Vizualizare profetica potentiala de atac extraterestru...

Discuţii legate de comunicarea cu Sufletul

Vizualizare profetica potentiala de atac extraterestru...

Mesajde DARA » Joi, Dec 27 2007 10:29 pm

Dragii mei, va supun atentiei o viziune profetica a unui mare spirit, care traieste in Romania. Dansul se numeste Gicu Dan si a scris printre altele si urmatoarele carti: :love36
  MISIUNEA SPIRITUALA A ROMANIEI
  SECRETELE ARBORELUI SEFIROTIC
  ECLUZA ASTRALA
  ROMANIA, INIMA OCULTA A TERREI (in colaborare cu d-na Floare Bandariu, din Timisoara).


Iata ce spune dansul:

"Fiind în Stare Extracorporală în Planul Astral, am primit imagini din viitorul meu, în care mi s-a arătat cum o Civilizaţie Extraterestră atacă populaţia oraşului Arad (Vizualizare Profetică Potenţială, dar poate că nu va fi cazul dacă Pămîntenii îşi ridică vibraţia accelerat). Atacul se face cu nave mici tip OZN, care emit de la bord Raze Luminoase înspre clădiri şi oameni. Obiectul sau subiectul atacului, în momentul în care raza îl atinge, se dezintegrează într-o explozie teribilă.

În timpul primiriI acestui mesaj în imagini, mi-am pus întrebarea: Cu ce arme am putea noi Pământenii să ne apărăm?

Instantaneu o Voce mi-a răspuns: Armele acestor extraterştrii sunt atât de puternice, încât voi Pământenii nu aveţi altă şansă, decât aceea de a vă apăra cu: ARMA IUBIRII CRISTICE.

Deoarece nu Înţelegeam cum se luptă cu această ARMĂ a IUBIRII CRISTICE, am cerut explicaţiile de rigoare Entităţii de Lumină care mă supraveghea şi coordona. Aceasta mi-a spus: Voi, Pământenii, sunteţi posesorii celei mai puternice „ARME din UNIVERS”. Aceast㠄ARMÔ se află în Inima Voastră şi se numeşte „RAZA IUBIRII DIVINE”.

Şi atunci, în timp ce Entitatea de Lumină îmi oferea răspunsul, vedeam în viitor cum eu stau într-o poziţie de concentrare, cu ochii fizici închişi, cu palmele aduse în dreptul Inimii mele. Apoi am vizualizat cum din Inimă îmi iese o Energie care formează între palme o Sferă de Lumină; acest Glob de Lumină pe care l-am format între palme, l-am trimis mental spre navele OZN inamice, care se distrugeau instantaneu.

Ceea ce am simţit cel mai pregnant în acest scenariu al atacului, le pot subordona următoarelor concluzii:

- aceşti Extratereştrii „RĂI” efectuează asupra Pământenilor două tipuri de atacuri:

  a) un atac de Natură Fizică, ce se desfăşoară deocamdată pe zone mai restrânse, dar se va amplifica în viitor, cu un atac final care se estimează a fi în perioada de vară.

  b) un atac de Natură Parapsihologică, care are continuitate permanentă şi prin care aceştia intervin la Nivelul Suprasensibil al Conştientelor Umane, pentru a le programa în sensurile malefice pentru care ei au interese strategice.
- precizez că aceste atacuri au reuşită maximă doar asupra oamenilor obişnuiţi, care nu-şi sesizează rostul şi rolul Spiritual pe Terra, ei având Conştienţa Supravieţuirii doar prin bunuri materiale (indiferent de funcţia socială), nu şi prin Cunoaştere şi Manifestare Spirituală; acest atac este acum de Natură Parapsihologică şi au foarte mulţi pământeni care îi susţin, transformând întreaga populaţie a Terrei în sclavi ai intereselor extraterestre malefice.

- totuşi, cel mai tragic lucru este faptul că aceşti Extratereştrii „RĂI”, vor ataca la nivel fizic în special pe Fiii Luminii, care sunt o piedică imensă în derularea Programului lor de Dominaţie fizică şi psihică asupra pământenilor. "

Deci, iubiti lucratori in lumina, totul depinde de noi si de Iubirea Christica din noi! :curcubeu:

Va iubesc, infinit!
:soare: DARA.
DARA
 
Mesaje: 89
Membru din: Lun, Noi 06 2006 8:47 pm

Mesajde mszavai » Joi, Feb 10 2011 7:05 am

Da, asa este! Unii dintre acestsi 'extraterestrii' rai se afla chiar aici pe pamant, iar atacurile de natura parapshihologica facute asupra populatiei sunt binecunoscute!

Control mental


Este foarte posibil sa asistam la o regizata 'invazie extraterestra' gen Independence Day. Depinde de noi, cei treziti, sa rescriem acest plan si sa il transformam in... PLANUL NOSTRU!!!Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 523
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Comunicarea cu Sufletul

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron