Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 216 mesaje
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>
Vizualizare mesaje 51 -37.
LACRAMIOARA
SPER SA APUC SI EU ACEASTA FERICIRE SI MAI SPER SA VADA SI COPIII MEI ACEST NOU MOD DE VIATA.
17 mai 2009

eugenia
Oamenii care cred in planeta iubirii sunt din ce in ce mai multi! Fie ca iubirea lor sa creasca atat de mult incat sa topeasca impietrirea celorlalti oameni si astfel sa ne vindecam toti sufletele si trupurile in iubirea divina a universului.
Dumnezeu sa ne ajute sa putem iubi si darui.
14 mai 2009

Klara
Pace, iubire, iertare, acceptare, libertate.
3 mai 2009

VALENTINA
NOUL PAMANT ESTE ACASA, UN LOC PLIN DE IUBIRE NECONDITIONATA IN CARE NE VOM IUBI CU TOTII SI UNDE ESTE NUMAI FRUMUSETE SI FERICIRE. UN LOC PLIN DE FLORI, DE PASARI CANTATOARE, DE LUMINA DIVINA, DE INGERI CARE NE INCONJOARA, DE ANIMALE SI FLUTURI CARE NE ADUC BUCURII, TRAID ALATURI DE NOI INTR-O FRATIE ETERNA INTR-UN LOC PLIN DE PLANTE, IERBURI IMIRESMATE, POMI PLINI DE FRUCTE, IZVOARE CRISTALINE, MUNTI MAIESTUOSI, UN LOC IN CARE NU POTI DECAT SA IUBESTI SI SA TE BUCURI DE IUBIRE.

30 aprilie 2009

daniela
Dragoste, Lumina, Adevar!
25 aprilie 2009

Catalin
IISUS HRISTOS ESTE CALEA CEA ADEVARATA PLINA DE CREDINTA, IUBIRE, PACE, LUMINA, BUNASTARE CATRE TATAL NOSTRU DUMNEZEU.

25 aprilie 2009

Izabela
Va iubesc!!!
23 aprilie 2009

Simona
Lumina, iubire, armonie si adevar divin pentru toti locuitorii pamantului!
23 aprilie 2009

maria
Pe Noul Pamant este numai iubire.
23 aprilie 2009

eugenia
Chiar si citirea mesajelor este aducatoare de pace si iubire! Asa incat nici nu mai stiu ce pot adauga. Fie ca aceste mesaje sa fie citite de cat mai multi oameni si forta vibratiilor gandurilor noastre sa miste si sa transforme toate constiintele indiferente, iar aura planetei sa devina pura asa cum a fost la inceput!
21 aprilie 2009

Gabriela
Haideti sa privim cu dragoste la minunata si perfecta masina care suntem fiecare dintre noi, haideti sa vedem cu ochi iubitori toate minunatiile care ne incoanjoara. Doar asa putem pasi pe Noul Pamant.
19 aprilie 2009

Florin Chis
Noul pamant este nimic altceva decat casa in care vom trai plini de libertate si aerul tot va fi mai mult decat saturat de iubire. Nimic nu va putea veni fara sa plece plin de dragoste. Viata pe noul pamant incepe cu o dimineata racoroasa dintr-o vara si urmata de o plimbare prin iarba verde cu picioarele goale. Totul devine armonios, iar norii arata asemeni unor campuri umplute de zapada. Totul te face sa te simti pur, chiar daca noul pamant inca se formeaza.

Daca te simti la fel de pur ca si in descrierea mea sa sti ca deja ai ajuns pe noul pamant si ma bucur ca esti alaturi de mine. :-)

4 aprilie 2009

eCleC
Pe noul pamant este numai adevar, numai lumina, numai dragoste pentru ca asa este, pentru ca asa va fi si niciodata nu va fi altfel.
31 martie 2009

Lucia
Noul Pamant este minunat, cu cer senin, cu lumina blanda ce ne inconjoara de pretutindeni, nici prea cald, nici prea frig, peste tot plante cu flori minunate cu parfum divin, de toate culorile, copaci cu fel si fel de fructe parfumate in care sa cante pasari minunate, unde oamenii traiesc si creaza intr-o armonie deplina in iubire si pace. Dumnezeu si ingerii buni sa fie cu oamenii. Amin.
17 martie 2009

valentin
Noul pamant este luminat de cea mai pura lumina si iubire divina. Acum si asa este.
6 martie 2009

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>