religia egipteana. Sunt atasati de druidism, autointitulandu-se frecvent druidici sau druizi.
Druidismul este legat de ciclurile lunare, care au legatura cu insamantarea pamantului si strangerea recoltei.
Sunt multe astfel de zile pe care ei le pot folosi pentru scopul si rezultatele lor.
Exista multe ritualizari in druidism, iar ei adora ritualizarea.
- Du-ne te rog in interiorul unui astfel de ritual pe care l-ai condus, la cel mai inalt nivel al acestei Fratii Globale, ce se petrece acolo?
- Exista oamnei care au fost crescuti, de la nastere, pentru a fi sacrificati la ritualuri.
Eu sunt impotriva a ceea ce spun ei foarte mult in prezent, in special cei de la Fundatia Sindromului Falsei
Memorii, de cum pot disparea toti acesti oameni?
Cum pot fi nascuti acesti copii? Am lucrat cu asistenta Midwhitesi, am realizat nasteri la domiciliu, si este foarte usor sa nu inregistrezi un copil la nasterea lui.
Apoi, sunt acesti copii pe care ii rapesc si pe care ii aduc din alte tari si nimeni nu le simte lipsa, pentru ca
sunt adusi din tari, din lumea a treia. Copii au cea mai mare si cea mai pura energie, ei sunt cea mai inalta forma de sacrificiu. Ei vor teroriza acesti copii si-i vor controla mental, iar in momentul in care vor fi adusi la ritualuri, vor fi drogati sau nu, dar atunci se vor afla intr-o stare de constiinta alterata, din cauza controlului mintii la care au fost supusi.
Ei sunt folositi ca sacrificii de sange, in timpul acestor ritualuri.
Pentru ca, asa cum v-am mai spus, reptilienii au nevoie de sangele lor. Ei vor lua diverse organe din aceste sacrificii umane in functie de data la care se petrece acest ritual si cu ce este asociata aceasta data.
Adeseori ei sfasie portiunea gatului intre urechea stanga si cea dreapta, iar sangele va fi colectat intr-o
cupa si va fi impartit intre reptilieni, iar apoi, intre oamenii care au participat la aceste ritualuri, care, chiar daca par a avea personalitati disociative, majoritatea par sa fie constienti de ceea ce fac.
- Aceste ritualuri sunt rare? Cam cate au loc intr-un an, sute, mii?
- Se petrece ceva in fiecare luna a anului, nu exista nici o luna in acest sistem cu 12 luni, sa nu se petreaca ceva. Si de obicei, sunt mai multe, nu doar unul. De fiecare data de luna plina...
Ritualurile foarte importante se realizeaza cu ocazia solstitiului de vara si a celui de iarna.
Apoi cu ocazia echinoctiului de primavara si al echinoctiului de toamna.
Apoi mai sunt Soen, Baltane, Imbolc in februarie, Lunasad care este la inceputul lunii august.
Exista o intreaga saptamana inainte de Baltane si, de asemenea, inainte de Soen, numita Marea Culme.
- Deci, 1 mai este Baltane?
- Da, 1 mai este Baltane!
- Halloween, cel putin in America a devenit un mini-Craciun, aproape ca o sarbatoare, cu pom de Halloween si toate celelalte...
Dar ce se petrece de fapt, in noaptea de Halloween, in afara arenei publice, in data de 1 Noiembrie?
- In afara arenei publice se realizeaza un ritual in sase locatii diferite in aceasta tara pentru toti cei din Consiliul celor 13.
In zona in care locuiesc eu (este vorba despre biserica crestina Eastside, de pe strada Temple, nr. 17, in Long Beach), acestea se realizeaza pentru Inaltul Consiliu al celor 13.
Si, in acea noapte, in aceasta tara, se realizeaza un ritual satanic.
De fapt, acesta se desfasoara timp de trei nopti consecutive in acea biserica.
Prima noapte este cea de Halloween.
- Ce se petrece in noaptea de Halloween?
- In acea noapte se realizeaza venerarea si omagierea Satanei.
Este vorba despre ceea ce oamenii numesc diavol sau Satana.
Crestinismul vorbeste deseori despre el, dar eu cred ca ei l-au creat sa fie asa cum este.
Ei l-au creat pe acest Satana. Astfel incat sa aiba controlul.
Iar in acea noapte sunt multe varsari de sange si multe sacrificii inchinate Stanei.
Exista o persoana care joaca acest rol in acest Inalt Consiliu.
El nu face parted din Inaltul Consiliu, dar joaca rolul Satanei.
El este un tele-evanghelist la TBN (un post TV religios american).
Era..., pentru scurt timp a fost solistul principal in formatia Iron Butterfly, cu multi ani in urma. Are parul lung si blond.
- Cum il cheama?
- In acest moment nu imi amintesc!
Ii recunosc chipul, l-am vazut recent la TBN, aceasta este acoperirea lui, dar el este DID (are personalitate multipla), si joaca acest rol, al marelui inselator, Satana, in acea noapte de Halloween, la aceasta biserica.
Aceasta se petrece de Halloween.
Iar un alt lucru care se petrece de Halloween, care devine tot mai popular in aceasta tara, este desensibilizarea oamenilor fata de tot ceea ce se petrece. Chiar si aceasta miscare crestina pervertita, care vrea sa-l numeasca "Festivalul recoltei", nu realizeaza ca "Festivalul Recoltei" are legatura cu religia druida.
Si, din nou, fac acelasi lucru sarbatorind "Festivalului Recoltei".
Asta este, de fapt, Festivalul Recoltei.
- Sunt multe astfel ritualuri crestine periodice, caci asta sunt de fapt, numindu-se festivaluri sau ceremonii,
sunt acestea, pentru majoritatea crestinilor, reprezentari necunoscute ale acestor ritualuri satanice?
-Da! De exemplu, Craciunul are legatura cu o perioada..., urmeaza imediat dupa solstitiul de iarna care este o sarbatoare satanica sau druida, in legatura cu ziua care este numita "ziua care nu este zi".
Are legatura cu uciderea vechiului rege si nasterea celui nou, care este o sarbatoare druida.
Pe data de 24 sau 25 la miezul noptii, exista o ceremonie special pentru copii.
Se numeste "ultimul glob din brad".
- De unde vine asta?
- Este ceva care se foloseste pentru programarea copiilor in toate acestea.
S-au petrecut anumite lucruri cu copilul care a pus ultimul glob in pomul de Craciun. in noaptea de Craciun, pentru ca exista obiceiul de a decora bradul in ajunul Craciunului, iar pomul insusi este un simbol falic.
Iar aceasta este ceva pagan.
Craciunul se bazeaza pe o zi pagana.
Inca din vreamea romanilor, Craciunului a primit, ei cred ca i-au dat, un inteles crestin, si ca inseamna altceva, dar asta nu e adevarat.
Incepea imediat dupa solstitiul de iarna, care este o sarbatoare satanica sau druidica aflata in legatura cu o anumita zi din calendarul lor, pe care o numeau "ziua care nu este zi", si e legata de uciderea vechiului rege
si de nasterea celui nou; este de asemenea o zi druidica.
Iar pe data de 24 sau 25, la miezul noptii se realiza un ritual specific ce foloseste copii care se numeste
"Ultimul glob din pomul de iarna"
-De unde vine aceasta?
Aceasta se utilizeaza pentru copii, este o parte a programarii lor cu toate aceste lucruri si are legatura cu ceea ce i s-a intamplat copilului care a agatat ultimul glob în pom, in Ajunul de Craciun; Impodobirea bradului
in Ajunul Craciunului este o practica obisnuita.
Iar bradul in sine este un simbol falic.
Si aceasta este ceva pagan. Craciunul este bazat pe o zi pagana.
Inca din timpul romanilor, cand crestinii i-au atribuit, ei au crezut ca i-au atribuit,
o semnificatie crestina, ca inseamna altceva, dar nu este asa.
