Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 217 mesaje
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>
Vizualizare mesaje 112 -98.
mariliana
PACE, LUMINA SI IUBIRE pentru Noul Pamant, pentru oamenii care vor trai pe el!
19 aprilie 2010

Mihaela - Any
Astept trecerea! Noul Pamant. Noul Om. Multa dragoste. Toti au loc in sufletele celorlalti! Multa lumina!
2 aprilie 2010

Bianca
Noul Pamant e plin de IUBIRE; iubire traita sub toate formele si aspectele sale, iubire ce face ca fiecare dintre noi sa recunoasca Divinitatea celuilat, iubire ce ne imbraca inimile si sufletele in culorile curcubeului. Fie ca pacea si iubirea sa dainuiasca pentru eternitate in inimile noastre.

1 aprilie 2010

maria doina
Noul Pamant este un Pamant al florilor, animalelor si a oricarei fiinte vii, unde Iubirea Omului se revarsa fara limite asupra a Tot Ceea Ce Este, unde Iubirea este si Grija si Recunostinta si Bucurie si Smerenie si Pace si Armonie! Este Acasa!

Haideti ca prin gandurile si emotiile noastre sa creem acest loc! In fiecare zi, in fiecare ceas si, de ce nu, in fiecare clipa! Mai intai virtual, din dimensiunea mintii si inimii noastre si apoi fizic, atunci cand masa critica a imaginii Noului Pamant va fi atinsa!
28 martie 2010

Mariana
Sa oferim in fiecare clipa Recunostinta CREATORULUI nostru pentru marea indurare ce o are fata de noi!
23 martie 2010

ALLY
LUMINA SI IUBIRE PENTRU ACEASTA PLANETA MINUNATA PE CARE NE-AM ALES SA FIM ACUM, IN ACESTE MOMENTE ATAT DE IMPORTANTE IN EVOLUTIA EI SI A NOASTRA!
17 martie 2010

Ra1n
Multa iubire si lumina pentru Casa noastra numita Pamant!!!
4 martie 2010

RALUCA IONESCU
IUBIRE NECONDITIONATA PENTRU TINE, MAMA DRAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 martie 2010

Luminita-Elena
Vad noul Pamant avand o frumusete si o armonie deosebita. Vad cum oamenii sunt mai buni unii cu altii, traiesc in Dumnezeu, se respecta, vad lumina, iubire, compasiune, vad cunoastere, lacrimi sterse, gratia lui Dumnezeu, oameni sanatosi, prosperi, bucurosi, fericiti. Vad SANATATE si voiosie, calm, studiu, scoala, aduceri aminte, lectii invatate, vindecare. Noul Pamant este deosebit de frumos! Merita sa-i trimitem ganduri bune, astfel incat si copiii copiilor nostri sa aiba parte de o viata frumoasa in Dumnezeu!
26 ianuarie 2010

bonciu manuel ionut
Vad pamantul ca fiind locul unde noi oamenii devenim pe deplin constienti ca suntem unul, ca suntem interconectati cu natura, cu mama pamant si cu intreg Universul.

Vad oamenii devenind constienti de natura lor divina, creandu-si propria lor realitate cu iubire si lumina, extragand cu folos din mintea universla cele de folosinta propriei noastre evolutii.

Vad noul pamant de o frumusete angelica, in care formele de relief si culorile naturii se impletesc armonios.
Astfel vad inceputul unui nou ciclu in care ingredientul de baza este iubirea neconditionata, lumina divina.

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Pace, Lumina si Iubire.
17 ianuarie 2010

madalina
Fie ca anul 2010 sa fie pragul catre existenta pe care o asteptam! Sa traim in iubire, in armonie, in pace, in perfectiune! Astept cu nerabdare lumea pe care o creez in visele mele si sper ca aceasta va fi cat mai curand. Trimit catre actualul Pamant multa lumina, ii cer iertare si il rog sa se elibereze de toate energiile negative pe care le-a acumulat din cauza noastra. Il mai rog, de asemenea, ca toate aceste eliberari sa se manifeste in locuri in care omenirea sa fie cat mai putin afectata!
Dragoste, sanatate, fericire, bunastare si armonie!
14 ianuarie 2010

Maria
Noul pamant sa fie plin de lumina si iubire pentru toate fiintele, voia Divina sa se implineasca, iar toate sufletele sa isi regaseasca sinele superior. Iubire si lumina pe intreg Pamantul!
13 ianuarie 2010

RAMONA
Dumnezeu, eu multumesc pentru Lumina si Iubirea Infinita care curge prin toata fiinta mea. Acuma stiu ca in univers timpul este in mod continuu aici si acum si ca fiinta mea este un intreg univers unic, plin de gratie, intelepciune, lumina si iubire, avand puterea de a fiinta in timpul vizualizat de mine, in functie de perceptia extinsa sau restransa a ceea ce Eu sunt. Aleg sa fiintez ca viziune pe perceptia extinsa, stiind ca in fiinta mea, in lumea in care fiintez si cu sufletele cu care ma intersectez traiesc deja pe noul pamant, alaturi de mine fiind si minunatele fiinte de Lumina si Iubire de acasa, fiindca acolo unde Dumnezeu este intronat, cu siguranta ca e inconjurat de tot ceea ce e mai minunt si plenar, si pentru asta multumesc.

Intr-una din timpurile prezente ale lui aici si acum, Dumnezeul meu, m-ai intrebat plin de Iubire si deschidere totala: "Ce vrei copila mea sa iti daruiesc? Ce te face fericita? Astept sa imi ceri tot ceea ce vrei, iar Eu promit sa creez pentru tine cea mai minunata lume." "Doamne, am raspuns eu, cea mai mare fericire a mea este sa locuim impreuna, intr-o lume, in asa fel incat sa ne bucuram impreuna, fiindca bucuria neimpartasita devine seaca si fara rod".

Tot ce pot acum sa iti zic este ca iti multumesc, pentru ca esti cel mai de nadejde tovars al meu, alaturi de care am trait o infinitate de bucurii si am manifestat o infinitate de lucruri minunate si marete, iar pentru toate acestea Tie iti revine multumirea, caci Tu, in marea Ta Iubire pentru mine, Creezi cele mai Marete Proiecte Binecuvantate, fiind cu Intelepciunea, Iubirea, Lumina si Viata Ta, iar pentru asta iti multumesc de o infinitate de ori.
10 ianuarie 2010

mariana
Aleg sa pot manifesta in orice moment vointa divina, sa fiu iubire, plina de intelepciune si bunatate.
6 ianuarie 2010

Gabriela
Incep anul 2010 plina de sperante ca vom avea in curand sansa de a pasi in lumina Noului Pamant, toti cu inima curata si plina de iubire. Sunt plina de recunostinta pentru Mama Terra care ne-a suportat pe toti asa cum suntem, cu bune sau cu rele, si care ne-a ocrotit de-a lungul multor vieti asa cum face orice adevarata mama. E timpul ca si noi oamenii sa facem ceva pentru ea! Haideti cu totii sa nutrim numai sentimente de iubire, sa ne unim intr-un singur gand de pace, de iubire si de recunostinta si vom ascensiona odata cu mult iubita noastra planeta renascuta!
1 ianuarie 2010

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>>