Scrie mesaj : Noul Pamant (prezentare)
Sunt acum 219 mesaje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 >>>
Vizualizare mesaje 219 -205.
Aneta
Te iubesc!
23 martie 2020

DIANA
Iubit creator, cel care mi-ai dat viata, cer ca absolut orice contract, dintre mine si orice alta fiinta, care nu-mi mai este de folos sa fie dizolvat si returnat in lumina.

Iubit creator, cel care ai vrut ca eu sa indrum generatii intregi de copii, cer ca tot ceea ce fac eu cu cei ce-i indrum sa fie cu folos, sa fie o munca rodnica de care sa ne bucuram atat eu cat si ei cu familiile lor. Te rog sa ne luminezi si sa ne deschizi mintile pentru a intelege cu usurinta tot ceea ce ne inconjoara.
16 iunie 2019

Cristian Spirescu
Iubesc mult Noul Pamant 5D.

Pace, Iubire si Lumina.
20 decembrie 2018

Iulia
Esti o bijuterie, Pamantule! Multi dintre noi am venit aici ca sa te ajutam, sa te eliberezi de cei care te tin captiv, impreuna cu toate sufletele aflate in circuitul matricei. Ne-am aflat zeci, sute de vieti sau mai mult in aceasta roata karmica, pacaliti, folositi, uitandu-ne misiunea, si am revenit iar si iar, cu promisiunea ca ne vom aminti intr-o zi. Intre noi si tu, pamantule, s-a creat o relatie profunda... de acasa, de iubire, de frumusete. Au fost vieti in care ne-am saturat de aici, de saracie si durere, dar nu era vina ta! Stiu ca vreau sa locuiesc pe tine atunci cand vei fi ridicat in dimensiunea 5, mai ales atunci vreau sa vad cum este. O sa doresc sa vin la tine din iubire, placere, nefortata de nimeni si nimic. Relatia mea cu Pamantul va ramane intotdeauna, de-a pururi, una speciala. Imaginea Noului Pamant exista in mine dintotdeauna. Vreau sa ma bucur de tine in noua forma! Te iubesc!
12 martie 2017

doina
Intelegere, rabdare, acceptare, iertare si multa, multa iubire pentru tot ce ne inconjoara.
12 martie 2017

Adriana R.
Multumesc, draga Pamantule, pentru ca ne hranesti, pentru ca ne imbratisezi, pentru ca existi.
Multumesc, dragi fiinte care ati venit aici in aceste timpuri pline de zbucium si iluzie. Stiu ca unele isi vor reaminti cine sunt si stiu ca altele nu isi vor reaminti mai nimic, insa cu toate astea va binecuvantez si ma binecuvantez pe mine insami.
Ma iubesc. Va iubesc. Te iubesc!
Sunt profund recunoscatoare ca sunt aici!
Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 februarie 2017

TMCG
Vreau sa te imbratisez!
5 decembrie 2016

Gheorghe
Multumim Creatorului Nostru Divin pentru toate bucuriile, pentru toate bunatatile trimise cu o iubire si o dragoste infinita...
22 septembrie 2016

Marcel
Univers infinit, doresc ca sotia mea sa devina tandra, iubitoare! Multumesc!
28 decembrie 2015

adrioana
Sa fie pe pamant pace si iubire.
22 septembrie 2015

Eu
Imi doresc sa nu-mi mai doresc nimic.
30 august 2015

Izabela Andreia
Iubesc Viata. Iubesc Universul. Multumesc ca sufletul meu a primit Sansa la Viata.
Fiecare celula a mea este Iubire. Eu sunt Iubire. Toti suntem Iubire. Noul Pamant se cladeste in sufletele noastre cu Lumina si Iubire.
Multumesc! Amin! Namaste!
18 ianuarie 2015

nicoleta
Te iubesc Univers, te iubesc Tata Ceresc, si-ti multumesc.
16 mai 2014

victoria
Doresc sa am o familie fericita, un sot iubitor si sincer, copii sanatosi si geniali, abundenta, succes in afaceri, sanatate deplina si sa facem calatorii in intreaga lume, sa fim sanatosi toata familia, sa am armonie deplina si impliniri pe absolut toate planurile, sa raman tanara, frumoasa, sanatoasa, vesela, sa avem viata vesnica toate fiintele, Amin!
3 mai 2014

gabi
Imi pare rau, te rog sa ne ierti. Te iubesc. Multumesc.
26 aprilie 2014

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 >>>