Dragele mele Mihaela si Ramona,
Problema respiratiei este foarte importanta. Prin respiratie - pe pilot automat - doar traim. Eu m-am referit la respiratia constienta. Atunci cand respiram normal si fiecare in ritmul nostru, luam din eter acele particUle de lumina christica (prana) care sunt esenta vietii. Atunci cand respiram constient, ne conectam la divinitatea noastra din inima noastra sacra (care se afla in spatele timusului), iar cantitatea de lumina (prana) pe care o preluam prin respiratie creste. Daca o mai si vizualizam cum ne umple corpul si se expandeaza in univers si in pamant, atunci noi devenim acea LUMINA DIVINA.
Prin aceasta respiratie ne armonizam toate cele 4 corpuri (fizic, mental, emotional si spiritual) si ne armonizam cu intreaga creatie divina. Cu alte cuvinte ne conectam direct la sursa Dumnezeu = Lumina = Iubire.

Corect, se inspira cat mai profund pe nas, se retine inspiratia cateva secunde si se expira puternic pe gura. Vizualizati acea lumina cum intra prin varful capului, trece prin timus, coboara prin coloana si intra in pamant si in acelasi timp va umple corpul si o expandati cat puteti voi de mult. Nu uitati: Lumina = Dumnezeu = Iubire. Foarte important este sa si SIMTITI cum primiti si daruiti aceasta iubire. Am simtit sa fac aceasta precizare pentru ca Ramona a spus ca ea respira gresit. Atata timp cat esti in viata, nu cred ca ai respirat gresit, draga Ramona.
Va imbratisez si va infasor in lumina si iubire infinita.
Cu mult drag,
Doina Consuela