Carti pentru suflet

Discuții pe teme de metafizică și ezoterism

Carti pentru suflet

Mesajde ady_laur99 » Vin, Sep 04 2009 6:45 pm

Prieteni, va recomand cateva carti bune:

  - Viata si invataturile maestrilor din extremul orient - B.T. Spalding (1-5)
  - Convorbiri inspirate - Swami Vivekananda
  - Kybalion - de Trei initiati
  - Misiunea lui Maitreya - Benjamin Creme
  - Marii Initiati - Edouard Schure
  - De la Sfinx la Hristos - Edouard Schure
Lectura placuta si... Intelepciune
:hello3
Avatar utilizator
ady_laur99
 
Mesaje: 8
Membru din: Lun, Aug 24 2009 8:10 pm

Mesajde mszavai » Joi, Sep 24 2009 7:04 pm

Maria scrie:Draga Monika :flowers

Am inceput sa citesc cartea "Linistea Inimii" scrisa de Paul Ferrini. Modul direct, curat de adresare, ca de la inima la inima m-a cucerit. M-am gandit ca poate ar fi de folos si altor cititori de pe forum care inca nu au citit-o si care sunt condusi de sinele lor spre ea.

Imbratisez cu dragoste intreaga echipa,
Maria
Sorin scrie:Tocmai am citit Conversatii cu Dumnezeu, volumele 1, 2 si 3 de Neale Donald Walsch. Le recomand cu caldura acelora care cauta raspunsuri la intrebarile fundamentale.

Vi le pot trimite pe mail cdl_1996@yahoo.com .
Emy scrie:Am citit aceste carti si m-au facut sa aprofundez cunoasterea eu-ului meu si sper sa va ajute si pe voi. Multa iubire si putere in lupta care o duceti zilnic pentru a ridica vibratia pamantului.

Magul Din Carpati
Inuaki Reptilianul Din Mine I
Inuaki Reptilianul Din Mine II

Va iubesc!
lorry2008 scrie::angel8 Namaste! Am citit de curand cartea profetul de Kahlil Gibran si pot spune ca as citi-o de 1000 de ori si nu m-as plictisi. Este o carte pe care citind-o veti avea ocazia sa va descoperiti mai bine eul interior, va veti imbogati fara sa va dati seama. cine o vrea i-o pot trimite in format electronic.

Lumina si iubirea sa fie cu voi si sa va calauzeasca mereu.
gabrielagai scrie:Daca intereseaza pe cineva si eu am cateva carti foarte interesante pe care le-as putea oferi celor interesati: Frabato Magicianul, Robert Monroe - Calatorii Exracorporale, Swami Shivananda - Puterea Gandului. Adresa mea este gabrielagai3@gmail.com .

Va doresc pace si Lumina tuturor! :ingeras:
iulius scrie:Va recomand "Constienta, capcanele si sansele realitatii" - Anthony de Mello, o carte instructiva. Cartea a aparut initial in 1990 in S.U.A. iar prezenta traducere in romana in 2003. Lectura placuta cu folos spiritual!

Astept reactiile dvs precum si alte titluri de carti.

Cu aceeasi eleganta, cu respect si prietenie,
Iulius G.

Viata in Lumina!

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde ioanadumitrachescu » Lun, Iun 07 2010 9:12 am

Recomand si eu cartile "Conversatii cu Dumnezeu", "Legea Atractiei" de Michael J. Losier, "Cere si ti se va da" de Esther si Jerry Hicks, "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy.
ioanadumitrachescu
 
Mesaje: 2
Membru din: Joi, Apr 29 2010 10:46 am

Mesajde magdizet » Joi, Iul 29 2010 4:02 pm

Vladimir Megre - Cedrii sunatori ai Rusiei
http://www.editura-dianusa.com
magdizet
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun, Iul 02 2007 11:05 pm

Mesajde DARA » Mar, Mar 27 2012 10:58 am

Va recomand si eu o carte, ce pentru mine a adus multe confirmari, vis-a-vis de mesajele primite in diverse moduri, de la sinea mea, cartea se numeste: "Prisma din Lira".
DARA
 
Mesaje: 89
Membru din: Lun, Noi 06 2006 8:47 pm

Mesajde elena_niculae » Lun, Ian 27 2014 10:10 pm

Recomand și eu două cărți de Luule Viilma:

- LUMINA SUFLETULUI

Când iert,
pot să iubesc,
pot să devin fericit,
pot să fiu sănătos,
pot să am succes în toate.


- VIAȚA IMPERSONALĂ

"Viaţa Impersonală este o carte cu totul aparte, scrisă de un autor care a dorit să rămână necunoscut, prin aceasta sugerând că mesajul inspirat de Sinele său, este adresat în mod impersonal oricui este dispus să renunţe la iluzia personalităţii sale separate, pentru a se identifica cu EU SUNT, esenţa noastră comună.

Mesajul este adresat cu autoritate, dar şi cu multă iubire celor care îl aşteaptă pentru a primi astfel răspuns la întrebările pe care, într-un moment sau altul al vieţii lor, le-au adresat eului personal dar răspunsurile primite nu au fost în măsură să le clarifice îndoielile. Răspunsul la întrebări privind semnificaţia existenţei, conştiinţei, inteligenţei, voinţei, gândirii şi creaţiei, cuvântului, noţiunilor de bine şi rău, întrebări legate de modul în care poţi avea acces la cunoaştere, sau cheia cu care poţi deschide poarta ce te duce în interiorul fiinţei tale reale, încă necunoscute, îl va primi oricine este hotărât să îl caute. Şi acest mesaj îi poate arăta direcţia în care să-l caute şi cui să se adreseze.

S-au făcut o serie de speculaţii asupra numelui autorului, asupra ţării de origine, sau apartenenţei sale la o religie sau alta; nu s-a ajuns la un consens deoarece mesajul este atât de impersonal încât nu intră în contradicţie, ci dimpotrivă, este în deplină armonie cu esenţa exprimată de diferitele religii şi culte cunoscute.

Traducerea acestei cărţi, urmând o ediţie franceză din 1928, a apărut pentru prima oară în limba română în anul 1994, la Editura Papirus, şi acea ediţie este epuizată. Între timp, textul traducerii a fost comparat cu cel din alte ediţii franceze şi engleze, şi în acestă formă, revizut, este acum accesibil cititorilor români.

Fiecare dintre noi, putem cerceta, prin proprie experienţă, adevărul celor afirmate de Cel care ni se adresează, acum şi aici, în acest volum".

http://trezestetesaumori.info

Cu seninatate,
Elena Claudia.
elena_niculae
 
Mesaje: 0
Membru din: Sâm, Feb 18 2012 10:40 pm


Înapoi la Metafizică și ezoterism

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron