Afirmații pentru eliberarea de vechile
jurăminte și tipare


 

v Eliberez toate tiparele de gânduri care mă limitează. Sunt transformat! 

 

v Eliberez toate credințele vechi care nu îmi mai sunt de folos de acum înainte. Eliberez toate energiile care mă leagă în orice loc, timp, spațiu, sau dimensiune, care nu îmi mai sunt de folos de acum înainte.

 

v Eliberez jurămintele de sărăcie pe care le-am făcut vreodată, în orice timp, loc, spațiu sau dimensiune. Eliberez cu dragoste și bucurie toate energiile joase din interiorul ființei mele ce sunt conectate la acele jurăminte. Începând din acest moment, îmbrățișez energiile abundenței și Binecuvântării Divine în viața mea.

 

v Prin decret Divin, în numele Prezenței Divine, prin legea grației, a iubirii, a iertării, a karmei și a divinității, eu rup acum și dizolv toate jurămintele, contractele pe care le-am făcut, eventual, de-a lungul timpului, spațiului și în toate dimensiunile, care au putut să îmi închidă orizontul, mintea, inima și sufletul de la experimente noi și care au putut să îmi transmită cinism, lipsă de credință, înțelegere greșită sau negativitate legată de noi căi de existență, de schimbare, de transformare și despre Puterea și Prezența Spiritului și a Iubirii din interiorul tuturor ființelor.

 

v Prin decret Divin, în numele Prezenței Divine, prin legea grației, a iubirii, a iertării, a karmei și a divinității, eu rup acum și dizolv toate jurămintele, contractele pe care le-am făcut, de-a lungul timpului, spațiului și în toate dimensiunile, care au putut duce la negarea Prezenței Divine și a Încrederii mele în tot ce este ființa mea, în prosperitate și în puterea infinită a iubirii și luminii ce există în ființa mea.

 

v Prin decret Divin, în numele Prezenței Divine, prin legea grației, a iubirii, a iertării, a karmei și a divinității, eu rup acum și dizolv toate jurămintele și contractele pe care le-am făcut de-a lungul timpului, spațiului și în toate dimensiunile, care au putut face posibilă stocarea, păstrarea oricărui sentiment, formă gând sau memorie nerezolvată ce au oprit fluxul liber al încrederii mele, al credinței, iubirii, armoniei, echilibrului și al sensului de interconectare a sufletului meu cu toate celelalte ființe.