.
« (...) In viata aceasta, pe care o traim acum, are loc aceasta CONVERGENTA ARMONICA insemnand ca toate liniile temporale, la fel si toate toate expresiile Universale pe care le-am avut (tot ce am fost, tot ce am vazut si facut in Univers), toate acestea converg in acest moment din spatiu-timp, aici pe Pamant, in aceasta incarnare.
Incredibil, absolut incredibil!
Aminteste-ti… fiecare celula din corpul tau este o galaxie, fiecare molecula este o nebuloasa, fiecare atom este o constelatie, corpurile noastre fiind in realitate Universuri. Suntem Fractal Universal al intregii noastre Existente pe care am avut-o in acest Univers. Atat de ingenioasa este lumea si Realitatea aceasta.
Suntem cele mai complexe si capabile Fiinte din Univers si reprezentam apogeul Evolutiei Universale - noi suntem varful de lance, deschizatorii de drumuri.
Iar prin aceasta Convergenta Armonica, dispunem acum de aceasta dinamica incredibila care inlesneste abilitatea noastra de a identifica ranile noastre ca indivizi. Exista totodata rani colective pe care le avem datorita acestui Sistem de Fractal si a ceea ce reusim sa realizam venind aici, in acest moment, cand Universul incheie un Eon. De asemenea, Ciclul Cosmic, Galactic, Solar si Planetar, toate aceste cicluri - cicluri continute in cadrul altor cicluri - converg acum, se incheie.
Toate ciclurile mici se incheie acum, simultan cu ciclul mare si ca efect se va crea o energie ca o SUPERNOVA pretutindeni in Univers. Este un proces gradual ce se face deja simtit in Univers, asa cum energia creata acum pe Pamant se propaga in valuri. Convergenta Armonica ce are loc acum poate fi simtita pretutindeni in Univers. (...) »
- George Kavassilas August 2021
.