Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 217 mesaje
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>
Vizualizare mesaje 97 -83.
mariana
Iubirea neconditionata, acceptarea si compasiunea sa ne umple sufletul in fiecare moment al zilei si al noptii.
1 ianuarie 2010

AU
PACE, IUBIRE SI LUMINA. MULTA LUMINA!!!!!!!!!
1 ianuarie 2010

mioara
"Credinta, Speranta si Dragostea, sunt cele trei chei misterioase, dar cea mai mare e Dragostea." - Preot Iacob Ghergheluca

"Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor. Dragostea pe care o daruim mai departe este singura care o pastram pentru noi." - Elbert Green Hubbard

"Daca vrei sa fi iubit, iubeste." - Seneca.

Deci Pace, Credinta, Speranta si Dragoste.
31 decembrie 2009

Betty
Lumina, pace, iubire si sanatate pentru toti in egala masura. AHOO!
29 decembrie 2009

ella
Fie noua pace si iubire in fiecare clipa. Fie noua armonie alaturi de Iisus in raiul Christic. Fie slava Creatorului etern.
29 decembrie 2009

david liviu valentin
Sanatate pentu mine si familia mea si pace pe Pamant!
17 decembrie 2009

SDanielle
Noul pamant va fi locul pe care l-am trait cu sufletul de copil, cand totul in jurul meu era puritate, e locul pe care ACUM il visez si caruia ii tesem impreuna mantia stralucitoare de iubire; e un paradis fermecator, in care fiecare pas de-al nostru facut cu piciorul descult e o desfatare sufleteasca pentru noi si o mangaiere blanda pentru el; e locul unde aerul e o mireasma binecuvantata. Din soare curge o lumina sfanta care invaluie intreaga creatie. Din noi se revarsa iubirea si totul in jur reflecta perfectiunea: flori, pasari, ape, copaci, animale sunt toate oglinda sufletelor noastre. Cerul e de o limpezime albastra, profunda; spre el ne inaltam plutind maiestuos si ne odihnim ochii, iar roua lui e lacrima de bucurie si recunostinta pe care o prelinge peste fruntile noastre senine. Toti suntem pace si armonie!

Te iubesc si te slavesc, Dumnezeul meu, pentru Pamantul meu!

Va iubesc pe toti cei alaturi de care visez si tes ACUM mantia sa stralucitoare de iubire!
16 decembrie 2009

lidia
Adevar, Iubire, Cunoastere, Intelepciune, Armonie, Compasiune, Unitate, Manifestare a Menirii Divine.
12 decembrie 2009

anca
Om Mani Padme Hum

4 decembrie 2009

Raspuns webmaster   http://www.dharma-haven.org/tibetan/meaning-of-om-mani-padme-hung.htm

Aurora
Toata Creatia este daruita cu putere de autovindecare. Te rog, Maicuta Pamant, sa faci efortul de a te autovindeca, in dauna celor care nu doresc asta, si spre bucuria copiilor tai care te iubesc. Te rog sa te vindeci, sa-ti ridici vibratia si sa ascensionezi acolo unde este locul tau de drept si sa ne duci si pe noi spre dimensiuni inalte, unde sa te putem iubi in sunete si culori divine, nestingheriti de umbre sau zarve incoerente.

Te rog sa-ti amintesti de momentul creatiei tale si sa daruiesti apelor tale puritatea si sfintenia acelui moment, astfel incat apele tale sa-si recapete calitatile adapatoare si vindecatoare. Te rog sa daruiesti din puritatea acelui moment si muntilor, si padurilor, si intregului glob, impreuna cu vietuitoarele ce-l populeaza, astfel incat leul sa pasca impreuna cu mielul, iar omul sa poata merge printre fiare, impartindu-le mangaieri si dezmierdari iubitoare.

Te rog sa vindeci si aerul pe care il respiram impreuna cu Tine, sa-i dai puritatea si taria muntilor, sa-l imbogatesti cu arome de pin si brad, sau cu aromele florilor minunate care rasar pe frumosul Tau trup.

O muzica celesta sa rasune pretutindeni, gradinile sa infloreasca cele mai minunate flori, iar cerul intreg sa fie o Aurora Boreala.

Te iubesc, Maicuta Pamant! Te iubesc Planeta Albastra! Te iubesc cu toata fiinta mea!
1 decembrie 2009

Simona
Doresc Noul Pamant sa fie plin de iubire, compasiune, intelegere si de abundenta pentru toti locuitorii lui.
30 noiembrie 2009

Mihaela_23
Noul Pamant
Doresc ca Noul Pamant sa fie o natiune unita, sa traim ca intr-un basm real, sa fie un pamant sacru, sa traim in pace, armonie, iubire, abundenta divina pentru toti oamenii. Si asa sa fie.
18 noiembrie 2009

marcela-ioana
Vreau ca toti sa constientizam ca suntem fii lui Dumnezeu, iar creatia lui divina este in noi, peste tot, el este IUBIREA neconditionata. Haideti sa punem "umarul" pentru o lume mai buna, un pamant mai sfant, mai curat si presarat cu multa, multa iubire, mai ales ca noi nici nu stim cata iubire suntem dispusi sa oferim. Dar sa nu uitam ca am fost creati dupa chipul si asemanarea Tatalui Ceresc.

Eu va imbratisez cu mult drag si astept sa ne inmultim cu viteza luminii, pentru ca Dumnezeu ne vrea asa cum ne-a creeat: puri si cu multa iubire in sufletul nostru.
15 noiembrie 2009

Liliana
Pacea si rugaciunea sa coboare in sufletele noastre si vom trai cu totii in armonia universala.
13 noiembrie 2009

Gabriela
Imi doresc ca Noul Pamant sa fie un taram magnific asa cum intalnim adesesa in povestile pentru copii, dar sa fie real, plin de Lumina, bucurie, sanatate, prosperitate, abundenta, fericire, pace si egalitate intre toti oamenii. Toti sa avem un suflet curat, sa fim incapabili de a gandi sau de a face rau altora, sa nu mai existe rasism, nationalism, politica sau alte probleme de genul acesta care sa perturbe buna si armonioasa functionare a Noului Pamant. Asa sa ne ajute Dumnezeu.
13 noiembrie 2009

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>