Este vorba despre intamplarea cu ultimul glob din brad, care are legatura cu ceea ce s-a petrecut cu acea fetita
numita JonBenet.
JonBenet Ramsey?
Da, JonBenet Ramsey.
Iar aceasta s-a petrecut in acea noapte datorita zilei de care este legata si datorita ritualului de care este legata.
In noaptea aceea s-au realizat ritualuri cu acei copii. de acest ritual.
Am auzit ca numele lui JonBenet este relevant pentru aceste ritualuri.
Stiti ceva despre asta?
Jon Bay este o zeitate satanica sau Satana.
Jon Bay este un nume dat Satanei. Iar acest nume este strans legat, atat de strans legat, incat nu inteleg cum de nu s-a aflat pana acum.Caci din cate stiu, nimeni nu a pomenit nimic de el.
De aceea a si fost omorata in ziua in care a fost omorata. Iar familia ei, din cate stiu eu, este implicata in asta.
Exista intotdeauna un pret pentru a ti se permite sa fii implicat in asemenea lucruri.Iar ea a fost acest pret.
Aceasta fetita si-a pierdut viata.
-Putem vorbi despre niste nume faimoase pe care oamenii din lumea intreaga le-ar recunoaste si care, din cate stiti, au luat parte la aceste ritualuri pe care dumneavoastra le-ati condus?
Spuneati ca ati condus astfel de ritualuri in Europa si Statele Unite.
Putem incepe cu Statele Unite?
Da, la aceste ritualuri l-am vazut pe George Bush.
Am vazut-o pe Madeleine Albright. L-am vazut pe Henry Kissinger.
L-am vazut pe Ronald Reagan.
Am vazut-o de asemenea si pe sotia lui, Nancy Reagan.
Am vazut-o si pe Hillary Clinton la aceste ritualuri, inainte de a stii,la vremea ceea, ca este Hillary Clinton.
Si ea este implicata.
Toti ceilalti oameni pe care i-am numit,i-am vazut transformandu-se in reptilieni.
Nu am vazut-o pe Hillary Clinton schimbandu-si forma, dar si ea este implicata. I-am vazut pe cei doi fii ai lui
George Bush, cand erau tineri, prezenti la aceste ritualuri.
Acestia sunt fiii care au devenit guvernatori? Da, unul este in Florida, iar unul in Texas. L-am vazut pe Jay Rockefeller. Si el se transforma in reptilian. I-am vazut pe George Dukemagian si pe Ronald Reagan din nou,
cand era guvernator in California. Au fost prezenti si alti oameni pe care i-am vazut, precum Newt Gingrinch.
Si pe atunci nu stiam ca este Newt Gingrinch.
L-am recunoscut ca fiind Newt Gingrinch atunci cand Clinton a venit la putere si apoi Newt Gingrinch a fost ales ca purtator de cuvant al Casei Albe. Si am fost ingrozita cand am realizat ca si acest om a fost acolo.
Toate acestea m-au afectat atat de mult, incat nu mai merg sa votez.
Toti acesti oameni par sa aiba legatura cu Illuminati. Si nu vreau sa mai fiu implicata.
Si nici sa mai am deloc de-a face cu ei.
- Dar presedinti precum Carter, Ford sau Clinton...
-L-am vazut pe Ford acolo.
-Gerald Ford!
-Gerald Ford.Da.
-Sunt toti din linii de sange reptiliene? Nu l-am vazut pe Carter schimbandu-si forma.
- Dar l-ati vazut la ritualuri?
- Da. Pe Gerald Ford l-am vazut schimbandu-si forma si de asemenea, pe Johnson.
- Linden Johnson.
- Linden Johnson. Si de asemenea, pe doctorul Josef Mengele,cel care m-a introdus la aceste ritualuri de foarte mult ori, si el isi schimba forma. Si de asemenea, am vazut si oameni din tari europene care isi schimbau si ei forma si erau implicati. Si acum nu ma mai surprinde atat de mult ca ca oamenii din aceste tari sunt din anumite motive chiar mai socanti, mai cruzi.
Pentru ca am vazut-o pe Regina Mama acolo, am vazut-o pe regina acolo, am vazut-o pe printesa Margaret,
pe printul Charles acolo. Si ei toti isi schimba forma. L-am vazut pe... nu-mi amintesc acum numele lui, dar a fost presedintele Frantei dupa De Gaulle. l-am vazut si pe el acolo, i-am vazut acolo pe cei din familia Rothschild. L-am vazut adeseori acolo pe Rothschild, cel care locuieste in Anglia, cel care inca merge acolo.
Si el isi schimba forma. Baronul Guy de Rothschild a fost la toate aceste ritualuri, si traieste in aceasta tara sub numele de dr. Berington. El a incercat sa ma programeze si m-a "insamantat" de mai multe ori cu ovule care au fost colectate de la mine cu ani in urma si care au fost apoi impregnate cu sperma de la Pindar.
Iar apoi au fost plasate inapoi in uterul meu. Acest lucru mi s-a petrecut de doua ori.
O data la varsta de 39 de ani si apoi anul acesta,chiar inainte de a implini 43 de ani.
I-am spus despre asta doctorului meu chiar cu mult timp inainte de a putea stii ceva. mi s-a facut.
Totul s-a petrecut intr-un anumit loc in zona in care locuiam, in San Bernardo Valley.
S-a petrecut intr-o casa din strada Tyrone,in Chermanaux.
Si cred ca au mai fost si alti supravietuitori care au vorbit despre aceasta locatie, care au fost implicati in programare si asa mai departe. Apoi el, baronul Guy de Rothschild a incercat sa ma programeze.
In toti acesti ani el a incercat sa ma controleze, sa ma aduca din nou sub control.
Marchizul de Libero este o alta persoana prezenta la toate aceste actiunii. Si, din moment ce el este cel care e la putere, este prezent la toate aceste actiuni.
L-am vazut pe Tony Blair acolo. Si el isi schimba forma. L-am vazut acolo si pe printul Philip.
Fiecare are modul propriu de a se manifesta in forma reptiliana.
Nu se comporta toti ca niste roboti, dar au fiecare stilul sau, au o asa numita personalitate.
Dar cu totii au singe rece, ar ucide cu mare usurinte, La un moment dat am vazut fotografiile unor oameni care vorbeau despre acest subiect. Vreau sa spun ca atunci cand le-am vazut fotografiile i-am recunoscut.
Si am ramas uluita cand, acum cateva saptamani am vazut din nou fotografii ale unei persoane care discuta
despre acest subiect si care este foarte populara chiar acum.
Cine este? Este un barbat cu numele de Sitchin. L-am vazut la ritualuri si este si el unul din cei care isi schimba forma. Si am avut un soc cand i-am vazut fotografia pentru ca l-am recunoscut. Si mai este si o alta persoana pe care am vazut-o.
-Acest Gardner, sir Gardner.
-Laurence Gardner?
-Laurence Gardner! El a scris recent un articol publicat in revista Nexus.
La un moment dat,el vorbeste in articol despre sangele menstrual.
Si ceea ce m-a intrigat a fost faptul ca l-a numit "starfire" (focul stelar). Pentru ca acesta este numele unuia dintre aspectele celor trei femei care sunt apelate ca Zeite Mame, asa cum este si numele meu in toate aceste ritualuri. Acest barbat pe care l-am vazut are multa putere in interiorul acestei secte de reptilieni.
Si el este o persoana la care merita sa fim atenti si in afara. Asa cum este si aceasta persoana-Sitchin.
Ce va amintiti de Zacharias Sitchin? Zacharias Sitchin participa la aceste ritualuri, dar nu avea un rol major in ele. Dar era o persoana asupra careia nu facea nimeni nici o remarca si in prezenta caruia toti erau foarte atenti ce spuneau. El vorbea despre cum sa distruga oamenii, persoanele care ii stateau in cale sau care dadeau informatii care el nu ar fi dorit sa se afle. El este ceea ce se numeste un dezinformator. Aceasta este meseria lui. Sa dezinformeze in legatura cu ceea ce se petrece cu Iluminati si cu reptilienii.
