Mesajele subliminale

Adevăruri aduse la Lumină

Mesajele subliminale

Mesajde mszavai » Dum, Ian 10 2010 8:31 am

Printre metodele psihologice de transformare, în sensul de ameliorare, putem enumera mai multe, printre care yoga, bioenergia, terapiile complementare, meditaţia transcendentală, controlul minţii, hipnoza, auto-hipnoza, programarea neuro-lingvistică etc… Toate aceste metode, deşi eficace, au totuşi un inconvenient major: trebuie să le consacri timp şi eforturi personale.

Totuşi, există o metodă care nu cere niciun efort, iar timp, doar puţin, sau aproape deloc. Această metodă este metoda subliminală. Ea poate fi folosită pentru modificarea unor stări anxioase, a blocajelor negative sau a obiceiurilor proaste. Cu metoda subliminală, dispunem de un instrument remarcabil. El nu necesită nici concentrare, nici voinţă. Aceasta figurează printre cele mai importante descoperiri în domeniul psihologiei.


Definiţia subliminalului

Subliminal înseamnă „sub pragul conştiinţei”. De exemplu, imaginea subliminală este o imagine care nu poate fi văzută cu ochiul liber, dar pe care creierul nostru o percepe. Trebuie precizat faptul că majoritatea legislaţiilor actuale interzic acest gen de imagine în publicitate.

Un mesaj subliminal este un stimul (adică un agent susceptibil de a provoca o schimbare de comportament la subiectul observat) care nu este perceput în mod conştient decât de persoana care îl primeşte; el se află dincolo de nivelul conştient, dar excită foarte bine simţurile. Nu se cunosc încă în totalitate mecanismele puse în joc, dar se pare că, deşi efectuează fără încetare o triere a informaţiilor pe care le primeşte, creierul nu aplică acelaşi filtru la toate nivelurile de conştiinţă, astfel încât unele informaţii pot influenţa emoţiile fără ca organul cognitiv, creierul să aibă vreun acces.
Motivul pentru care mesajele trebuie să fie „subliminale” este că, de vreme ce spiritul conştient nu îşi dă seama de mesaj, el nu poate să îl respingă, să-l critice sau să-l analizeze. Spiritul poate urma sugestia în mod natural.

Sugestiile subliminale acţionează la fel ca şi sugestiile hipnotice. Capacitatea de a ocoli partea critică a spiritului conştient este esenţială pentru a implanta noile sugestii pentru schimbări. De fapt, de fiecare dată când ne confruntăm cu o alegere, putem decide în mod conştient ce decizie să luăm, în funcţie de voinţa şi de dorinţele noastre. Totuşi, spiritul nostru inconştient nu are aceeaşi capacitate de analiză a informaţiei şi el acţionează în funcţie de datele pe care le-a primit ca şi cum ele ar fi adevărate. Este un fapt psihologic admis că suntem conduşi şi influenţaţi de toate impulsurile noastre inconştiente. Astfel, influenţând spiritul nostru inconştient prin sugestie, se pot manifesta schimbări puternice într-un mod foarte natural.


Subliminalul vizual

Într-un film, se poate înlocui, în fiecare secundă, una din imagini cu o imagine care nu are nici o legătură cu filmul (dat fiind faptul că există 24 de imagini pe secundă, aceasta nu va fi deci afişată decât 417/10.000 miimi de secundă). Astfel, unii realizatori de filme horror au folosit imagini ascunse, încorporate în imaginile reale, pentru a întări efectul de nelinişte (de exemplu în versiunea prelungită a filmului „Exorcistul” de William Friedkin).

Imaginile subliminale sunt deci invizibile la o viteză normală. Ochiul nu le va putea vedea şi spectatorul nu se va întreba ce a fost acel lucru de pe ecran pe care l-a văzut pentru foarte puţin timp decât dacă ştie că există o imagine subliminală pe care să o caute şi asupra căreia să se concentreze. Numai atunci va putea să o întrezărească şi, chiar dacă nu a văzut-o înainte, acum, când ştie unde este, va putea să o vizualizeze.

Iată un singur exemplu, printre multe altele, de folosire a subliminalului vizual: în timpul alegerilor americane din anul 2000, s-a descoperit din întâmplare o imagine subliminală strecurată în spotul publicitar al lui George W. Bush. Această imagine subliminală conţinea o insultă „rat” (şobolan, gunoi) atunci când spotul făcea referire la concurentul său, Al Gore. După spusele celor care au creat spotul ar fi fost vorba de o greşeală tehnică… Oricum ar fi, conform unui studiu condus de Joel Weinberger, de la Universitatea Adelphi din Statele Unite, acest spot putea creşte părerile negative ale alegătorilor împotriva candidatului vizat.Subliminalul auditiv

Există unele cercetări serioase care au dovedit, de mulţi ani deja, că percepţia subliminală este o realitate. Dixon în mod special, dar şi Mykel şi Daves, Ayres şi Clarck, cercetătorii Fundaţiei pentru cercetarea impresiilor subliminale (FRIS), au demonstrat acest lucru într-un mod foarte amplu. Teoria, simplă, a fost verificată. Dixon, într-un studiu referitor la acest subiect, distinge 4 zone de percepţie, în funcţie de intensitatea stimulului.

Subliminalul sonor nu se bazează pe durată, ca subliminalul vizual, ci pe intensitate. O frază, de exemplu, este difuzată la un nivel prea scăzut pentru a fi percepută în mod conştient. Totuşi creierul o înregistrează şi o decodează. Atunci când ascultăm o melodie care conţine mesaje subliminale, în general nu auzim decât melodia. Melodiile alese sunt la bază sintetizatori care formează pânze sonore fără rupturi evidente. Mesajul subliminal este pur şi simplu prezent la un nivel inferior celui de 20 sau 30 de decibeli, folosind efectul de mască bine cunoscut de la munca de cercetare a lui Wegel, Lane şi Fletcher. Acest procedeu interzice recunoaşterea conştientă a mesajului ascuns în spatele muzicii. O altă metodă este ca mesajele subliminale să fie înregistrate în zona de frecvenţă situată la limita percepţiei umane a auzului (între 14000 şi 20000 Hertzi). O altă tehnică este codarea mesajelor subliminale pe un zgomot alb.

În 1951, doctorul Hal Becker, şi-a început cercetările asupra efectelor sugestiei subliminale. Unul din studiile sale implica folosirea sugestiilor subliminale încorporate în sistemul audio al centrului medical Mc Donagh din Missouri. Testul său, care a durat şapte luni, a produs rezultate spectaculoase. Leşinurile datorate injecţiilor au scăzut la zero, numărul persoanelor care fumau în locaţiile personalului a scăzut cu 79%, iar accesele de stări proaste din sala de aşteptare suprapopulată au fost reduse cu aproape 60%. Aceste probleme au revenit la nivelurile anterioare atunci când mesajele subliminale au fost oprite, la sfârşitul studiului.

Pe 10 septembrie 1979 revista „Times” relata: „cincizeci de magazine din Statele Unite şi Canada instalaseră un sistem subliminal pentru a evita furturile din raioane. Inventatorul său, doctorul Hal Becker, a suprapus pe muzica difuzată în magazine mesaje subliminale care sugerau să nu furi : „Eu sunt cinstit. Dacă fur voi fi prins şi trimis la închisoare.” Furturile s-au redus cu 37%, economisindu-se 600 000 de dolari pe parcursul a nouă luni de folosire a sistemului.”


Aplicaţiile subliminalului

Subconştientul acceptă şi produce în realitate orice sugestie care îi este prezentată, dacă ea este în acord cu convingerile voastre. Când sugestiile sunt pozitive, rezultatele sunt uimitoare.

Într-un studiu din 1980, doctorul Silverman a încorporat mesaje subliminale în tratamentul unei jumătăţi dintr-un grup de fumători care încercau să se lase de fumat folosind o terapie comportamentală. După o lună, la sfârşitul tratamentului, 66 % din grupul expus mesajelor subliminale deveniseră nefumători, în timp ce din cealaltă jumătate a grupului, neexpusă la mesaje subliminale, doar 13% se lăsaseră de fumat. Silverman afirma că observase efectul pozitiv al mesajelor subliminale în timpul stagiilor de afirmare de sine, la adolescenţii care urmau o psihoterapie, la studenţii care se aflau într-o terapie de grup, la alcoolicii care participau la programele Alcoolicilor Anonimi şi la persoanele care urmau o terapie împotriva fobiilor sau a excesului de kilograme.


Mesajele subliminale şi slăbitul

Cercetările lui Becker au dovedit că mesajele subliminale pot să influenţeze pierderea kilogramelor în plus cu rezultate uimitoare. În clinica sa, pacienţii au primit mesaje subliminale audio şi video ca parte a unui regim. O femeie a slăbit 50 de kilograme în 12 luni. Într-un studiu complementar, Becker a constatat că, după terminarea programului însoţit de subliminal, 50% din pacienţi şi-au menţinut cel puţin jumătate din kilogramele pierdute până la 2 ani, 23% şi-au menţinut între 75% şi 100% din kilogramele pierdute, iar 11% s-au mulţumit doar cu 25%. Rezultatul este mai bun decât cel al programelor de slăbire fără mesaje subliminale.


Mesajele subliminale şi şcoala

Volumul 29 din „Journal of Counseling Psychology” raportează un studiu făcut de doctorul Kenneth Parcker, psiholog la Queens College din New York. Proiectul de cercetare al doctorului Parcker a fost conceput cu scopul de a testa efectele mesajelor subliminale asupra şcolarităţii. Un grup de studenţi a primit un mesaj subliminal vizual, o frază simplă repetată de trei ori pe săptămână, înaintea cursurilor. Un alt grup (grup de control) din aceeaşi clasă nu a primit decât partea vizuală fără mesaj. Analiza grupului expus la mesaje subliminale a arătat o ameliorare semnificativă a rezultatelor şcolare, pentru că s-au obţinut note între B şi A, pe când grupul neexpus la mesaje subliminale a avut note între C şi B. Mai mult, după o lună, cei care primiseră mesajele subliminale reţinuseră mult mai bine lecţiile în comparaţie cu grupul de control.

Numeroase aplicaţii au dat rezultate pozitive, cum ar fi: relaxarea, atenuarea durerii, eliberarea de o sexualitate refulată, dobândirea unei gândiri pozitive, realizarea de performanţe sportive, încrederea în sine, reducerea depresiei, tratarea alcoolismului… Conflictul dintre emisferele creierului se află la originea problemelor existenţiale:
În timpul unei şedinţe de hipnoză, emisfera dreaptă este pusă la contribuţie, în timp ce stânga este „deconectată.”. Dacă un subiect îşi fixează un obiectiv (emisfera stângă), de exemplu să slăbească, iar în emisfera dreaptă există un scenariu negativ, el se va afla atunci într-o stare conflictuală. Dacă el doreşte să urmeze un regim, va începe să-i fie foame nejustificat, şi asta îl va împinge să mănânce mai mult. Emisfera stângă va încerca atunci să justifice acest comportament, astfel încât să păstreze coerenţa de personalitate. Acest fenomen de regăseşte în majoritatea obiceiurilor proaste şi a comportamentelor negative. El constă în conflictul dintre dorinţa de a face bine şi forţa iraţională care împinge spre eşec.

De exemplu, dacă observăm un depresiv, putem constata că depresia îi este susţinută de comportament: eliminarea activităţilor din timpul liber, a contactelor sociale, vizualizarea negativă a viitorului, lipsa de scopuri.
Chiar dacă emisfera stângă luptă să iasă din această stare, emisfera sa dreaptă, cu ideile şi cu schemele mentale pe care le conţine, îi modelează comportamentul.

Emisfera dreaptă este influenţabilă. E suficient să ne influenţăm emisfera dreaptă pentru a ne schimba comportamentele negative şi pentru a le înlocui cu obiceiuri de succes.

Această reprogramare a subconştientului se face destul de repede, cu ajutorul subliminalului.
Emisfera stângă (conştientul) nu este solicitată cu subliminalul şi informaţia dorită pătrunde direct în emisfera dreaptă.


Folosirea subliminalului:

  - Sugestiile subliminale nu prezintă nici un pericol; chiar şi copiii pot beneficia de acestea;
  - Nu ascultaţi subliminalul dacă nu aveţi chef;
  - Ascultarea subliminalului în condiţii de relaxare optimizează rezultatul;
  - Cel mai bun moment pentru ascultarea subliminalului este seara, înainte de culcare, sau dimineaţa, imediat după trezire, atunci când creierul se află în starea „alfa”. Acest lucru se face pentru că visele voastre au toate şansele să fie orientate în sensul reprogramării pe care o doriţi.
  - Acestea fiind spuse, ascultarea se poate face în orice moment şi oricât de des doriţi.( atenţie, nu trebuie să simţiţi saturaţie sau plictiseală).
  - Nu vă programaţi niciodată subconştientul într-un mod exagerat pentru că riscaţi ca efectul să fie invers.
  - În maşină, dacă CD-ul dumneavoastră cu subliminale este pe un fond de muzică de relaxare, folosirea acestuia se poate dovedi periculoasă pentru şofer.
  - Pentru a obţine rezultate cu subliminalele nu trebuie să aveţi o atitudine negativă sau de neîncredere faţă de această metodă.
  - Ascultarea subliminalului trebuie făcută la un nivel normal de putere sonoră.
  - Programul trebuie ascultat în jur de 4 – 6 săptămâni, minimum de 2 ori pe zi, (de mai multe ori poate accelera rezultatul) de preferinţă o dată înainte de culcare, iar în rest în funcţie de stare, de nevoi sau de timp.
  - În funcţie de schimbările pe care le doriţi, unele se pot produce rapid, altora le poate lua mai mult timp; este important să continuaţi lucrul spre obiectiv până la obţinerea rezultatelor dorite.
Şi nu uitaţi niciodată că tot ceea ce spiritul conştient poate percepe se poate realiza, cu voinţă şi cu perseverenţă.de Gabriela Velours
Sursa: http://www.clubmistic.ro
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Ian 10 2010 8:49 am

Mesajele subliminale

Am auzit cu totii de mesaje subliminale. Cand spunem mesaje subliminale, ne gandim la acele mesaje care sunt primite de receptor inconstient urmand ca acesta sa reactioneze la ele. Voi incerca in acest articol sa va invat cum se trimit aceste mesaje pentru ca ele sa aiba efectul scontat.

