16 Mai 2014
O zi unica, in care toata fiinta creeata de Bunul Dumnezeu canta si se inchina celei care a fost pe pamant Desanca Nicolai.
Sunt profund onorata si ii multumesc Tatalui Cersc din toata inima ca am avut urechi dincolo de cele umane si ochi dincolo de cei umani sa aud Adevarul transmis de Doamne prin "Acest Minunat OM, care s-a Innomenit ca noi sa ne indumnezeim, Fiica de Dumnezeu si Duh Sfant", toate deopotriva.
Ma alatur si ii salut cu toata dragostea si iubirea pe cei care inca cred in EA si celor care inca nu au reusit sa o faca.
Dintr-o mare nefericire nu am reusit sa particip la aceasta zi binecuvantata la Templul din Arad, ca de fiecare data, dar de aici din departare am simtit si am trait tot ceea ce traiam acolo la Templu si doresc din suflet sa va transmit si voua, oameni dragi, asa cum numai Doamna noastra iubita ne invata sa facem, atat de simplu si fiersc este totul "iubeste-ti semenul ca pe tine insati".
De nenumarate ori am avut ocazii speciale sa aduc impreuna cu semenii mei marturii, de cand o cunosc pe Doamna Desanca, inca de la inceputuri, pe cand mi-a daruit din nou viata fiicei mele cele mari, apoi experiente unice si sfinte in decursul anilor pana la sfarsit, cand m-am numarat si eu printre cei din nou onorati sa o conduc "Acasa" la Tatal Ceresc pe iubita noastra Doamna, experiente pe care niciun manuscris uman nu le-ar putea inlocui vreodata.
Marturii, povestiri, trairi, iubire de om si Dumnezeu, daruire si carisma, pana dincolo de puterea umana, iertare si ingaduinta, bucurie si dragoste, acestea sunt putinele principii pe care Doamna noastra ne invata, nu au comparatie si nici egal, simple si omenesti, dar... profunde.
Te iubesc si iti multumesc cu tot ce am mai sfant, mai curat si mai bun in mine, pentru tot ceea ce mi-ai daruit, ceea ce sunt si am devenit, pentru faptul ca te-am cunoscut si am inteles ce inseamna adevarata iubire. Iti voi duce mesajul si iti voi pomeni Numele Sfant la tot omul si la toata fiinta, sa stie tot natul cine si ce ai implinit pe terra, iar marele dar pe care l-ai lasat omenirii, Iubirea de Dumnezeu si de om, este cea mai mare valoare.
LA MULTI ANI, Iubita noastra Doamna si Lumina sfanta, care ai aprins facliile sufletului intregii omeniri si ne-ai redat pe noi oamenii inapoi inimilor noastre. Iti vom ramane alaturi pentru eternitate.
Flavia si familiile noastre