Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 217 mesaje
<<< 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>
Vizualizare mesaje 37 -23.
valentin
Noul pamant este luminat de cea mai pura lumina si iubire divina. Acum si asa este.
6 martie 2009

NICOLETA
Noul pamant este un spatiu in care iubirea neconditionata pentru toate formele de manifestare ne va calauzi, ne va implini si ne va ajuta sa constientizam ca suntem cocretori cu Dumnezul Mama Tata spre binele nostru suprem, spre binele suprem al tuturor.
6 februarie 2009

Corina
Noul Pamant este cel pe care il construim noi fiecare in momentul cand exprimam iubire. Fiind constienti de acest lucru avem puterea sa traim Noul Pamant. Numai atunci Noul Pamant va fi o realitate pentru toti. Este responsabilitatea fiecaruia si depindem unul de altul.

Eu exprim iubirea slujind intr-o miscare pentru constientizare si dezvoltarea spirituala pentru tineri. Eu exprim iubire contribuind la realizarea ministerelor de pace in guvernele lumii, iar cand le voi vedea functionand prin scaderea violentei in lume, eradicarea razboiului si saraciei voi stii ca suntem pe drumul cel bun spre Noul Pamant.
1 februarie 2009

glory
Noul pamant va fi pamantul copilariei mele: cu zorii care veneau devreme si care ma Óntampinau cu emotie, cu diminetile la tara, cu cerul atat de intens roz la orizont si cu dragostea pe care am simtit-o si am pierdut-o si pe care atunci si acolo o voi regasi. Ce dor mi-e de tine, Pamant fericit!!!!
26 ianuarie 2009

MARCELA
IMI DORESC CA NOUL PAMANT SA ADUCA PACE, IUBIRE, CREDINTA, LINISTE, DARUIRE TOTALA, INCREDERE, BUNATATE, FILFAIT DE ARIPI INGERESTI, DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU REVARSATA ASUPRA NOASTRA, CACI NOI SUNTEM FARAME DE LUMINA SFANTA A DOMNULUI NOSTRU.

SA DARUIM BUNATATE, IUBIRE SI VOM PRIMI INZECIT. VA IUBESC PE TOTI CEI CARE EXISTATI, DE PESTE TOT, DE TOATE CULORILE, DIN TOATE DIMENSIUNILE.
20 ianuarie 2009

emanuela
Va fi invaluit de o iubire care inca nu exista pe acest pamant, dar se poate simti direct de la telosieni, care o trasmit numai in visele multor oameni de pe pamant. Este inimaginabil de explicat in cuvine. Pace si iubire.
10 ianuarie 2009

Florea Resilvia
Iubirea este cheia catre o lume mai buna, plina de liniste si pace, in care libertatea nu ne este ingradita. Daruim iubire, primim iubire.
31 decembrie 2008

NADA
ZAMBESC CAND IMI IMAGINEZ NOUL PAMANT. STIU CA VA FI CEVA NEMAIINTILNIT DE PAMANTENI, STIU CA VA FI PLIN CU MULTA IUBIRE, LUMINA, LINISTE, PACE, FERICIRE, INTELEGERE. VOM TRAI INTR-O LUME PLINA CU LUMINA SI NOI VOM FI LUMINA SI IUBIRE. TE IUBESC NOUL PAMANT SI TE ASTEPT CU MULTA DRAGOSTE.
29 decembrie 2008

Viorel
Pace si iubire pe pamant.
27 decembrie 2008

adi
Iubirea dintre oameni e la ea acasa. Se traieste in armonie cu tot ceea ce exista pe pamant. Lanturile fricii au fost desfacute pentru totdeauna si definitiv. Pace si lumina intregii Creatii! Asa sa fie si asa este! Amin!
14 decembrie 2008

clau
Iubire si armonie intre oameni si tot ce ne inconjoara!
Scanteia divina sa arda in fiecare dintre noi!
Pace si dragoste eterna sa fie in lume!
10 decembrie 2008

nana
In iubire, lumina si pace imi doresc sa se traiasca pe acest pamant nou si armonia sa se salasluiasca in fiecare actiune! Asa si este!
3 decembrie 2008

georgeta
Dumnezeu, Lumina, Iubire, tot ceea ce inalta sufletul tot mai sus.
25 noiembrie 2008

Daniela
Gandul la Noul Pamant, care, stiu, va fi minunat, va fi plin de pace, imi face inima sa cante de bucurie si sufletul sa planga de dor.
24 noiembrie 2008

gabriela
Noul pamant este iubire, lumina si libertate!
12 noiembrie 2008

<<< 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>