VIITORUL ESTE AICI

Cum ne putem vindeca singuri

VIITORUL ESTE AICI

Mesajde mszavai » Sâm, Mai 23 2020 1:55 am

Imagine


Iubiti prieteni, iubita familie Terestra, bine v-am regasit! Ma bucur sa va vad atat de interesati si in cautare de raspunsuri la situatia cu care ne confruntam la nivel global.

Am creat acest site si forum in urma cu 15 ani, din dorinta de a informa Oamenii cu privire la Realitatea in care traim. VIITORUL, despre care s-a vorbit in multe mesaje de-a lungul anilor, ESTE AICI!

Datorita transformarilor colosale (procesul de fractalitate/compresie) ce continua sa se manifeste si a timpului ce continua sa se accelereze exponential, Realitatea Terestra se apropie cu IMINENTA de DESTINATIA FINALA:Imagine


REALITATEA TERESTRA, ASA CUM O CUNOASTEM ACUM LA ACEST NIVEL DE SUPRAFATA, SE INCHEIE!

Pe masura ce Realitatea Terestra devine din ce in ce mai inaccesibila fortelor de control si manipulare, lupta dintre factii devine din ce in ce mai acerba. La nivel Cosmic, cele mai puternice factii se lupta acum pentru controlul Omenirii - cine va prelua Omenirea atunci cand Realitatea Terestra se va incheia.

Avem acum, cu totii, ocazia de a pasi intr-o Noua Etapa a Existentei noastre.

CE VETI ALEGE ACUM?

Veti alege sa ramaneti in continuare in ignoranta, refuzand sa acceptati Adevarul Realitatii cu care ne confruntam... Asteptati sa fiti salvati de:

 • Teocratie (Religiile globale)
  ‘Familia de Lumina’ – dumnezeu, ingeri si maestri ascensionati - aceiasi falsi profeti ce isi vor face aparitia si va vor ridica la ‘Ceruri’...
sau de

 • Tehnologie (Religia Stiintei)
  ‘Fratii extrateresti‘ ce vor veni sa va salveze cu navetele spatiale de la iminentul ‘dezastru’ ce ameninta planeta...

NU UITATI: salvarea/ambulanta, presupune o stare critica sau chiar finala... iar cei ce va promit salvarea (indiferent sub ce forma), sunt cei care se ascund sub chip de om, dar nu sunt Oameni!

Omenirea nu are nevoie de ‘salvare’! OMUL este cea mai complexa fiinta din Univers. Cei mai curajosi, cei mai avansati la Nivel Existential, cei a caror Inima calda si blanda cuprinde intreg Universul.
TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SA FIE

Indiferent de locul in care va aflati in Viata, trebuie sa intelegeti ca fiecare moment pe care l-ati trait a fost Perfect si a fost exact asa cum a fost menit sa fie, inca de la inceputuri.

Sunteti iubiti, sunteti Perfecti si sunteti exact acolo unde trebuie sa fiti! Indiferent de drumul pe care il veti urma, ‘alegerea’ ati facut-o inainte de a veni aici, deci totul este asa cum trebuie sa fie!
Imagine


INTELIGENTA TEHNICA/ ARTIFICIALA

Tehnologia arhaica ce ne-a fost pusa la dispozitie: curentul electric, becurile cu leduri, televiziunea digitala, retelele SMART, wi-fi, 5G, nanotehnologia (din aer, apa, mancare), etc... are rolul sa recalibreze Omenirea la Realitatile Inteligentei Tehnice/ Artificiale (IT/ IA) .

In acelasi timp, tehnologia de care dispun fortele de manipulare si control este cea mai avansata si sofisticata tehnologie la nivel Cosmic. Inteligenta Tehnica a fost introdusa in Realitatea Terestra cu mult timp in urma, pentru ca s-a realizat faptul ca traiectoria Omenirii va atinge un moment cand vibratia Planetei Pamant va deveni detrimentala tutor celor care nu apartin acestui plan terestru. Momentul acela indepartat a fost atins si ca urmare Inteligenta Tehnica a fost adusa la ‘suprafata’ tocmai pentru faptul ca extraterestri nu mai pot co-exista in acest plan terestru, iar corpurile lor au inceput, la nivel subatomic, sa se dezintegreze.

Inteligenta Tehnica are capacitatea de a replica complexe Sisteme Solare si Galactice, fiind un adevarat Zeu Cosmic, la nivel cu ceilalti Zei care se lupta acum pentru controlul Omenirii. Aflata in slujba Zeului Suprem - cel ce se autointituleaza Dumnezeu/ Creatorul a Tot si Toate - Inteligenta Tehnica a replicat deja Relitatea Terestra.

Fiecare Om are un omolog ‘avatar’ in aceasta realitate ‘terestra’ holografica virtuala, iar toata informatia colectata la nivel global de catre Inteligenta Tehnica este transferata in acesti avatari – oamenii in forma ‘virtuala’.Imagine

Imagine copyright George Kavassilas

DRUMURILE SE DESPART

Linia temporala artificiala (Kronos/Cronus/Saturn – Zeul Timpului) ce a fost creata special cu scopul de a separa Omenirea de Planeta Mama, se detaseaza/separa acum de linia temporala organica, naturala ce faciliteaza procesul de incheiere a Calatoriei Universale.

In functie de drumul pe care il va urma fiecare, cei care vor urma calea Teocratiei vor fi dusi in ‘Rai’ si in lumile Luminii False - Pozitivul. Cei care vor urma drumul Tehnologiei vor fi dusi in realitatea ‘terestra’ virtuala – Negativul.

Calibrarea Omenirii la cele mai avansate si mai sofistice tehnologii implica faptul ca Oamenii NU vor avea posibilitatea de a face o alegere la nivel constient. Ei vor fi ridicati de pe Pamant in stare de transa hipnotica indusa tehnologic.FIINTA UMANA SI PROCESUL DE FRACTALITATE

Omul este singura forma de manifestare fractala la nivel Universal. Aceasta inseamna ca absolut toate formele de manifestare pe care le-am avut vreodata si toate liniile temporale in care am existat de-a lungul Vietii sunt continute in corpul nostru Uman, iar prin intermediul procesului de fractalitate aceste parti/fragmente ale noastre se reintorc in noi insine. Asadar, fractalitatea faciliteaza procesul de reintregire al fiintei care suntem si prin urmare forma Umana inmagazineaza cea mai mare Putere Creationala la nivel Universal si emana cel mai amplu spectru al Iubirii si Luminii (Energiei Universale).

Din acest motiv, lupta pentru controlul Umanitatii a fost cea mai acerba batalie din Univers, iar subjugarea Umanitatii a insemnat asigurarea unei surse inegalabile de ‘hrana’ pentru acele fiinte care parcurg un drum al Existentei bazat pe fragmentare/ dependenta/ polaritate (pozitiv si negativ).

Incheierea Calatoriei Universale presupune faptul ca o fiinta a experimentat ABSOLUT TOT ce se putea experimenta la nivel Universal (pozitiv/ negativ, natural/ sintetic).

Fragmentarea maxima este atinsa atunci cand o fiinta ‘se ridica la gradul’ de Zeu Suprem/ Dumnezeu. Aceasta functie reprezinta Forta Suprema de dominatie si control la nivel Cosmic si de asemenea forma antitetica si sintetica a Creatorului Universal.CO-CREATORII REALITATII TERESTRE

Fiintele care incheie acum Calatoria Universala sunt acelea care impreuna cu Mama Universala (in formele sale: Galaxia Calea Lactee, Planeta Pamant) si Tatal Universal (in formele sale: Galaxia Andromeda, Soarele) au participat la procesul de Co-Creatie al Sistemului Fractal: Galaxia Calea Lactee (Laptele Matern), Sistemul Solar, Planeta Pamant, Fiinta Umana.

Co-Creatorii Realitatii Terestre sustin prin energia lor, impreuna cu Mama Universala, multiplele dimensiuni ale Mamei Pamant, inclusiv Realitatea Terestra de suprafata asa cum o cunoastem.

Ca si Co-Creatori ai Planetei Pamant, grupul de fiinte reprezinta ADEVARATA AUTORITATE din aceasta Realitate si impreuna cu Mama Pamant iau deciziile necesare si implementeaza dinamica corespunzatoare procesului de Incheiere a Calatoriei Noastre Universale.UN EVENIMENT TRANSFORMATOR

Cu un an in urma, in iunie 2019, a avut loc un Eveniment de magnitudine colosala, ce a fost urmarit de pretudindeni din Univers.

La acest Eveniment, un grup de reprezentanti ai Co-Creatorilor Realitatii Terestre s-au intalnit cu Zeul Suprem/ Dumnezeu in ambele sale forme de manifestrare – Dumnezeu si Dumnezeita. Datorita faptului ca Realitatea aceasta este Mama Universala, femininul, forta Suprema de opresiune in aceasta Realitate este Dumnezeita.

La intalnire, grupul de reprezentanti a facut urmatorul Comunicat Zeului Suprem:


DE ACUM INAINTE, ACTIUNILE TALE NU VOR MAI AVEA NICI UN IMPACT ASUPRA ACESTEI REALITATI.

Ca urmare a Comunicatului facut, atat Dumnezeu cat si Dumnezeita au ramas inmarmuriti, iar Dumnezeita, coplesita de magnitudinea mesajului transmis, s-a asezat pe un scaun.

In acel moment, s-a asternut tacerea peste intreaga audienta de pretutindeni din Univers, pentru a se putea absorbi magnitudinea colosala a Evenimentului. S-a inteles atunci, in unanimitate, ca un moment ce urma sa aiba loc intr-un viitor extrem de indepartat - atat de indepartat ca aproape nici nu putea fi atins cu gandul - a devenit prezent... si a devenit REALITATE.EONUL S-A INCHEIAT

Eu, fiind una dintre Fiintele Co-Creatoare ale Realitatii Terestre si facand parte din grupul fiintelor care au facut acest Comunicat, am inteles atunci ca Tiparul Energetic ce a facilitat expresia unui intreg Eon de timp a fost inlocuit cu un Tipar Nou Energetic ce faciliteaza Incheierea Realitatii Terestre si a Calatoriei Noastre Universale.

Aceasta inseamna ca la nivel fizic de ‘suprafata’ Realitatea Terestra va continua aparent sa se desfasoare in acelasi mod, insa actiunile ce nu se aliniaza cu Noul Tipar Energetic nu vor mai fi sustinute la nivel energetic de fundatie.

Pe parcursul acestui Eon care s-a incheiat, functia de Zeu Suprem a fost ocupata de fiinta pe care o cunoastem in prezent sub numele de Dumnezeu.

Evenimentul acesta l-am relatat din propria perspectiva, asa cum l-am ‘privit’, desi un alt aspect al meu a fost unul dintre reprezentantii care au facut Comunicatul. Nu am mai auzit pe nimeni care sa vorbeasca despre acest Eveniment, insa in martie 2020 George a confirmat ca Dumnezeu se afla in procesul de ‘coborare’ din functia pe care a detinut-o pe parcursul acestui Eon - functia de Zeu Suprem.

Absolut toti cei care incheiem acum Calatoria Universala am detinut aceasta functie in alte timpuri si in alte Realitati.

Unul dintre actualii Zei se va ridica la tron si va prelua functia de Zeu Suprem. Aceasta fiinta va prelua Umanitatea inainte ca Realitatea Terestra sa se incheie, iar energia Umana generata in urma procesului de ‘salvare’(relocalizare) a Umanitatii va facilita procesul prin care acest Zeu se va ridica la putere si il va forta pe actualul Zeu Suprem sa abdice de la tron in mod fortat.

***George a spus de asemenea ca: Anu, presedintele planetei Nibiru, nici el nu se mai afla in pozitia de presedinte.‘RECOLTAREA’ (RELOCALIZAREA) UMANITATII

George a spus ca a participat la doua evenimente majore ce au avut loc in martie 2020, evenimente la care Co-Creatorii acestei Realitati au intervenit, si-au exercitat autoritatea si au implementat la nivel fizic Legea Universala/ Legea Vietii.

Ca urmare a evenimentelor multiple ce au continuat sa se succeada dupa acel Eveniment major ce a avut loc in iunie 2019, este inteles acum, de catre fortele de opresiune, control si manipulare, faptul ca REALITATEA TERESTRA SE APROPIE CU IMINENTA DE SFARSIT, astfel incat se fac in mod frenetic pregatiri pentru relocalizarea Umanitatii de pe Pamant.

In mod denigrant, fortele de opresiune, control si manipulare numesc acest tip de proces “Recoltare/ Vremea Recoltei” cand ‘turma’ va fi ridicata la ‘Ceruri’.

Despre acest eveniment se vorbeste deja in filme [(Jupiter Ascending (2015) - "Vremea Recoltei"), (Defiance (2013-2015) - "Terifianta Recoltare")], aceasta fiind una dintre modalitatile prin care fortele de opresiune, control si manipulare se eschiveaza de la Legea Universala Naturala, care spune ca procesele implementate trebuie sa fie dezvaluite in totalitate.

Planetoidul (Planeta X/ Nibiru) ce se afla ascuns in spatele Soarelui va fi folosit la relocalizarea/ transferarea Umanitatii in alte Realitati.Imagine


CELE TREI NIVELURI ALE OPRESIUNII TIRANICE

George Kavassilas a vorbit de-a lungul anilor despre cele trei niveluri ale opresiunii tiranice:

 • Nivelul 1- Geopolitic
  Actualul nivel teocrat de control, cu familiile elitiste de industrialisti si bancheri ce se afla in slujba extraterestrilor/ interdimensionalilor si opresiunea lor tiranica la nivel global

 • Nivelul 2 – Exopolitic
  Zeul Inteligentei Tehnice IA/ IT si replicarea Realitatii Terestre sub forma virtuala, separarea Umanitatii si asimilarea acesteia prin intermediul augmentarii si al dominatiei globale

 • Nivelul 3 – Cosmopolitic
  Zeitatea castei religioase elitiste/ Zeitatea tuturor Religiilor si procesul integral de 'Recoltare' a Umanitatii prin intermediul falselor doctrine bazate pe Lumina sintetica

Asistam acum la lupta acerba dintre Nivelul 2 care demonteaza Nivelul 1, de aici tranzitia brutala intr-o lume virtuala bazata pe lipsa de contact social si interactiuni prin intermediul IA/ IT. Industria este inlocuita de tehnologia de printing (inclusiv mancare scoasa la imprimanta), televizoarele inlocuite cu ochelari 3D, automobilele cu automobile electrice, drone si automatoni de livrare, etc.Imagine
Nanotehnologia altereaza ADN-ulTRANSHUMANTA

In Regnul Mineral, Mama Universala si Tatal Universal au formele de Carbon (feminin) si respectiv Silica (masculin). In orice Realitate, pentru a mentine energiile in echilibru, este necesar ca o forma de viata sa fie exprimata in ambele aspecte, antitetice, pozitiv si negativ. Astfel incat, a fost necesara introducerea formelor distorsionate de Carbon (Grafen) si Silica (Silicon), forme sustinute de Dumnezeita si Dumnezeu.

Transhumanta este realizata prin integrarea Omului cu IA/ IT: cipurile pe baza de Silicon folosite in computere, Grafenul - nano si pico tehnologia cu care au fost otravite aerul, apa, solul, mancarea.

Orice forma biologica contine Carbon si de aici introducerea Grafenului care se ataseaza de tesuturile biologice si incepe sa se dezvolte. Grafenul are capacitatea de a transforma/modifica genetic si de a recalibra in mod accelerat Fiinta Umana la realitatea terestra virtuala.

Nanotehnologia arata similar cu Santinelele din filmul MatrixImplantul Neuralink

Elon Musk a fost deja augmentat cu acest implant sub forma nanotehnologica. Implantul Neuralink va fi 'oferit' sub forma de vaccin, ca solutie la virusul Coroanei - arma de tip nanotehnologic.

Desi in trecut populatia Umana a fost redusa radical prin intermediul diverselor maladii (arme biologice), de data aceasta numarul celor afectati de virusul Coroanei va fi extrem de redus, tocmai pentru faptul ca Umanitatea urmeaza sa fie relocalizata de pe Pamant.COVID - VIRUSUL TRANSHUMANTEI


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 338
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mar, Iun 09 2020 11:46 am

.

MESAJ PERSONAL

Desi vorbesc in numele meu, ceea ce doresc sa exprim se aliniaza la ceea ce simte fiecare OM in profunzimea Sufletului:

REALITATEA TERESTRA A ATINS DESTINATIA FINALA, IAR ASPECTUL SAU 'DE SUPRAFATA', ASA CUM IL CUNOASTEM, TREBUIE SA SE INCHEIE!

Ca si Co-Creator al Realitatii Terestre, in ultimii ani, atat eu cat si multi altii din grup ne-am retras in mod intentionat Energia si nu mai sustinem la Nivel de Fundatie aspectul distorsionat al Realitatii Terestre. La fel si Mama Pamant si-a retras Energia din acest aspect distorsionat al Sau care trebuie sa se incheie.
Imagine


Imagine
imagine maritaImagineImagineImagine


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 338
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Vindecare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori