.


.

 

..

 

VARIANTĂ DE TIPĂRIT

de Judy Beebe

Traducere de Monika Szavai © http://www.lucratorul-in-lumina.com

 

Această informație se referă la LINIȘTITELE APE VII din interiorul corpului nostru, al pământului și al universului.

Ceea ce urmează este o activare individuală pentru toți cei care vreți să deveniți Lucrători în Lumină. Înainte de a activa acest instrument puternic, vă rog să înțelegeți că acesta este NOUL BOTEZ. Până acum am experimentat totul dintr-o perspectivă exterioară, dar acum trebuie să facem, să spunem și să interiorizăm puterea adevărului lui Dumnezeu. Trebuie să devenim vasele umane sacre ale apelor vii ale lui Dumnezeu, oferind apa din izvorul nostru tuturor celor însetați de adevărul lor interior. Așa cum Ioan Botezătorul a folosit apa în exterior, noi vom acoperi lumea, distribuind noul botez interior, din propriul nostru vas neseparat (nedivizat) de ape vii ale lui Dumnezeu, o apă neseparată ce va aduce laolaltă separatismul din toate apele noastre individuale, din pământul nostru și din universul nostru.

Fiecare are tot ceea ce îi este necesar pentru a activa acest instrument puternic de vindecare. Nu aveți nevoie de un guru. Nu aveți nevoie de vreun echipament special. Nu aveți nevoie nici chiar să înțelegeți ceea ce se întâmplă, pentru că se va întâmpla. Singura voastră obligație este să LĂSAȚI SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Bine, haideți să începem.

Aveți nevoie de un vas cu apă. Acest vas poate fi un degetar sau un ulcior. Nu are importanță. Cantitatea de apă nu este importantă. Luați acest vas în mâinile voastre și spuneți cu voce tare:

 

Această apă va hrăni
Fântâna din interiorul meu,
aducând laolaltă toate apele de deasupra și de dedesubt,
într-o glorioasă fântână a
Iubirii Sfinte a lui Dumnezeu!

 

Beți apa și vizualizați cum corpul vostru se umple cu apă, de la picioare și până la cap. Când apa ajunge la cap, începe să se reverse și să cadă peste tot în jurul vostru, pe dușumea. Acum vizualizați apa urcând spre centrul vostru, ca un singur șuvoi. Pe măsură ce această apă începe să urce și ajunge la inimă, ajunge la potirul inimii (SFÂNTUL GRAAL) și începe să inunde corpul cu Apele Vii, care pot proveni doar din izvorul lui DUMNEZEU.

Faceți acest lucru timp de șase zile și fiți pregătiți pentru o activare si o acordare puternică în interiorul vostru.

Pentru cei care ați fost meniți să fiți vindecători, următorul pas este să mergeți și să dați această apă la toți cei care vă simțiți înclinați să o dați. Ca vindecător al Apelor Vii aveți nevoie de pasul următor.

Ceea ce urmează trebuie spus de către cel care răspândește vindecarea, după ce apele separate din interiorul său s-au adunat. Din fântâna acestuia apele vor fi atunci împărtășite cu oamenii, cu planeta și cu universul.

 

Această apă va vindeca pe
________________(nume)
Din Fântâna aflată în interiorul meu și al Lor,
Noi suntem de acord să inundăm pământul
Făcut de Dumnezeu, cu
Lumina apelor neseparate.

Lumina electrică din această apă
Va curăța complet Spiritul și
Va unifica apele din interiorul acestui trup.
Fântânile acestui trup vor hrăni atunci
Locul ascuns și
Vor inunda întreaga casă
Făcută de Dumnezeu.
Așa să fie!

 

Dacă doriți să vindecați pe cineva, spuneți a doua parte a vindecării, după care rugați persona care are nevoie de vindecare să spună prima parte a vindecării timp de șase zile. Spunând a doua parte a vindecării, intenția voastră intensifică experiența lor cu apele vindecătoare și atunci ei vor bea pentru totdeauna din cupa voastră.

Dacă sunteți bolnavi, sau dacă știți pe alții care sunt, aceasta este MAGIA, aceasta este vindecarea clară pe care a căutat-o lumea.

 

Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.