Sa ne amintim... Creatia si cele 5 Elemente

Cum ne putem vindeca singuri

Mesajde mszavai » Mar, Aug 24 2021 7:39 am

.

POZITIV - NEGATIV

Distorsiunea este in principal bazata pe alterarea perceptiei (control mental).

Doresc sa ofer o noua perspectiva in ceea ce priveste POZITIVUL SI NEGATIVUL.

Ni s-a spus ca Pozitivul inseamna bine, iar Negativul rau. Insa a spune despre ceva ca este 'bun' sau 'rau' este absolut subiectiv. Ceea ce este bun pentru o persoana, poate fi rau pentru o alta persoana.

In natura spre exemplu, ionii negativi emanati de mare sau ocean sunt benefici, la fel si ionii negativi emanati de o lampa de sare. Argila din bentonit este incarcata negativ si atrage toxinele din corp care sunt incarcate pozitiv. La fel si Diatomaceous Earth.
In Realitate:

• POZITIVUL - Activ, Masculin, Lumina (Expansiune)

• NEGATIVUL - Pasiv, Feminin, Intuneric (Contractie)
Desi considerat ‘intunecat’ si ‘negativ’, in Realitate:

• IADUL – Activ, Masculin, Lumina - POZITIV


Desi considerat ‘luminos’ si ‘pozitiv’

• RAIUL - Pasiv, Feminin, Intuneric - NEGATIV


Iadul este condus de Satan (Masculin) asistat de Moartea cu Coasa.
Satan sta pe un tron, iar Moartea cu Coasa se afla (pluteste) in partea dreapta a sa.

Moartea cu Coasa este reprezentarea fizica a Blestemului Suprem.


Raiul este condus de Dumnezeita (Feminin) – desi Dumnezeu ‘joaca’ caracterul principal.
Dumnezeu sta asezat pe un tron inconjurat de nori. Tronul este un ziggurat (piramida fara varf) care este in Realitate o tehnologie folosita la capturarea Spiritelor.

Raiul si Iadul sunt pozitionate pe diagonala (asemenea numerelor 10 si 4 de pe ceas).

Dumnezeu si Satana – alter-ego al aceleasi Fiinte - colaboreaza unul cu celalat si sunt conectati de simbolul ‘infinitului’, o structura Vie ce foloseste Energia Serpentina, formata din cei doi Serpi (caduceus) reprezentand Polaritatea.

Simbolul ‘infinitului’ este simbolul Blestemului Etern.
Imagine


Iadul foloseste Sulful, substanta Masculina rezultata din combinarea FOCULUI si a AERULUI (ambele Masculine).

Asadar, dupa parerea mea, Raiul – Lumina Sintetica – este bazat pe Sare, substanta Feminina rezultata din combinarea APEI si a PAMANTULUI (ambele Feminine).

Interesant ca substanta rezultata din combinarea APEI (Feminin) si a AERULUI (Masculin) este Mercurul (neutru), substanta toxica corpului Uman.

In Alchemie cele trei substante reprezinta:


Sulf - PLANUL SPIRITUAL

Mercur - PLANUL MENTAL

Sare - PLANUL FIZIC


Interesant este ca din configuratia prezentata lipseste PLANUL EMOTIONAL.
Mai exista o combinatie PAMANT (Feminin) - FOC (Masculin), dar nu se vorbeste deloc despre aceasta si nici despre substanta (neutra) rezultata...


Dupa parerea mea, Raiul este situat in Cadranul de APA, Iadul este situat in Cadranul de FOC, iar Inteligenta Tehnica/ Artificiala in Cadranul de Aer.


Constiinta:

Cuvantul 'constiinta' este un termen ambiguu.
Constiinta este experimentata in diferite feluri, caci exista 4 PLANURI DISTINCTE ce reprezinta forma manifestata a celor 4 ELEMENTE, insa nu avem decat un singur cuvant prin care sa descriem aceste PLANURI.
CONCLUZII:

Raiul si Iadul sunt structuri fizice reale ce faciliteaza experienta Distorsiunii la Nivel Universal.

