Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 216 mesaje
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 >>>
Vizualizare mesaje 186 -172.
Tatiana
De mic copil aveam un vis: muream si dupa aceea inviam. Dupa ani si ani am inteles acest vis.

MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! Tuturor acelora ce au contribuit la invierea/trezirea mea in Lumina, Iubire, Pace si Adevar.

MULTUMESC, Doamne, pentru toate darurile primite necontenit de la Tine aici si acum.

TE IUBESC! TE IUBESC! TE IUBESC, PAMANT NOU!!!

RECUNOSTINTA INFINITA CREATORULUI.
8 aprilie 2012

Florina
Mama Gaia, iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi toti locuitorii tai. Pentru ca ai grija de noi si ne suporti asa cum suntem. Sa speram ca in curand vom invata sa avem mai mare grija de tine si sa te iubim macar pe jumatate fata de cum faci tu. Iti sunt profund recunoscatoare ca ne susti, ca ne porti de grija si ca esti alaturi de noi in fiecare clipa a vietii noastre. Astept cu nerabdare sa traim intr-o lume plina de lumina, iubire, dragoste si armonie divina. Asa sa fie. Multumesc! Multumesc! Multumesc!
5 martie 2012

Elena Claudia
Iubire si Recunostinta!!!

Namaste
21 februarie 2012

florin
Draga Mama Pamant, te visez de mic copil.
24 ianuarie 2012

Adrian
Sa ne lasam pe valul inimii noastre ce ne sopteste cat de mult avem nevoie si ne mentine in conexiune cu Viul Pamant, astfel ca doar asa putem vorbi cel mai direct cu aceasta Fiinta.
21 ianuarie 2012

NADYA
Multumesc lui Dumnezeu din suflet pentru tot ce mi-a dat si il rog sa ma calauzeasca pe calea Luminii! Pace, Lumina, Iubire si Adevar!
19 ianuarie 2012

Catalina
Mmmmm... inspir iubirea pe care ne-o trimiti si ma simt mangaiata de Tine, Mama Pamant. Te iubesc infinit si-ti multumesc pentru tot.
16 ianuarie 2012

Luciana Dobria
Ma bucur sa ma numar printre lucratorii in lumina ai noului pamant!
21 decembrie 2011

Ana
Mama Pamanteasca, multumesc pentru ca ai rabdare cu noi, ca ne iubesti si ne doresti pe toti alaturi de tine! Iarta-ne ca deseori in ignoranta noastra uitam ca suntem copiii tai si ai Tatalui Ceresc, caruia ii multumim pentru ca te-a creat pentru noi. Fii binecuvantata impreuna cu toate fiintele care te populeaza!
5 decembrie 2011

MARINA
Draga Gaia, iti multumesc pentru iubirea ce ne-o porti. TE IUBESC! Fii binecuvantata impreuna cu toate fiintele care te locuiesc cu lumina, cu iubire, cu pace, cu compasiune si cu gratie divina.

MULTUMESC SI SUNT RECUNOSCATOARE CA SUNT ACUM, AICI.
1 decembrie 2011

Marius C
Astept cu nerabdare sa pasim in noua era, sa fim transformati in fiinte luminoase, fiinte create din iubire, sa uitam pentru totdeauna de aceasta vibratie slaba care ne inconjoara acum.
8 noiembrie 2011

Felicia
Lumina sa ma calauzeasca alaturi de voi.
1 noiembrie 2011

ANA MARIA
Iubire, Lumina!
1 noiembrie 2011

Laurentiu Lary
Noul Pamant, plin de iubire si armonie, unde totul este UNA si pacea este eterna. Sunt bucuros sa pasesc pe Noul Pamant alaturi de toate fiintele de lumina si de fratii nostri de pretutindeni. Sa zambim si sa dansam in fiecare zi! Te iubesc, Noule Pamant, si accept tot ce este nou! IUBIRE INFINITA!
18 octombrie 2011

madalina
Dragul meu, Pamant! Te rog sa ma ierti pentru toata nepasarea mea! Rog toate fiintele de lumina care ne-au ajutat sa ne trezim, sa nu ne paraseasca! Vreau sa devin canalul de lumina prin care iubirea, perfectiunea, unitatea sa curga spre toate fiintele planetei. Iubite Pamant, te rog, din nou, ca eliberarile tale de energie sa se intample in locuri in care copiii tai sa nu fie afectati, sa nu sufere! Fie ca acesta cale spre Reintregire sa fie cat mai scurta! Te iubesc si astept MOMENTUL! Pace, dragoste, bucurie, armonie, perfectiune, sanatate, prosperitate, INTREGIRE!!!!!!!!!!
18 octombrie 2011

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 >>>