Filme

Adevăruri aduse la Lumină

Filme

Mesajde Alexandra Mahlimay » Lun, Dec 03 2007 12:00 pm

Un film despre muzica, despre redescoperirea magiei muzicii si a propriei pasiuni:
As It Is in Heaven (Suedia, 2004)...


Alexandra Mahlimay
 
Mesaje: 2
Membru din: Mie, Noi 28 2007 11:53 pm

Mesajde mszavai » Mar, Dec 01 2009 8:31 am

MAGNIFIC! FENOMENAL! DIVIN! - PEACEFUL WARRIOR

  When you feel fear use THE SWORD! Take it up there and cut the mind into ribbons. Slash through all those regrets and fears, anything else that lives in the past and the future!
  A warrior DOES NOT give up what he loves! A warrior finds love in what he does!
  A warrior is not about perfection or victory, or invulnerability. He is about ABSOLUTE VULNERABILITY! That's the only TRUE COURAGE!

  The only moment that really matters is NOW!
  There are no ordinary moments!

  - Where are you, _______?
  - HERE!
  - What time is it?
  - NOW!
  - What are you, _______?
  - THIS MOMENT!
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

ochiul - simbolul "Illuminati"lor

Mesajde mszavai » Joi, Ian 14 2010 9:36 pm

Imagine

Imagine
ImagineImagine
Illuminati venereaza soarele si au ca scop folosirea energiei soarelui in scopul reinvierii "regelui" lor. In cele doua postere capul "regelui" se afla deasupra soarelui. Pe posterul din dreapta scrie The King Has Returned (Regele s-a intors).

Imagine
Imagine Imagine

In posterul din dreapta observati privirea copiilor, deasupra mesajul transmis este "Uniti-va", iar in spatele grupului de copii... uitati-va cu atentie si veti descoperi cine se afla.


MESAJE SUBLIMINALE
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Ian 17 2010 5:48 am

All About Steve (Numai despre Steve) este un film plin de simbolistica.
Asa dupa cum spune si titlul, tot filmul este vorba despre S....Programare mentala prin simboluri masonice, sexualitate, afirmatii negative, coduri secrete, culori.

...Imaginati-va daca vreti o lume...
...Daca sunt stiri TV, Steve e acolo.
...E vorba de a-ti alege calea si de a te dedica complet.
...Prima prioritate, ocupatia. A doua prioritate, pacatul trupesc.

Nu NE FACE SA IMPLORAM.
Nu MA DOARE.
Nu MI-E FRICA.
MULTUMESC CA nu M-AI VIOLAT.

Inainte, Mary,
Inainte, du-te la Steve
Codul a fost descifrat
Trebuie sa merg inainte.

Iubeste-l, il iubesc, il iubesc
Si unde merge el
Voi merge si eu, voi merge si eu, voi merge si eu
Il voi urma
Il voi urma oriunde va merge.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Ian 17 2010 11:39 pm

Copii actori programati mental

Mare atentie parinti!!! Ca si Shirley Temple, exista la Hollywood foarte multi copii (daca nu toti) programati mental. Sa sustinem cu iubirea si compasiunea noastra aceste victime nevinovate.

ABIGAIL BRESLIN

Imagine
Signs (2002)Little Miss Sunshine (2006) - un film disfunctional, masonic, plin de simboluri si comenzi de programare mentala.DAKOTA FANNING

Imagine
Uptown Girls (2003) - Cescutele de ceai, inventie Disney folosita foarte mult in programarea mentala a victimelor

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mie, Feb 03 2010 12:16 am

Alien scrie:Relaxati-va spiritul cu acest superb film!!! AVATARDavid Icke despre filmul Avatar

Buna,

Nu merg prea des la cinema, dar m-am dus sa vad mult publicizatul film a lui James Cameron, AVATAR, si ma bucur ca m-am dus.

Mi s-a parut ca este un film excelent, iar animatia si efectele speciale sunt dintre cele mai avansate. Ceea ce m-a interesat insa cel mai mult este ca acest film, efectiv spune povestea a ceea ce s-a intamplat pe pamant - chiar daca de la coada la cap. Povestea, care are loc in anul 2154, implica niste oameni cu pielea albastra si bot ca de leu, care sunt nativi ai planetei Pandora, 'o planeta satelit a gigantului gazos, Polyphemus, care orbiteaza in jurul Alpha Centauri A'. Ei traiesc in armonie totala cu mediul inconjurator si stiu ca totul este interconectat si parte integranta din Constiinta unificata.

