Afirmați
e pentru
acceptarea creațiilor

 • Mă deschid complet să accept tot ceea ce Sinea mea Divină are să îmi ofere, tot ceea ce Universul are să îmi ofere și mă deschid complet să accept toate creațiile care îmi sunt potrivite mie.

   

  Afirmații pentru vindecare

 • Exprim intenția de A MĂ SCHIMBA!
   
 • Dragă corp al meu, EȘTI PERFECT ȘI MINUNAT și îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, în fiecare zi. Îți mulțumesc că mă ajuți să merg acolo unde doresc să merg și să fac tot ceea ce doresc să fac. TE IUBESC NESPUS și te înconjor cu dragostea întregului Univers.
   
 • Dragă Spirit, prin intenție aleg să mă separ și îmi dau permisiunea de a lăsa această boală să plece. Nu îmi mai este folositoare, căci mă va împiedica să fac ceea ce am venit aici să fac.
   
 • Sunt copilul lui Dumnezeu și sunt demn de a fi în acest loc numit Pământ. În numele Spiritului îmi co-creez vindecarea și îmi permit să vibrez mai înalt. Dumnezeule, ce dorești ca eu să știu acum?

   

  Afirmații pentru echilibrare

 • Dragă Spirit, cer ca toate câmpurile energetice ale corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual să fie acordate, aliniate, armonizate și perfect sincronizate cu Voința Divină pentru a putea îndeplini partea din Planul Divin care-mi revine mie, în cadrul misiunii mele AICI și ACUM pe Pământ.
   
 • Din acest moment mă conectez prin Sinea mea Divină cu toată viața. Valuri universale de armonie și sincronizare se revarsă continuu prin mine.  Afirmații pentru rezolvarea problemelor
   

 •  Sunt mulțumit cu mine. Sunt fericit să mă aflu aici. Pot avea probleme în viață, căci aceste situații vor ajuta de fapt la transformarea și schimbarea planetei. Eu voi cânta, căci sunt fericit că mă aflu aici.
   
 • Dragă Spirit, ce dorești ca eu să știu?
   
 • Exprim intenția pentru soluția perfectă ca rezolvare a situației în care mă aflu.

   

  Afirmații pentru partenerul de viață și familia perfectă

 • Eu trăiesc și mă bucur din plin de Viață. Am o relație minunată cu bărbatul viselor mele, un suflet minunat care mă iubește așa cum mă iubesc pe mine însumi și cu care mă înțeleg perfect. Idealurile și visele noastre sunt în rezonanță. Împreună simțim cum prindem viață clipă de clipă. Plutesc în mireasma dulce și amețitoare a iubirii și inima mea radiază de fericire. Fiecare moment petrecut cu el este o Desfătare, fiecare moment petrecut cu el este Pasiune, fiecare moment petrecut cu el este Binecuvântare. Împreună sorbim din Potirul Nesfârșit al Vieții... Viața e un miracol, iar noi îl descoperim împreună, clipă de clipă.

 • Eu am o familie fericită și unită. Alături de partenerul meu ideal, jumătatea mea perfectă, duc o viață ABSOLUT MAGICĂ! SPECTACULOASĂ! SUBLIMĂ! Avem aceleași idealuri, aceleași viziuni și aceleași credințe. Fiecare dintre noi este oglinda perfectă a celuilalt. Ne iubim nespus și ne considerăm binecuvântați să avem în viața noastră pe minunații noștri copii (...). Întreaga mea familie trăiește în Abundență Divină și Inima familiei mele bate la unison cu Inima întregii Creații. Sunt recunoscătoare că exist și mă manifest pe acest Pământ. Sunt Dumnezeu întruchipat și simt asta în fiecare clipă a existenței mele. Mă iubesc.  Afirmație pentru iertare

 • Mă iert pentru orice acțiune, gând sau faptă trecută, prezentă sau viitoare din această realitate sau din oricare altă realitate, ce n-a fost compusă din frecvențele Iubirii Sacre.

  Îi iert pe toți cei care consider că m-au tratat nedrept în viața aceasta sau în oricare altă viață.

   

  Afirmații pentru iubire și compasiune

   

 • Astăzi, îmi deschid larg inima. Simt că inima mi se deschide și revarsă iubire către tot ce se află pe pământ. Astăzi, îmi deschid mintea și permit celorlalți să gândească, să simtă și să acționeze în mod diferit de cum acționez eu și îi accept exact așa cum sunt.

  Astăzi, simt înrudirea mea cu întreaga omenire, îi înțeleg pe frații și pe surorile mele și îi rog să fie una cu mine, în iubire. Astăzi, sunt generozitatea spiritului și a iertării, în mintea și în inima mea.

  Astăzi, sunt vindecat și vindec prin acțiunea dăruirii iubirii, prin practicarea  conștientă a toleranței și a compasiunii. Astăzi, cunosc și trăiesc puterea iubirii.
  Eu Sunt iubire. Eu Sunt compasiune. Eu Sunt.


 • Astăzi, pășesc cu bucurie, știind că bucuria mea luminează lumea. Astăzi, respir cu pace, știind că pacea mea creează pace, pentru toți oamenii. Astăzi, simt conexiunea mea cu Tot Ce Este și știu că sunt o parte importantă  din întreg, că pot face o diferență, că sunt deosebit de important.

  Eu sunt lumina, pacea și bucuria. Eu sunt iubirea. Eu cunosc puterea iubirii și a păcii și le simt profund în adâncul meu. Iubirea mea este nemărginită, pacea mea este imensă.

  Eu sunt puternic. Eu sunt iubire. Eu sunt una cu totul. Eu sunt.

   

  Afirmații pentru iubirea de sine

   

 • Eu sunt ceea ce sunt. Eu sunt o fărâmă de Dumnezeu. Mă iubesc așa cum îl iubesc pe Dumnezeu, cu înțelepciunea și respectul corespunzător. Merit să fiu iubit și voi iubi, de asemeni.
   
 • Astăzi, eu sunt. Eu simt iubirea profundă care mă înconjoară și sunt o parte din această iubire. Eu sunt alcătuit din iubire. Eu nu sunt decât iubire. Iubirea este totul și eu sunt profund conectat cu Tot Ce Este. Astăzi, îmi permit să fiu. Mă umplu de bucurie, pace și iubire și îmi permit liniștit să exist. Eu sunt pacea. Eu sunt iubirea. Eu sunt.

 • Astăzi mă iubesc așa cum sunt. Sunt plin de încredere și am o profundă cunoaștere a faptului că sunt iubit și prețuit profund, exact așa cum sunt. Sunt profund conectat în inima a Tot Ce Este, exact așa cum sunt. Eu sunt și acest lucru este suficient. Nu trebuie să fac nimic pentru a dovedi că sunt valoros. Eu sunt.

 • Dragă Spirit, dă-mi înțelepciunea să creez ceea ce am nevoie. Dă-mi pacea că a fost îndeplinit și eu doar am să stau aici și am să fiu iubit.

   

  Afirmații pentru încredere

   

 • Cred în abilitatea mea de a realiza orice doresc să realizez. Am încredere totală că sunt iubit și susținut în tot ce fac. Știu că sunt capabil de a face față oricărei situații cu curaj, stăpânire de sine și răbdare, continuând în felul meu plin de încredere. Sunt plin de curaj și doresc să preiau responsabilitatea totală pentru viața mea, pentru fiecare acțiune, fiecare gând, fiecare moment și fiecare pas.

  Spun bun venit vieții mele. Sunt puternic și capabil. Sunt curajos și plin de încredere. Eu sunt.


 • Sunt plin de pace și înțelepciune, sunt calm și echilibrat. Știu că sunt așa cum ar trebui să fiu și știu că sunt pregătit pentru tot ceea ce îmi oferă viața.