E foarte interesant ca el chiar m-a avertizat sa nu fac investigatii despre reptilieni.
Unde anume au avut loc ritualurile la care ati participat si in care a fost implicata si familia regala britanica?
Castelele Glamous, Stonehenge, castelul Balmoral, am motive sa cred..., e o biserica si cred ca este vorba despre Wesminstre Abbey si mai exista un castel al Mamei Intunericului in Bruxelles, Belgia.
Au fost si acolo, si de asemenea in Franta. Marchizul de Liberall, Pindar are un castel in regiunea Alsacia-Lorena din Franta. Si cred ca este in Alsacia. Il foloseste pentru realizarea anumitor ritualuri.
In partea subterana a castelului exista si o intrare in tunelurile subterane ale Pamantului. Si exista si o anumita formatiune de roci care emana un fel de lumina verzuie.
Si in aceste formatiuni ei pastreaza sange menstrual. Iar lumina verzuie a acestor pietre transforma efectiv sangele dandu-i o culoare mai inchisa. Iar acesta se numeste "sangele negru" si este folosit in anumite ritualuri. De asemenea,aici exista reptilieni mai mici si mai putin dezvoltati, care sunt tinuti ca niste animale
de casa. Un alt lucru ce exista acolo jos, sunt ouale.
E ca un cuib cu oua care sunt tinute acolo, intr-o zona in care este cald. E foarte cald acolo jos, in aceasta intrare subterana. Iar aceste oua sunt tinute acolo la incubat. Si sunt oua de reptilieni. Aici e locul unde le pastreaza. Ce va mai amintiti din timpul ritualurilor pe care le conduceati pentru familia regala? Ce se petrecea? Ce faceau acolo? Un lucru care mi-a ramas in minte: este ca, pe la sfarsitul anilor '70, inainte ca Charles sa se casatoreasca cu Diana, el era in relatie cu Camilla Parker Bowles . Ea nu isi schimba forma,
dar a ramas insarcinata cu Charles si a nascut un copil, iar acest copil a fost prezentat la ritual si ucis acesta fiind pretul, primul nascut al celor doi, iar pana la urma acestia se vor casatori, acesta fiind pretul care trebuie platit, sacrificarea primul nascut pentru uniunea celor doi. Am vazut asta acolo. Un alt lucru care mi-a ramas in minte a fost candva, pe la sfarsitul anilor '80, am vazut un barbat foarte intunecat, era arab sau parea arab sau egiptean si am auzit mentionandu-se numele Fayed.
Era acolo si regina mama, pe care eu o numeam "Regina Neagra". Cei doi au avut o discutie lunga si foarte serioasa, si in discutie au mentionat-o pe Diana si pe fiul lui, Dody. La vremea aceea nu stiam cine e Dody,
stiam doar cine e Diana, pe ea nu am vazut-o la nici un ritual.
- Unde a avut loc acesata discutie?
- A avut loc in castelul Balmoral. Si i-am auzit discutand despre o casatorie intre acestia doi.
E credeam ca este casatorita cu Charles pe atunci, cum putea fi vorba de casatorie, devreme ce ea era casatorita cu Charles? Nu am inteles de ce regina mama si aceasta persoana despre care acum stiu ca este Dody Fayed... pentru ca am auzit numele Fayed Mohamed al Fayed, vorbeau despre asta.
I-am vazut impreuna la castelul Balmoral, am auzit aceasta discutie a lor la Balmoral, dar i-am vazut si la castelul "Mama Intunericului" din Bruxelles, vorbind despre o uniune intre Diana si fiul lui, Dody, la sfarsitul anilor '80 si nu puteam intelege asta la acea vreme, pentru ca stiam ca Diana este casatorita cu Charles si au doi copii si erau pe cale sa mai aiba unul. tot ce am putut auzi a fost ca ca dintr-un motiv anume era o anumita
invidie impotriva Dianei, iar pe Diana nu am vazut-o niciodata la vreun ritual, si ma intrebam cat stie ea despre toate aceste lucruri.
- Ce i-ati vazut facand pe cei din familia regala? Regina, regina mama si toti ceilalti oameni pe care i-ati vazut la ritualuri? Ce ati vazut ca faceau? I-am vazut pe toti band sange de om si consumand carne de om.
Isi au propriile lor cupe din care beau sangele, cupele sunt incrustate cu bijuterii, au de asemenea si pumnalele lor personale, pe care le introduc in cupe si cu care amesteca sangele.
Acest gest simbolizeaza falusul care patrunde in vagin, atunci cand faci aceasta. I-am vazut facand asta, iar unii dintre ei au, am vazut ca si regina mama avea ceva intre un fel de scaun foarte sofisticat ornat si un tron care ii era adus pentru a se aseza pe el, pentru ca inainte de a incepe aceste ritualuri, oamenii se misca prin camera si vorbesc, se recunosc unii pe altii, e ca un ritual, modul in care isi vorbesc, cum se prezinta unii altora, este ca si la Curte.
- Cu ce sunt imbracati?
- Sunt imbracati in robe, iar dedesubt nu poarta nimic. Iar aceste robe sunt foarte impodobite, ceea ce acestea au in comun este culoarea rosie, a sangelui, iar unele sunt cu purpuriu, si au tesute pe ele linii din fire de aur,
au simbolul merovingian al Frantei, asa numitul "Fleur-de-Lis", si sunt bijuterii tesute in anumite locuri pe aceste robe. Ei poarta aceste robe, dar nu poarta nimic pe dedesubt pentru ca in ceea ce se va intampla in timpul ritualului si care este esenta lui, ei isi vor schimba forma.
Din aceasta cauza nu pot avea nimic pe dedesubt. De asemenea loa aceste ritualuri au loc si tot felul de orgii.
- La care ia parte si familia regala a Marii Britanii?
- Da, la acestea participa si familia regala a Marii Britanii, si participa de asemenea la sacrificii si la consumarea a ceea ce s-a sacrificat.
- I-ati vazut facand asta?
- Da, i-am vazut!
- Oamenii din Marea Britanie care asculta ce spuneti acum vor fi cu evident socati, presupun, oricine din lume ar fi, dar ceea ce i-ar soca cel mai mult este faptul ca in Marea Britanie, regina mama are imaginea ca fiind stra-stra-bunica natiunii. Eu o vad ca o doamna, buna batrana regina-mama, ca o doamna simpatica.
Care este experienta dvs. vizavi de regina mama? In realitate este foarte rece si foarte cruda si este foarte diferita de imaginea pe care o are in public.
E o femeie cu sange rece. Daca simte ca cineva ii este inferior chiar si in randul Iluminati-lor, daca cineva este egalul sau inferiorul ei, ea nu vorbeste cu acea persoana, nu o recunoaste.
Din ceea ce am vazut eu, ii place sa consume carne de om. Este dezgustator! Singurul de care se pare ca ii este teama este Pindar.
Oamenii se vor gandi, de asemnea, la tinuta ei de femeie in varsta si le va veni greu sa creada ca ea participa la ritualuri si facand ceva, activ.
Ei trec intr-o alta stare in ce priveste varsta, puterea si toate aceste atribute atunci cand isi schimba forma?
- Da, corpul uman pe care au ales sa-l ocupe, sa-l posede cand (acesta) era tanar imbartaneste, dar cand ei iau forma reptiliana acesti reptilieni traiesc sute de ani, astfel incat ei sunt nevoiti sa ia mai mult decat un singur corp omenesc in care sa traiasca. Multi dintre ei sunt mult, mult mai in varsta, inclusiv regina mama care este
mult mai in varsta decat cred oamenii, a fost in mai multe corpuri umane pana acum.
Iar atunci cand vine momentul, daca a sosit momentul ca ea sa plece din acest corp, dar se stie ca trebuie sa traiasca in continuare, va fi pusa intr-un corp, esenta formei sale reptiliene va merge, esenta ei va fi pusa intr-un alt corp care are abilitatea de a lua o forma reptiliana.
