de Alien » Lun, Noi 05 2007 8:07 pm
Buna dragilor,
Am gasit astazi raspunsul Luminitei si m-am gandit ca trebuie sa vorbesc si eu, dupa ceva timp!
M-am intors 10 ani in trecut pentru a va relata una din multele "istorioare personale". Ghidul meu, de atunci, imi comunica constant informatii graduale despre evolutia umana - in general, asa ca intr-o zi, vazandu-ma preocupat in privinta locuintei mi-a spus: "Nu trebuie sa-ti faci griji privind situatia imediat urmatoare, chiar daca vorbim de cativa ani de zile, deoarece vom trai situatii in care nu vom putea sa ne permitem sa locuim in atatea case care vor fi disponibile; eventual ne vom putea permite sa locuim unde vrem si/sau cum vrem!"
Imaginati-va impresia creata asupra mea, iar mai mult de-atat a completat: "Ceea ce se va petrece in jurul nostru este parte indivizibila a procesului nostru evolutiv, iar impotriva acestuia nu este indicat sa lupti ('](*,)') - LASA LUCRURILE SA LUCREZE!"
Bineinteles ca am avut parte si de explicatii detaliate ceea ce m-a determinat sa raspund acum, si in special pentru a confirma spusele Luminitei: s-ar putea sa nu fie indicata implicarea in evolutia celorlalti "co-paminteni", mai ales ca traim momente in care misiunea multora a ajuns la final. Eventual am putea sa le transmitem, celor care ne parasesc, toata dragostea (':love36') si recunostinta noastra pentru sprijinul oferit.
Pace, Lumina si Iubire!