Eliberarea de programari

Realitatea în care trăim

Eliberarea de programari

Mesajde mszavai » Mie, Iun 25 2008 12:17 pm

Imagine

In cadrul unei programari, indiferent de dovezile prezentate, o persoana NU poate vedea adevarul! Lucrul acestea este evident in cazul religiei si devine tot mai evident si in comunitatea 'spirituala'.

Datorita faptului ca oamenii au sacrificat in mod voit adevarul in favoarea deceptiei, in nevoia lor de a se elibera de drama, ei au ales in mod voit sa fie inselati. Aceasta alegere de a fi inselati are o foarte puternica semnificatie spirituala. Oamenii acestia nu mai sunt iubitori de adevar. Nu este suficient ca adevarul sa le fie prezentat acestor oameni. Ei l-au respins. Va trebui ca la un anumit moment dat ei sa inceapa sa il caute din nou. Acestor oameni le pot fi aduse orice dovezi care sustin adevarul, insa ei vor continua sa il respinga. Legatura lor cu demonii va trebui rupta cumva.

Aceasta legatura poate fi rupta in mai multe feluri. Scoaterea in evidenta a minciunilor este cateodata suficienta pentru a rupe vrajile demonice facute asupra populatiei. Insa este necesar ca evidentierea minciunilor sa fie urmata de adevar si iubirea de adevar. Programarea mentala de tip Monarch este doar o aplicatie sofisticata a ceea ce s-a facut asupra umanitatii la scara larga, fiind doar redusa la scara mica si aplicata unei singure persoane.

The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave

Daca comparam sistemele de credinta, atat din religie cat si din new age, se poate vedea ca sunt foarte asemanatoare, diferenta este doar de "titlu": karma - nasterea in pacat, caderea in constiinta - pacatul din Eden, ascensiune - mantuire, intuneric - diavol, 3D - iadul vesnic, etc.

Atat in religie cat si in new age se considera ca traiul aici pe pamant este un test al 'divinitatii' in scopul evolutiei noastre, iar experientele nefericite prin care trecem se datoreaza faptului ca suntem 'nevrednici si plini de pacat'.

.
mszavai
Site Admin

Depasirea iluziei

Mesajde mszavai » Mie, Iun 25 2008 12:23 pm

Imagine

In new age se vorbeste foarte mult despre val, despre depasirea iluziei, insa toate aceste 'invataturi spirituale' propaga aceeasi stare iluzorica, de transa hipnotica - in care, indiferent ce se intampla in jurul nostru, alegem sa privim totul... "in roz".

Stam linistiti pentru ca... totul se desfasoara „conform planului”. Se apropie "profeticul an 2012"... se va produce in sfarsit schimbarea mult asteptata: cei netreziti, care pana acum ne-au facut viata un „iad”, vor parasi in sfarsit planeta, insa noi... ne meritam locul aici! Am fost chinuiti destul! Suntem cei "alesi", ne-am facut treaba si vom "ascensiona" odata cu planeta! Ce importanta mai are restul... NOI suntem salvati!

.
mszavai
Site Admin

Înapoi la Ocultism modern