- Una dintre liniile genealogice pure de reptilieni-fiinte umane?
- Da.
- Ce se petrece, si sa o luam ca exemplu pe regina mama, ce anume se petrece atunci cand isi schimba forma?
Adica ce se poate vedea?
- Incepi sa vezi schimbari care se petrec foarte repede incat este aproape..., cel mai apropiat lucru care l-am vazut sunt tehnologiile actuale pe computer. Este pur si simplu o transformare care se petrece foarte repede
devin mai inalti, mai mari, nu seamana deloc ca reptilieni cu eea ce sunt ca oameni.
Si de aceea poarta acele robe, pentru ca daca ar purta haine, acestea ar fi sfasiate.
- Sa o luam pe regina mama, in acest caz, ca exemplu.
Noi o cunoastem ca fiind o femeie in varsta. Cum arata ea dupa ce isi schimba forma la aceste ritualuri?
- Arata ca..., zona nasul i se transforma intr-un fel de bot mai lung, un fel, caci nu are colti, ci inauntru sunt dinti, si mai au o limba, toti par sa aiba o astfel de limba cand sunt in acest moment, aceasta limba are niste proiectii sau puncte paroase, foarte lungi, si ei nu mai au maini si picioare, au gheare, si au solzi care par ca dispar unul in altul, care sunt mai pronuntati la nivelul spatelui, uneori sunt ca niste noduri sau protuberante ce exista pe cap, mai au niste excrescente, ca niste apendice... pe spate.
Par mai batrani. Toti au asta. Au si coada, pe care o tin de cele mai multe ori rasucita.
Si am vazut ca atunci cand este foarte nemultumita de ceva, cum, am vazut, de altfel si la alti membrii si agita aceasta coada, foarte agitat si, de asemenea, sasaie.
- Ce culoare au?
- Cine anume?
- De exemplu, regina mama! Are culoarea bej pe partea de dedesubt, iar cum mergi spre spate si coada si deasupra capului si pe partea de sus a nasului, sau ce o fi, devine... cu puncte, si pete mari de maro inchis.
Ochii sunt de obicei mari, foarte rotunzi si iesiti din orbite.
Sunt foarte patrunzatori, si de obicei au culoarea de la o nuanta de bej, la auriu, la un auriu vernil inchis, cu o deschizatura inchisa la culoare, de sus pana jos, pe verticala,
De asemenea par ca sunt acoperiti cu o pleoapa.
Iar cand arata astfel sunt inspaimantatori ca se pare ca atunci cand ochii sunt acoperiti ei urmeaza sa faca ceva.
- Ce intelegeti prin acoperiti?
-Pleoapele coboara, este ca si atunci cand ca expresia pe care o are un om atunci cand ii vine o idee.
- Si cat de inalti sunt atunci cand isi schimba forma?
- Au o inaltime cam de pana la 2,2 metri, iar unii sunt putin mai scunzi, incepand de la 1,8 metri, iar altii sunt
mai inalti de 2,2 metri.
- Cum arata regina si printul Charles in forma reptiliana?
- Ca inaltime?
- Ca imagine globala.
- Charles se aseamana, atat in forma sa umana cat si in cea reptiliana, se aseamana cu Pindar.
Insa, in forma reptiliana este mai scund decat Pindar. Dar in momentul in care nasul se transforma in bot, falca devine partea de dedesubt. Se aseamana mult cu Pindar, dar mama lui nu arata ca el.
- Dar regina cum arata?
- Regina are o culoare mai inchisa,nu atat de deschisa. Are o culoare mai inchisa, peste tot, ea nu are pete de culoare.Pielea ei devine gradat inchisa la culoaresi este mult mai neteda.
Si ea are o ridicatura in jurul capului,jos spre coada, si pe coloana vertebrala.
Charles are pe coada si in jurul coloanei vertebrale. Si un lucru caraghios este acela ca, are niste protuberantele care ii ies din craniu,in forma reptiliana, pe locul unde avea urechile in forma sa umana.
- Ce anume din aceste ritualuri ii face sa-si schimbe forma?
- In momentul in care victimele incep sa fie sacrificate este mirosul sangelui.
In acel moment incep sa-si schimbe forma. De-abia asteapta sa ajunga la sange.
E ca si cum ar fi dependenti de sange. Dupa care urmeaza sa consume carnea umana.
- Ati vazut-o pe regina, sau pe vreunul din membrii familiei regale I-ati vazut sacrificand si consumand carne umana?
- Sunt anumite momente in care fac ei insisi un sacrificiu.
Sunt cand unii care fac aceste sacrificii,nu le fac suficient de repede pentru ei,ei intervin si il finalizeaza ei insisi. Pentru ca acest sacrificiu, acest ritual trebuie realizat, sacrificial si din punct de vedere ritual vorbind,
trebuie realizat pana la capat. Astfel ca ei intervin si pur si simplu ii scot victimei beregata.vena jugulara in acelasi timp.
Si asta se petrece atunci cand sunt mai multi oameni care urmeaza sa fie sacrificati, ei pur si simplu nu mai au rabdare sa astepte.
Dupa care intra in continutul abdomenului si al stomacului victimelor.
- Pe cine ati vazut facand asta?
- Am vazut-o pe regina mama facand asta, pe printul Filip, pe Charles.
L-am vazut pe Guy de Rotschild facand asta,I-am vazut facand asta mai mult pe cei care fac parte din familii regale,decat pe cei care nu au titluri. Se pare ca acestia nu indraznesc,dar si ei isi schimba forma, insa numai
cei din familiile regale intervinsi incep sa sfasie trupurile, ca si cum de-abia asteptau acest moment.
- Cat timp isi pot pot pastra forma reptiliana in aceste ocazii?
-In timpul ritualurilor?
Le este mult mai usor sa-si pastreze forma reptiliana,ei pot ramane in acesata forma; ce le este mai greu este sa isi pastreze forma umana.Iar atunci cand sunt in preajma sangelui sau a mirosului de sange,ei nu-si pot pastra forma umana.
- Unde credeti ca este locul povestii Dianei in toate aceastea?
Din punctul de vedere al ritualurilor despre care stiti, despre familia regala.
- Ce anume s-a intamplat atunci in Paris?
- Diana a fost un sacrificiu ritual, pentru ca ea poarta numele zeitei Diana. Ea a fost aleasa inainte de nastere
pentru scopul pe care l-a servit. Inteleg foarte bine si empatizez foarte bine cu Diana, pentru ca intr-un fel
acelasi lucru mi s-a petrecut si mie, sa servesti acelui scop, sa ai doi copii si apoi sa fii data la o parte.Si, spre oroarea ei, caci in mod clar ea nu a participat niciodata la nici un ritual, ea stia ca se petrece ceva, stia ce se petrecesi nu aveau incredere sa o lase sa participe la ritualuri,si oricum, eu nu cred ca Diana ar fi participat la vreun ritual.Nu cred ca ei ar fi putut sa o convinga sa coopereze cu eipentru ca vazut ea insasi ce se petrece, dupa ce s-a casatorit cu Charles.
- Exista vreo posibilitate, atunci cand Diana era casatorita cu Charlesca fara a participa la vreun ritual cu sange, sa-l fi vazut pe el sau pe unul din ei transformandu-se in reptilieni?
Atunci cand dorm, ei au tendinta de a-si schimba forma, ei trebuie sa-si pastreze forma umana in mod constient. Cand dorm au tendinta de a nu-si pastra forma umana , si se transforma in reptilieni.
Exista si alte lucruri care s-ar fi putut intampla, ma gandesc la momentele in care Diana a fost in perioada menstruala. Asta i-ar fi putut determina pe acei membrii familiei regale care erau reptilieni din preajma ei, sa vrea sa isi schimbe forma. Sau orice alta femeie din acea casa care ar fi fost in perioada menstruala.
Mirosul sangelui ar fi putut cauza o schimbare momentana de forma.
