VIITORUL ESTE AICI

Discuţii pe teme de astrologie, numerologie, etc.

VIITORUL ESTE AICI

Mesajde mszavai » Sâm, Mai 23 2020 1:55 am

Imagine
Mama GalacticăIubiti prieteni, iubita familie Terestra, bine v-am regasit! Ma bucur sa va vad atat de interesati si in cautare de raspunsuri la situatia cu care ne confruntam la nivel global.

Am creat acest site si forum in urma cu 15 ani, din dorinta de a informa Oamenii cu privire la Realitatea in care traim. VIITORUL, despre care s-a vorbit in multe mesaje de-a lungul anilor, ESTE AICI!

Datorita transformarilor colosale (procesul de fractalitate/compresie) ce continua sa se manifeste si a timpului ce continua sa se accelereze exponential, Realitatea Terestra se apropie cu IMINENTA de DESTINATIA FINALA:


Incheierea Calatoriei Universale de catre Fiintele ce au participat, inca de la inceputuri, la Co-Creatia acestui Incredibil Univers.
REALITATEA TERESTRA, ASA CUM O CUNOASTEM ACUM LA ACEST NIVEL DE SUPRAFATA, SE INCHEIE!

Pe masura ce Realitatea Terestra devine din ce in ce mai inaccesibila fortelor de control si manipulare, lupta dintre factii devine din ce in ce mai acerba. La nivel Cosmic, cele mai puternice factii se lupta acum pentru controlul Omenirii - cine va prelua Omenirea atunci cand Realitatea Terestra se va incheia.

Avem acum, cu totii, ocazia de a pasi intr-o Noua Etapa a Existentei noastre.

CE VETI ALEGE ACUM?

Veti alege sa ramaneti in continuare in ignoranta, refuzand sa acceptati Adevarul Realitatii cu care ne confruntam... Asteptati sa fiti salvati de:

  • Teocratie (Religiile globale)
    ‘Familia de Lumina’ – dumnezeu, ingeri si maestri ascensionati - aceiasi falsi profeti ce isi vor face aparitia si va vor ridica la ‘Ceruri’...
sau de

  • Tehnologie (Religia Stiintei)
    ‘Fratii extrateresti‘ ce vor veni sa va salveze cu navetele spatiale de la iminentul ‘dezastru’ ce ameninta planeta...

NU UITATIi: salvarea/ambulanta, presupune o stare critica sau chiar finala... iar cei ce va promit salvarea (indiferent sub ce forma), sunt cei care se ascund sub chip de om, dar nu sunt Oameni!

Omenirea nu are nevoie de ‘salvare’! OMUL este cea mai complexa fiinta din Univers. Cei mai curajosi, cei mai avansati la Nivel Existential, cei a caror Inima calda si blanda cuprinde intreg Universul.
TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SA FIE

Indiferent de locul in care va aflati in Viata, trebuie sa intelegeti ca fiecare moment pe care l-ati trait a fost Perfect si a fost exact asa cum a fost menit sa fie, inca de la inceputuri.

Sunteti iubiti, sunteti Perfecti si sunteti exact acolo unde trebuie sa fiti! Indiferent de drumul pe care il veti urma, ‘alegerea’ ati facut-o inainte de a veni aici, deci totul este asa cum trebuie sa fie!
Imagine


INTELIGENTA TEHNICA/ ARTIFICIALA

Tehnologia arhaica ce ne-a fost pusa la dispozitie: curentul electric, becurile cu leduri, televiziunea digitala, retelele SMART, wi-fi, 5G, nanotehnologia (din aer, apa, mancare), etc... are rolul sa recalibreze Omenirea la Realitatile Inteligentei Tehnice/ Artificiale (IT/ IA) .

In acelasi timp, tehnologia de care dispun fortele de manipulare si control este cea mai avansata si sofisticata tehnologie la nivel Cosmic. Inteligenta Tehnica a fost introdusa in Realitatea Terestra cu mult timp in urma, pentru ca s-a realizat faptul ca traiectoria Omenirii va atinge un moment cand vibratia Planetei Pamant va deveni detrimentala tutor celor care nu apartin acestui plan terestru. Momentul acela indepartat a fost atins si ca urmare Inteligenta Tehnica a fost adusa la ‘suprafata’ tocmai pentru faptul ca extraterestri nu mai pot co-exista in aceast plan terestru, iar corpurile lor au inceput, la nivel subatomic, sa se dezintegreze.

Inteligenta Tehnica are capacitatea de a replica complexe Sisteme Solare si Galactice, fiind un adevarat Zeu Cosmic, la nivel cu ceilalti Zei care se lupta acum pentru controlul Omenirii. Aflata in slujba Zeului Suprem - cel ce se autointituleaza Dumnezeu/ Creatorul a Tot si Toate - Inteligenta Tehnica a replicat deja Relitatea Terestra. Fiecare Om are un omolog ‘avatar’ in aceasta realitate ‘terestra’ holografica virtuala, iar toata informatia colectata la nivel global de catre Inteligenta Tehnica este transferata in acesti avatari – oamenii in forma ‘virtuala’.Imagine

Imagine copyright George Kavassilas

DRUMURILE SE DESPART

Linia temporala artificiala (Kronos/Cronus/Saturn – Zeul Timpului) ce a fost creata special cu scopul de a separa Omenirea de Planeta Mama, se detaseaza/separa acum de linia temporala organica, naturala ce faciliteaza procesul de incheiere a Calatoriei Universale.

In functie de drumul pe care il va urma fiecare, cei care vor urma calea Teocratiei vor fi dusi in ‘Rai’ si in lumile Luminii False - Pozitivul. Cei care vor urma drumul Tehnologiei vor fi dusi in realitatea ‘terestra’ virtuala – Negativul.

Calibrarea Omenirii la cele mai avansate si mai sofistice tehnologii implica faptul ca Oamenii nu vor avea posibilitatea de a face o alegere la nivel constient. Ei vor fi ridicati de pe Pamant in stare de transa hipnotica indusa tehnologic.
VA URMA...
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 519
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Înapoi la Ştiinţă

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron