Afirmații pentru iubire și compasiune

 

v Astăzi, îmi deschid larg inima. Simt că inima mi se deschide și revarsă iubire către tot ce se află pe pământ. Astăzi, îmi deschid mintea și permit celorlalți să gândească, să simtă și să acționeze în mod diferit de cum acționez eu și îi accept exact așa cum sunt.

Astăzi, simt înrudirea mea cu întreaga omenire, îi înțeleg pe frații și pe surorile mele și îi rog să fie una cu mine, în iubire. Astăzi, sunt generozitatea spiritului și a iertării, în mintea și în inima mea.

Astăzi, sunt vindecat și vindec prin acțiunea dăruirii iubirii, prin practicarea  conștientă a toleranței și a compasiunii. Astăzi, cunosc și trăiesc puterea iubirii.
Eu Sunt iubire. Eu Sunt compasiune. Eu Sunt.


 

v Astăzi, pășesc cu bucurie, știind că bucuria mea luminează lumea. Astăzi, respir cu pace, știind că pacea mea creează pace, pentru toți oamenii. Astăzi, simt conexiunea mea cu Tot Ce Este și știu că sunt o parte importantă  din întreg, că pot face o diferență, că sunt deosebit de important.

Eu sunt lumina, pacea și bucuria. Eu sunt iubirea. Eu cunosc puterea iubirii și a păcii și le simt profund în adâncul meu. Iubirea mea este nemărginită, pacea mea este imensă.

Eu sunt puternic. Eu sunt iubire. Eu sunt una cu totul. Eu sunt.