  Sunt puternic și capabil. Sunt conștient de măreția mea și o reflect în fiecare clipă. Am talente de împărtășit, înțelepciune și putere dincolo de imaginație; totul există în mine.

  Eu sunt tot ce ar trebui să fiu și ce am nevoie să fiu. Eu Sunt.

   

  Afirmație pentru schimbare 

   

 • Astăzi, pun planurile mele deoparte și mă deschid spre a observa cu claritate modul în care există lucrurile acum, aici. Îmbrățișez schimbările, onorez lucrurile noi și le permit să se manifeste în viața mea.

  Eu sunt deschis și flexibil. Îmi place cum se schimbă totul și sunt recunoscător pentru toate schimbările, căci acestea sunt daruri oferite mie, spre propriu-mi folos.  Afirmații pentru eliberarea de vechile
  tipare/ jurăminte

   

 • Eliberez toate tiparele de gânduri care mă limitează. Sunt transformat! 
   
 • Eliberez toate credințele vechi care nu îmi mai sunt de folos de acum înainte. Eliberez toate energiile care mă leagă în orice loc, timp, spațiu, sau dimensiune, care nu îmi mai sunt de folos de acum înainte.
   
 • Eliberez jurămintele de sărăcie pe care le-am făcut vreodată, în orice timp, loc, spațiu sau dimensiune. Eliberez cu dragoste și bucurie toate energiile joase din interiorul ființei mele ce sunt conectate la acele jurăminte. Începând din acest moment, îmbrățișez energiile abundenței și Binecuvântării Divine în viața mea.

 • Prin decret Divin, în numele Prezenței Divine, prin legea grației, a iubirii, a iertării, a karmei și a divinității, eu rup acum și dizolv toate jurămintele, contractele pe care le-am făcut, eventual, de-a lungul timpului, spațiului și în toate dimensiunile, care au putut să îmi închidă orizontul, mintea, inima și sufletul de la experimente noi și care au putut să îmi transmită cinism, lipsă de credință, înțelegere greșită sau negativitate legată de noi căi de existență, de schimbare, de transformare și despre Puterea și Prezența Spiritului și a Iubirii din interiorul tuturor ființelor.

 • Prin decret Divin, în numele Prezenței Divine, prin legea grației, a iubirii, a iertării, a karmei și a divinității, eu rup acum și dizolv toate jurămintele, contractele pe care le-am făcut, de-a lungul timpului, spațiului și în toate dimensiunile, care au putut duce la negarea Prezenței Divine și a Încrederii mele în tot ce este ființa mea, în prosperitate și în puterea infinită a iubirii și luminii ce există în ființa mea.

 • Prin decret Divin, în numele Prezenței Divine, prin legea grației, a iubirii, a iertării, a karmei și a divinității, eu rup acum și dizolv toate jurămintele și contractele pe care le-am făcut de-a lungul timpului, spațiului și în toate dimensiunile, care au putut face posibilă stocarea, păstrarea oricărui sentiment, formă gând sau memorie nerezolvată ce au oprit fluxul liber al încrederii mele, al credinței, iubirii, armoniei, echilibrului și al sensului de interconectare a sufletului meu cu toate celelalte ființe.  Afirmații pentr
  u rescrierea trecutului, prezentului și viitorului

 • Exprim intenția pentru soluțiile perfecte ca rezolvare a tuturor situațiilor în care mă aflu, în toate viețile pe care le trăiesc în timpul Acum.

 •  Dragă Spirit, cer ca matricea mea originară divină în care am fost creat să fie complet activată și restaurată în toate formele mele de manifiestare din întreg Universul. Așa să fie!

   

  Afirmație pentru îndeplinirea contractului

 • Co-creez abilitatea de a fi chiar în centrul contractului meu, indiferent care ar fi acesta. Cer să găsesc acel loc minunat care este locul meu pe această planetă, unde am convenit să fiu.