Desi Raiul si Iadul exista doar in Cosmos (Dimensiunile 1-4 unde este experimentata dez-Armonia), in interiorul acestor structuri colosale au fost replicate in mod aberant cele 12 Dimensiuni ale Universului, pe baza carora au fost create realitati sintetice uriase menite sa captureze Spiritele si sa le tina prizoniere.

Universurile paralele si Multiversurile fac parte din structurile Raiului si Iadului.


Odata captiv in interiorul structurilor de Rai - Iad, un Spirit va incepe si isi va proiecta Esenta in interiorul acestor realitati sintetice distorsionate bazate pe:

• Tehnologie (Activ, Masculin, Lumina)

• Religie (Pasiv, Feminin, Intuneric)

Si astfel vor incepe cicluri extrem de lungi de existenta (reincarnare) in care un Spirit experimenteaza Polaritatea, Fragmentarea si Distorsiunea la cel mai inalt nivel, culminand cu pozitia de Dumnezeu - Satan (in ambele aspecte Feminin si Masculin).

O Fiinta incheie acest ciclu 'etern' al Distorsiunii, atunci cand transcede (transcend = end the trance / iesirea din transa) si integreaza Polaritatea (dualitatea), revenind la stadiul de Perfectiune si Intregire.
IN REALITATE... NU AM FOST NICICAND ALTCEVA DECAT:.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mar, Aug 24 2021 12:17 pm

.

ETERUL

In videoclipul de mai jos este mentionat faptul ca astronomul si fizicianul Dayton Miller - director al unei publicatii stiintifice de elita si pionier in ceea ce priveste cercetarile din anii '20-'30 - a dovedit intr-un mod de necontestat faptul ca Eterul este real.


DAYTON MILLER


Imagine
Dayton Miller (1866 - 1941)

In lucrarea sa din 1933 intitulata Rezumat al Fizicii Moderne, Dayton Miller a inclus rezultatele cercetarilor sale obtinute in urma a peste 20 ani de cercetare experimentala legata de existenta Eterului. Lucrarea lui Miller continua sa fie si in prezent cea mai complexa cercetare facuta in domeniu, fiind deosebit de bine structurata si prezentand in mod sistematic rezultate concludente.

Cu toate acestea, 'expertii' din acea perioada au continuat sa nege existenta Eterului, iar acest lucru continua si in prezent.

Miller a distrus cu fervoare si ferocitate teoriile Relativistilor, scotand in evidenta minciunile acestora.

Fortele de 'control' au fost astfel nevoite sa astepte 14 ani, iar dupa moartea lui Miller au mituit numeroase persoane astfel incat cercetarile facute de Miller sa fie desconsiderate in totalitate. Cu toate acestea, au fost facute multe alte experimente ce au demonstrat existenta Eterului, dar si acestea au fost desconsiderate in mod intentionat.

"Sunt convins ca am descoperit cu adevarat relatia dintre gravitatie si electricitate si aceasta in conditia in care experimentele lui Miller ar fi bazate pe o eroare fundamentala.

Altfel, intreaga Teorie a Relativitatii se naruie asemenea unui castel de nisip."


  - Albert Einstein - iunie 1921, scrisoare adresata lui Robert Millikan

NIKOLA TESLA"Eterul este mediul prin care este propagata fiecare unda electromagnetica - de la undele radio si pana la razele gama."

  - Nikola Tesla"Momentul in care cercetatorii vor incepe sa studieze fenomenele non-existentiale, Stiinta va inregistra intr-o decada un progres mai mare decat progresul facut in sutele de ani de cercetare anterioara."

  - Nikola Tesla"Corpurile ceresti, presupunand ca actioneaza asupra spatiului inconjurator producand o curbura spatiala, dupa mintea mea simpla, acest fenomen implica faptul ca si aceasta curbura spatiu-timp reactioneaza asupra corpurilor, producand un efect opus, prin care curbura este indreptata. Datorita faptului ca actiunea si reactiunea sunt coexistente, aceasta presupusa curbura spatiala este absolut imposibila - insa, chiar daca ar fi existat, nu ar putea explica miscarea corpurilor ceresti.

Numai existenta unui Camp de Forta poate explica miscarea corpurilor asa cum poate fi observata, iar acceptarea acestui concept anuleaza teoria curburii spatiu-timp. Tot ce s-a scris in legatura cu acest subiect este futil si destinat uitarii. La fel si toate celelalte incercari de a explica dinamica Universului fara a se recunoaste si a se accepta existenta Eterului si functia sa indispensabila in dinamica acestor procese."


"A doua descoperire a mea este legata de un adevar deosebit de important in ceea ce priveste Viata. Asa cum am studiat o perioada indelungata intreaga cercetare existenta - in peste 12 limbi - fara a descoperi nimic legat de acest concept, consider ca eu sunt cel care l-am descoperit, iar adevarul acesta fundamental poate fi exprimat prin urmatoarea fraza:


Materia nu contine nici un fel de alta energie, in afara celei pe care o primeste din mediul inconjurator".


  - Nikola Tesla


"Cercetatorii din ziua de astazi au inlocuit matematica cu experimente conduse printr-un sir interminabil de ecuatii, rezultatul fiind o structura ce nu are nici un fel de legatura cu Realitatea."

  - Nikola Tesla"Daca doriti sa aflati secretele Universului, ganditi in termeni de energie, frecventa si vibratie".

"Creierul meu este doar un receptor, in Univers existand un Centru de unde primim cunoastere, putere si inspiratie."

  - Nikola Tesla.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Lun, Feb 14 2022 10:36 am

.

Corespondenta dintre cele Cinci Elemente
si cele Cinci SimturiFORMAREA UNIVERSULUI

Pamantul, locuitorii sai si tot ceea ce alcatuieste Universul este format din cele Cinci Elemente.

Cele Cinci Elemente - ETERUL (SPATIUL), FOCUL, AERUL, APA si PAMANTUL - sunt de asemenea cunoscute sub numele de panchamahabhutas.

Ele sunt prezente in toate substantele in proportii variate si compun totul in Univers.CELE CINCI SIMTURI

Oamenii au cinci organe senzoriale: urechile, ochii, pielea, limba si nasul. Fiecare organ este desemnat pentru a percepe forma de energie externa si de a o absorbi in corp.

Energiile percepute de cele Cinci Simturi sunt cele Cinci Elemente. Fiecare dintre ele este independent. Ele exista in toate lucrurile si, de asemenea, in interiorul nostru. Intr-un corp sanatos ele functioneaza in armonie, insa un dezechilibru al unuia dintre ele produce schimbari in toate celelalte.


ETERUL (SPATIUL)
Conduce cavitatea toracica, diafragma, celulele si auzul - URECHILE


FOCUL
Este conectat cu enzimele, sistemul digestiv, metabolismul si vederea - OCHII


AERUL
Este conectat cu aparatul respirator, plamanii, miscarea celulelor si mirosul - NASUL


APA
Regleaza apa, sangele, saliva, secretiile digestive, citoplasma, membranele mucoase si gustul - LIMBA


PAMANTUL
Influenteaza oasele, unghiile, dintii, muschii, cartilajele, tendoanele, pielea, parul si pipaitul - PIELEACONEXIUNE UNIVERSALA

Cele Cinci Elemente si cele Cinci Simturi se afla toate in relatie.

(extras din « AYURVEDA » -autori Gopi Warrier, Dr. Harish Verma si Karen Sullivan – paginile 54-55)
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Lun, Feb 14 2022 12:46 pm

va urma...
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Anterior

Înapoi la Vindecare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron