Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 217 mesaje
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>
Vizualizare mesaje 82 -68.
madalina
Pace, dragoste, iubire, bucuria vietii, armonie, prosperitate, sanatate deplina, pasiune, lumina blanda, muzica armonioasa a sufletelor pe planeta noastra! Iubire tuturor! Si asa este!
10 noiembrie 2009

Cris
Iubire si lumina divina!
5 noiembrie 2009

rodica
Mai multa iubire, daruire, modestie, liniste interioara, hrana pentru toti locuitorii acestui Pamant, grija pentru planeta noastra pentru ca toti sa traim in armonie si fericire.
4 noiembrie 2009

mihaela raluca
Ma bucur ca in cele din urma ne trezim cu totii la adevarata lumina si credinta. E deajuns sa spunem "vreau sa ma vindec" si procesul de purificare al fintei noastre incepe din acel moment. Multa lumina si pace tuturor.
29 octombrie 2009

Mara
Sa mergem cu toii ACASA constienti, acolo unde este armonie, intelegere, iubire neconditionata, iubire infinita. Toti ne asteapta. Parintii nostri ne privesc si ne asteapta. Acolo unde levitatia, teleportarea, materializarea instantanee si multe alte lucruri fanstastice sunt ceva obisnuit.
19 octombrie 2009

cristi
Iubire neconditionata si desavarsire spirituala tuturor oamenilor.
13 octombrie 2009

DANIELA
IUBIRE, DRAGOSTE, UNIUNE. SA NU UITAM CA TOTI SUNTEM UNA! DE FAPT SA NE REAMINTIM CA TOTI SUNTEM UNUL! SCANTEIA DIVINA DIN NOI SA NE CALAUZEASCA SI SA TRAIM IN BUCURIE, ABUNDENTA, FERICIRE SI RESPECT RECIPROC! SI SA NU UITAM CA EU SUNT O ALTA VARIANTA A TA!
6 octombrie 2009

Mihaela
Imi doresc ca noi, oamenii, sa constientizam ca avem puterea si vointa pentru a purifica casa noastra Pamant cu ajutorul Divinitatii si Fiintelor de Lumina si sa-i daruim iubire, liniste, pace, properitate si abundenta. Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu. Amin.
5 octombrie 2009

Gheorghe
Noul Pamant (pe care suntem si ne vom mai reintalni cu toata Dragostea si-n viitor) sa fie plin de Iubirea Divina, sa fie mai multa Pace Sufleteasca, sa fie mai multa Pace Spirituala, sa fie o Armonie intre Corpurile noastre, sa fie doar Energie Christica 100 % Dumnezeiasca, iar celelalte energii sa-si ocupe locul in locurile si dimensiunile create de ele.
23 septembrie 2009

VIORICA
Pace pe intreaga planeta, iubire intre oameni, o lume scaldata in lumina.
22 septembrie 2009

Dragos Roca Doina
Doresc din toata inima sa traiesc pe un pamant curat, plin de lumina, de liniste, de pace, de bucurie, de iubire neconditionata. Toti oamenii sa traiasca in respect reciproc unii fata de altii, in intr-ajutorare reciproca, in ascultare de legile Divine, in armonie cu toate regnurile, sa avem grija de intreaga natura, sa nu mai existe boli si suferinte, sa nu mai existe moarte, ci viata plina de bucurii. AMIN!!!
19 septembrie 2009

ramona
Sa iubim Scanteia Divina din Noi si atunci Pamantul va fi numai IUBIRE!
25 august 2009

VERONICA
PACE, INTELEPCIUNE SI MULTA IUBIRE.
25 august 2009

elena
Adevar, iubire, abundenta, sanatate si inima deschisa.
16 august 2009

mihaela
Imi doresc din tot sufletul sanatate pentru toti membrii familiilor noastre, pentru toti prietenii nostri si pentru toti cunoscutii si necunoscutii de pe Pamant!
Pace si liniste, echilibru in sufletele noastre si in special pentru toti adolescentii din lumea asta, pentru ca au foarte mare nevoie!
Imi doresc sa fiu mama ideala, sa pot sa comunic eficient cu fiica mea adolescenta, prietena ideala pentru ea, si sotia ideala.
Imi doresc sa gasesc calea spre inimile lor si imi doresc sa-mi gasesc menirea pentru care am venit pe Pamant!
Vreau sa evoluez spiritual ca sa-i pot ajuta si pe altii, si pe mine.

Multumesc Doamne!
6 august 2009

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>