- Ce a fost intreaga..., ce pare a fi o ceremoniereferitoare la asaninare, despre ce a fost vorba acolo?
Zvonul ca ea ar fi fost insarcinata, egipteanul Dody Fayed, si locul in care s-a petrecut asasinatul, care este un vechi loc de sacrificiu pentru zeita Diana, care este locul acestora in ritualurile despre care stiti?
- Aspectul antic al zeitei este Hecate, iar ziua lui Hecate este in data de 13 august. Iar ceea ce este foarte predominantin legatura cu acesti Iluminati si ceea ce ei au facut cu druismulsi cu religia egipteana, ei oglindesc numerele,astfel, de exemplu, numarul zeitei Isis este 18. Iar cand citesti in oglinda acest numar,
acesta devine 81, care este numarul surorii zeitei Isis, Nephthys. Iar Nephthys era considerata sora malefica a lui Isis. Cu Hecate , ceea ce cred eu ca s-a petrecut aicieste faptul ca ea a fost sacrificata; si acesta a fost un sacrificiu foarte importantpentru ca au murit 3 oameni, iar la ei a fost gasita o fotografie reprezentandtriada Isis, Osiris si Horus.Horus fiind copilul nenascut al lui Dody Fayed pe care Diana il purta in pantecesi care avea 3 luni, un alt element, numar, foarte important pentru ei.Copii ce urmeaza sa fie sacrificati sunt luati din uter la 3, 5 si 7 luni.
Si cand am auzit de acea intelegere pe care au facut-o, am inteles acum ca ea a cazut.
Si ea a trebuit sa moara in acel tunelpentru ca acel tunel este tunelul de trecere al zeitei Diana.
Si ea a murit langa al 13-lea stalp, din cauza lui Hecate.
Si a murit in data de 31, pentru ca acesta este numarul 13 citit in oglinda. Iar intelegerea mea, din de ceea ce
am primit in interiorul meu,pentru ca baronul Guy de Rotschild mi-a spusanul trecut la inceputul lui februarie,
cand a fost in aceasta tarasi cand a incercat sa ma programeze din nou si sa ma "insamnateze", ca el era in acel tunel in acea noapte, el trebuia sa fie acolo, pentru ca acela nu a fost doar o moarte rituala a Dianei,trebuiau sa-i ia si sufletul.
Si el a fost cel care a luat sufletul Dianei, lucru pe care nimeni altcineva nu l-ar fi putut face.
Oricine altcineva care ar fi fost prezent acolo nu ar fi putut face asta;el putea sa o faca si el a fost in Franta atunci.
- Aceasta este privirea hipnotica despre care vorbiti!
- Da, si inhalarea respiratiei. Iar el a trebuit sa fie acolo sa realizeze aceasta crima rituala.
- Asta inseamna ca ambulanta si doctorul care au sosit la un minut dupa accident, din celalalt sens, ar fi trebuit sa fie implicati in asta, sau macar cei care erau responsabilii echipei ambulantei.
Din experineta dvs. cu oamenii care sunt implicati in aceastaretea satanica a Iluminatilor, credeti ca este posibil ca ei sa fi aranjat aceasta inscenare ?
- Da, asa cred!
Am vazut multe inscenari despre care nu ai fi avutcum sa afli daca nu ai fost in acest cerc al lorsau sa stii ceea ce Iluminati pot cu adevarat sa faca,pentru ca ei depind de oamenii care cred ca acestia nu exista.
Le va veni greu sa creada.
Acesta este un grup foarte secret care lucreaza in moduri foarte insidioasepentru a se infiltra si a controla.
Si exista multe intrebari fara raspuns legate de Diana care tot apar, in ciuda tuturor dovezilor care apar, pentru
ca sunt muti oameni care nu cred ce aud.
- Care ar fi motivul realizarii unui ritual atat de clar si de precis, in asasinarea Dianei?
Care ar fi motivul acestuia, cand ar fi putut sa o ucida in alt mod?
- Pentru ca totul trebuia sa se desfasoare ca un ritual, pentru ca urma ca acestia sa-i ia sufletul.Si, trebuia sa se petreaca in tunel, trebuia sa se petreaca astfel, trebuia sa se petreca in acel an.Exista o desfasurare precisa in timp pentru toate acestea.
- Exista multe zvonuri ca Diana ar fi fost insarcinata, dar, din cate am inteles ca una din prietenele sale ar fi spus, acest lucru nu ar fi fost posibil, caci ea stia ca Diana avusese menstuatie cu putin timp inainte. Este posibil sa fii insarcinata si acest lucru sa sa se petreaca totusi?
- Da, este posibil. Acest lucru mi s-a intamplat si mie. Am fost "insamantata" intr-una din zilele mele fertile, cu sperma lui Pindar, care l-a pus pe Guy de Rotschild sa ma "insamanteze" in acest fel, si am fost "insamantata" in octombrie '94, si am avut ciclu pana in luna februarie cand am decoperit ca sunt insarcinata, iar ciclul era normal si nu era diluat. Si pentru ca am pregatire de asistenta, si am ajutat la nasterea copiilor, dintr-un anumit motiv mi-a venit ideea sa-mi verific abdomenul si am constatat ca sunt insarcinata. Astfel ca am fost la un medic care mi-a confirmat ca sunt insarcinata. Mi-a facut teste de sange, de urina si examen cu ultrasunelte, si mi-a spus ca daca nu fac avort in ziua urmatoare, va fi nevoie sa recurgi la un alt fel de avort,
probabil un avort salin.Stiam atunci cu ce sunt insarcinatasi am fost ingrozita, nu am vrut sa dau nastere la asa ceva,stiind despre ce este vorba, si am facut avort, dar am avut menstruatie in tot acest timp.
- Ati fost "insamantata" fara sa aveti cunostinta despre asta!
- Nu, nu stiam despre asta !
- Este posibil ca acelasi lucru sa se fi petrecut si cu Diana ?
Daca, dupa cum arata dovezile pe care le-am vazut eu, ca ea a fostcontrolata mental si avea personalitate dubla, inca din tinerete. Acest lucru este cu siguranta mai mult decat probabil.
O caracteristica a personalitatii duble sau a maladiei identitatii disociate, este ca persoana in cauza nu stie ca este bolnava. Au momente in care nu sunt constienti, si au amnezie referitor la aceste momente, nu isi dau seama ca le lipsesc momente, nu realizeaza ca unele lucruri li s-au intamplat. Aceste persoane se trezesc ca sunt insarcinate, se trezesc cu semne pe corp, ei cred ca s-au lovit, dar de fapt cu ei s-a petrecut cu totul altceva. Se trezesc cu urme de intepaturi de ace pe corp de cand au fost posedati si drogati. Numai cand incep sa-si dea seama ca ceva se petrece si incearcasa-si calculeze timpul, isi dau seama ca o mare parte din timp nu stiu ce au facut, si ca s-au amagit ca au fost la cumparaturi, sau in vizita, sau in alta partesi isi dau seama ca nu au o evidenta clara a timpului lor.
- Credeti ca tatal celor doi copii ai Dianei este printul Charles?
- Eu nu cred ca William este.
Am auzit ca ar fi copilul lui Charles, am auzit si ca ar fi al altcuiva, dar eu cred ca nu este al niciunuia dintre ei, cred ca acest copil, printul William, este fiul lui Pindar, ca Diana a fost "insamantata" fara sa stie.
- In ce priveste ritualul, il avem pe Osirissimbolizat de Dody Fayed si Isis simbolizata de Diana, presupunand ca, in mod evident, copilul il simbolizeaza pe Horus, in legenda si ritualurile egiptene, de ce a fost necesar sa creeze acest scenariu intr-un tunel din Paris, in acel moment? Ce trebuia sa se realizeze prin el, sau ce simboliza el?
- Simbolizeaza pregatirea intregii lumi pentru a-l recunoastepe Horus care va deveni Aponus in anul 2000,
anul 2000 fiind anul lui Horussi a renasterii lui Osiris.
Si aceasta implica un sacrificiu.Iar cei sacrificati sunt mama si copilul,si de asemenea implica un alt copil care este in viata si care are aceeasi mama.
- Este vorba de William?
- Da, vorbesc de William.
- Din experienta dvs. de la ritualuri, ce sa fi petrecut cu Dianasi cu copilul nenascut, dupa evenimentele care s-au petrecut in tunelul din Paris ?
- Diana a parasit tunelul moarta, nu a plecat vie de acolo. Ea a trebuit sa moara ritual in acel tunel, iar ei trebuiau sa-i ia sufletul in acel tunel.Si trebuiau, de asemenea sa ia sufletul sau sufletul in dezvoltare sau esenta copilului nenascut.Iar in spital, din cate stiu eu despre ceea ce fac ei, ar fi urmat sa ia uterul si fetusul Dianei, acestea ar fi fost luate impreuna cu alte parti ale corpului.
- Si apoi ce s-ar fi petrecut?
- Acestea ar fi fost distribuite inaltilor membri luminati, pentru a fi consumate. Acesta este un sacrificiu ritual.
- Dupa aceea s-au petrecut niste lucruri ciudate.Lucruri ciudate s-au petrecut tot timpul,dar pe neasteptate s-a luat decizia ca ea sa nu fie inmormantata in biserica locala, unde ar fi vrut ea,ci pe o insula, printre copaci,pe un lac, in parcul Althorp.Iar fratele ei susine ca a avut un vis in care a fost inspirat sa duca patru acolo lebede negre.De aceea, din nou, din cunostintele dvs. despre ritualuri, ce inseamna acestea, de ce a facut asta?
- Pentru ca patru lebede negre simbolizeaza cele patru directii, patru anotimpuri, simbolizeaza pecetluirea unui lucru pentru eternitate. A avea un numar de patru elemente negre, patru lebede, simbolizeazain mitologia celtica, si chiar si in mitologia druida, iar negrul este culoarea lui Hecate, si, de asemenea, unul dintre cele trei aspecte ale zeitei, pe care le au, poarta numele de Flacara Neagra sau Steaua Neagra. Iar Flacara Neagra inseamna "pana la moarte", astfel ca ele poarta culoarea neagra si undeva inauntru se afla o flacara.
- Deciziile care a fost luata dupa moartea ei,de a fi dusa pe insula, printre copaci, pe un lac, si cele patru lebede negre, au fost luate, el putin aparent, de fratele sau Earl Spencer. Stiti ceva despre el?
- Pe Earl Spencer l-am vazut la ritualuri. El are legatura cu asta. Familia ei este implicata, ea face parte din aceasta linie genealogica. Nu l-am vazut schimbandu-si forma, dar si el este implicat.
- L-ati vazut la ritualuri si la realizarea sacrificiilor?
- Da, l-am vazut.
- Dar despre tatal ei stiti ceva?
- Tatal ei a fost si el prezent la ritualuri. Tatal ei ar trebui sa fi fost implicat cu mult inainte ca Diana sa se fi nascut. Privindu-i actiunile dupa ce s-a casatorit, de a se taia singura, era anorexica, bulimica, acestea sunt indicii clare ale persoanelor care au fost controlate mental, care au fost ranitesi care au fost fortate sa urmeze
programarea mentala. Toate acestea au inceput probabil pe cand ea era inca un copil, iar tatal ei trebuie sa fii fost implicat.
- Deci daca ei au inclus-o in acest program de controlare mentala inca de la nastereputem presupune ca ei au putut sa moduleze evenimentele inca din acel moment, pana la cel de-al 13-lea stalp.
- Da. Atunci cand cineva devine ceea ce noi numim o persoana cu personalitate multiplasau cu probleme de identiate disociativa, exista multe programe care pot fi induse in orice moment, adica e ca si cand ei monteaza masina cand copilul este inca foarte mic, si pe masura ce acestia cresc, ei pot instala programein orice moment, ei au diferite parti ce contin aceste programe, iar ei pot fi manipulati sa faca aproape orice.Sunt invatati lucruri cum ar fi: Rosu este verde, deci poti sa treci!
Ei conduc mult mai repede decat isi dau seama, ei sunt capabili sa tina minte, si numai aruncand o privire asupra unui lucru...si pot lua foarte repede ceea ce..., ideea este ca ei sunt trimisi intotdeauna cu un scopsi pot memora numere de telefon la o singura privire.
- Masina a lovit cel de-al 13-lea stalp. Condusa de Henry Paul, care disparuse timp de 3 ore in acea noapte.
Un barbat care avea legatura atat cu serviciile secrete engleze, cat si cu cele franceze. Fiind data obsesia cu numarul 13,pare dincolo de orice coincidenta faptul ca masina a lovit tocmai stalpul al 13-lea. Este posibil sa controlezi pe cineva, ca Henry Paul,astfel incat la acea viteza el sa loveasca exact al 13-lea stalp?
- Da, este posibil. Este foarte posibil ca el sa fi fost drogat si programat in timpul in care a fost dat disparut, este posibil sa fi luat medicamente care, insa, sa nu-l fi afectat deloc.
- Asta include si alcoolul?
- Da si alcoolul.
Iar aceste medicamente ar fi putut sa-l afecteze chiar si mai tarziu, sau deloc, in functie de cum a fost programat. Este posibil sa nu te simti afectat deloc. Am trecut si eu prin asta si stiu ca este adevarat.
- Ce sa petrecut cu dvs. in acea situatie ?
- A fost o perioada foarte grea din viata mea,in special momentul in care sotul meu mi-a spus ca vrea sa divorteze
Am luat, nu-mi amintesc care era doza, vreo 8 pastile de Zanax, in fata luisi am condus din Orange County, unde locuiam,pana in zona Newark pentru a-l intalni pe medicul meu care sustinea niste grupuri in acea zona. Si nu am simtit deloc efectul medicamentelor. Pe drum pana acolo, nu am simtit deloc efectul medicamentelor. si nici cand am plecat de acolo o ora si jumatate mai tarziu. Nu am avut nici un accident, nu am fost oprita, reflexele mele erau foarte bune.Am vazut asta petrecandu-se si altor oamenicare fusesera programati si controlati mental si au personalitate multipla. Ei doar inghit acele medicamentele,iar o parte din personalitate le pastreaza, si acestea nu le afecteaza corpul.
- Deci, daca te afli in compartimentulcare nu este in legatura cu luarea medicamentelornu esti afectat de ele,
dar daca in acel compartimentvei pune ... medicamente, daca vreti,acestea te vor afecta?
- Da! Si ceea ce pot ei face cu tine, este sa aiba o gama intreaga de transformari sau parti aliniate, cum ar fi: "aceasta parte se va manifesta din acest punct pana in acest punct", si apoi "tu, acesta alta parte, vei fi activa din acest moment pana in acest moment"!
Si ei pot continua astfel, acesta poate fi un lucru complicat si de lunga durata, ei pot alinia astfel momentele, in acest fel functioneaza programarea mintii.
- Credeti ca aceasta poate explica misterul aparental testului de alcolemie a lui Henry Paul,care a fost echivalent cu 8 pahare de bautura pe stomacul gol, in timp ce benzile inregistrate de camerele de supraveghere ale Hotelului Ritz, arata ca, cu cateva minute inainte de a o conduce pe Diana in tunel, acesta nu parea in nici un felca un om in asemenea stare de betie?
- Da, aceasta poate fi foarte bine explicatia. Cu acest program de controlare a mintii pe care ei il realizeaza, odata ce intri in starea in care te vor ei, poti fi ranit si poti simti multa durere, sau poti fi drogat foarte tare, sau imbatat peste masura, si sa pari ca si cum nu ai simti nimic, ca si cum totul este in ordine, si sa nu simti nimic. Te simti bine.
- Judecand dupa propria lor experienta, oamenilor la va veni greu sa creadaca cineva care conduce o masina intr-un tunel, la o viteza considerabiladin 30 de stalpi, il poate alege pe cel de-al treisprezecelea
Cum este posibil sa programezi pe cineva sa faca asta?
- Pentru ca acel cineva a fost programat si invatat din nou si din nou,de mult timp, cum sa faca acest lucru la o viteza foarte mare. Mintea lucreaza foarte repede. Iar daca ei au mintea si corpul conectate cum trebuie,o astfel de persoana va putea sa intre intentionat in cel de-al 13-lea stalp,chiar si la o viteza mare.
- Acest lucru se petrece la nivel constient, sau subconstientul este cel care trage sforile?
- Da, acest lucru se petrece la nivel subconstient,iar persoanele nu sunt constiente de ceea ce fac.
- In aceste minute cruciale, inainte ca Henry sa ia masina si sa plece, ar fi putut cineva sa-i dea impulsul declansator pentru a accesa si a activa atunci programarea mentala?
Sau ar fi putut sa fie, intr-un anumit fel, programat dinainte pentru a accesa si activa programul mental in acel moment? Si daca ar fi fost asa, care ar fi fost acesta?
- Probabil ca el a fost programat sa faca toate acestea, la un anumit semnal declansator. Astfel ca ceea ce s-a petrecut a fost ca cineva a declansat acest program cu un anumit semnal prestabilit care i-a fost spus. Iar atunci cand ti se da acest semnal, actionezi. Dar programul era deja setat sa porneasca la vederea acestui declansator.
- Ce forma poate lua acest semnal?
- Ar fi putut fi un semn facut cu mana.O strangere de mana, o culoare pe care a vazut-oc are i-a fost trecuta prin fata ochilor, ar fi putut fi o anumita persoana facand un semn cu mana. Cel mai probabil, a fost o persoana prezenta acolo, la care trebuia sa reactioneze, care a spus ceva, sau a facut vreun semn.
- Data fiind amploarea programarii dvs. inca de la nastere, cum a fost posibil sa iesiti din ea? Asa ati reusit.
- Un lucru care s-a petrecut a fost acela ca in 1989cel care ma programa si manipula, a murit. Acesta a fost Mengele. El a fost atat de mult timp in aceasta tara, si eu am fost in preajma lui atat de mult timp, iar el avea foarte mult control asupra mea. Iar ceea ce se intampla cand un programator sau manipulator moare, ei, de obicei ii invata pe cei pe care lucreazasa le fie foarte, foarte loiali, pana la moarte.Iar acest lucru, in final, se intoarce impotriva a tot, pentru ca atunci cand ei mor, daca cineva incearca sa le ia locul, multe din aceste persoane nu sunt deschise si sunt loiale acelei singure persoane.In cazul meu, baronul Guy de Rotschild
a fost cel care a incercat sa ma preia. Si timp de cativa ani, jumatate din timp au reusit asta, dar jumatate nu au reusit. Iar in ce priveste lucrurile majore, nu a reusit sa ma controleze. Unul din lururile pe caream reusit sa le fac a fost acela ca, in 1993 m-am tuns si pentru ca am fost vazuta in publicsi toata lumea ma stia cu par lung,
nu a mai fost voie sa fiu vazuta, nu puteam fi vazuta cu parul tuns scurt. Asta ar fi ridicat multe intrebari in randul celorlalti oamenei care erau programati. Si totusi, ei au vrut sa continue cu mine in alte parti unde nu eram vazuta in public, pentru ca inca ma considerau ca avand acelasi statut. Si ma considerau in continuare proprietatea lor. Intotdeauna mi s-a spus ca le apartin, ca sunt proprietatea lor.
- Una din intrebarile pe care le-ar pune oamenii este:
- Fiind date toate aceste lucruri pe care le stiti, de ce nu v-au eliminat, pur si simplu?
- Ei inca au planuri cu mine, acest lucru mi-a fost spus acum cateva zile dede catre o persoana care a vorbit cu baronul Guy de Rotschild, ca au planuri cu mine. Si ca vor sa ma ia inapoi datorita abilitatilor mele psihice. Dar acest lucru nu se va intampla.
- Mai avem doar putin timp. Am putea sa schimbam subiectul si sa vorbim despre bijuteriile pe care le aveti aici. Ce sunt acestea? Ele fac parte din ritualurile la care ati participat?
-Prima bijuterie, este un inel pentru copii din aur de 14 carate, un inel din aur alb de 14 carate, cu un diamant in mijlocul unei hexagrame. are forma hexagonala, diamantul arata ca un hexagondaca-l privesti de aproape.
Acesta mi-a fost returnat de catre fostul meu sotcare mi-a spus ca l-a gasit in hainele fetitei mele. Acesta a fost un mesaj pentru mine si un declansator pentru minepe care el trebuia sa-l actioneze. Fiecare supravietuitor cu care am vorbit si care stiu despre acest inel, stiu ca este de la "Mama Intunericului". Ar fi foarte neobisnuit..., nu mai stiu nici o persoana care sa aiba un astfel de inel in acest moment,
- Si colierul ?
- Colierul este din cupru si este egiptean. Mi-a fost daruit cand am implinit 19 ani
Aceasa este o varsta importanta la care, data fiind pozitia mea, acum imi puteam manifesta din plin puterile psihice, si imi era permis sa fac asta in timpul ritualurilor. L-am purtat in timpul anumitor ritualuri .
- De ce cupru? Ce legatura are?
- Cuprul este un transmitator, cuprul a fost intotdeauna folosit in ocultism. Are o semnificatie precisa,
semnificatia pe care o are este data de faptul ca eu aveam o triada de persoane care era foarte activa in multe ritualuri aceasta triada era formata din Isis, Osiris si Horus.
Iar Isis era partea care sustine ritualul (a asa-numitului ritual "A cobora Luna"), Osiris indeplinea ritualurile, iar Horus era ceea ce se nastea in urma indeplinirii acestor ritualuri.
- In ultimele 3 minute care ne-au mai ramas,stiu ca este dificil, dar as vrea ca oamenii sa inteleaganatura lucrurilor care se petrec atat de multor oameni in zilele noastre.
Ce fel de lucruri v-au facut acestia,ca parte a procesului de traumatizarela care ati fost supusa cand erati copil?
- Am fost electrocutata,parintilor mei li s-a spus, cand eram in clasa I ca IQ-ul meu este 70 si ca sunt retardata.
Le-au spus ca voi fi o retardata. Intotdeauna am avut probleme la scoala, atunci cand am fost la scoala, pentru ca am lipsit foarte mult de la scoala. Dosarul meu de la scoala lipseste, a disparut. Imi lipsesc si fisele medicale. Se pare ca certificatul meu de nastere a fost furat. Mi-au fost lipite pleoapele cu banda adezivaca sa nu pot inchide ochii, am fost electrocutata si adusa intr-un somn narcotic, timp in care mi s-au pus casti la urechi prin care mi s-au transmis mesajein mod repetat, timp de mai multe zile.
Mi s-au injectat in corp droguri, astfel ca nervii mei parca luasera foc si apoi doar ma atingeau.
Pentru ca nu era permis sa am semne pe corpnu puteau folosi un obiect taietor pe mine, dar ei folosesc obiecte taietoare pe oamenipentru a-i tortura, folosesc stimularea electrica a organelor genitalesi la nivelul dintilor. De asemenea, le place sa injecteze intre degetele de la picioare, sub unghii si in gingii.
Mi s-a facut si un fel de cicatricede la gura, pana in spate, catre cerebel, care imi da o memorie fotografica. Am bucati de calciu in jurul glandei pinealecare sunt egale si perfect distantate, intr-un mod foarte interesant.
Doctorii nu au o explicatie pentru asta.
Am fost programata sa fiu anorexica si bulimicapentru programele guvernamentale, pentru care am fost folosita, este vorba despre guvernul acestei tari. Am fost programata sa-mi tai mainile ca incepeam sa-mi amintesc, care era o pedeapsa de la Iluminati, pentru ca nu aveam voie sa am semne pe corp.
M-au fortat sa-mi mananc fecalele, cand eram copil, am fost fortata sa-mi beau urina, nu mi se permitea sa merg la toaleta. Am fost pusa intr-un tanc de privare senzoriala. Am avut umerii, genunchii,degetele de la maini si de la picioare, coateledisocate si apoi puse la locatunci cand doreau sa ma traumatizeze. Primeam in mod repetat telefoane cu sunetepe care nu le poti produce apasand butoanele telefonului,sunete care semanau
cu sunetele sonarului unui submarin,sunete care pareau sa fie produse cu un anumit tip de instrument, au folosit pe mine energie directionata, ELF, unde electrice de joasa frecventa, microunde, Astfel au creat doua tipuri diferite de tonuri.
Un ton intr-o ureche si un alt ton in celalalta, creand astfel un al treilea ton numit tri-ton, care modifica
activitatea electrica a undelor cerebrale,pentru a-ti induce starea pe care ei o doresc.
Am fost programata sa trec pe rosu la semafor, crezand ca este verde.
Au facut multe programari si copiilor mei,i-au folosit impotriva mea.
Pentru mine un subiect foarte durerossa stiu ca si copiilor mei li se petreceacelasi lucru care s-a petrecut cu mine.
Este mai usor pentru mine,nu stiu daca ii pot face pe oameni sa inteleaga asta,sa am..., bine, pot suporta faptul
ca eu am trecut prin astasi ceea ce vreu cel mai mult este de a-i demasca pe acesti oamenipentru ceea ce le fac
copiilor de pretutindeni. Dar ei le fac aceste lucruri si copiilor mei.
Fiica mea crede ca am abandonat-o, fiul meu crede ca l-am abandonat. Copiilor nu le ramane nici o speranta
cand mama lor este luata de langa ei si li se spune ca mama lor i-a parasit.
Acest ciclu continua cu mii si mii de supravietuitori, nu este vorba numai despre mine. Si acesta este modul in care acesta este perpetuat, daca este un parinte care isi protejeaza credinta si care a aflat ca se petrec aceste lucruri.
Revelatiile uluitoare ale Arizonei Wilder, o doamna foarte foarte curajoasa, care a ales sa se ridice si sa ia atitudine. Si numai daca suficienti oameni vor face asta, aceasta prostie si aceasta manipulare va lua sfarsit in urmatorii cativa ani. Am ajuns la sfarsitul turului prin centrului controlului global, si ne aflam acum in fata
Casei Parlamnetului, in Londra, asa numita "Mama a Parlamentelor", care a furnizat modelul pentru alte asa-numitele democratii din toata lumea. De fapt, este vorba doar despre un alt vehicul pentru un stat cu un singur partidcare ar intoarce pe dos legislatia raspandind si mai mult acest program de centralizare globala. Nu este deloc un loc al democratiei, ci un loc de legalizare a programului in realitate.
Ati auzit informatiile si probabil le-ati cititin "Cel mai mare Secret" care le acopera de asemenea in detaliu, Intrebarea este, ce vom face in legatura cu asta. Asta depinde in intregime de fiecare dintre voi ca persoana individuala,si de mine ca persoana individuala. Dupa cum a spus cineva, "ce crezi tu despre mine nu este treaba mea". Este doar informatie cu care veti face ce veti face dar ceea ce vom face cu ea, ce vom decide sa facem in lumina acestei cunoasteri va hotari lumea in care vom trai noi si copiii nostri in anii care vor urma.
Chinezii au un cuvant care inseamna in acelasi timp atat pericol, criza, cat si oportunitate. Si aceasta este situatia noastra acum, este adevarat ca este o criza, sigur ca exista pericolul ca aceast stat fascist global sa devina realitate! Dar este, de asemenea si o oportunitate. Oportunitatea de a ne trezi si de a face schimbareac are va transfroma aceasta planeta dintr-o inchisoarein paradisul care a fost odata, in paradisul care va deveni din nou. Este vorba despre a face o alegere,a alege ceea facem, ca rezultat a ceea ce stim.In cartile mele, am citat de cateva ori
un comediant american care se numeste Bill Hicks, un geniu in felul lui, un om foarte nervos, dar un om cu o inteligenta scipitoare, un om foarte profund.
El descrie viata astfel: el a spus ca viata este ca o plimbare intr-un parc de distractii.
Cand intri in el, crezi ca totul este real, atata de puternice sunt mintile noastre. Mergi in sus si in jos, te rotesti iar si iar iti da emotii puternice. Si este foarte viu colorat si foarte galagiossi este chiar distractiv pentru un timp.
Unii sunt aici de multa vreme. Si imi amintesc ca unii vin inspre noi si ne spun,"sa nu-ti fie frica niciodata,
caci aceasta este doar o tura cu caruselul. "Iar noi ii omoram pe acesti oameni. "Faceti-l sa taca! Eu am investit mult in aceasta distractie, faceti-l sa taca! Uita-te la fata mea plina de griji, la familia mea, la contul meu mare din banca, trebuie sa fie real! "E doar o tura prin parcul de distractii; dar noi ii ucidem intotdeauna pe aceia are incearca sa ne spunaca de fapt ii lasam pe demoni sa rada de noi, dar nu conteaza, pt. este doar o tura de distractie.
Si o putem schimba oricand dorim! Cu alte cuvinte, este doar o reflexie a propriilor noastre atitudini.Iar o schimbare, dupa cum spunea si Bill Hicks, nu are nevoie de conturi bancare mari, inseamna doar alegerea pe care o facem acum intre frica si iubire. Frica este cea care a controlat aceasta planeta si rasa umana, de mii de ani. Iubirea este cuvantul este cea care ne va elibera.
Aceasta este alegerea cu care ne confruntam acum.
Iar lumea pe care o vor crea aceste doua alegeri va fi... atat de diferita, incat nu poate fi descrisa.
E o alegere intre cele doua: o inchisoare sau un paradis. As vrea sa mai spun un lucru inainte de a finaliza acest film:nu vreau sa demonizez rasa reptiliana. Pentru ca aceasta este doar o alta forma genetica din acest univers.
Vorbesc despre acesti cativa reptilieni care se afla in spatele acestei manipulari, nu despre aceasta rasa in general.
De fapt, multi reptilieni care se afla acum atat in corpuri fizice cat si in alte dimensiuni, lucreaza acum pentru a ajuta umanitatea sa-si recastige libertatea, sa ne recastigam libertatea.
Si as vrea sa-i multumesc din nou Arizonei Wilder pentru ca a avut curajul sa spuna adevarul. Si daca suficient de multi oameni vor face asta, Aceasta casa din carti , ca asta este de fapt, va cadea.
As vrea sa-i multumesc si prietenului meu Brian Gasper pentru ca a ajutat-o pe Arizona si pentru atasamentul sau fata de adevar. Suntem acum la o rascruce in evolutia rasei umane, si vestea cea buna este ca se produce o trezire la nivel global, am vorbit in vreo 20 de tari in ultimele 18 luni de zile. Oamenii incep sa se trezeasca, sa-si puna intrebari. Incep sa se vada pe ei insisi si aceasta lume, intr-o alta lumina. Iar aceasta inseamna ca facem pasi inainte, si ca se fac pasi inainte in permanenta. Transformarea gandirii umane si a perceptiei este cea care va aduce schimbarea la care visam de atata vreme. Visele sunt doar imaginatie care poate fi transformata in realitate, daca suntem pregatiti sa facem ceea ce este necesar pentru a realiza aceasta.
Aceasta este provocarea cu care ne confruntam acum,si este un moment minunat in care sa fim in viata. Avem cu totii privilegiul de a fi aici, de a juca un rol in eliberarea acestei lumi, pentru prima data in istoria stiuta a umanitatii. Din epicentrul controlul global, dar nu pentru multa vreme de acum inainte Va multumesc. La revedere.