In primul rand mesajele subliminale sunt acelea care au drept scop punerea in actiune. Cei care le transmit au scopul de determina interlocutorul sa cumpere ceva, sa faca o actiune, sa voteze pe cineva etc. Mesajele subliminale se doresc a fi comenzi mentale iar efectul lui este masurat in gradul in care individul care le-a primit reactioneaza la ele! Comenzile mentale sunt cuvinte simple inserate in mod repetat in discurs sau intr-o reclama, cu un efect scontat de a determina creierul sa declanseze o actiune!

Pentru a avea efect aceste comenzi trebuie formulate in termeni pozitivi:
  - Gandeste-te!
  - Cumpara!
  - Ia decizia!
  - Lucreaza cu noi!
  - Ai incredere in mine!
  - Te poti baza pe mine!
  - Revolta-te!
  - Citeste!
  - Scrie!
  - Emite o pozitie!
  - Fii atent!
Lista poate continua, insa lucrurile nu sunt foarte simple, iar in randurile de mai jos voi explica cum trebuie sa transmitem aceste mesaje astfel incat sa nu intampinam o reactie adversa. De regula fiecare dintre noi este reticent la asemenea mesaje, banuind mai ales ca scopul lor este de a ne transmite un mesaj. Cu toate acestea fie ca ne dam seama , fie ca nu, aceste lucruri functioneaza. De exemplu daca va spun: Nu va ganditi la o girafa verde! Oare cum ar arata o asemenea girafa! Puteti sa v-o inchipuiti, oare cum ar arata?

Pana aici lucrurile sunt clare, avem de-a face cu mesaje subliminale, pe care le intalnim la tot pasul, iar creierul, fie ca ne convine fie ca nu, reactioneaza la asemenea mesaje! Ce culoare avea girafa? Vedeti? Functioneaza! Sa trecem insa la fapte! Cum putem transmite mesajele astfel incat acestea sa aiba efect?

1. Asa cum am mai spus, transmite in termeni pozitivi comanda ta

Mai exact atunci cand dai o comanda sa nu faca un lucru sau altul, creierul inainte de a se gandi cum sa nu faca lucrul respectiv isi va imagina cum sa-l faca. De exemplu: Nu scapa cheia! va fi interpretata ca Scapa cheia!
Ai grija sa nu cazi! - la fel este o comanda… care te face sa te dezechilibrezi. Prin urmare atunci cand vrei sa transmiti mesaje acestea trebuie sa fie de forma:
  - Ai grija de cheie! (in loc de Sa nu scapi cheia!)
  - Tine-ti echilibrul! (in loc de Ai grija sa nu cazi!)
  - Stai nemiscat! (in loc de Nu te misca!)
  - Pastreaza-ti calmul! (in loc de in loc de Nu te mai agita!)
  - Actioneaza! (in loc de Nu mai fii pasiv!)
2. In al doilea rand, ascunde-ti mesajul!

Exista tehnici mai fine de a transmite un mesaj, astfel incat sa nu brutalizezi interlocutorul. O tehnica foarte simpla este aceea de a ascunde comanda in spatele unei negatii cum ar fi:
  - Nu te hotari inainte de a-mi asculta toate argumentele!
  - Nu fii de acord cu mine pana nu …
  - Nu ne alege pe noi decat dupa …
  - Nu trageti concluzia ca suntem parteneri de incredere decat dupa ce va voi arata …
De fapt in toate aceste afirmatii vei transmite comanda ca el sa ia o decizie anume dupa ce tu ii vei expune si urmatoarele argumente!

3. Infasoara-ti mesajul prin redirectionarea atentiei!

Aceasta este o alta tehnica de a transmite un anumit mesaj astfel incat el sa aiba un efect cat mai bun. Cea mai simpla metoda de redirectionare a atentiei este ca mesajul tau sa fie prins intre aspecte care il intereseaza mai mult pe partenerul tau. Astfel, cel mai nimerit ar fi sa va dau o serie de exemple pentru a intelege cum trebuie transmise aceste mesaje:
  - Pentru a avea incredere in noi, trebuie sa aflati si parerile clientilor nostri!
  - In timp ce dumneavoastra va veti hotari ca suntem cea mai buna alegere, eu va voi impartasii cateva facilitati cheie.
  - Sa te hotarasti sa semnezi acest contract nu este un lucru simplu si va voi explica si de ce!
  - Desi suntem convinsi ca va trebui sa stiti multe lucruri inainte de a avea incredere in noi, va voi expune pe scurt cateva din acele aspecte relevante care cu siguranta vi se vor parea interesante.
  - Desi este lucrul cel mai simplu sa semnam, as dori sa va enumar inainte de asta trei lucruri importante.
Dupa cum vedeti este transmis mesajul de actiune, urmat mai apoi de directionarea atentiei catre anumite aspecte, o enumerare sau alte aspecte relevante!

Am incercat in randurile de mai sus sa va explic tehnici simple pentru a avea o viziune sumara asupra mesajelor subliminale. Acestea se pot intalniti la tot pasul si ele functioneaza fie ca ne place, fie ca nu! Ce culoare avea girafa?


de Marian Rujoiu- Trainer Extreme Training
Sursa: http://www.traininguri.ro
Multa vreme s-a crezut ca mesajele subliminale, transmise pe micile sau marile ecrane, care incercau sa influenteze deciziile oamenilor spre a cumpara anumite produse, sau de a intreprinde anumite actiuni, nu sunt decat o parte a legendelor urbane contemporane.

Insa un studiu al cercetatorilor de la Colegiul Universitar din Londra, studiu publicat joi in renumita publicatie de stiinta Neuron, pune pe jar mediul academic. Experimentele oamenilor de stiinta britanici au demonstrat ca, intr-adevar, deciziile oamenilor pot fi influentate prin intermediul mesajelor subliminale.

„Imaginati-va un jucator profesionist de poker, jucator care stie cand sa renunte la carti sau cand sa blufeze. Astfel de oameni actioneaza ca raspuns al unor stimuli imperceptibili trimisi de adversar, folosind o parte a creierului care nu este relationata de gandurile constiente. La acelasi nivel, o imagine care nu dureaza decat cateva miimi de secunda, imagine transmisa sub forma unui soc electric, poate determina un om sa faca lucruri pe care, in mod normal, nu le-ar fi facut”, sustine Mathias Pessiglione, liderul echipei de cercetatori de la Colegiul Universitar din Londra.

In testul efectuat de oamenii de stiinta, subiectii, reprezentati de 11 barbati si 9 femei, toti cu varste cuprinse intre 18 si 39 de ani, au fost supusi unui bombardament cu imagini care nu durau mai mult de cateva milisecunde, suficient pentru a fi percepute de creier, dar fara ca oamenii sa constientizeze. Acestora le-au fost prezentate imagini ale mai multor simboluri. Urmatorul pas a fost reprezentat de identificarea acestor simboluri dintr-o multime, premiul constand in castigarea unor sume de bani pe care voluntarii le puteau pastra.

Spre suprinderea oamenilor de stiinta, subiectii au ales exact simbolurile corecte dintre 120 de variante false, totul intr-un procent covarsitor. O medie a succesului ar fi de 63%, desi unii concurenti s-au apropiat de procentajul maxim.

„Chiar daca nu suntem constienti, creierul nostru cunoaste valoare unei recompense si ne indruma in deciziile noastre. Conform informatiilor obtinute in urma testelor, putem afirma cu siguranta ca mesajele subliminale, atunci cand amintesc de recompense si avantaje, ne pot influenta in deciziile luate”, concluzioneaza acelasi Pessiglione.


Sursa: http://www.descopera.ro/
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Control mental al copiilor

Mesajde mszavai » Dum, Ian 10 2010 8:56 am

Imagine

De-a lungul timpului toate guvernele, organizaţiile, marile companii au încercat să îndoctrineze cât mai multă lume pentru a-şi atinge scopurile malefice, pentru a atrage atenţia.

Acum la mare modă este Programarea Neuro Linvistică, manipularea în masă, limitarea accesului la informaţiile reale (ştiri de umplutură) şi încă de acum cateva decenii – mesajele subliminale, ascunse în reclame, filme, muzica. Se cunosc numeroşi artişti care au folosit mesaje subliminale negative pentru influenţarea publicului: de la Beatles la Led Zeppelin (Stairway to heaven), Queen până la Panic at the Disco şi muuulţi alţii.

Să nu uităm de unele desene animate, chiar apreciate, de genul celor Disney până la Pokemon, anime-uri şi cele teribil de violente cu roboţi şi monştri în rolurile principale. Dacă primele desene animate erau în general cu final fericit, acum „la modă” sunt cele în care înving forţele răului. Toate acestea promovează rebeliunea, chiar satanismul, apărând simboluri oculte, ale societăţilor secrete (de exemplu cele masonice).

Un exemplu mai la îndemână: Pokemon

Moto: „Să-i prindem pe toţi”. E evident, nu-i aşa? Psihicul copiilor este extrem de uşor de influenţat.

Pokemonii au puteri supranaturale, ei evoluează, se pot dezvolta sub alte forme. Să-l luăm drept exemplu pe Kadabra. Mai întâi numele său provine de la celebra formulă magică sau incantaţie „abracadabra”. În cărţile de joc făcute după numele desenului, acesta apare făcând salutul cu mâna stângă, specific sectelor satanice, având şi o stea în frunte, iar pe abdomen apare SSS, ca 3 fulgere, ducându-mă cu gândul la formatia de rock Kiss.

Un alt personaj este Stari, o stea, o pentagramă, simbolul franc masonilor si simbolul lui Baphomet.

Pikachu, mascota serialului are şi el coada în formă de fulger.

Ash Ketchum, eroul are pe şapca pe care o poarta un simbol asemănător cu cel al conturului unei piramide, iar globul în care îşi ţine pokemonii seamănă cu un ochi.

Misty, personajul feminin face mereu salutul cu 3 degete cu un simbolism negativ.

Şi celelalte personaje, majoritatea prezintă semne ciudate, au probleme de temperament, fiind egoiste, rebele, chiar malefice.

În desenul animat apar 151 de pokemoni. Cu puţină matematică aflăm mai mult: 151 este al 36-lea număr prim (fiind de asemenea masonic). 36 e considerat valoarea secretă a lui 666 deoarece suma numerelor de la 1 la 36 este 666. Interesant, nu-i aşa?

Fapt ce demonstrează existenţa mesajelor demoniace în acest desen animat:

În 16 decembrie 1997 în Japonia, în primele 30 de minute ce au urmat finalului desenului 618 copii au ajuns la spital având simptome care sugerau crize de epilepsie. Experţii cu fost de acord cu faptul că aceste crize au putut fi cauzate de unele scene în care apăreau lumini puternice

A fost găsit şi un al 25-lea cadru, imagine. Aceasta este o metodă subliminală de control mintal, aplicată în unele filme care afectează negativ subconştientul, copii devenind ca nişte „zombi”. Psihologii vorbesc de un genocid intelectual.

Unele ţări au interzis această emisiune, printre care şi Japonia, Rusia, Arabia Saudită, Qatar. În 8 aprilie 2001 Şeicul Ahmed al-Haddad, membrul instanţei religioase al Emiratelor Arabe Unite a publicat un decret de condamnare pentru Pokemon, demonstrând că jocul susţine teoria evoluţiei, darwinist-sionistă care se află în dezacord cu adevărurile universale şi cu islamul.

Ei bine, cu siguranţă avea dreptate. Din cauza acestor tipuri de emisiuni copiii cresc, considerând normale societăţile secrete, violenţa de orice fel, negând existenţa Divinului sau, mai rău, încercând să stopeze evolutia spirituală a celor din jur, conducând chiar persecuţii.

Partea cea mai rea a mesajelor subliminale negative este că oamenii, în general nu ştiu cum să îşi dea seama de adevăratele intenţii ale societăţii în care trăim. Etichetările nu ajută la nimic.

În epoca în care trăim nimic nu este ceea ce pare.


Sursa: http://comuniune.blogspot.com/


Fara cuvinte...

Imagine
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Ian 10 2010 9:06 am

Dezvăluri cutremurătoare despre interesele criminale şi tehnicile de programare mentală din spatele companiei şi producţiilor Disney

Moto: „Dacă lumea ar putea privi cu adevărat şi ar putea vedea ce este în spatele imaginii lui Walt Disney l-ar distruge, l-ar bate şi l-ar târî pe străzi. Asta ar face lumea dacă ar cunoaşte scopul principal al lui Disney.” – declaraţie a unui maestru mason „iluminat”

Regatul magic al lui Walt Disney, celebrul producător de desene animate, a devenit o instituţie americană care influenţează oamenii din întreaga lume şi îşi pune amprenta asupra vieţilor lor, din leagăn până în mormânt. Dincolo de grandoarea aparentă a lui Disney şi a creaţiilor sale se ascund cele mai groteşti aspecte de ocultism negru pe care le-a văzut lumea până acum.

Cine a fost cu adevărat Walt Disney?

Admirat pe întreg globul, ipostaziat de biografia sa oficială într-un om de o moralitate ireproşabilă, „născut pentru a face lumea să viseze”, Walt Diseny este inventatorul şi cel mai mare producător de desene animate, creatorul Imperiului Disney, care a revoluţionat cea de-a şaptea artă şi industria turismului. Redutabil om de afaceri, „magnatul divertismentului”, a făcut din compania sa un gigant mondial, iar din numele Disney marca de elită a industriei divertismentului şi cea mai respectată marcă din SUA (conform unui sondaj de opinie recent). În 43 de ani de carieră, a produs peste 600 de filme şi desene animate. A primit 950 de premii şi titluri onorifice şi este deţinătorul a 26 de premii Oscar.

Câţi cunosc oare şi faptul că Walt Disney era francmason în Ordinul DeMolay, iar semnătura sa conţinea ocultată cifra 666? Că a lucrat mulţi ani ca agent FBI sub acoperire? Sau că a fost acuzat că ar fi pedofil?Vă prezentăm mai pe larg câteva date din bibliografia sa oficială. Walter Elias Disney (5 decembrie 1901 – 15 decembrie 1966) a fost regizor, producător, animator, scenarist şi antreprenor american. Cofondator (alături de fratele său, Roy O. Disney) al studioului Walt Disney Productions, Walt a devenit unul din cei mai cunoscuţi producători de film din lume. Compania sa, cunoscută acum sub numele de Disney sau The Walt Disney Company, are venituri anuale de peste 30 de miliarde de dolari şi este cotată ca fiind a 48-a companie în topul celor mai mari 500 de companii din lume. Disney deţine la ora actuală cinci studiouri cinematografice, nouă canale de televiziune, inclusiv ABC, 21 posturi de radio, şapte cotidiene, câteva edituri, zeci de hoteluri, câteva aeroporturi şi un lanţ de parcuri de distracţii gigant. Este una din cele mai mari companii de producţie de la Hollywood. Disney a achiziţionat şi studiourile Pixar, astfel luând naştere cel mai mare studio de animaţie din lume, Disney/Pixar.