Dar apar oamenii cu tehnologia lor avansata. Ei sunt administratorii si soldatii care reprezinta compania RDA ce doreste sa inceapa pe Pandora, procesul de minerit in scopul obtinerii unui minereu extrem de valoros numit 'unobtanium'. Oamenii au instalat pe Pandora o baza izolata de ceea ce lor li se pare o atmosfera otravitoare a Pandorei. Cand nu sunt in perimetrul bazei sau nu zboara cu avioanele lor, pentru a putea respira, ei trebuie sa poarte masti. In scopul manipularii, unii oameni pot sa se amestece printre Na'vi, multumita costumelor Na'vi produse genetic si care sunt 'animate' cu ajutorul tehnologiei. Un om, un fost militar pe nume Jake Sully, este de acord sa faca parte din aceasta infiltrare pentru ca el este genetic compatibil cu un corp Na'vi care fusese facut special pentru fratele lui care decedase intre timp. Aceste corpuri hibride de Na'vi sunt numite avatari.

Copacii si regnul vegetal de pe Pandora au format conexiuni electrochimice intre radacinile lor, actionand ca niste neuroni formand un 'creier' simtitor de marimea intregii planete, sau cu alte cuvinte Constiinta. Oamenii albastri, denumiti 'Na'vi', au si ei propria conectare la 'conexiunile radacinilor' ceea ce le permite sa se conecteze la aceasta retea de 'Unitate'. Jake insa se indragosteste de o femeie Na'vi si de modul de viata al acestora in general, si cand apare o batalie, el ii ajuta pe Na'vi sa-i inlature pe oameni, insa aceasta vine cu un cost ridicat. Costul distrugerii caseleor comune ale civilizatiei Na'vi care erau localizate pe depozitul de unobtanioum pe care oamenii doreau sa-l extraga din planeta Pandora.

Cand am venit la film, nu stiam nimic despre acesta sau depre povestea descrisa in el, dar pur si simplu am simtit ca trebuie sa vad acest film. Foarte curand insa, mi-a devenit clar faptul ca ceea ce vedeam, in principal, reprezenta exact cum Pamantul si umanitatea sunt fraudate de rasa Reptiliana despre care am scris in repetate randuri.

Noua mea carte care va fi lansata in aceasta primavara, trateaza pe larg acest subiect si multe altele, multumita bogatiei de informatii noi pe care le-am primit chiar in ultima luna. Inca nu vorbesc si nu scriu despre aceste lucruri pentru ca vreau sa apara totul integral si nu in mod intrerupt si sporadic.

In mod sigur, povestea AVATAR cuprinde tema captivitatii omenirii sub Reptilieni, fie ca James Cameron a facut-o intentionat sau nu. Pentru a vedea toate acestea, va trebui sa inversezi rolurile. Aborigenii de culoare albastra sunt oamenii care sunt pe Pamant de cateva ere bune, iar oamenii care ajung pe Pandora in cautarea unobtainium-ului ii reprezinta simbolic pe Reptilienii care au venit aici pe Pamant.

Tablele Sumeriene antice, descoperite pe teritoriul Irakului de azi, spun ca o rasa non-umana, 'Anunnaki', au venit pe Pamant in Africa in cautarea aurului si tablele descriu cum ei au manipulat genetic unii oameni pentru a le fi un gen de lucrator-sclav. In Africa s-au gasit dovezi arheologice care stau marturie unor activitati miniere de acum 100.000 de ani.

Legendele Zulu, de asemenea, sustin aceeasi tema impreuna cu alte marturii din intreaga lume. Ele vorbesc despre 'Epoca Aurului' cand intreaga planeta era luxurianta, iar oamenii traiau in armonie cu mediul inconjurator. Nu exista infometare sau saracie pentru ca oamenii traiau din abundenta de fructe existenta atunci, mai ales in paduri, caci acestea acopereau planeta aproape in totalitate. Vremea era stabila si nu existau sezoane, pentru ca pamantul avea o alta axa de rotire. Tot legendele Zulu spun ca planeta era, de asemenea, inconjurata de un strat de vapori in zona superioara a atmosferei, care proteja oamenii de razele periculoase ale soarelui. Ca rezultat, nu exista desert si apa se gasea din abundenta.

Apoi a aparut interventia Reptiliana care a adus pe Pamant catastrofe geologice si biologice. Explic in cartea mea cum s-au facut toate acestea - este destul de socant.

Prin urmare, stratul de vapori a fost distrus si acest lucru este simbolizat biblic prin potopul de 40 de zile si 40 de nopti. Pamantul si-a schimbat axa de rotatie, relatia cu soarele fiind dramatic schimbata, de aici si cele patru anotimpuri. Atat clima Pamantului a fost schimbata, cat si viata oamenilor. Padurile au fost distruse la scara mare si au inceput sa se formeze deserturi. In multe zone, abundenta hranei a fost distrusa si viata a devenit o lupta pentru supravietuire.

Geneticienii Reptilieni au creat un om nou care va servi intereselor lor si este foarte semnificativ faptul ca in ultimii 200 de mii de ani capacitatea creierului, care probabil se dezvolta in mod gradat de-a lungul a milioane de ani, s-a oprit subit, ba chiar a inceput sa regreseze. Aceasta s-a petrecut cam in aceeasi perioada in care oamenii au inceput sa arate asemanator felului cum arata acum.

Povestea AVATAR include de asemenea umanoizii-hibrizi Na'vi, creati genetic cu scopul de a infiltra populatia Na'vi, cu ajutorul aspectului fizic asemanator. Exact acelasi lucru s-a petrecut pe Pamant cu Reptilienii care anima hibrizi umano-reptiliani despre care am scris de foarte multe ori. Acestea sunt familiile de elita care controleaza reteaua globala secreta, si prin ea, guvernele, bancile, corporatiile, media, armata, 'educatia' si asa mai departe.

In scopul controlului populatiei, este crucial ca activitatea din emisfera dreapta a creierului sa fie inhibata, sau cel putin transmisia activitatilor cunoasterii si informatiei catre emisfera stanga a creierului sa fie oprita. Transmisia sau comunicarea intre cele doua emisfere se face printr-un 'pod' care este cunoscut sub numele de corpul calos.

Cele doua emisfere observa realitatea intr-un mod fundamental diferit si aceasta este demonstrat si de perspectiva diferita asupra vietii pe care o au fiintele albastre Na'vi si oamenii din filmul AVATAR.

Emisfera dreapta a creierului ne conecteaza la 'dincolo', la lumea infinita care se afla dincolo de limitele celor 5 simturi, unde totul este experimentat ca fiind 'Unul'. Na'vi reprezinta emisfera dreapta care intelege ca totul este interconectat.

Jill Bolte Taylor, o cercetatoare americana specializata in studierea creierului, a experimentat realitatea emisferei drepte atunci cand a suferit o hemoragie care i-a oprit functionarea emisferei stangi, care in general este emisfera dominanta. Ea se afla acasa si exersa pe o banda de alergare cand a realizat ca se intampla ceva suspect:
"... era ca si cum constiinta mea s-a modificat de la modul normal de perceptie, adica fiind persoana care alerga si avea aceasta experienta, la un spatiu ezoteric unde eu ma priveam pe mine avand aceasta experienta. Ma uit la mana mea si-mi dau seama ca nu mai pot sa definesc conturul corpului meu. Nu mai pot defini unde incepe si unde se termina, pentru ca atomii si moleculele mainii mele se amesteca cu atomii si moleculele zidului. Iar tot ce puteam percepe era aceasta energie. Energie. Si ma intreb: 'care-i problema cu mine, ce se intampla?...
... 'Si la inceput am fost socata cand m-am regasit in interiorul unei minti tacute. Apoi am fost imediat captivata de magnifica energie din jurul meu. Si pentru ca nu mai puteam sa identific granitele corpului meu, m-am simtit extrem de mare si expansiva. M-am simtit una cu energia care exista si era ceva foarte frumos."

Aceasta este lumea fara limite, lumea 'in unitatea ei' care ne este tinuta in secret de catre emisfera stanga care ne domina simtul realitatii si ne tine prizonieri in lumea celor 5 simturi. Emisfera stanga este realitatea 'lumii noastre' de limbaj si structura, cea care este denumita drept 'logica' si care reprezinta conceptul general de lume 'fizica'. Aceasta decodifica in secvente informatiile codificate ale realitatii holografice (realitatea in care traim) pentru a ne da iluzia trecerii timpului de la 'trecut' la 'viitor', in timp ce emisfera dreapta stie ca exista numai eternul 'Acum'. Emisfera stanga este dominanta, in special la 'academici' si la cei care au trecut prin nivelele 'inalte' ale masinii de facut carnati, pe care cu mandrie o numim 'educatie'.

Toata politica si economia globala este condusa de costumele inchise la culoare care sunt niste prizonieri ai emisferei stangi. De aceea, noi traim intr-o societate a emisferei stangi, iar perspectiva emisferei drepte este ridiculizata si condamnata ca fiind 'nebunie'. Invazia speciei umane din filmul AVATAR personifica aceasta dominare a emisferei stangi. Ei nu au nici o apreciere sau intelegere a interconectarii armonioase si respectului mutual dintre Na'vi, animale, plante si copaci. Asta-i doar nebunie pentru ei. Specia umana traieste in 'lumea reala' a 'apartenentei' sub filozofia vad-vreau-iau. In acest caz obtinerea unobtanium-ului.

Daca obtinerea acestui minereu deosebit de scump si rar inseamna distrugerea caselor si modului de viata a oamenilor care se intampla sa locuiasca pe rezervele acestui minereu, pe care tu vrei sa ti-l insusesti drept bogatie, atunci asa sa fie. Ce conteaza? Ei sunt doar niste salbatici primitivi si distrugem doar o padure. Cui ii pasa? Trimite baietii in misiune.

Mentalitatea emisferei stangi nu empatizeaza cu consecintele actiunilor sale asupra celorlalti, pentru ca empatia provine din legaturile cu celelalte expresii ale vietii, fie ca sunt oameni, copaci, plante sau animale, si presupune si punerea ta in situatia acestora. Prizonierii emisferei stangi nu pot face acest lucru pentru ca ei decodifica totul ca fiind 'individual' si cu 'spatii' intre. Emisfera dreapta stie ca nu exista 'spatii intre', ci numai un singur spatiu energetic care ne conecteaza pe noi toti. Acest sentiment al conectarii a tot ceea ce aparent este forma 'individuala' si care ne da un sentiment de empatie, in mod real, ne ofera un sistem protector care previne comportamentele extreme si actiunile care pot cauza suferinta altora.

Fara empatie orice se poate intampla, iar manipularea Reptiliana s-a focalizat in mod deosebit asupra deconectarii noastre de la realitatea emisferei drepte pentru:
  a) a ne opri sa accesam un nivel mult superior de cunoastere si inteligenta
  b) a ne suprima simtul empatiei
Acest lucru este foarte evident in cazul armatei care arunca bombe si rachete in orase, chiar in zonele cu civili din fasia Gaza, fara a fi afectati de vederea mortilor, distrugerilor si suferintelor pe care le cauzeaza.

Cand oamenii nu mai au empatie, devin roboti lipsiti de sentimente si compasiune, iar numeroasele armate sunt antrenate sa faca exact acest lucru. Deci costumele inchise la culoare sunt cei care manipuleaza si declara razboaie, devasteaza tarile vizate in scopul de a-si captusi propriile buzunare.

Oamenii din AVATAR sunt exact asa, exceptie facand cativa care-si 'revin' in final. Pentru mentalitatea emisferei stangi - un primitiv idiot comparativ cu emisfera dreapta - toate astea sunt foarte simple. Noi vrem zacamintele pentru propriul profit, iar acei albastrii primitivi locuiesc chiar deasupra acestor zacaminte si nu vor sa se mute de acolo. Nici o problema, ii atacam cu avioanele.

Emisfera stanga, dupa cum spune un citat al scriitorului britanic Oscar Wilde, stie pretul la tot si valoarea la nimic.
Uite-te in jur la lumea in care traim. Manipularile genetice precum si de alt gen, au transformat majoritatea populatiei intr-un pion al mintii colective Reptiliene, ceea ce explic in mare detaliu in noua mea carte. Oamenii au devenit opresori prin minte si mentalitate - asa cum s-a dorit sa fie.

Cel putin majoriatea asa au devenit. Altii inca mai au acces la realitatea emisferei drepte si numarul lor este in crestere cu fiecare zi, pe masura ce trezirea constiintei umane continua. Cand spun 'trezire', nu ma refer la faptul ca descoperirea existentei unei conspiratii este o confirmare ca cineva a deschis canalele emisferei drepte precum si a 'dincolo-ului'. Zona de cercetare a conspiratiei este predominant o zona a emisferei stangi. Aceasta nu este o critica, ci doar o observatie si chiar o observatie evidenta cand privesti cu atentie.

Odata ce-ti deschizi emisfera stanga si corpul calos spre informatia, cunoasterea si perspectiva emisferei drepte, intregul tau simt al realitatii se schimba. Nu mai esti aceeasi persoana care ai fost inainte, chiar daca stiai de existenta conspiratiei globale. Deci nu mai esti nimic din ceea ce ai fost mai inainte. Jocul s-a schimbat, iar perspectiva asupra sinelui si a vietii este total transformata.

In AVATAR, oamenii (Reptilienii) invadatori sunt goniti de pe Pandora printr-o batalie masiva. Este un film de actiune, deci cred ca este necesar sa aiba loc confruntari tehnologice si biologice in timp ce oamenii isi angajeaza armele avansate impotriva Na'vi-ilor. Populatia Na'vi isi cunoaste foarte bine mediul inconjurator si au o puternica conexiune cu animalele care le-au sarit in ajutor, precum si cu creaturile gen dragoni pe care-i folosesc in zboruri.

Insa noi nu avem nevoie de violenta pentru a ne elibera. Trebuie sa ne deschidem emisfera dreapta pentru a ne reconecta la adevaratul nostru potential infinit. Totul decurge din aceasta. Nu degeaba manipulatorii se straduiesc din rasputeri sa inchida aceasta conexiune. O fac pentru ca este imperios necesar pentru a fi capabili sa controleze. Ei sunt terifiati de ideea ca noi ne vom trezi si vom accesa acest potential fantastic.

Oamenii care au suferit probleme la emisfera stanga a creierului, in mod subit, au manifestat abilitati extraordinare si chiar superumane odata ce emisfera dreapta este deschisa. Dar ei nu sunt 'super-oameni', ei sunt doar niste 'oameni normali' care au reusit sa treaca de 'bariera de foc' impusa asupra 'oamenilor opresati'. Odata ce problemele au afectat sfera de influenta a emisferei stangi, chiar si copiii demonstreaza unele abilitati matematice incredibile, memorie fenomenala si alte talente 'miraculoase'.

Multi sunt considerati 'savanti', insa au in acelasi timp si unele probleme de dezvoltare, cum ar fi 'retardare mentala' si accidente sau boli ale creierului. Aproape jumatate din acesti asa-numiti 'savanti' au autism. Ei acceseaza potentialul creierului care 'doarme' (in marea majoritate a cazurilor din cauza manipularii Reptilienilor) si de aceea ei nu numai ca au abilitati incredibile, dar deseori gasesc foarte dificila coexistenta intr-o societate axata pe emisfera stanga. Eu cred ca parte din aceasta problema se datoreaza faptului ca atunci cand emisfera dreapta se deschide, emisfera stanga sufera anumite scurt circuite pentru ca nu poate accepta acest nivel de perceptie si energie.

Stephen Wiltshire, un 'savant autist' din Marea Britanie, este un exemplu minunat al extraordinarelor 'talente'. La 12 ani, el a fost luat cu elicopterul intr-un zbor desupra orasului Londra pentru un documentar BBC din 1987, in timpul caruia nu i s-a permis sa ia notite sau sa faca fotografii, si chiar daca i s-ar fi permis, nici el nu ar fi vrut sau nu ar fi avut nevoie. Dupa zbor, el a inceput sa astearna pe hartie desene ale orasului vazut de sus, desene uimitor de precise, unde a inclus mai mult de 200 de cladiri - unele din ele avand sute de geamuri portretizate in mod precis, chiar daca el nu avea abilitatea sa le numere din cauza autismului lui.

Totul a fost pur si simplu facut din memorie si mai tarziu el a facut acelasi lucru pentru orasul Roma. Poti vedea lucrarile lui Stephen la http://www.stephenwiltshire.co.uk . Daniel Tammet, alt 'savant autist' britanic, poate face calcule matematice cu viteza unui computer si poate vorbi 7 limbi straine (deocamdata). El a invatat limba islandeza intr-o saptamana si profesorul lui l-a descris ca fiind drept 'geniu' si nu 'om'.

Vai, dar el este foarte uman - este omul pe care reptilienii si familiile de elita incearca cu disperare sa-l suprime, pentru ca ei stiu ca jocul lor este demascat in clipa in care noi accesam chiar si o fractiune a ceea ce suntem cu adevarat. Si acest moment se apropie din ce in ce mai mult!


Copyright David Icke 2010. All Rights Reserved.

Sursa: email

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde misolaris » Dum, Mai 23 2010 1:10 am

Am vazut si eu de cateva ori filmul Avatar. Intr-adevar, este deosebit prin tehnica folosita la realizarea lui, dar mi-a placut pentru ca ne arata ceea ce am pierdut. Lumea noastra este gri. Multi si-au pierdut constiinta de sine si legatura cu natura, pentru ca pana la urma suntem un TOT, ceea ce facem se rasfrange asupra noastra mai devreme sau mai tarziu. Planeta aceasta frumoasa a ajuns asa din cauza ignorantei noastre, dar din fericire inca se mai poate face ceva.

Ati vazut "You Don't Know Jack"? Este despre un caz real, un doctor care se ocupa de sinucidere asistata. Ramane inca un subiect controversat. Ce parere aveti despre aceasta noua "inventie" in domeniu medical, daca pot spune asa?
Avatar utilizator
misolaris
 
Mesaje: 4
Membru din: Sâm, Feb 17 2007 12:29 am

Mesajde mszavai » Dum, Dec 26 2010 8:47 am

Imagine


Draga misolaris,

Multumesc ca ai postat mesajul despre filmul "You Don't Know Jack". Am fost curioasa sa vad despre ce este vorba, asa ca l-am vazut, insa doar inceputul pana la prima 'sinucidere', ca nu am putut sa ma uit mai departe. Ca in orice film al "Illuminati"lor (majoritatea sunt facute de ei, caci industria cinematografica este 'inventia' lor) si prin filmul acesta incearca sa ni se transmita un mesaj: SINUCIDEREA.

Sa analizam putin titlul filmului: You Don't Know Jack. In acest context, sensul titlului se doreste a fi: Nu stii de ce este capabil Jack, insa aceasta expresie in engleza are sensul: Nu stii chiar nimic! Habar nu ai de nimic!... deci, inca un mesaj subliminal!

Realitatea este ca majoritatea doctorilor (asa cum este si acest Jack) isi desfasoara activitatea in cadrul unui sistem special creat de reptilieni pentru... distrugerea omului! Toti acesti doctori trebuie sa realizeze mai intai ca bolile care produc atata suferinta (cancer, alzheimer, etc.) sunt un direct efect al otravurilor prescrise de ei si al radiatiilor produse de masinariile sofisticate pe care le folosesc.

Adevaratii pionieri cum ar fi doctorii Tullio Simoncini si Staneley Burroughs, care refuza sa se conformeze sistemului, au foarte mult de suferit, inclusiv inchisoarea si bineinteles... nu devin eroiii principali ai unor filme!


Cu mult drag,
monika
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Ian 02 2011 5:35 am

Lumea virtuala in care traim:
The Truman Show, The Matrix, The Thirteenth Floor


Filme bazate pe metodele de programare mentala a victimelor (sclavilor cu personalitati multiple):
Conspiracy Theory, The Bourne Identity, The Fountain, What Dreams May Come, The Cell, The Golden Compass, Control Factor, The Men Who Stare At Goats, Inception, Black Swan, Legend of the Guardians


Filme folosite la programarea mentala a sclavilor:
-majoritatea desenelor animate sunt special create pentru a fi folosite in acest scop

Vrajitorul Din Oz, Alice In tara Minunilor, Narnia, Stapanul Inelelor, Peter Pan, Ella Enchanted, Enchanted, Finding Neverland, Calatorie Spre Centrul Pamantului, Charlie And The Chololate Factory,The Imaginarium Of Doctor Parnasus, Despicable Me


Ritualuri satanice:
Rosemary's Baby, The Ninth Gate, Eyes Wide Shut, The Skulls, Practical Magic, The Scheleton Key, The Final


Depopularea planetei prin folosirea de arme biologice, evenimente catastrofice artificiale, nave 'extraterestre', etc.
The Happening, The Invasion, Blindness, Toxic Skies, I Am Legend, 2012, The Day The Earth Stood Still, Independence Day, V (TV show), Toxic Skies


Omenirea intr-un viitor nu foarte indepartat:
The Last Enemy, The Fifth Element, Multiplicity, The Stepford Wives, My Sister's Keeper, Code 46, Sleep Dealer, The Final Cut, Source Code


Lumea viitorului in viziune reptiliana:
Gattaca, The Island, Bicentennial Man, Surrogates, Equilibrium


Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Sep 23 2016 5:19 am

Starea deplorabila, de transa, a societatii noastre actuale si puterea OMULUI de a depasi orice limite:
Demolition, Equals
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Dezvăluiri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron