Trezirea mea s-a produs in urma cu cinci ani, la varsta de 29 ani, chiar inainte de a implini 30. Simtind imboldul interior si nestiind ce se intampla, am inceput sa caut pe internet explicatii, raspunsuri care sa justifice ceea ce simteam in interior. Asa am descoperit site-ul http://www.crystalinks.com site creat de Ellie Crystal, un adevarat maestru. Ellie este flacara geamana a lui Zoroaster, sau Z asa cum il numeste ea, de la care transmite mesaje prin channel. Experientele personale impartasite de Ellie, impreuna cu toate invataturile descoperite pe acest site m-au ajutat sa cobor profund in interior, punandu-mi intrebarea: "Cine Sunt Eu?"
Am inceput la scurt timp sa fac channel. Am descoperit ca pot face foarte usor acest lucru si ca as fi putut-o face si mai devreme daca as fi fost constienta de aceasta capacitate a mea. Mi s-a vorbit atunci de misiunea mea, de rolul pe care mi l-am propus sa il indeplinesc in aceasta viata si trebuie sa recunosc ca toate aceste dezvaluri mi-au creat o stare de panica, refuzand pentru un timp chiar sa mai fac channel. Nu vedeam pur si simplu ce as putea face eu atat de deosebit ca sa imi ajut semenii "al caror planset m-a determinat sa mai vin inca o data pe pamant". Timp de un an am continuat calatoria in interior. Am descoperit la scurt timp ca pot face desene prin channel, ca pot face vindecare channel, canta, etc; este simplu, principiul fiind acelasi, te aliniezi pur si simplu la energia transmisa.
La una dintre sedintele de channel, ghidul meu spiritual Anton mi-a comunicat ca Fecioara Maria si Cuvioasa Paraschiva sunt prezente si ca doresc sa imi comunice ceva. Mi s-a spus: "Fecioara Maria a venit sa-ti daruiasca o floare pe care sa ti-o pui deasupra inimii si sa sti ca noi suntem aici cu totii si veghem asupra ta din inalturi." Despre Cuvioasa Paraschiva mi s-a transmis: "E aici si Marea Cuvioasa Paraschiva, asa cum o sti tu, cand va plimbati impreuna pe aleile de trandafiri ale palatului bizantin. Tu ai fost atunci o stareta cu vaza. Erai mult mai in varsta decat Paraschiva si aveai rolul sa o ajuti si sa o calauzesti pretutindeni acolo unde ea se ducea si se preschimba intr-o floare frumoasa a Bizantului". In momentul transmisiunii am primit viziunea in care eu eram o doamna cam la 52 ani, mai robusta, destul de sobra, imbracata intr-o sutana de stareta de culoare maro deschis, intr-un peisaj insorit, alaturi de o tanara.
M-am indoit foarte tare de ceea ce mi s-a transmis, astfel incat am inceput sa fac cercetari pe internet, cunoscand foarte putine despre Paraschiva sau despre Bizant. Spre mare mea surprindere am aflat ca:
"Cuvioasa Parascheva a trait in prima jumatate a veacului al XI-lea. S-a nascut in Epivat (azi Boiados) in Tracia, pe tarmul Marii Marmara, in apropiere de Constantinopol (azi Istanbul), pe atunci capitala Imperiului bizantin. (...) Dupa trecerea catorva ani, si-a parasit parintii si “frumusetea acestei lumi”, retragandu-se “in adancul pustiei”. S-a oprit mai intai la Constantinopol, unde a ascultat cuvinte de invatatura de la calugari si calugarite cu aleasa viata duhovniceasca. Urmand sfaturile acestora, a parasit capitala, indreptandu-se spre tinutul Pontului..."
In cercetarile mele am descoperit totodata ca orasul Constantinopol a fost vestit pentru gradinile sale de flori.
In alta sedinta channel mi s-a transmis ca am fost astrolog la observatorul din Massachusets. Facand cercetari pe internet am descoperit ca exista intr-adevar patru observatoare in Massachusets. Mi s-a vorbit si despre alte vieti ale mele: politician, pianist in vremea lui Bach, cercetatoare si atatea alte vieti, unele mai luminoase, altele mai putin... Despre altele nici nu am nevoie sa mi se vorbeasca: am fost barbat si am luptat pe front in atatea vieti, am fost miner si am murit in mina (de aici si claustrofobia din aceasta viata), am fost chirurg in viata anterioara...
Am stat mult pe ganduri inainte sa public acest mesaj. In afara de sotul meu, nu am impartasit aproape nimanui toate acestea, nici chiar colegilor de echipa, considerand ca acest aspect este cat se poate de personal si mi-a fost transmis in scopul de a avea incredere in ceea ce mi se transmite si de a ma ajuta intr-adevar sa ma regasesc, sa redescoper CEEA CE SUNT.
Am scris insa toate acestea, caci constat cu tristete ca s-a atins un fel de nivel de plafonare printre Lucratorii in Lumina. Alergam atata sa citim ce mai e nou, ce mai spune o entitate sau alta. Site-uri intregi, grupuri yahoo pe care se copie si se tot copie mesaje channel traduse mai mult sau mai putin corect.
In goana aceasta dupa nou, din dorinta de afirmare, am uitat sa ne mai punem intrebarea: "Cine Sunt Eu?"
In Lumina,
monika