Disney şi echipa sa au creat filme celebre precum: „Albă ca Zăpada”, „Cartea Junglei”, „Pisicile aristocrate”, „Frumoasa şi bestia”, „Pinochio”, „Fantasia”, „Dumbo”, „Bambi”, „Alice în Ţara Minunilor”, „Peter Pan”, „Cenuşăreasa”, „Doamna şi vagabondul”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „101 dalmaţieni”, „Regele leu," „Mary Poppins”, „Insula comorii”, „20.000 de leghe sub mări” etc, şi unele din cele mai cunoscute personaje: Mickey Mouse, Pluto, Goofy, Donald, Tom şi Jerry, Tweety etc. Producţii recente de succes ale studiourilor Disney sunt: „Toy Story”, „Compania monştrilor”, „În căutarea lui Nemo”, „Incredibilii”, „Bolt” şi „WALL-E”.

Haideţi să vedem mai de aproape cine a fost cu adevărat Walt Disney. Christopher Finch scrie în cartea sa „Art of Walt Disney: From Mickey Mouse to the Magic Kingdoms” – „Arta lui Walt Disney: de la Mikey Mouse la Regatul Magic”: „prin definiţie, figurile publice sunt cunoscute tuturor; totuşi chiar şi după discuţiile cu unii dintre cei mai apropiaţi asociaţi ai lui Disney este imposibil să sărim peste concluzia că de fapt nimeni nu l-a cunoscut cu adevărat. Mereu au existat aspecte ale personalităţii sale, care rămâneau ascunse.” Mulţi dintre cei care l-au cunoscut îndeaproape s-au plâns că acesta era „arogant şi refractar“. Finch nu este singurul autor care a vrut să îi avertizeze pe cititori că imaginea oficială a lui Disney este falsă. De asemenea şi Leonard Mosley, unul dintre biografii lui Walt Disney scria în „Disney’s World” – „Lumea lui Disney”: „Împărtăşesc şi eu admiraţia generală faţă de un om ale cărui creaţii cinematografice au fost mereu atât de inspirate şi spirituale, dar diferenţa dintre mine şi cei care îl idolatrizează, negăsindu-i nicio greşeală, este că eu îmi doresc să cunosc faptele, oricât de fantastice ar părea la prima vedere, deoarece ştiu că foarte mult din adevăratul Walt Disney a fost ascuns, în mod intenţionat. Caracterul acestui om avea mari lipsuri.”

Ce se ascunde în spatele imaginilor perfecte

Cum a reuşit Walt Disney să-şi construiască imaginea de om cu o moralitate ireproşabilă? În timp ce Hollywood-ul era frământat de scandaluri, în compania fondată de Walt Disney erau aplicate standarde stricte. În anii ’30, Disney avea un cod al uniformei, care le cerea bărbaţilor să poarte cravată, iar femeilor fuste de culoare închisă. Dacă vreun bărbat se uita provocator la o femeie la studiourile Walt Disney, risca să fie dat afară imediat. În anii ’50, dacă vreun angajat era auzit spunând nu contează ce fel de înjurătură era concediat instantaneu, indiferent cine era. Disney nu le permitea angajaţilor săi de sex masculin să aibă păr pe faţă, deşi el însuşi purta mustaţă. Nu era admis să existe alcool în cadrul studiourilor, deşi el însuşi consuma o cantitate foarte mare în biroul său. La început, Walt nu le permitea artiştilor săi să deseneze personaje nud. Aceste reguli stricte nu izvorau dintr-o adevărată convingere morală, ci din necesitatea de a se asigura că reputaţia Disney rămâne nepătată.

Astfel de reguli morale stricte sunt paravanul pentru a ascunde multe, de la un puternic sentiment de vinovăţie, până la ritualuri satanice. De exemplu, Hitler se spăla obsesiv pe mâini de mai multe ori pe zi. Şi despre Disney se povesteşte că se spăla pe mâini de mai multe ori pe oră, în fiecare oră. Walt Disney făcea eforturi mari pentru a menţine o imagine nealterată asupra afacerii sale. De exemplu, el a scris o reclamaţie foarte vehementă atunci când un personaj din desenele sale animate a apărut într-o reclamă la bere. La fel ca şi în cazul lui Billy Graham (cel mai renumit predicator baptist american din prima perioadă a secolului XX, mason de gradul 33), „iluminaţii” şi-au oferit toată susţinerea pentru promovarea lui Walt Disney.

Walt Disney era mason de grad 32. La casa sa de vacanţă din Palm Springs obişnuia să joace golf împreună cu Ed Sullivan şi Bob Hope, ambii masoni de grad înalt. Dacă Disney era atât de nepătat şi bine intenţionat, cum de avea astfel de prieteni apropiaţi?

Alt prieten apropiat al său era Ronald Reagan. Ambii erau masoni de grad înalt şi proveneau din medii socialiste, ambii erau informatori FBI şi ambii erau implicaţi în abuzuri făcute asupra „sclavilor” controlaţi mental. Walt a susţinut mereu, plin de generozitate, campaniile politice ale lui Reagan, iar acesta din urmă i-a oferit favoruri politice lui Disney, în calitatea pe care o avea de guvernator al Californiei. Ronald Reagan şi prezentatorul TV, „iluminatul” Art Linkletter, l-au susţinut foarte mult în public pe Disney. Printre ocultiştii faimoşi care au susţinut industria Disney pe parcursul timpului se numără: Bob Hope, Sammy Davis Junior, Frank Sinatra şi familia Clinton. Uriaşul parc de distracţii construit de Disney, Disneyland, a fost vizitat de-a lungul timpului de toţi preşedinţii americani, de la Dwight D. Eisenhower la George Bush Jr., împăratul Akihito al Japoniei, toţi regii „iluminaţi” ai Danemarcei şi ai Belgiei, cel de-al treilea preşedinte al Egiptului – Anwar El Sadat, Robert Kennedy, fostul dictator al Indoneziei – Suharto, şahul Iranului – Mohamed Reza Pahlavi.

Disney a primit de la începutul carierei sale premii de recunoaştere de la multe organizaţii promotoare ale Noii Ordini Mondiale, cum ar fi loja masonică B’nai B’rith, de la care a primit titlul de „Omul anului”; Camera de Comerţ i-a dăruit în anul 1936 premiul anual „Tânăr remarcabil”; instituţiile Yale şi Harvard i-au dat medalii de onoare. „Cei care se ocupau de imaginea lui Disney exercitau o presiune imensă asupra oricui insinua măcar că Walt Disney nu ar fi arhetipul perfecţiunii binevoitoare şi al moralităţii ideale,” declară Leonard Mosley în cartea sa „Disney’s World”.

„În spatele faţadei plăcute a lui Disney se găsesc producţii de filme hard porno, snuff (filme care presupun filmarea unei crime), prostituţie, controlul minţii precum şi atragerea mai multor generaţii de oameni către practicile de vrăjitorie”, susţine Fritz Springmeier în cartea „Deeper Insights into the Illuminati Formula”. În America, nimeni nu a mai vândut ocultismul negru şi vrăjitoria aşa cum au făcut-o fraţii Disney. Film după film, acestea au fost aduse în atenţia publicului sub masca aşa-zisei distracţii. De exemplu, „Întoarcerea de pe muntele vrăjitoarelor” a fost una dintre cele mai mari promovări făcute vreodată vrăjitoriei.

Vincent Price a fost unul dintre principalii ocultişti care a introdus în lume multă oroare ocultă prin cărţile şi scenariile pe care le-a scris. A lucrat câteva proiecte pentru Disney şi a fost vocea lui Ratigan din „Marele şoricel detectiv”.

În ce priveşte filmele pentru adulţi, la un moment dat Disney a rămas dator sindicatelor. Pentru a putea plăti datoria, a început în secret să producă o cantitate mare de filme porno. Fritz Springmeier afirmă că directorul Joe Roth al studiourilor Walt Disney se ocupa de asemenea cu conducerea studiourilor Touchstone, Miramax, Hollywood, „care sunt toate create pentru a ascunde producţia de filme pentru adulţi aparţinând lui Disney”.

Walt Disney şi guvernul SUA

Înaintea celui de-al doilea război mondial, FBI şi CIA l-au recrutat pe Walt Disney ca informator. Documentele obţinute recent din arhivele FBI arată clar că Walt Disney a fost agent informator plătit al FBI-ului. Aceleaşi documente secrete dezvăluie faptul că Walt Disney a fost mai târziu promovat într-o funcţie importantă şi alţii îi raportau lui. Şi scriitorul Marc Eliot susţine că, în 1940, şeful FBI din acea vreme, John Edgar Hoover, i-a propus lui Walt Disney să devină informator al serviciilor americane de informaţii interne al SUA. Eliot povesteşte că Disney era un conservator notoriu şi avea slăbiciune pentru tot ceea ce era american. Cu toate acestea, despre Disney se vehiculau şi anumite zvonuri cum că acesta era informator dublu, servindu-i şi pe sovietici.

Walt nu a avut nicio remuşcare să participe la „vânătoarea de vrăjitoare” declanşată în vremea aceea în citadela filmului împotriva acelora care simpatizau cu comunismul. Aceasta a pus pe jar Comisia pentru Activităţi Antiamericane a Congresului, printr-o interminabilă perindare de martori „prietenoşi” care şi-au denunţat prietenii, acuzându-i de comunism şi antiamericanism şi ruinându-le cariera.

Colaborarea cu FBI i-a servit lui Disney pentru a-şi controla personalul de desenatori cu înclinaţie spre grevă, nemulţumiţi de locul de muncă şi având tendinţa de a se înscrie în sindicat pentru a protesta faţă de salariile mizere oferite de patron. Unul dintre desenatori, care s-a confruntat cu represalii pentru că a participat la o grevă în 1941, a mărturisit că „Disney a refuzat să recunoască talentul desenatorilor săi care au lucrat ore în şir în laboratoarele sale la preţuri scăzute şi care au rămas nişte iluştri anonimi.”

În 1993, atunci când a apărut ştirea că Disney a lucrat ca agent secret pentru FBI, fostul şef al CIA, William Hedcock Webster, a contribuit alături de familia lui Disney la acoperirea acestui scandal. Webster a apărut la TV şi a spus că Walt nu a avut niciodată legătură cu FBI-ul. Unul dintre multele cazuri scandaloase în care era implicat Walt era acela al unei fetiţe de şase ani, Rose Marie Riddle, care fusese abuzată sexual şi dispăruse în 1961. Conform documentelor din arhivele FBI, agentul FBI W. G. Simon fusese cel care se întâlnise cu Walt pentru a discuta despre acest caz. Acelaşi Simon este una dintre persoanele care au declarat mincinos pentru public cum că Disney nu ar fi fost niciodată agent FBI. Ne întrebăm de ce este atât de important pentru FBI şi CIA să ascundă faptul că Walt Disney a fost agent FBI?

Un alt fapt divers interesant este că de-a lungul timpului Disney a folosit în mod repetat metode nu tocmai cinstite, dar sigure, de a obţine proprietăţi în teren. Acesta se înţelegea cu oficialii guvernamentali şi bancherii locali pentru ca familia sa, directorii Disney şi acţionarii Disney împreună cu familiile lor să reuşească să cumpere proprietăţile dorite pe care, după o anumită perioadă de timp, aceştia le vărsau în contul corporaţiei. Un exemplu ar fi Parcul de Istorie Americană din Virginia, din care Disney deţine 1800 de acri (peste 7284,42 hectare).

Mesaje subliminale sexuale în producţiile Disney

Pare greu de crezut că desenele animate cu care cresc copiii noştri abundă de mesaje sexuale subliminale? Vă oferim câteva astfel de exemple, pentru a vă convinge singuri. Internetul abundă de analize detaliate ale unor filme de desene animate produse de Disney, care ascund astfel de mesaje subliminale.

În „Mica Sirenă”, unul dintre turnurile castelului (a treia coloană de la dreapta la stânga) prezintă un organ sexual masculin în erecţie.Chiar şi preotul care oficiază o nuntă în desenul animat intră la un moment dat în erecţie.În spatele cuvintelor cântecului din Mica Sirenă „Kiss the girl…” se află un grup Jamaican care pronunţă cuvinte africane pentru a blestema fiecare persoană care priveşte.

În filmul Alladin, dacă rulaţi încet filmul el spune foarte repede ca să nu se înţeleagă „good teenagers, take off your clothes” – „dragi adolescenţi dezbrăcaţi-vă”.Un alt desen animat faimos este “Pocahontas”. Faţă de povestea originală, Disney „a uitat” să precizeze că personajul principal se converteşte la creştinism.

Filmul animat „Lion King”– „Regele leu” conţine de foarte multe ori mesajul subliminal cu cuvântul „sex” şi „lie” (lie înseamnă a minţi). Dacă priviţi filmul Regele Leu cu încetinitorul, în multe imagini apare cuvântul sex. Una dintre cele mai evidente este în momentul când leul loveşte cu labele în pământ: În mijlocul particulelor de praf care se ridică, pe mijlocul ecranului, se formează cuvântul „sex”.Mesaje subliminale cu cuvântul „sex” pot fi găsite şi în „Frumoasa şi bestia”."Gargoyles" este un serial de televiziune de desene animate, care este pură demonologie. Ideea principală a serialului este aceea că o rasă de demoni protejează New York City. Unul dintre personaje se numeşte Demona.

În interviul doctorului James Dobson, din cadrul emisiunii TV „Focalizare asupra familiei”, apare Mickey Mouse prezentând ultima producţie a lui Disney: cartea de benzi desenate „Crescând Homosexual”. În prezentarea cărţii „Crescând Homosexual”, purtătorul de cuvânt al Disney îi invită pe toţi adolescenţii de sex masculin să exploreze „frumoasa lume a homosexualităţii”.

