Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 217 mesaje
<<< 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>
Vizualizare mesaje 22 -8.
ana
Lumina, mult soare, verdeata, flori in mii de culori, multa veselie si cantece pe tot cuprinsul planetei, minuni la tot pasul, zambete si flori. ASA SA FIE SI ASA ESTE, AMIN!
11 noiembrie 2008

Sonolove
Iubire, pace, liniste, abundenta, acceptare, pentru toate fiintele.
16 octombrie 2008

ELENA
FIE CA NOUL PAMANT SA FIE CREAT DIN IUBIRE, PENTRU IUBIRE.
11 octombrie 2008

priestess
Iubire, acceptare, respect si lumina catre toti! Suntem lumina si iubire, amintiti-va!
5 octombrie 2008

Guardianangel
Fie ca Noul Pamant sa rasune de rasul cristalin al copiilor si toti sa fim puri si inocenti ca acestia. Sa fim si noi din nou si mereu copii. Sa fie iubire, iubire neconditionata si nimeni sa nu cunoasca ce inseamna sa se simta singur si neiubit.

Abia astept aceasta Planeta, acest Nou Pamant si stiu ca aici ma voi intalni cu toate sufletele dragi din viata mea. Lumina si Pace tuturor!
3 octombrie 2008

Masli
Imi doresc sa las iubirea sa ma patrunda, ca apoi sa o pot darui mai departe.
25 septembrie 2008

Lorena
Mesaj de la Bunul Isus:
"Transmiteti tuturor oamenilor sa daruieasca iubire neincetat, sa traiasca in armonie unii cu ceilalti, sa nu uite de legile iubirii Divine care sunt drepte, sa creeze o punte de legatura in permanenta cu Dumnezeu, prin rugaciune. Nu uitati sa iubiti, caci doar prin iubire acest Pamant minunat va putea fi salvat!"
19 septembrie 2008

ioana maria
Doresc ca pe acest pamant sa existe RESPECT pentru om si pentru natura!Oamenii sa nu mai sufere de foame, de frig sau sa le fie teama! In fiecare zi sufletul sa se bucure de LUMINA, de IUBIRE si de PACE!
10 septembrie 2008

ioana maria
Multa iubire si lumina!
9 septembrie 2008

stan gabriel
Noul Pamant este creatia mareata, magica a fiintelor divine intrupate: OAMENII. Personal, constat cu profunda bucurie, o crestare accentuata a constiintei multor oameni, o reamintire a naturii divine a fiecaruia dintre noi, redescoperirea si recrearea maretei fiinte de lumina din interiorul nostru. Imaginatia noastra a creat Noul Pamant in frecventele superioare, urmand ca aceasta magie a vietii sa fie reinstaurata, prin iubire neconditionata si in planul, asa numit, fizic.
Cele mai bune ganduri tuturor.
4 septembrie 2008

EL AMMARYWOO
PACE SI LUMINA LA TOATE HOTARELE.
29 august 2008

luciana
TOTI CEI CARE AU NEVOIE DE O CASA DUMNEZEU LE VA DA O CASA!
TOTI CEI CARE AU NEVOI DUMNEZEU LE VA ACOPERI NEVOILE!
BUCURIA LUI DUMNEZEU CURGE PRIN NOI TOTI!
BOGATIILE LUI DUMNEZEU CURG PRIN NOI, CACI EL ESTE SURSA INFINITA A ABUNDENTEI!
22 august 2008

wagner
Sacralitatea conceptului creerii ni se va dezvalui pe masura ce vom renunta la orice ne va incetini evolutia.
5 august 2008

Luminita
Iubesc Romania asa cum iubeam candva Lemuria. Noul Pamant cand va fi sa vina, deci si noua Romanie, imi doresc sa fie plina de Iubire, Pace, Intelepciune, Curatenie, fara limitarile impuse de religii sau interese, cu copii destepti si plini de Credinta. Sa fie asa cum era candva. Priveai pe Cer si stiai ce trebuie facut, astfel incat sa fii in armonie perfecta cu Dumnezeu si legile Lui! Asa era atunci. Asa poate fi si-n viitor!
5 august 2008

maria
Eu vad Noul Pamant plin de Iubire: o multime de copii frumosi care ofera Iubire din prea plinul inimii lor. Rasetele lor vor umple vazduhul, glasurile lor angelice ne vor incanta auzul, iar iubirea oferita de ei neconditionat ne va mangaia inimile.
30 iulie 2008

<<< 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>