Afirmații pentru partenerul de viață și
familia perfectă


 

v Eu trăiesc și mă bucur din plin de Viață. Am o relație minunată cu bărbatul viselor mele, un suflet minunat care mă iubește așa cum mă iubesc pe mine însumi și cu care mă înțeleg perfect. Idealurile și visele noastre sunt în rezonanță. Împreună simțim cum prindem viață clipă de clipă. Plutesc în mireasma dulce și amețitoare a iubirii și inima mea radiază de fericire.

Fiecare moment petrecut cu el este o Desfătare, fiecare moment petrecut cu el este Pasiune, fiecare moment petrecut cu el este Binecuvântare. Împreună sorbim din Potirul Nesfârșit al Vieții... Viața e un miracol, iar noi îl descoperim împreună, clipă de clipă.

 

v Eu am o familie fericită și unită. Alături de partenerul meu ideal, jumătatea mea perfectă, duc o viață ABSOLUT MAGICĂ! SPECTACULOASĂ! SUBLIMĂ! Avem aceleași idealuri, aceleași viziuni și aceleași credințe. Fiecare dintre noi este oglinda perfectă a celuilalt. Ne iubim nespus și ne considerăm binecuvântați să avem în viața noastră pe minunații noștri copii (...).

Întreaga mea familie trăiește în Abundență Divină și Inima familiei mele bate la unison cu Inima întregii Creații. Sunt recunoscătoare că exist și mă manifest pe acest Pământ. Sunt Dumnezeu întruchipat și simt asta în fiecare clipă a existenței mele. Mă iubesc.