Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 217 mesaje
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>
Vizualizare mesaje 157 -143.
Adrian
Pamantul este perfect!
Pamantul este iubire!
Pamantul este perfect! ACUM!
11 iunie 2011

ababei cristina
Noi toti suntem unul. Noi reprezentam totul. Noi suntem partea in tot si totul in parte. Vrem sa schimbam ura cu dragoste, intunericul cu lumina, tristetea cu bucuria, sa fim impreuna sub acelasi soare, fericiti. Pe acest pamant sa nu mai existe discriminare, toti sa fim egali si tot ce e nociv sa dispara. Iubirea lui Dumnezeu va face ca toate acestea sa se intample, insa noi suntem singurii care am putea schimba totul prin ganduri, ganduri trimise tuturor, ganduri de pace, de liniste. Haideti cu totii sa lucram la acest proiect minunat si sa il definitivam! Dumnezeu e alaturi de noi, ingerii deasemeni, insa noi trebuie sa constientizam faptul ca a venit vremea schimbarii si noi trebuie sa facem primul pas. Haideti sa iubim neconditionat, sa nu mai punem conditie nimanui si sa il acceptam asa cum e el. Sa iubim, sa iertam, sa acceptam si totul va fi minunat! DOAMNE, FII CU NOI SI NE DA PUTEREA!
30 mai 2011

Yahoo Msg one4allsuport
Cu toti dorim Noul Pamant mai bun, mai curat, plin de iubire, dragoste si evolutie spirituala. Cu totii nu mai vrem razboaie, foamete si boli. Atunci, voi, cei care va doriti si credeti, frati si surori sa ne unim cu totii. Camarazi de "arme" sa devenim, impreuna cu Dumnezeu noi sa luptam, vechiul Pamant sa il schimbam.

Pentru Noul Pamant!!!!!!! Pentru pace, iubire, pentru un nou inceput. "Toti pentru unul si unul pentru toti."
6 mai 2011

Rodica Toader
Astept cu nesat si bucurie schimbarea constiintei umane, astept Noul Pamant cu toata dragostea si enorm de multe sperante. Dumnezeul nostru, ajuta-ne sa fim buni, sa constientizam ce inseamna sa gandim cu sufletul.
17 aprilie 2011

any
Pace, Lumina, Iubire si oameni fericiti! Sa se faca voia Domnului in toate!
16 aprilie 2011

michel
Multumesc Creatorului nostru pentru toate darurile oferite neincetat atat mie cat si fratilor si surorilor mele, pentru gratia care o revarsa asupra noastra in fiecare moment, pentru lumina, iubirea, armonia care o revarsa neincetat asupra noastra si asupra Mamei Pamant.
13 aprilie 2011

GHEORGHE
Multumim Mamei Pamant pentru trupul fizic daruit noua ca sa rezolvam toate problemele Sufletesti create de noi constient sau inconstient in aceasta realitate tridimensionala.

Multumim Dumnezeului nostru creator, Multumim mantuitorului nostru Iisus Christos, Multumim ingerasilor nostri protectori ca acum, la intentia noastra, ne ajutati constant sa ardem toate energiile intunecate din intreaga noastra fiinta preluate cu voia sau fara voia nostra in toate vietile traite pe planeta pamant acum inlocuindu-le cu o iubire infinita divina, pace sufleteasca si dragoste de viata pe Planeta Pamant alaturi de cei dragi si de intreaga creatie divina fara limite.

Fie ca noua Planeta Pamant, fie ca trupul nostru fizic din acest moment sa fie plin de iubire divina 100% Christica Dumnezeiasca, fie ca sufletele care coboara pe noua planeta sa fie pline de pace si sa aibe o dragoste de Oameni fara limite. AMIN!
4 aprilie 2011

gheoghita adriana
As dori sa fie pace pe pamant si niciodata razboi!
1 aprilie 2011

Daniela
Iarta-ma, Pamant! Lumina, Pace, Armonie, Iubire este tot ce doresc sa-ti urez si in plus sa fii locuit de oameni plini de aceste sentimente.

20 martie 2011

Mihaela
Iarta-ne! Iarta-ne! Iarta-ne!
Te rog sa mai rezisti pentru ca ne vom intoarce la tine. Te iubim fara sa ne dam seama, pentru oxigenul pe care ni-l dai, pentru parfumul florilor pe care il simtim atunci cand iubitii nostri ne incanta zilele cu buchetele de flori, pentru ploaia de vara simtita pe piele, pentru apa ce o bem in fiecare zi, pentru rodul pomilor fructiferi, pentru copacii si padurile taiate in nestire si cu care ne incazim casele, pentru... pentru ca inca ne suporti.
16 februarie 2011

ana angelica
Multumim pentru toate roadele, pentru rabdarea de care dai dovada si ajuta-ne sa evoluam inpreuna cu tine si sa ne dovedim a fi niste copii care au invatat lectia de iubire pentru tot ce ne inconjoara. Multumim.
9 februarie 2011

Daniel
Pamantul este mama noastra in care ne regasim si de care suntem permanent ancorati, dar fara sa simtim vreo constrangere.

Sa ne iubim si sa ne respectam parintii. Va fi mai bine.

Asa sa fie!
28 ianuarie 2011

Adrian
Voi avea grija de Pamant ca de mine insumi!

Te iubim mama Pamant! :)
27 ianuarie 2011

Marinela
Te iubesc si iti multumesc, Dumnezeule. Noul Pamant - vechea casa - inseamna Evolutie Spirituala, armonie si iubire.
25 ianuarie 2011

Carmen Popescu
Cand vom pasi pe Noul Pamant, inseamna ca am constientizat ce inseamna viata, iertarea, iubirea, importanta rugaciunii, Armonia cu noi si cu tot ce ne inconjoara. Iti Multumesc, Dumnezeul meu, pentru tot, pentru cadoul tau: de a fi pe acest Pamant.
24 ianuarie 2011

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>