Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 217 mesaje
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>
Vizualizare mesaje 172 -158.
madalina
Dragul meu, Pamant! Te rog sa ma ierti pentru toata nepasarea mea! Rog toate fiintele de lumina care ne-au ajutat sa ne trezim, sa nu ne paraseasca! Vreau sa devin canalul de lumina prin care iubirea, perfectiunea, unitatea sa curga spre toate fiintele planetei. Iubite Pamant, te rog, din nou, ca eliberarile tale de energie sa se intample in locuri in care copiii tai sa nu fie afectati, sa nu sufere! Fie ca acesta cale spre Reintregire sa fie cat mai scurta! Te iubesc si astept MOMENTUL! Pace, dragoste, bucurie, armonie, perfectiune, sanatate, prosperitate, INTREGIRE!!!!!!!!!!
18 octombrie 2011

alexandru daniela carmen
Iubire, lumina lina, inima plina de Hristos... Dumnezeu, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Noul pamant, te iubesc.
16 octombrie 2011

ALEXANDRU ANITA
Asteapta-ne ca venim incet - incet. Te iubim si sper ca ne astepti cu drag. Isus Hristos, noi te iubim.

Anita si Daniela
16 octombrie 2011

Paula Gabriela
Prin acest mesaj fac apel la parintii mei celesti, cu care am venit in contact mereu in meditatiile mele, sa ma ajute sa descopar Lumea lui Dumnezeu, caci numai cu ajutorul Lui pot sa imi gasesc linistea sufleteasca de care am atata nevoie!

Va rog parintii mei celesti sa fiti alaturi de mine, sa imi aratati drumul pe care trebuie sa merg de acum incolo caci ma simt ratacita in lumea noastra, materiala de aici, de pe Pamant! Doamne am nevoie de Tine, vreau sa fiu cat mai aproape de Tine!
16 octombrie 2011

raindrop
In numele Sfintei Treimi, fie ca Lumina, Pacea, Armonia sa infloreasca in fiecare fiinta vie de pe acest pamant, fie ca Lumina si Iubirea lui Dumnezeu sa fie prezenta in fiecare moment, in fiecare timp, loc si spatiu pentru binele suprem al tuturor celor implicati! Amin.
4 octombrie 2011

elena - deva - 2002
Iubire, Iubire, Iubire!
19 septembrie 2011

ileana
Iubit Creator, cel ce ne-ai dat viata! In fata ta cer ca absolut orice legatura dintre mine si oricare alta fiinta, care nu imi mai este de folos de acum inainte sa se dizolve si returneze in Lumina. Cer acest lucru pentru toate aspectele si fragmentele fiintei mele, in toate timpurile, spatiile, dimensiunile, existentele si realitatile paralele.

Cer ca semenilor nostri care inca nu s-au trezit sa li se mai dea o sansa, pentru a face algerea viitoarelor experiente in mod constient! Te rog, Tata /Mama Dumnezeu, sa le mai dai o sansa!

Iti multumesc, Mama Pamant. Iti multumesc, Tata/Mama Dumnezeu.

Va multumesc tuturor celor care ati contribuit la trezirea mea! Va iubesc!
14 septembrie 2011

Diana
Iubit creator, cel care mi-ai dat viata, cer ca absolut orice contract, dintre mine si orice alta fiinta, care nu-mi mai este de folos sa fie dizolvat si returnat in lumina.

Iubit creator, cel care ai vrut ca eu sa indrum generatii intregi de copii, cer ca tot ceea ce fac eu cu cei ce-i indrum sa fie cu folos, sa fie o munca rodnica de care sa ne bucuram atat eu cat si ei cu familiile lor. Te rog sa ne luminezi si sa ne deschizi mintile pentru a intelege cu usurinta tot ceea ce ne inconjoara.
10 septembrie 2011

Amalia Sima
Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat pana acum, dar mai ales ii multumesc pentru tot ce imi va da in viitor. Ii multumesc pentru toate bucuriile si toate durerile mele. Asa am invatat. Ii multumesc pentru viata mea ca fiinta libera pe Noul Pamant. Ii multumesc pentru ca m-a auzit cand am cerut ajutor si a rupt orice contract facut in numele meu si fara voia mea intre mine si orice alta fiinta. Inima mea e plina de iubire si recunostinta. Ii multumesc pentru credinta pe care mi-a dat-o ca EL va alege solutia perfecta.
5 septembrie 2011

auri
Iubire, Iubire, Iubire pentru toti si toate!
5 septembrie 2011

mihaela
Binecuvantati fiti, Copii ai Luminii!
- 67.168.113.47


Monika Szavai
Fie ca Planul Divin sa se manifeste aici pe Pamant!

Victor Catalin
Draga mea Planeta, iti multumesc ca existi, iti multumesc ca suntem una cu tine, iti multumesc pentru ca in fiecare dimineata ma trezesc cu glasul pasarelelor si asta imi da incredere in mine, ma face sa stiu ca totul este bine si avem inca o sansa sa ne putem implini gandurile noastre cele mai inalte si sa simtim cele mai inalte sentimente de dragoste.

Daca eu sau vreunul dintre fratii sau surorile mele ti-am gresit, Iarta-ne pentru ca nu am fost constienti. TE IUBESC!

Si desigur nu voi afirma din nou, ca ceva trebuie schimbat, ca ceva nu este in ordine. De data asta imi voi asculta inima, stiind ca totul este in acord cu Planul Divin al Tatalui Nostru. Multumec!

Am sa ma rog ca sa pot fi un Canal Perfect de Iubire, Adevar si Lumina, ca sa le pot arata si celorlalti ca Tu si Eu niciodata nu am fost separati. :-*

Un simplu Te Iubesc din adancul inimii mele ar fi fost de ajuns, pentru ca tu ne intelegi si esti in fiecare clipa langa noi. Iti Multumesc!
7 august 2011

Simona
Iarta-ma! Te iubesc! Iti multumesc! Tuturor entitatilor de lumina pentru tot ce ne-au dat, ne dau si ne vor da pana la intoarcerea Acasa!
22 iunie 2011

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>