În ziua de azi, Disney promovează întâlnirile anuale „Gay and Lesbian Day at Walt Disney World.” Disney a permis organizatorilor homosexuali să îi portretizeze pe Mickey Mouse şi Donald Duck ca iubiţi homosexuali, iar pe Minnie Mouse şi Daisy Duck ca lesbiene. Disney a extins serviciile de sănătate de care beneficiază angajaţii homosexuali ai companiei care „trăiesc” împreună. Această politică nu se aplică însă şi cuplurilor heterosexuale. Preşedintele Disney, Michael Eisner a declarat că circa 40% din cei 63.000 de angajaţi ai companiei sunt homosexuali. Michael Eisner, care deţine 60% din acţiunile Disney, şi-a părăsit soţia şi s-a căsătorit cu un bărbat homosexual la Disneyworld, în Orlando, Florida.

Filmele Disney şi parcurile de distracţii Disney – mari amăgiri ale „iluminaţilor”

Prietenul lui Walt Disney, masonul H. G. Wells afirmă în cartea sa „A Modern Utopia” – „Utopia modernă” că vor fi multe „show-uri şi distracţii” pentru oameni în Noua Ordine Mondială. Iată ce se scria despre Disney în „Anuarul Supravieţuirii Viitorului” din 1993, publicat de Societatea „Viitorului Lumii”: “Controlul asupra industriei de entertainment şi accesul neîngrădit la aceasta duce foarte uşor la manipularea populaţiei. America postmodernistă este un mare «circ» de distracţii şi de reclame, fiecare dintre ele cerşind cel puţin un moment din atenţia oamenilor. Lumea comerţului este hrana noastră, iar limbajul entertainment-ului este modalitatea obişnuită a discursurilor publice. Walt Disney World se întinde pe o distanţă de peste 11.000 de km pătraţi în mlaştina şi pădurile din centrul Floridei. Este cel mai important centru de distracţii din lume, fiind vizitat de peste 30 milioane de persoane anual. Putem vedea clar conceptul de «Ţara lui Oz» sau utopia ca afacere profitabilă.”

Disneyland şi Disneyworld sunt faimoase în lumea întreagă, ele fiind o adevărată „mândrie” a Americii. Primul parc de distracţii Disney, din seria care avea să revoluţioneze domeniul turismului, a fost înfiinţat în 1955, în California. Iată ce declara Disney atunci presei: „Disneyland reprezintă idealurile, visurile, eforturile care au stat la baza construirii Americii, dar asta nu înseamnă că nu poate fi şi un simbol universal.”

În cartea lor, „Deeper Insights into the Illuminati Formula”, Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler afirmă: „Se ştie, de asemenea, că Disneyland şi Disneyworld sunt centre deosebit de importante unde «iluminaţii» creează sclavi controlaţi mental. Disneyland este un loc unde se desfăşoară numeroase ritualuri satanice şi activităţi pornografice. În topul marilor amăgiri ale «iluminaţilor», filmele Disney şi parcurile de distracţii Disney ocupă primele locuri. Aveau nevoie de un loc unde să vină oameni de pe tot globul pământesc, fără a se naşte niciun fel de suspiciuni; acest loc se dorea a fi acoperirea perfectă pentru multe din activităţile lor criminale.”

Tuneluri subterane în Disneyland

Imagine

Un subiect de conversaţie al personalului din studiourile Disney era comportamentul ciudat al lui Walt. Acesta nu era de găsit până după-amiaza târziu, când ieşea din labirintul de tuneluri subterane, ce erau amplasate sub clădirile studiourilor. Explicaţia pe care el o dădea întotdeauna era aceea că discuta în fiecare zi, timp îndelungat, cu inginerii de la întreţinere.

Potrivit surselor din cadrul CIA, venite de la cei care se opun Noii Ordinii Mondiale, CIA a angajat în 1977 muncitori pentru a construi tuneluri subterane sub Disneyworld. Aceşti muncitori au fost condiţionaţi să ţină secretul şi nu au primit decât informaţii minime cu privire la motivul pentru care CIA se implică în construirea unui parc de distracţii. Sub Lacul Holden a fost construit un mare centru de programare mentală. Acesta se află la numai câţiva kilometri distanţă de Disneyworld. Deşi au fost luate măsuri foarte riguroase pentru a-l ascunde, în decursul timpului au fost intentate numeroase procese (federale şi statale) de către victimele care doreau să dezvăluie existenţa acestor tuneluri şi a centrului de programare. Din această cauză, până la urmă, tunelurile împreună cu centrul de programare mentală au fost închise, iar publicului i-au fost prezentate două tuneluri „noi”, unul pentru control tehnic şi celălalt pentru actori.

Parcurile Disney au angajat armate de spioni îmbrăcaţi ca şi turiştii, pentru a-şi spiona angajaţii. Mulţi angajaţi au vrut să facă publice măsurile de securitate mult prea exagerate, dar Disney a reuşit întotdeauna să oprească orice publicitate negativă.

O excepţie ar fi articolele publicate în numărul din 4 noiembrie ’96 în Registrul Nappa Valley sub titlul „Plângeri făcute împotriva Disneyland denunţă măsurile de securitate abuzive care domnesc în Regatul Magic”. Profesorul de drept din cadrul UCLA, David Sklansky, a spus cu privire la regulile Disney: „Una dintre problemele majore pe care le avem este că nu ştim ce fac ei cu adevărat – dacă se opresc vreodată din supravegherea şi interogarea personalului. Conducerea bineînţeles că nu se supune aceloraşi norme de control.”

Întregul sistem mondial s-a unit pentru a sprijini imaginea şi publicitatea lui Disney, cea dorită de francmasoni. Atunci când ceva ce toată lumea consideră a fi perfect legal si moral nu este atacat de sistemul mondial, aceasta ar trebui să îi facă pe oameni să îşi pună întrebări. Învăţământul la domiciliu şi alte activităţi cu scop benefic pentru copii au fost într-un mod malefic atacate şi ridiculizate de mass-media. De ce Disney a rămas totuşi neatins? Programul social America’s Most Wanted are un număr mare de documente despre copiii care au fost răpiţi în timp ce vizitau Parcurile de Distracţii Disney.

Programe de control mental

În 1955, Walt Disney a creat emisiunea Clubul Mickey Mouse, ce putea fi urmărită cinci zile pe săptămână, de obicei la ora la care copiii se întorceau de la şcoală. În această emisiune, 24 de copii îl însoţeau pe Mickey Mouse dansând, cântând şi jucându-se. Clubul lui Mickey Mouse adora acele pălăriuţe cu urechi de şoarece. Începând din anii ’50, aproape toţi copii care urmăreau emisiunea îşi doreau propriile lor „Urechi de şoarece” şi îşi doreau să devină un „Mouseketeer” adică un „muşchetar şoarece”.

Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler susţin în lucrarea lor „Deeper Insights into the Illuminati Formula” că, de fapt, Clubul Mickey Mouse este, pe lângă o emisiune la televizor, un program în care se aplică tehnici de control mental asupra copiilor.

Imagine Imagine

„Printre celebrităţile care au fost programate mental în cadrul acestor grupuri de «mousketeers» se numără: Britney Spears, Lindsay Lohan, Justin Timberlake, Christina Aguilera. Aceştia, deşi prezentaţi de către mass-media drept staruri şi luaţi drept modele de comportament de către tineri, nu sunt decât nişte biete fiinţe umane care au devenit marionete fără voia lor şi care suferă cumplit căci nu au absolut deloc o viaţă a lor sau posibilitatea de a alege ce e bun sau rău. Un exemplu în această privinţă îl constituie încercarea lui Britney Spears de acum câţiva ani de a se revolta împotriva acestui control abuziv. Se spune că pe la 30 de ani, aceste victime pot avea tentative de a scăpa de sub programul impus până atunci. Toate ziarele de pe mapamond au prezentat ştirea cum că Britney «a luat-o razna», s-a tuns cheală în timp ce striga că vrea ca nimeni să nu o mai atingă. Apoi ea a fost internată într-o clinică de dezintoxicare, unde şi-a scris pe frunte numărul 666, afirmând că este Antichristul spunând că nu mai vrea să nască monştri. La acea dată, ea avea deja doi copii, iar aceştia intraseră în acelaşi program de control mental ca şi ea.

De îndată ce înţelegem modul de programare mentală, este suficient să ne uităm, de exemplu, la producţia TV «Aventuri în Ţara Minunilor», care este transmisă în fiecare dimineaţă, pentru a ne putea convinge de acţiunea criminală de «mind-control» a lui Disney. În doar câteva minute, într-o dimineaţă, am putut vedea un iepure alb «creând o lume în capul tău» cu un inel – citatul este exact cum era în show! – am privit-o pe Alice trecând prin oglinzi (simbolismul oglinzii este des folosit în tehnicile de mind-control), l-am privit pe Iepurele Alb (care nu este altcineva decât programatorul) citind dintr-o carte unei fetiţe, iar apoi am ascultat mesajul emisiunii: «Iepurele Alb este singura ta şansă!».

Multiplele alter-ego-uri ale sclavilor «iluminaţi», care sunt menite pentru spionaj, şantaj, seducţie, asasinare, sunt programate să trăiască într-o lume de fantezie, de miraj. Ei niciodată nu au priză pe realitatea înconjurătoare. O mare parte din acest tip de programare mentală se realizează la Disneyland,” susţine Fritz Springmeier.

Brice Taylor, una dintre victimele controlate mental, supravieţuitoare a programului MKULTRA, care a avut norocul să îşi recapete amintirile datorită unui accident de maşină şi a multor ani de şedinţe de psihoterapie povesteşte în cartea sa, „Thanks For the Memories” – „Mulţumesc pentru amintiri”, cum de multe ori a fost dusă la Disneyland. Tot ea afirmă că programatorii ei erau Bob Hope şi Henry Kissinger şi că pe parcursul a zeci de ani ea a fost folosită drept sclavă sexuală prezidenţială şi „computer personal”. Bob Hope împreună cu alţi masoni importanţi au participat la „Marea deschidere a Lumii Disney”, pe 29 octombrie 1971.

Warren Beatty a jucat împreună cu Madonna în filmul „Dick Tracy”, produs de studiourile Disney. Filmul Dick Tracy foloseşte culoarea într-un anumit mod specific tehnicilor de programare mentală prin culori. Anumiţi sclavi mentali complet „programaţi” au anumite programe, setate după acest film, pentru a găsi şi elimina ţinte (adică oameni). Sora lui Beatty este faimoasa Shirley MacLaine, care a fost folosită de către CIA drept sclav sexual. Numele său adoptiv MacLaine, presupus a fi numele de fată al mamei ei, nu este altceva decât un semn al oraşului McLain, acolo unde agenţii CIA au programat-o. Este o cunoştinţă apropiată a satanistului Stephen Nance.

Shirley Temple Black (Shirley „Templul Negru”) este faimoasa fetiţă care a jucat în producţiile cinematografice Disney. Ea a făcut parte din comitetul de directori al corporaţiei Disney între anii 1974-1975. Filmele ei au fost printre primele folosite ca tehnici de programare, la începutul anilor ‘40 şi ‘50. S-a căsătorit cu un personaj ce făcea parte din elita din San Francisco, pe nume Charles A. Black. Shirley a reprezentat SUA la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite din 1969 şi a fost decorată cu Crucea de Malta. Shirley a arătat semne că ar putea fi unul dintre copiii „iluminaţi” controlaţi mental, care sunt „protejaţi şi susţinuţi” de elita mondială.

Interesul lui Walt Disney pentru copii nu era atât de altruist pe cât părea la prima vedere. Walt i-a instruit pe copii să îl numească „Unchiul Walt”. Cei care cunosc metodele de control a minţii ştiu că programatorii sunt numiţi în mod obişnuit cu apelativul „Unchiul” de către victimele lor.

În cartea sa „Hollywood Babylon 2”, Kenneth Anger, „naşul” cinematografiei experimentale de la Hollywod, scriitor şi magician negru, susţine că Disney era pedofil: „Angajaţii au spus că şeful lor, Walt Disney, se pare că s-a îndrăgostit de băiat. Această afirmaţie este totuşi demnă de luat în seamă…”. Faimosul actor copil Bobby Driscoll, care are propria sa „stea a faimei” pe celebrul bulevard din Hollywood este copilul de care era atras Walt. Acesta era un băieţel foarte talentat, frumuşel şi inteligent, care a jucat în cel puţin două filme faimoase a lui Disney „Cântecul Sudului” şi „Insula Comorilor”. De asemenea, vocea lui Bobby fusese folosită pentru Peter Pan, care era un alter-ego al său (tehnicile de mind-control sunt bazate pe fragmentarea personalităţii victimei). Oare Disney l-a ajutat sau a abuzat de acest copil? Dacă într-adevăr Disney era atât de „curat” şi atmosfera de la studiouri atât de minunată şi inocentă, iar acest mic actor avea toate şansele să reuşească în viaţă cu mult succes, de ce Bobby a devenit dependent de metamfetamină la numai 17 ani şi a murit apoi câţiva ani mai târziu? De ce talentul său recunoscut de toată lumea şi cariera sa începută de mic nu l-au condus la ceva pozitiv, la o viaţă plină de realizări şi împliniri?

Compania a avut în mod repetat probleme cu autorităţile, deoarece a angajat mai mulţi indivizi, cunoscând faptul că aceştia fuseseră condamnaţi pentru pedofilie. Numeroase cazuri de angajaţi ai parcurilor tematice Disney au fost subiectul unor arestări, chiar repetate, al căror motiv au fost atacurile de natură sexuală si pornografia infantilă. Chiar şi unul din vicepreşedinţii companiei, Patrick Naughton, a fost arestat în anul1999 de către FBI pentru tentativa de corupere a unei fetiţe de 13 ani. Toate aceste cazuri au fost bine ,,îngropate” de către reţeaua de ştiri ABC News, companie TV deţinută de Disney.

Disney este unul dintre principalii responsabili de pervertirea Americii

Fritz Springmeier este unul dintre cei mai bine informaţi oameni la ora actuală cu privire la liniile genealogice ale „iluminaţilor” şi tehnicile pe care „iluminaţii” le folosesc pentru a crea sclavi controlaţi mental. El a scris cărţi pe acest subiect, împreună cu fostul programator iluminat Cisco Wheeler, ce conţin detalii foarte riguroase şi sunt foarte exacte. El a ţinut o conferinţă despre „iluminaţi” în anul 1998 la Granada Forum, care a fost considerată cea mai bună şi exactă prezentare pe această temă.

Iată concluzia sa zguduitoare cu privire la Disney: „După îndelungi cercetări pe care le-am desfăşurat, nu mai există acum niciun dubiu pentru mine că Disney (atât personalitatea care a fost, împreună cu filmele şi parcurile de distracţii) a contribuit foarte mult la prăbuşirea Americii, dincolo de faţada bogat ornamentată şi colorată pe care o avea şi o are chiar şi în prezent. După ce am început să primesc rapoarte de la victimele asupra cărora «iluminaţii» şi-au aplicat tehnicile de control mental, cu privire la faptul că Walt Disney ar fi avut un rol important în programarea lor, am fost deschis către aceste relatări, dar în acelaşi timp mi-am propus să găsesc dovezi tangibile. Din punctul meu de vedere, Disney este unul dintre principalii responsabili de pervertirea Americii. Această expunere asupra lui Disney este fără îndoială una dintre cele mai obiective care au fost făcute până acum. Sunt sătul să aud cum îl prezintă creştinii din America pe Disney, ca fiind un model de sfinţenie. Deşi creştinii ar fi trebuit să îşi dea seama de adevăr, totuşi ei au fost înşelaţi de imensa mascaradă a lui Disney. Şi le servesc aproape zilnic copiilor lor o porţie considerabilă de ocultism şi vrăjitorie, deoarece au fost programaţi mental să îl considere pe Disney drept unul dintre cele mai bune produse ale Americii, drept împlinirea visului american. Mulţi dintre cei care au dorit să facă publice faptele lui Disney au fost opriţi înainte să poată publica vreo carte. Aceştia au trebuit să se confrunte cu serioase atacuri personale şi au trebuit să facă faţă şi să lupte împotriva campaniilor publice plătite de Disney. Puterea pe care o deţine Disney, mai bine spus puterea celor care se află în spatele acestei industrii Disney, i-a speriat pe majoritatea celor care au vrut să facă dezvăluiri. Dar este necesar să vorbească cineva şi pentru victimele acestor maşinaţii oculte.”


de Eva Teodorescu
Sursa: http://www.yogaesoteric.netExtras din articolul (engleza) WALT DISNEY - UNA DINTRE CELE MAI MARI DECEPTII DIN TOATE TIMPURILE

Va recomand tuturor celor care doriti intr-adevar sa aflati cine a fost Disney si sa intelegeti crimele odioase pe care le-a facut impotriva omenirii sa cititi articolul original in engleza.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

mesaje subliminale

Mesajde mszavai » Dum, Ian 10 2010 10:34 am

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

MEET THE ROBINSONS

Mesajde mszavai » Lun, Ian 11 2010 3:33 am

Si eu sunt un mare fan al desenelor animate si filmelor Disney si a fost foarte trist pentru mine sa descopar adevarul din spatele acestei uriase corporatii creata de Illuminati in scopul manipularii omenirii si a musamalizarii unora dintre cele mai odioase crime.

Am vazut de curand desenul animat Meet the Robinsons (Faceti cunostinta cu familia Robinson) care este inchinat lui Walt Disney si promoveaza sloganul acestuia Keep moving forward (Mergi inainte). Mi-a placut foarte mult, dar acum, in lumina noilor informatii, am stat putin si am analizat filmul. In primul rand personajul principal al filmului, Lewis, este un orfan (Marilyn Monroe a fost orfan controlat si programat mental de Illuminati). Un alt element ciudat este creatia acestui orfan, o palarie care programeaza intreaga populatie a viitorului, transformand-o in sclavi.... hmmmmm :think :think :think (mesaj destul de ciudat, avand in vedere faptul ca desenele animate sunt create in primul rand pentru copii).

Asadar am inceput sa caut pe internet sa vad daca decopar ceva legat de acest desen animat si iata ce am gasit:

Cantecul "Kids of the Future" (Copiii Viitorului) lansat de fratii Jonas in 2007 a fost creat pentru filmul animat Disney Meet the Robinsons. Este prima melodie din coloana sonora a filmului Meet the Robinsons si doar cea de a 4-a melodie lansata de fratii Jonas. Videoclipul muzical al acestui cantec a fost emis foarte frecvent pe canalul Disney in timpul lansarii filmului.Critici crestini au observat ca, atunci cand este cantat in reverse, refrenul acestui cantec devine: "Vorbesc in numele lui Satana! Satana! Satana! Iubitul si parasitul nostru Satana! Satana!" Multe videoclipuri pe internet demonstreaza aceasta, un exemplu fiind cel de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=QaRPS6MKjM4

Pentru aceia dintre voi care sunteti cat de cat familiari cu tehnicile de programare mentala, analizati putin versurile acestui cantec, care desi la prima vedere par a face referinta la actiunea filmului, intr-un mod mai subtil fac referinta la o lume creata doar de propria minte -minte programata- (lumini puternice, imaginatia iti lucreaza peste masura, lumea la care ai visat este aici, viitorul este acum, cauti un loc unde sa apartii, o familie care te doreste, ... in sfarsit simt ca pot fi cineva) si incheind cu versurile:

Afara o noua zi rasare
Afara demonul se plimba in voie peste tot
Stiu ca asa e bine caci
Impreuna noi vom salva viitorul
Familia aceasta este pentru totdeauna.Kids Of The Future

[All Three]
We're the kids
We're the kids
We're the kids of the future [x2]

[Joe]
Standing on a dirty, old rooftop
Down below the cars in the city go rushing by
I sit here alone and I wonder why

Come on Lewis, keep moving forward
Hold your head up high
There's no time for looking down
You will not believe where we're going now


[Nick]
Here we go, let me remind you
Look ahead, the past is behind you

[All Three]
[Chorus]
We're the kids of the future, whoa!
We're the kids of the future, whoa!
Everybody live 'cause the future is now!

[Joe]
Bright lights, boy, look around you
Your imagination is working overtime
The world that you've dreamt of has now arrived


Hot shot, the greatest adventure
Is where the family you've searched for
Comes alive

So come meet the Robinsons

[Nick]
Looking for a place you belong to
Looking for a family that wants you


[Chorus]
We're the kids of the future
Woah
We're the kids of the future
Woah
Everybody live cause the future is now

[Chorus]
Na na na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na na na
SING!
Na na na na na na

[Joe]
Everyday we have fun me and Wilbur
So happy to be here with the Robinsons
I finally feel I can be someone

Outside a new day is dawning
Outside the demon is rolling everywhere
I know that it's right because

[Nick]
We'll save the future together
This family's forever


[Chorus]
We're the kids of the future
Woah
We're the kids of the future
Woah
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

cine sunt 'star-urile' noastre

Mesajde mszavai » Joi, Ian 14 2010 5:22 am

Informatia dezvaluita in aceasta carte este poate pentru unii dintre voi socanta. Insa majoritatea actorilor, in special cei faimosi si plini de succes, sunt sclavi programati mental, unii dintre ei fiind creati genetic special pentru acest scop. O parte dintre ei (ex. Nicole Kidman, Angelina Jolie, Brad Pitt) sunt chiar reptilieni.

CELEBRITATI EXPUSE sau o puteti descarca in format zipat.

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Jim Carrey - filme Illuminati

Mesajde mszavai » Joi, Ian 14 2010 9:42 pm

In The Mask si Batman Forever Jim Carrey joaca rolul jokerului (cel care pacaleste), clownul (ex: mascota McDonald's). Site-ul lui Jim Carrey http://www.jimcarrey.com si posterele filmelor lui vorbesc de la sine...

Imagine
Imagine


Iata ce am gasit pe internet cu privire la mesajele subliminale din Horton Hears a Who (2008) in care Jim Carrey este vocea lui Horton:

Imagine Imagine
  - Locuitorii comunitatii Who (who=cine) locuiesc pe un fir de praf (planeta pamant). Primarul acestei comunitati vorbeste cu Horton ("dumnezeu" din cer) care il avertizeaza ca firul de praf nu se afla in siguranta.
  - Nimeni nu da atentie spuselor primarului care incearca sa ii previna pe toti de pericol. El spune ca schimbarile de vreme care au loc sunt precursoare sfarsitului lumii.
  - El declara implementarea Legii Martiale si spune ca toti cei care vor sa traiasca sa mearga in bunkerele din interior.
  - Un vultur pe nume Vlad fura firul de praf si cauzeaza prima catastrofa (trecerea planetei X)
  - Toti locuitorii comunitatii (eroul este chiar fiul primarului, un tanar nefericit si neinteles) se aduna si formeaza un wormhole (teorie ipotetica ce face referinta la o scurtatura in spatiu si timp), spargand barierele universului lor. Sunt auziti de Horton, salvati si trimisi intr-o noua lume.
Judecati si voi...
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

ochiul - simbolul "Illuminati"lor

Mesajde mszavai » Vin, Ian 15 2010 12:32 am

Imagine

Imagine
ImagineImagine
Illuminati venereaza soarele si au ca scop folosirea energiei soarelui in scopul reinvierii "regelui" lor. In cele doua postere capul "regelui" se afla deasupra soarelui. Pe posterul din dreapta scrie The King Has Returned (Regele s-a intors).

Imagine
Imagine
Imagine Imagine

In posterul din dreapta observati privirea copiilor, deasupra mesajul transmis este "Uniti-va", iar in spatele grupului de copii... uitati-va cu atentie si veti descoperi cine e...
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Sâm, Ian 23 2010 6:34 am

"Artisti" (cu personalitati multiple, disociate) promovati de 'sistem'.


PABLO PICASSO

Imagine
ImagineSALVADOR DALI

Imagine
Imagine

Comparati aceste "opere" de arta cu operele Akianei.

Imagine
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Basme oculte folosite la programarea mentala

Mesajde mszavai » Joi, Feb 04 2010 8:04 pm


“Vrăjitorul din Oz”, minunată poveste pentru copii, dar plină de semnificaţii oculte ascunse

Cu povestea sa memorabilă şi personajele sale pline de culoare, “Vrăjitorul din Oz” a devenit un basm de referinţă al literaturii americane. Deşi au trecut mai mult de 100 de ani de la lansarea acestei cărţi, copiii din întreaga lume sunt încă fascinaţi de minunata lume a lui Oz. Foarte puţini însă ştiu faptul că, sub masca unei poveşti simple, se ascund simboluri ezoterice foarte profunde, inspirate din teozofie.

Deşi “Vrăjitorul din Oz” este perceput a fi un basm inocent pentru copii, totuşi personajelor şi simbolurilor din această povestire li se poate oferi o a doua interpretare, care variază foarte mult în funcţie de percepţia cititorului. Multe analize care au apărut de-a lungul anilor descriu această povestire ca un “manifest ateist”, în timp ce altele o văd ca fiind o promovare a populismului. Pentru a înţelege adevărul, trebuie să vedem mai întâi care erau crezurile autorului acestui basm.

Teozofia, la baza acestui basm

Frank Baum, autorul “Vrăjitorului din Oz” era membru al Societăţii Teozofice, o organizaţie bazată pe cercetarea ocultă şi pe studiul comparativ al religiilor. Baum avea o înţelegere profundă a teozofiei, şi, conştient sau nu, a creat în “Vrăjitorul din Oz” o alegorie care se baza pe învăţăturile teozofice.

Societatea Teozofică este o organizaţie ocultă, care se bazează în cea mai mare parte pe învăţăturile lui Helena P. Blavatsky, ce căuta o rădăcină comună a tuturor religiilor, cu scopul de a forma o doctrină universală. Astfel, ea declara la lansarea cărţii “Doctrina secretă”: “Învăţăturile conţinute în această carte, chiar dacă sunt fragmentare şi incomplete, nu aparţin nici hinduismului, nici zoroastrismului, nici religiei egiptene, nici budismului, islamismului, iudaismului sau creştinismului. Doctrina secretă este esenţa tuturor acestor religii”.

Cele trei obiective declarate ale teozofiei sunt:

1) să formeze nucleul unei frăţii universale a umanităţii, fără deosebire de rasă, naţiune, sex, castă sau culoarea pielii.
2) să încurajeze studiul comparativ al religiei, filozofiei şi ştiinţei.
3) să investigheze legile neexplicate ale naturii şi puterile latente din interiorul oamenilor.

La baza învăţăturii teozofice se află acelaşi principiu găsit şi alte şcoli oculte: credinţa prezenţei unei scântei divine în fiecare om, care, dacă este “cultivată şi antrenată” poate duce la iluminarea spirituală şi la o stare de “dumnezeire virtuală”. Un alt principiu important găsit în teozofie este reîncarnarea, care presupune faptul că sufletul uman, ca şi alte lucruri din Univers, trece prin şapte stadii de dezvoltare. Scopul sublim al teozofiei este întoarcerea la statutul de divinitate din care provenim. Se poate observa că aceste principii (cu câteva variaţii) pot fi găsite şi-n alte şcoli de ocultism, ca rozicrucianism sau francmasonerie.

Autorul “Vrăjitorului din Oz” era membru al Societăţii Teozofice

Înainte de a scrie “Vrăjitorul din Oz”, Baum a avut mai multe slujbe, una din ele fiind aceea de editor al lui “Aberdeen Saturday Pioneer”. În 1890, Baum a scris o serie de articole, prin care îi conducea pe cititorii săi în teozofie, inclusiv în viziunile sale asupra lui Buddha, Mohamed, Confucius şi Cristos. În acel moment, el nu era membru al Societăţii Teozofice, dar arăta o înţelegere profundă a filozofiei sale. Iată, de exemplu, un fragment dintr-un articol de al său:

În jurul numeroaselor secte pe care le găsim astăzi în America, şi care se abzează pe ocultism, teozofia se remarcă prin inteligenţă. Ea nu este o religie; adepţii săi sunt doar simpli “căutători ai adevărului”. Teozofiştii sunt, de fapt dezamăgiţi de lume; ei îşi caută originile printre oamenii înţelepţi ai Indiei, fiind numeroşi nu doar în Orientul Mijlociu, ci şi în ţări ca Anglia, Franţa, Germania şi Rusia. Ei acceptă existenţa lui Dumnezeu, care este Natura.

Într-un alt articol, acelaşi Baum discută despre folosirea simbolismului şi ocultismului în literatură:

“Există o tendinţă puternică a scriitorilor moderni înspre introducerea unui misticism sau ocultism în scrierile lor. (…) În momentul în care avem din ce în ce mai multe cunoştinţe, dorinţa noastră de cunoaştere creşte, şi suntem mai puţin satisfăcuţi pentru a rămâne în ignoranţă (…) Apetitul generaţiei noastre pentru ocultism cere să fie satisfăcut, căci oamenii vor avea gânduri din ce în ce mai nobile şi mai puternice”.

La 4 septembrie 1892 (la 2 ani după publicarea “Vrăjitorului din Oz”), Frank Baum şi soţia sa, Maug Gage, au devenit membri ai Societăţii Teozofice din Chicago.

În ceea ce priveşte sursa de inspiraţie care a avut-o atunci când a scris “Vrăjitorul din Oz”, Baum a declarat: “A fost inspiraţie pură. Mi-a venit din nimic. Uneori, cred că Marele Autor mi-a trimis un mesaj, şi El m-a folosit ca instrument al Său. Eu s-a întâmplat să fiu acest mijlocitor, şi cred că cheia magică mi-a fost dată pentru a deschide uşile înţelegerii, bucuriei, păcii şi fericirii”.

Povestea “Vrăjitorului din Oz”

Dacă n-aţi citit niciodată această povestire pentru copii, sau nu v-aţi uitat niciodată la filmul ecranizat după acest basm, iată în continuare un scurt rezumat al său. Dorothy Gale este o fetiţă de 12 ani care trăieşte într-o fermă din Kansas alături de mătuşa sa, Em şi unchiul ei, Harry, dar visează să stea într-un loc mai bun, “undeva sub curcubeu”. Într-o zi, Dorothy, în timp ce se afla în casă, este luată prin surprindere de către o tornadă, care o poartă, alături de căţeluşul ei, Toto până în îndepărtatul tărâm de basm Oz. Odată ajunsă pe acel tărâm, Dorothy face cunoştinţă cu oamenii din ţinuturile tărâmului Oz, unde îi întâlneşte pe Sperie–Ciori (omul făcut din paie care îşi dorea să aibă şi el puţină minte), pe Leul cel Laş (care dorea să devină şi el un leu curajos) şi pe Omul Tinichea (a cărei dorinţă era ca la el în piept să bată o inimă la fel ca la toţi oamenii normali).

Când Dorothy află de marele vrăjitor din Oz care se afla în Oraşul Smaragdelor, atunci ea se hotărăşte că trebuie să-l caute şi să ajungă la el pentru a-l ruga să o ajute să se întoarcă acasă, la ferma sa din Kansas. Atunci când cei trei prieteni pe care Dorothy i-a întâlnit pe tărâmul Oz au auzit de puterile pe care le are acest vrăjitor, s-au gândit că îi poate ajuta şi pe ei în prin îndeplinirea dorinţelor pe care ei le aveau.

Călătoria în care ei au pornit, şi anume aceea de a-l găsi pe vrăjitorul din Oz, se dovedeşte a nu fi una foarte uşoară, dar datorită puterilor pe care le aveau fiecare, împreună încearcă să scape de pericolele pe care le întâlnesc în calea lor. După un drum lung şi extenuant, ei ajung la Marele Vrăjitor din Oz, dar acesta nu e de acord să-i ajute pe cei patru atât de uşor, spunându-le că pentru a le îndeplini dorinţele trebuie să treacă prin câteva încercări. Astfel, ei ajung să o omoare pe Vrăjitoarea cea Rea din Apus, descoperă povestea Maimuţelor Înaripate, şi, după toate aceste încercări, se întorc în oraşul Smaragdelor, unde descoperă că vrăjitorul din Oz este de fapt un şarlatan din Omaha.

Semnificaţia ocultă din “Vrăjitorul din Oz”

Întreaga poveste “Vrăjitorul din Oz” este una alegorică, ce priveşte calea sufletului către iluminare - “calea pietruită cu cărămizi galbene.” Această cale se aseamănă mult cu “drumul de aur” din buddhism (buddhismul constituind o importantă parte din învăţăturile teozofice). Ferma din Kansas în care locuieşte Dorothy simbolizează lumea materială, planul fizic din care fiecare dintre noi îşi începe călătoria spirituală. Dorothy simte nevoia unui loc minunat, “undeva sub curcubeu”, adică un tărâm eteric.

Tornada care o ridică pe Dorothy şi o duce către tărâmul Oz reprezintă ciclurile de karmă, ciclul erorilor şi a lecţiilor învăţate. De asemenea, reprezintă credinţa teozofică în reîncarnare, ciclul naşterilor şi morţilor, până când sufletul devine divin. Interesant e faptul că “drumul pietruit cu cărămizi galbene” semănă cu o spirală; în ocultism, spirala semnifică însăşi evoluţia, ascensiunea sufletului din materie către lumea spirituală.

Înainte de a-şi începe călătoria, Dorothy poartă nişte “pantofi argintii”, care aduce aminte de “cordonul de argint” al şcolilor de ocultism. În teozofie, corpul fizic este legat de corpul astral prin cordonul de argint, ce simbolizează legătura dintre materie şi spirit. Acest cordon de argint este amintit şi de Biblie, în Ecclesiast (12: 6-7):
  6. Mai înainte ca să se rupă funia de argint şi să se spargă vasul de aur şi să se strice ulciorul la izvor şi să se sfărâme roata fântânii,
  7. Şi ca pulberea să se întoarcă în pământ cum a fost, iar sufletul să se întoarcă la Dumnezeu, Care l-a dat”.
În timpul călătoriei sale, Dorothy îi întâlneşte pe Sperie–Ciori, pe Omul Tinichea şi pe Leul cel Laş, care se află în căutarea unei minţi, unei inimi şi, respectiv, a unui curaj. Aceste personaje ciudate întruchipează calităţile necesare celor iniţiaţi în desăvârşirea iluminării. Probabil că Baum a fost inspirat de cuvintele lui Madame Blavatsky: “Nu există pericol pe care un curaj să nu-l poată cuceri; nu există nicio încercare pe care o inimă neprihănită să n-o poată trece şi nu există şi nu există nicio dificultate pe care vreo minte puternică să n-o poată depăşi”. De fapt, multe societăţi oculte, contrar dogmelor unor mari religii ale lumii, au susţinut că oamenii trebuie să se bazeze pe ei înşişi în a obţine iluminarea (pe mintea, inima şi pe curajul lor), niciun ajutor divin nefiind necesar.

Interesantă este semnificaţia câinelui lui Dorothy, Toto. Acesta reprezintă intuiţia, vocea interioară, partea instinctuală şi animalică din noi. Toto nu se înşeală niciodată; de exemplu, atunci când el latră la Sperie-Ciori, Dorothy îl apostrofează: “Nu fi prostuţ, Toto. Sperietorile nu vorbesc”. Dar sperietorile vorbesc în tărâmul lui Oz.

Ce semnifică vrăjitorul?

După ce trec mai multe obstacole, cei patru ajung în oraşul Smaragdelor, acolo unde îl vor întâlni pe vrăjitor. Acesta pare să fie crud, grosolan şi neînţelept. De fapt, vrăjitorul îl simbolizează pe Dumnezeul Vechiului Testament, pe Yahwe, “personajul” opresiv folosit de religii ca iudaismul şi creştinismul, pentru a ţine masele în “întunecimea spirituală”. Mai târziu, aflăm de fapt că vrăjitorul era doar un şarlatan, care dorea să fie venerat constant de către oameni.

Falsul vrăjitor o invită pe Dorothy sa meargă cu balonul său pentru a se întoarce la ferma din Kansas. Totuşi, ea până la urmă ascultă de Toto (îşi urmează intuiţia) şi coboară din balon (acest lucru simbolizează promisiunile goale ale religiilor). Acest lucru o conduce către ultima sa revelaţie, şi cu ajutorul Bunei Vrăjitoare din Nord (ghidul său divin), Dorothy înţelege că tot ceea ce-şi dorea se afla în spatele fermei sale din Kansas. Aspectul acesta simbolizează faptul că “scânteia divină”, tot ce caută un om în evoluţia sa spirituală, se află ascuns în el însuşi.

Legătura dintre filmul “Vrăjitorul din Oz” (1939), proiectul MK Ultra şi controlul minţii

Basmul lui Baum a fost adaptat în filmul omonim din anul 1939, film regizat de Victor Fleming. Se pare că acest film a fost folosit de către serviciile secrete din SUA, cu scopul de a oferi o bază tematică pentru programul de control al minţii.

Procesul de control al minţii este realizat de către CIA prin intermediul aşa-zisului “proiect Monarch”. În cadrul proiectului Monarch, subiectul este expus unei traume atât de violente, încât mintea sa creează o separare. Mintea sa devine divizată, şi astfel apare o nouă personalitate, modelată de către manipulatori. Atunci când o persoană suferă o traumă indusă de un electroşoc, va simţi o stare de “minte uşoară”, de parcă ar zbura asemenea unui fluture. Există, de asemenea, o reprezentare simbolică privind metamorfoza acestei frumoase insecte: dintr-o omidă, ea se transformă în cocon (ce reprezintă inactivitatea), şi apoi în fluture (noua creaţie), ce se va întoarce la punctul său de origine. Asemenea model migrator face ca fluturele să fie o specie unică. Trebuie să reţinem de aici faptul că fluturele reprezintă simbolul controlului minţii. În timpul “reeducării” lor, subiecţilor li se sugerează că au de-a face cu numeroase simboluri, ca arbori, pânze de păianjen, măşti, labirinturi, fluturi etc.

Iată câteva exemple privind folosirea filmului “Vrăjitorul din Oz” pentru controlul minţii umane:
  Relaţia apropiată dintre Dorothy şi câinele său simbolizează o conexiune foarte subtilă cu folosirea animalelor de către cultele satanice. Unui copil folosit într-un experiment Monarch i se va permite să se lege sentimental de un câine, pentru ca ulterior să fie ucis, pentru a-l traumatiza pe copil.

  “Sclavii” din proiectul Monarch sunt învăţaţi să urmeze “drumul pietruit cu cărămizi galbene”, indiferente câte lucruri înfricoşătoare se află pe această cale.

  Curcubeul cu şapte culori are o semnificaţie ocultă, putând fi folosit în dispozitive de hipnoză.

  Atunci când Dorothy a adormit într-un lan de maci, acest lucru poate semnifica faptul că se folosesc droguri pentru a manipula victimele supuse procesului de control al minţii.

Sursa: http://www.lovendal.net


THE USE OF FICTION IN PROGRAMING MONARCH SLAVES

The history behind the Wizard of Oz programming is interesting. It suggests that the Wizard of Oz has had an important part in the occult world all along. One of the secrets of the Mystery Religions, especially the Egyptian Isis mystery religion was the ability to use drugs and torture to create multiple personalities. The word Oz is known to have been used by its author as an abbreviation for Osirus. Monarch victims have the “golden penis of Osirus” placed into them. The Grimm brothers, who were cabalistic jews, gathered the folk occult stories together. Their stories are full of spells, trances, and drugs. Sleeping Beauty is put to sleep, and the trigger to wake her is a kiss on the lips. These are serious hints that the occult world didn’t stop programming people with dissociative states and triggers when the ancient Egyptian empires fell. Instead of using modern lingo such as “hypnotize”, they would say “cast a spell.” Later in Freemasonry, the Right Worshipful Master would “charge” (meaning hypnotize) an initiate. The occultist Baum, a member of the Theosophical Society, was inspired by some spirit who gave him the “magic key” to write the Wizard of Oz book, which came out in 1900. The book’s story is full of satanic activity and satanic thinking. The story was chosen in the late 1940s to be the basis for the Illuminati/Intelligence community’s trauma-based total mind control programming. As a way of enhancing the effect of the programming, Monarch slaves are conditioned to place trigger items into their lives.

When the movie was made, Judy Garland, who had lived a life touched by the occult world’s abuse, was chosen to act as Dorothy. Judy’s later husband, Mickey De Vinko was a satanist and the chief assistant to Roy Radin, a rich satanist who worked with the Illuminati, and who controlled the “Process church” covens which had as members mass murderers Berkowitz and Monarch slave Charlie Manson. There are several members of the Carr family, who are also tied into both De Vinko and Radin’s Process Church and the Illuminati. With the numerous long term connections between the Wizard of Oz books, and movie to the highest levels of the occult world, it is not without reason that one can theorize that the original series of 14 Oz books had an ulterior motive behind them. The 14 books of the Oz series are: 1) The Wizard of Oz, 2) The Land of Oz, 3) Ozma of Oz, 4) Dorothy and the Wizard in Oz, 5) The Road to Oz, 6) The Emerald City of Oz, 7) The Patchwork Girl of Oz, 8) Tik-tok of Oz, 9) The Scarecrow of Oz, 10) Rinkitink in Oz, 11) The Lost Princess of Oz, 12) The Tinman Woodsman of Oz, 13) The Magic of Oz, 14) Glinda of Oz. These books are still being sold, and are being read to children who are being programmed with trauma-based total mind control. The 14 books came out in various editions. The originals came out in 1900 and shortly thereafter. In the 1930s, the 1940’s, and the 1950’s the words were retype set and given different pages. (When working with a survivor it might help to identify what decade the edition the slave was programmed with, because the pictures and the page numbers variedfrom edition to edition.) Of course, having good pictures is an asset in programming, because the child will visualize off of the pictures when building its internal world. In addition to this, large Wizard of Oz theme parks are being built by the Illuminati to provide places to carry out programming and to reinforce the programming which traps the minds of Monarch slaves. The best example of this, is the audacious MGM Grand complex in Las Vegas, although other theme parks around America also use a Wizard of Oz theme. If you have read Fritz Springmeier’s Be Wise As Serpents you will know how the Theosophical Society ties in with Freemasonry, Satanism, and Lucis Trust. Several famous members of the Theosophical Society include:

Adolf Hitler (a Satanist who practiced human sacrifice, & who had HPB’s book at his side.)

Mahatma Gandhi (a Hindu guru considered a god by some of his followers. Gandhi was successful with the British in part because of the Theosophical Society.)

H.P. Blavatsky (The founder of the Theosophical Society. She referred to herself as HPB. She was initiated by Illuminatus Mazzini into Carbonarism , a form of Freemasonry, illumined by the Great White Lodge in 1856, was part of the Hermetic Brotherhood of Luxor, and spent lots of time with the Eddy Illuminati family in Vermont, who were well known mediums. She also was a member of the occult fraternities the Order of the Druses, the Adoptive branch of the Ancient & Primitive Rite of Freemasonry, & the hermetic masonic rites of Memphis and Mizraim. She was trained to handle live snakes by Sheik Yusuf ben Makerzi, the chief of the Serpent Handlers, and she was hypnotized by occultist Victor Michal and to some degree from 1866 under his influence.)

Alice Bailey (head of Lucis Trust)
Henry Steel Olcott (an important occultist)
Elvis Presley (a Monarch slave)
Manly P. Hall (an Illuminati Theta Programmer, and at least a Grand Master within the Illuminati who sat on the Grand Druid Council.)

Frank Baum The man who wrote the book The Wizard of Oz was a member of the Theosophical Society. L. Frank Baum lived in South Dakota and created The Wizard of Oz book as a theosophical fairy tale incorporating the “ancient wisdom” of the Mystery Religions. The books have so much material from inside the secret world of the Illuminati, that the few who understand the Illuminati wonder if Baum wasn’t an insider. The moral of the book is that we must rely upon ourselves, for we alone have the power to save ourselves. This was part of the original lie of Satan in the garden. Satan has simply dressed up the same original lie into different packaging and is distributing it worldwide as the most popular American fairy tale. L. Frank Baum explained how he came to write the book, “It was pure inspiration....It came to me right out of the blue. I think that sometimes the Great Author has a message to get across and He has to use the instrument at hand. I happened to be that medium, and I believe the magic key was given me to open the doors to sympathy and understanding, joy, peace and happiness.” (Hearn, Michael P. ed., The Annotated Wizard of Oz. NY: Clarkson N. Potter, 1973, p. 73.) In Baum’s time, the head of the Theosophical Society, H.P. Blavastsky had been putting out her journal called Lucifer. In other words, I highly suspect Baum knew what the Theosophical Society was all about, and that he himself was deeply into the occult. The book The Wizard of Oz came out in 1900. (It wasn’t until 1939 that the movie was made.) This next section will cover the numerous parallels between the Wizard of Oz material and the occult world and the occult world’s programming. This is broken up into 3 sections:

PARALLELS BETWEEN:
A. THE WIZARD OF OZ BOOK & OCCULTISM
B. THE WIZARD OF OZ MOVIE & ILLUMINATI RITUALS
C. THE WIZARD OF OZ SERIES OF BOOKS AND MONARCH PROGRAMMING

For those readers who are unfamiliar with the occult world, some of these parallels at first may seem stretched. When one sees how many parallels there are, then occult nature of the books begins to sink in. The authors could provide the reader with more parallels between Satanism and The Wizard of Oz book, but we believe the following will suffice. (Some parallels may also apply to the movie.)

A.THE WIZARD OF OZ BOOK & OCCULTISM

Auntie Em represents HP Blavastsky’s “Mulaprakriti” and Uncle Henry represents HPB’s “Unmanifested Logos”. The carnival huckster (later seen as the Wizard) is advertised as being connected to the royal families of Europe. The Royal families of Europe are secret Satanists, from powerful occult bloodlines. Dorothy is brought to Oz by a cyclone. The word cyclone originally was the greek word cyclone which means both a circle or the coil of a snake. In other words, the snake takes Dorothy to Oz. Dorothy’s three companions represent the mental, emotional, and physical bodies that HPB wrote about. Dorothy acquired these three companions just as Theosophy says we will when we come into incarnation. To quote HPB “There is no danger that dauntless courage cannot conquer; there is not trial that spotless purity cannot pass through; there is no difficulty that strong intellect cannot surmount.” (Algeo, John. “The Wizard of Oz: The Perilous Journey”, The Quest, Summer 1993. Wheaton, Il.: Theosophical Society in Amer.,p. 53.) In the book, the Tin Woodsman was an ordinary being of flesh, but a wicked witch casts a spell on him. He kept chopping off parts of his body, which were then replaced by a tinsmith, until he became the first bionic man, with a completely mechanic body. Boy, hasn’t the Illuminati been trying to do this one!?

In step with Wizard of Oz mind-control programming, the wicked witch & naughty children cannot stand water but dissolve. Robotic clones are created in the minds of Monarch slaves which can only be mentally dissolved by mentally placing water on them. Dorothy goes questing in Oz. Theosophists (New Agers, Satanists, etc.) go on quests.

Oz is shaped like a Mandala with Emerald City in the center, an impassable barrier, four-sidedness, 4 symbolic colors, the circle and the center. The colors and directions given in Oz may also have other symbolic meanings in the occult. For instance, Emerald City is green and green is the fourth point of the Eastern Star (women’s Freemasonry) & Satan’s color. A The route that Dorothy follows in Oz has the shape of a T with its 3 points defining an inverted triangle. The Yellow Brick Road suggests gold, the perfect metal. Gold is considered to be divine & the source of wisdom by the Illuminati. HPB had written “There is a Road, steep and thorny, beset with perils of every kind, but yet a Road, and it leads to the very heart of the universe.” This was the yellow brick road that Baum the Theosophist sought to portray in his fairy tale. The book contains a great deal more perils and adventures on the road than the movie.

The article shows that the great teacher is a humbug but Dorothy and her own companions have the abilities to help themselves if they only will realize their own powers through the help of the good witch of the south. This is in line with the Theosophical Society’s, the Church of Satan’s, and other occult groups teachings which teach that the individual has the capabilities within themselves to achieve anything. One of the Theosophical Society’s publications states, “Prepare thyself, for thou wilt have to travel on alone. The teacher can but point the way.” (“The Voice of Silence” as quoted in “The Wizard of Oz” article, Quest, Summer, 1993 p. 54.) Part of the mind set of Satanism is that reality and fantasy become blurred. This blurring has been part of the brainwashing that is being systematically given to American children. Within Monarch slaves they have an incredibly difficult time trying to differentiate between reality and fantasy because of all the mind programming they have been subjected too. There are several techniques which will determine for Monarch survivors if their memories are real. In the board game called Illuminati!, put out by people connected to the Illuminati, the game states, “Don’t believe any of this, it is all true.” These are the type of double-bind self contradictory statements that Satanists love to spew out. Monarch slaves are programmed full of double-binds. With the Satanist’s penchant for blurring reality in mind, read the following quote where the President of the Theosophical Society admiringly describes the Wizard of Oz, “Part of Baum’s joke is that things are never what they seem. Dorothy seems to be a simple and harmless little girl, but it is she who kills the wicked witches of both East and West. The Scarecrow seems to lack brains, but he has all the ideas in the company. The Tin Woodman seems to lack a heart, but he is so full of sentiment that he is always weeping. The Cowardly Lion seems to be a coward, but he takes brave action whenever it is called for. The Wizard seems to be great and powerful, but he is actually a humbug. Oz seems to be a glorious and delightful land and Kansas to be dry, gray, and dull--but Oz is a world of illusion and Kansas is really home. Things are not what they seem, in Oz or Kansas.”

B. RELATIONSHIPS BETWEEN THE MOVIE & ILLUMINATI RITUAL

The close relationship between Dorothy and her dog is a very subtle connection between the satanic cults use of animals (familiars). Those who read Vol. 1, may remember the example written about on how Illuminati Kingpin Alfred I. du Pont’s dog Mummy served as Alfred’s familiar spirit. Animals are very often used in ritual. This connection is very subtle, perhaps too subtle for it to be worthy of mention, except that those in Satanism will see the significance, even though others won’t. What is trivial to one person may not be to the next. A Monarch slave as a child will be allowed to bond with a pet. The child will want to bond with a pet anyway because people are terrifying by this point. Then the pet is killed in porn to traumatize the child. This happens quite frequently.

The Rainbow--with its seven colors have long had an occult significance of being a great spiritual hypnotic device. Constance Cumbey, in her book The Hidden Dangers of the Rainbow, which exposes the New Age Occult Movement, correctly writes, “The Rainbow (also called the Antahkarana or Rainbow Bridge). This is used as a hypnotic device.,, (p.261) The Supreme Council of the 33rd0 of Freemasonry has used the rainbow on the cover of their magazine. In a book teaching Druidism (as in Illuminati Druidism), The 21 Lessons of Meryln, the Rainbow is described as “A true sign of Magic...it exists in both worlds at once!”

Elvira Gulch is a woman who owns 1/2 of the county where Dorothy lives in Kansas. She is shown later in the Land of Oz transformed as a witch. Many of the Illuminati elite are rich and lead double lives. People who meet them at a ritual will see the dark side of these rich people. At the rituals, people are tranced from drugs, chanting, and mind control; they are “over the rainbow.”

Professor Marvel uses a crystal ball which he claims was used by the Priests of Isis. Isis and Osirus are both part of the Ancient Egyptian Mystery religion and modern Satanism.

Kansas is black & white, Oz is in color. Reality is downplayed in witchcraft and satanism. Make believe is considered more colorful than reality. Also as an escape from this world, Satanists use drugs to enhance their perception of colors. Some of the famous writers took drugs which put them into altered states of consciousness in order to release their creativity. Both good and bad witches in Oz carry staffs. In Satanism & the Illuminati, Priestesses also carry similar staffs. Also the idea that there are good and evil witches -- white and black magic is straight from the occult, and follows the Illuminati’s gnostic beliefs. Several scenes involve transference of power via transference of slippers from a witch. In Illuminati ritual, to transfer power, a Matriarch, or Mother of Darkness will kill the person in a position of authority with a strike on the forehead with a special mace like staff, and then put on their slippers. Ruby colored slippers are actually used as a symbol of authority at the Matriarch level in the Illuminati. The shoes are said to be golden at the Mothers of Darkness level in the Illuminati. The bad witch uses poison, poisoned apples and poisoned brew. Satanic covens in real life do this same thing. The wizard is portrayed as someone who rules and is benevolent. In witchcraft, wizards do rule (even though in some groups wizards are simply called witches.)

Winged monkeys in the haunted forest, harken back to the pagan cultures which placed wings on various animal idols. The trees are alive like animals in the film. The Illuminati believe that the trees have spirits. In one of the Oz films, even the stones have personality and talk. This comes straight out of Druidism. The Tin Man is a person which has been part of Illuminati ceremonies. The first initial ceremony that children of the Illuminati may remember is where a Tin Man with an ax watches over their presentation to the coven.

If the parent presents the child, nothing is done, but if the parent refuses to present the children, then the Tin Man in the ritual will use his ax to sever the child’s head on a chopping block. (The Tin Man will also appear in Tin Man programming, and a Tin Man’s Castle may well be built in the Monarch slave’s head, but the point here is that the Tin Man is also part of ritual.)

Dorothy kills the wicked witch of the west by a sharp blow to the forehead with the witch’s staff. This is what is done in the Illuminati, when an elderly witch is being replaced. In both cases, whether in the movie or in real life in the Illuminati, when a witch is killed the people have a ceremony. In real life in the secret world of the Illuminati, a scroll is used to certify that the witch is dead both physically and spiritually. (The movie had this in it.) Just one example of the thousands of Illuminati Grande Dames killed in ritual like this is the recent billionairess Dorris Duke, who was ritually killed in 1993 on Halloween, also called All Hallows Eve, in the Beverly Hills, CA area.

The Illuminati method for killing a Grande Dame and passing her spiritual power on is done with reverence. No blood is to be spilt out of respect for the elderly woman who gives up her life willingly. At death, the last breath is inhaled by the replacement to transfer the power. There may be as many as 2,197 Grande Dames at such a coronation. The Grande Mothers (whose Systems are mistresses for Satan and hierarchy leaders) and the next rank, the Grande Dames, are often veiled in ritual and would wear robes with different colored lining. The different colors of linings show the different grades. A typical Grande Mother vestment or robe is a black satin & velvet dress with a draped neckline, and ritual symbols down the center of the robe. After someone like Dorris Duke willingly gives her (their) life, her head is served on a silver platter at a banquet. For the deeper alters of a high level slave, this is part of their way of life; they are told it is their birthright and heritage. Such alters will not be able to identify with the culture at large. To give up their programming, means giving up their magickal powers and their culture, which they have had to work hard for. To leave they would need to see something that they perceive as better. They are locked into their slavery due do to their exposure to only a secret Illuminati culture and value system. Because of their dissociation with the rest of their own System of alters, they don’t perceive a need to change their lifestyle anymore than a Bushman would be able to feel a need to wear shoes. Why should the Bushman want shoes, if he has gotten along without them? Why should a high level slave want change, when they have gotten along without it? Experience shows that during deprogramming most of the lower level alters will want to escape their abuse, but the higher level ritual alters are so separated from the abuse they don’t want to give up their status and culture. Throughout the movie, scrolls are used. As stated, Moriah continues to use scrolls for their official ritual functions. The wicked witch of the west says that her question was not “to kill or not to kill” Dorothy?, but rather HOW to kill Dorothy for “these things must be done delicately.” This is exactly the attitude displayed within the Illuminati.

The film has occult items such as crystal balls in several scenes, haunted castles, magic and a benevolent wizard. At one point the Lion says, “I do believe in spooks [ghosts], I do, I do, I do, I do.” (Today, intelligence agents are also called spooks.) The Lion, Tinman, Dorothy and the Scarecrow must prove themselves worthy to receive the benevolence from Oz. The occult is full of rituals where the participant must prove himself worthy. The phrase “seeds of learning” is used in Illuminati ceremonies. Staffs like the movie has are used by various occult groups. These staffs often serve as stun guns, so that shocks can be applied during ceremonies. The shocks may be applied so that the victim doesn’t remember the
ceremony.

C. PARALLELS BETWEEN THE WIZARD OF OZ SERIES OF BOOKS AND MONARCH PROGRAMMING

The following are parts of the Wizard of Oz Monarch Programming, which is a base programming put in when the child is very young. Some of the slaves know portions of the Wizard of Oz script wordforword. Dorothy is told she doesn’t have a brain if she has gotten into trouble.

Dorothy is looking for a place where there is no trouble which is a place “over the rainbow.” To escape pain, alters go over the rainbow. (This is a.k.a. in Alice In Wonderland Programming as “going through the looking glass”.

Dorothy becomes unconscious, the world begins spinning, and then she see disjointed pictures. This also happens to Monarch slaves. Later in the film, Dorothy states, “My! people come and go so quickly.” This is exactly what happens to the Monarch slave whose multiple personalities come and go. When the multiple personalities switch in and out very fast a spinning process can start which can be dangerous if it doesn’t stop. Just like most hiccuping stops on its own, the rapid uncontrolled switching (which can be triggered by stress) usually stops on its own. Systems which subconsciously know they are going to be tortured and used may out of a subconscious fear begin this revolving switching. It is said that the Monarch victim will become comatose if the rapid spinning goes on too long. Personalities are switched in what are called “tornado spins” or “tornado spinning” and personalities called “spin off’ personalities come up according to the number of revolutions the slave is commanded to spin. By spinning the slave, the master can choose what sexual perversion he wants as each “spin off’ personality has been trained to carry out a different perversion.

Over the rainbow in Oz is for the Monarch slave to be in a trance, and into a certain area of the programming. To be fluctuating at both ends as an observer and not a participant or to go to the other extreme and become a participant. The theme song of the movie goes, “Somewhere over the Rainbow...there’s a land where the dreams that you dare to dream really come true.” These lyrics are a method to hypnotically confuse the brain to perceive that the “over the Rainbow experience” (which is usually horrible abuse) is a “dream”. The dissociative mind is only too happy to call the trauma a dream, which is lived as a reality for a moment, but is nevertheless recorded by the mind as a fantasy. The term for this is cryptoamnesia, which means the process where the proper functioning of memory is hypnotically messed up. The slave’s internal world becomes “reality” and the external real world becomes the Land of Oz which is perceived as make-believe.

Dwarfs are used in the internal programming. (Hollywood hired a large number of them for the movie’s cast. They are called Munchkins in the movie.) Mengele, known as the programmer Dr. Green, was especially interested in experimenting traumas on dwarfs. For bona-fides & recognition signals, the Monarch slaves wear diamonds to signify they are presidential models, rubies to signify their Oz programming for prostitution, and emeralds to signify their programming to do drug business. Rings are also used to signify what activity the slave is doing, and what rank or level they are in the occult. Monarch slaves are taught to “follow the yellow brick road.” No matter what fearful things lie ahead, the Monarch slave must follow the Yellow Brick Road which is set out before them by their master. For some slaves used as track stars, their Yellow Brick Road was the track they had to run. The Yellow Brick Road is the runway in which alters were trained to fly off from to exit their internal world and take the body. The Yellow Brick Road also pertains to the assignment that an alter is given. To follow the Yellow Brick Road is to go down the road that has been assigned by command. The Yellow Brick Road programming is placed into the child’s mind via the Yellow Brick Road of the Wizard of Oz story. Remember the key words, “Follow the Yellow Brick Road.” To get someone onto the Yellow Brick Road you must know the access code to get them through the poppy field. The color codes are important to get an alter through the field of poppies.

Fiddler” is important word to get to the yellow brick road (it signifies the programmer in the context of “the programmer is here, go over the rainbow”) and then the alters eat what is variously called MUSIC or a SCRIPT or A LETTER which are words meaning “instructions.” In the 1900 edition of the book on page 3 1-32 says (programming cues are in caps), “She closed the door, locked it, and put the KEY carefully in the pocket of her dress. And so, with Toto trotting along soberly behind her, SHE STARTED ON HER JOURNEY. THERE WERE SEVERAL ROADS NEAR BY, BUT IT DID NOT TAKE HER LONG TO FIND THE ONE PAVED WITH YELLOW BRICK. Within a short time she was walking briskly toward the EMERALD CITY, HER SILVER SHOES tinkling merrily on the hard, YELLOW ROADBED. The sun shone BRIGHT AND THE BIRDS SANG SWEET and Dorothy did not feel nearly as bad as you might think a little girl would who had been SUDDENLY WHISKED AWAY FROM HER OWN COUNTRY AND SET DOWN IN THE MIDST OF A STRANGE LAND....The houses of the Munchkins were odd-looking dwellings,...ALL WERE PAINTED BLUE, for in this country of the EAST BLUE WAS THE FAVORITE COLOR.. .FIVE LITTLE FIDDLERS PLAYED AS LOUDLY AS POSSIBLE AND THE PEOPLE WERE LAUGHING AND SINGING, while a big table nearby was loaded with DELICIOUS FRUITS [the programs] and NUTS, PIES, and cakes, and many OTHER GOOD THINGS TO EAT [scripts to ingest].”

Monarch slaves are threatened with fire, like the Scarecrow. They also see people dismembered like the Scarecrow was dismembered. For them it is not an idle threat. The front alters also have hearts full of pain like Scarecrow.

Certain alters are not given courage and most have their hearts taken from them. The alters who are programmed not to have hearts are hypnotically told the same thing the Tin Man says, “I could be human if I only had a heart.” (See Chapter 4, where it discusses hypnosurgery.)

Some alters are taught they are stupid and have no brain. Scarecrow is asked the question, “How can you talk without a brain? Scarecrow answers, “Some people without a brain can do a lot of talking.” Emerald City is used in programming. Emerald City in the programming will be well guarded and hard to reach. Several important things will be placed inside the Emerald City, including the deeper Illuminati alters.

Castles are used in the programming. Lots of castles, either in the mind’s imagery or purely demoniac are placed into the slave’s mind. Winged monkeys are able to watch in the movies somewhat as spy satellites. Winged monkeys are used in the programming to create a fear of always being watched. The Flowers used in the movie and books, are also used in the programming. The witch uses poppy flowers to put the lion and Dorothy to sleep. Opium and cocaine are used to tranquilize Monarch slaves. An alter of a slave will get trancy when they enter the poppy field. (Heroin and cocaine come from poppies.) In the film, Dorothy says, “What is happening? I’m so sleepy.” She and the lion get sleepy for no apparent reason very quickly. Monarch slaves do the same thing. Waking up with snow in the movie is nothing less than an allusion to cocaine which is a common substance given to Monarch slaves to help make them dependent.

Dorothy states at one point in the movie that she “doesn’t remember”. She then follows this up with “I guess it doesn’t matter.” Hour glasses appear in the movie in several spots, and they also occur in various contexts in people who have been programmed by the Monarch programming. Some victims of the programming have hour glass configurations each created around a separate axis. The hour glasses have the ability to be rotated which causes certain alters to be brought forward. Monarch slave masters have also used hour glasses to indicate to their slaves that death was imminent and that time was running out. This is the way the wicked witch used the hour glass on Dorothy, who happens to be saved just as the hour glass runs out. Some Monarch slave masters actually have large hour glasses (sometimes 3’ high) like in the movie. (In Cathy O’Brien’s autobiography of her life as a Monarch slave Transformation of America she has a photograph of Sec. of Defense Cheney’s hour glass on his desk with him seated. This hour glass was used to threaten her as a slave.) When a Monarch slave sees an hour glass they may switch, but basically it is a reminder that the slave masters have the power to run a person’s time out. One slave was told, “The sand that sifts through the hourglass is a measure of your worthiness to live or die.” The hour glass shape is basically two triangles which touch at their peaks, or an X configuration with the tops of the X having lines. The child’s mind is to visualize this configuration as a compass, as the four points N, 5, E, W, they are to see the X configuration also as an x, y axis upon which a city is structured upon. The hour glass then is tied to several other concepts which integrate themselves well with the basic X shape of the hour glass. Circles with X’s are stacked on top of each other to form the different worlds which contain the alters. The two pie shaped pieces of the hour glass will hold one world, while the hour glass configuration made by the other two adjacent pieces hold the looking glass mirror images of each alter. Each hour glass is called 2 quadrants. To remove 4 quadrants would of course take both alters and mirror images with it. In mathematics, it could be stated that regular alters are in quadrant x,y and -x, -y. And that the looking glass people--the mirror images, early splits made from each alter as a copy, are in quadrants - x, y and x, -y. (See the chapter on how to structure a System) “Click your heel together and be there in a snap” is both in the movie and in the programming cues. Military Monarch slave models are especially taught to click their heels together. (Joseph Mengele, Dr. Black, Michael Aquino and others also liked to click their Nazi boots together while they programmed children.)

“SILENCE!” is both in the movie and a command of the Oz Programming. This word SILENCE stands for a code of “no talk” which runs deep in the mind of the slave. As in the movie, certain slave alters will talk to their masters as Dorothy did, “If you please, Sir...”

The keys (and triggers) to control the switching of personalities and to give orders are frequently based on Wizard of Oz material. A Monarch slave owner might use cues based on the Wizard of Oz such As “THERE’S A PAIR OF MAGIC SHOES TO WEAR WITH YOUR DRESS...SOMETHING IN LIGHTENING...TO TRANSPORT YOU FASTER THAN THE OL’ RUBY SLIPPERS.” (Quote from O’Brien, Cathy. “Operation Carrier Pigeon”, Monograph, pg. 2.) A cryptic death threat given to Cathy as a slave by handler Sec. of Defense Cheney to kill her daughter by taking off her daughter’s ears was then backed up by the hypnotic command based on Wizard of Oz programming, “I’LL GET HER, MY PRETTY. . .YOUR LITTLE GIRL.”

The programming that is related to the Tin Man produces a monarch slave which is described as “A WELL OILED MACHINE” by the handlers. U.S. Sen. Allen Simpson, one of the perpetrators of the Monarch Program, referred to the Tin Man programming when he told a slave “THESE ARE BUT EMPTY SHELLS OF THE LIFE THEY WERE ONCE POSSESSED. LIKE YOU ARE—EMPTY AND VOID OF LIFE.”Phrases like “troubles melt” can be found in both the movie and in the programming.

Let’s now cover what programming is based on the Oz books, that isn’t found in the movie. A great deal of the Oz programming comes from the books, of which only the first book was used for the movie. The public is familiar with the movie which is based on the first one, but in general doesn’t know the other books exist. We will not go through the scripts of all 14 books--there isn’t room for that, but by going through a few of the books, the reader will begin to see the massive amount of material which was used for programming scripts in the Oz books. It is one thing to say, the Wizard of Oz was used as a mind-control programming script, but that doesn’t convey the extent of it. Large sections of the 14 books are almost perfect for mind-control. If you take the trouble to read these quotes, you may find yourself startled at what you thought at first glance was a nice child story!


Sursa: How The Illuminati Create An Undetectable Total Mind Controlled Slave
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde Mihai_1990 » Mie, Oct 27 2010 5:08 pm

:rolleyes Cateodata ma simt ca si cum am fi as fi intr-un serial din "La Limita imposibilului" :confused5 , si acolo sunt multe mesaje mai din "umbra". Cand mi-am dat si eu seama in ce lume ma aflu am fost foarte dezamagit, dar totusi acum stiu cam ce se misca prin jurul meu ma simt mai liber. :angel8

Numai Bine si Liniste Sufleteasca! :curcubeu:
Avatar utilizator
Mihai_1990
 
Mesaje: 3
Membru din: Vin, Oct 22 2010 11:02 pm

androidul - omul viitorului in viziune reptiliana

Mesajde mszavai » Joi, Oct 28 2010 4:56 am

Iata omul viitorului - ANDROIDUL (ca si telefonul mobil, nu?) - asa cum ne sugereaza nu foarte subtil 'starurile' noastre:

Imagine

Imagine

Imagine
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde Mihai_1990 » Joi, Oct 28 2010 3:01 pm

Buna Monika :biggrin

Oare o sa fim si noi vreodata liberi :think? in adevaratul sens al cuvantului "LIBER": fara bani, fara politica, fara lideri falsi, fara guverne din umbra care controleaza totul... De cand eram mititel le-am spus parintilor ca ceea ce vedem nu este ceea ce pare si ca viitorul va fi sumbru daca nu actionam :rolleyes. Parintii mei sunt mai simpatici: "am vazut prea multe filme SF" laugh19.

Imi doresc din suflet sa nu ma mai simt ca intr-o puscarie si daca ar fi sa actioneze careva, cine l-ar crede, ar chema camasa de forta... presa ar musamaliza totul. Eu cand incercam sa explic celor de seama mea ca exista alta cale decat bautura, banii, luxul, tigarile sunt luat in ras :confused5. Nu vreau sa fac eu pe Mantuitorul, dar din acest motiv suntem aici: sa ne ajutam intre noi, cel putin asta e parerea mea :love36. Semnele sunt peste tot, ne inconjoara, numai sa vrem sa le vedem :wink . Ma bucura faptul ca nu sunt singur, nu am fost si nu voi fi vreodata, si ca mai sunt oameni care incearca trezirea semenilor care sunt inca in hipnoza. MULT RESPECT pentru tot ceea ce faci tu si colegii tai, Dumnezeu sa va dea putere si rabdare si multa, multa LINISTE SUFLETEASCA :angel8.

Numai Bine si Liniste Sufleteasca! :curcubeu:
Avatar utilizator
Mihai_1990
 
Mesaje: 3
Membru din: Vin, Oct 22 2010 11:02 pm

Mesajde mszavai » Joi, Dec 23 2010 3:27 am

Imagine
Salutari, draga Mihai, si BINE AI VENIT!

Ma bucur foarte mult ca pasii ti-au fost calauziti spre noi :hug si ITI MULTUMESC pentru toate aprecierile facute.

Intr-adevar, ne este de mare ajutor sa aflam ca nu suntem singuri! Acesta este si adevaratul motiv pentru care am creat acest site. Noi, cei treziti, simtim, vedem, intelegem... si totusi nu avem cu cine sa impartasim toate trairile noastre! Cred ca aceasta este situatia in care ne aflam multi dintre noi.

Ca umanitate, ne aflam acum la o rascruce de drumuri. Actiunile noastre viitoare vor decide in anii imediat urmatori drumul/directia spre care ne vom indrepta.

In legatura cu ce m-ai intrebat legat de comportamentul lui Disney, trebuie sa intelegem ca in lume exista sute de milioane de sclavi programati mental, multi dintre ei plasati in pozitii cheie, de influenta. Acestia prezinta multiple personalitati fragmentate ce au fost programate pentru scopuri specifice. Obsesiile de acest fel (in special cele care implica automutilare - ex: printesa Diana, Johnny Depp, Angelina Jolie) sunt cultivate (programate!).

http://www.youtube.com/watch?v=-uLBBb-gSpI


Metodele de programare folosite de hibrizii extraterestri sunt odioase, sunt inimaginabile si, mai mult decat atat, ei insusi au fost programati prin astfel de metode. Pentru adevaratii reptilieni suntem cu totii simple marionete! Cei care doriti sa aflati mai multe pe aceasta tema va recomand cartea The Illuminati Formula to Create An Undetectable Total Mind Controlled Slave (engleza).

Aceasta este insa doar factia intunecata, desupra lor aflandu-se de fapt factia 'luminoasa', mai precis 'ingerii', 'maestri ascensionati' si culminand cu autointitulatul dumnezeu (cu d mic) - respectiv Sananda/Saturn.


Cu toata dragostea si pretuirea,
monika :sparks
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 500
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Următorul

Înapoi la Dezvăluiri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron