George Kavassilas - conversatii si interviuri

Curaj, Inspirație, Entuziasm

George Kavassilas - conversatii si interviuri

Mesajde mszavai » Joi, Feb 10 2022 6:41 am

.

ISTORIA UMANITATII

- Conversatie cu un prieten -George Kavassilas - OUR JOURNEY HOME


P: - Doresc sa fac mai multe precizari in ceea ce priveste Planeta Maldek.

Se acorda multa atentie asupra faptului ca o anumita factiune a rasei Draco a fost cauza principala a conflictelor ce se desfasoara la nivel galactic si a modului cum ne-au afectat aceste conflicte. Este adevarat. Cu toate acestea insa, nu se acorda prea multa atentie faptului ca rasa Draco a fost creata. Este important de stiut cine a creat aceasta rasa si cine sunt de fapt responsabili pentru aceste conflicte.

G: - Nu am vorbit despre acest aspect legat de Draco, insa in prezentarea Imperiul Furnicilor am discutat despre Inteligenta Tehnica/ Artificiala si am dat de inteles ca aceasta a fost creata de Insectoizi.

P: - Desigur, Inteligenta Tehnica/ Artificiala/ Archonica este un aspect important, dar si Insectoizii, la randul lor au fost creati. Voi impartasi pe scurt ceea ce stiu.

Noi, Oamenii - o parte din Familia Umana a fost implicata in crearea acestor fiinte. Aceasta informatie poate fi socanta, insa este foarte important de inteles acest aspect. Cand spunem ca Umanitatea a inceput in Australia… Da, umanitatea asa cum o stim a inceput pe Pamant si apoi s-a raspandit pretutindeni in lume. Insa la nivel energetic sau de suflet, exista o existenta colectiva si facem parte din aceeasi Familie Umana, din care un grup s-a separat si a pornit pe o alta cale. Cand eram aici pe Pamant a avut loc aceasta separare de grupul principal, si acestia sunt adevaratii responsabili pentru conflictele galactice ce au cauzat toate aceste drame. Este un aspect important de care trebuie sa fim constienti. Nu ca sa ne invinuim, dar este vorba de Familia noastra Umana si din acest motiv suntem implicati in toate aceste dinamici.

Ce putem face acum ca intelegem toate acestea? Fiintele trebuie sa fie responsabile pentru actiunile lor, iar responsabilitatea aceasta implica a avea curaj si a comunica sincer cu propriul suflet, admitand ceea ce au facut si vindecand aceasta experienta. Altfel, traumele acestea vor continua sa se propage si ne vor afecta pe toti, ceea ce se si intampla de fapt.

Consider ca pana nu vom ajunge in acel punct, situatia nu se va schimba prea mult. Se va schimba la suprafata si degeaba inlocuim o paradigma de control cu alta. Toate aceste jocuri prostesti in care am fost prinsi au legatura cu insusi faptul ca un grup din Familia Umana s-a rupt de Planul Creatiei (sau cum doriti sa il numiti) si au pornit pe o alta cale. In loc sa faca ceea ce era necesar in Procesul Creatiei pentru a deveni Creatori Universali, acestia au crezut ca pot scurta procesul si prin urmare au polarizat totul. Rezultatul au fost toate aceste razboaie intergalactice care s-au declansat ulterior. Este un rezumat succint a ceea ce s-a intamplat, fara a intra in prea multe detalii.

G: - Este fantastic tot ceea ce ai spus si cat se poate de adevarat. Si daca mergem si mai in trecut, inainte de Insectoizi…. Cine a creat rasele Insectoide? Noi le-am creat.

P: - Este adevarat. De fapt un grup din Familia Umana le-a creat, fiindca acestia au ales sa creeze fiinte care sa indeplineasca anumite roluri. Le place sa creeze fiinte care arata infricosator, pentru a ascunde faptul ca sunt speriati de ceea ce au facut. Nu au curajul sa se confrunte cu propriul suflet si cu faptul ca sunt responsabili pentru tot ceea ce se intampla si le este pur si simplu frica de ei insisi.

Deci, mai degraba se ancoreaza in frica si isi armeaza durerea, ceea ce au facut de atata timp, in loc sa se confrunte cu realitatea si iata ce a rezultat. Cand traiesti in polaritate, negand ceea ce ai facut, si te inarmezi cu asta pentru a avea putere, nu este acelasi lucru ca atunci cand ai o perspectiva Omniversala, ai totul integrat si lucrezi printr-un proces armonios de reechilibrare si ancorare.

Legat de Planeta Maldek, care a avut un rol important - cand planeta aceea a explodat, unele fiinte s-au refugiat pe Marte, apoi de pe Marte au venit aici si, din pacate, au adus conflictul cu ei aici. Liniile genealogice de pe Pamant, cei mai apropiati descendenti ai acestor fiinte de care stiu eu, sunt khazarii, care sunt parte a cabalei. Multe din dinamicile in care au fost implicati pe Pamant sunt legate de acel conflict nerezolvat pe care l-au adus aici. Si au facut pe aceasta planeta ce au facut si pe Marte. Iar acesta nu e un lucru bun.

Doresc insa sa subliniez faptul ca pe Planeta Maldek a existat un conflict intern, iar populatia planetei nu se afla in deplina armonie asa cum s-ar crede. A existat o forta imperiala invadatoare si unii au considerat binevenit acest lucru, iar altii nu. Astfel s-a creat un conflict care a dus la distrugerea acelei planete si la avarierea planetei Marte. Dupa cum se poate vedea la suprafata, Marte nu are atmosfera - asa cum intelegem atmosfera de pe Pamant. Este posibil sa fi existat apa atat in interiorul cat si la suprafata planetei, dar nu pare sa mai fi ramas. Tot ce vedem acum este o planeta uscata si plina de praf cu striatii masive care o strabat de la un cap la celalalt si care nu pare a fi un cataclism natural. Este posibil sa fi fost folosite anumite tehnologii, piramide si ceva arme cu laser, nu cunosc prea multe detalii.

Am citit relatari de la diferite persoane si, de asemenea, am folosit cercetarea interioara pentru a imi aminti cat mai mult. Stiu ca are legatura si cu Imperiul Atlant, asa cum a fost denumit, iar asta ar putea fi socant. Se crede ca atlantii au fost un grup de salvatori ai umanitatii veniti din Lyra. Unele aspecte sunt adevarate, insa dinamica polaritatii a aparut si in Imperiul Atlant. O schisma s-a produs intre 2 factiuni, una a luminii si cealalta a intunericului si astfel a aparut polarizarea in cadrul imperiului, iar rezultatul a fost distrugerea lui.

Din pacate, au distrus in acelasi timp si Imperiul Lemurian, care nu era de fapt un imperiu, era o Civilizatie. Au distrus Civilizatia Lemuriana, apoi s-au razboit cu Draco, dar au fost infiltrati de Draco si astfel se explica existenta umanoizilor care arata ca Draco. Pentru ca unii Draco au descoperit modalitati de a-si transfera esenta in corpurile umane, deoarece voiau sa aiba infatisare umana. Draco folosesc o tehnica denumita ‘infiltrarea coloanei a 5-a' pentru a-si invinge inamicul - infiltrandu-se prin control mental, focalizandu-se asupra anumitor indivizi din grupul adversar si apoi prin rapiri, inginerie genetica, manipulare si plasand agenti in interior, iar asta au facut si aici.

In legatura cu Michael Salla si sursa lui de informatii, am atasat o poza. Uitati-va la acel umanoid, la fata lui - este foarte evident faptul ca este un umanoid draco, mie mi se pare foarte evident. Daca nu sunteti convinsi, uitati-va la tiparul de geometrie sacra din fundal. Natura nu se exprima prin linii drepte si ascutite. Toate acestea fac parte din factiunea luminii sintetice si a retelelor instaurate atat pe pamant cat si la nivel cosmic si este tehnologia de care se folosesc.Imagine

Michael Salla, Thor Han, Elena Danaan


G: - Este vorba despre acei Draco nordici (Draco in corpuri avatar de Nordici) de care vorbeam.

P: - Da, Thor Han (Comandant al Confederatiei Galactice a Luminii Sintetice), sau cum il cheama, acela este. Elena Danaan este sursa de informatii a lui Michael Salla, dar contactul ei este acest Thor Han. Elena Danaan este o autoare, a scris niste carti… este canalizator si druid. Nu am nimic personal impotriva ei, dar aceasta este sursa de informatii a lui Michael Salla in legatura cu anuntul lui recent legat de faptul ca elita a parasit planeta Pamant si ca au utilizat un portal din Antarctica pentru a se relocaliza. Exista intr-adevar un portal in Antarctica. Poate ca multi ar fi surprinsi sa afle ca Michael Salla a scris niste carti bune. Iar una pe care o recomand este despre Antarctica. Vorbeste acolo despre o civilizatie deosebit de avansata tehnologic.

Dupa cel de-al doilea razboi mondial, la indrumarea Draco nordicilor, o factiune a nazistilor s-a relocalizat in Antarctica, unde au stabilit o baza subterana si au format cel de-al 4-lea Reich.

G: - Tot de acolo au preluat si tehnologia Foo Fighters folosita in cel de-al doilea razboi mondial. Este vorba despre un grup care provine tot din Familia Umana. Urmand calea Tehnologiei si folosind tehnolgie fotonica, ce a fost in totalitate suprimata la suprafata Pamantului, acest grup s-a separat literalmente de Umanitate la sfarsitul anilor 1980’ printr-o linie temporala artificiala.

P: - Cu siguranta au gasit mai multe acolo in Antarctica. Stiu ca au fost descoperite tehnologii extraterestre sau interdimensionale - nave spatiale la fel si corpuri ale unor fiinte, nu stiu daca unele erau in stare de staza sau nu.

Acum 5-6 ani a fost o expeditie in Antarctica (Ant = furnica; Arc = archoni) si sunt sigur ca s-au mai facut si alte descoperiri. S-a facut o dezvaluire prin filmul “The thing” (Creatura) din 1982 de John Carpenter, in care este prezentata o nava spatiala circulara uriasa care a fost descoperita in gheata de catre niste norvegieni si impreuna cu nava a fost gasit si un extraterestru care isi schimba forma. Asta cu siguranta a fost o dezvaluire. Dar intr-adevar exista un portal acolo si asa a ajuns Marina prima data in spatiu, folosind initial navele pe care le aveau, dupa care le-au reconstruit pe baza tehnologiilor interdimensionale descoperite. Se folosesc de portalul din Antartica pentru a iesi de pe planeta si a calatori interdimensional.

Nu e necesara pilotarea navelor prin atmosfera Pamantului. Exista videoclipuri in care se poate observa rachete care ricoseaza, insemnand ca exista o limita a atmosferei. Nu vreau sa-i spun neaparat un dom sau o incinta, ar putea fi un camp electromagnetic. Orice ar fi, se pot vedea rachete cu ardere conventionala care ricoseaza. Dar aceasta nu inseamna ca este un sistem complet inchis. Poate ca anumite lucruri pot intra, insa anumite lucruri pur si simplu nu pot iesi. Toate acestea ne fac sa ne punem foarte multe intrebari.


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 342
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Joi, Feb 10 2022 11:20 pm

.

MESAJ DIN PARTEA MAMEI PAMANT

- Conversatie cu Anna -


A: - Mesajul important pe care doresc sa il transmit din partea Mamei Pamant este acela ca, asemenea noua, Mama Pamant a incheiat experienta de Victima. Sufletele noastre sunt interconectate cu Sufletul Ei. Asa cum noi am fost victimizati de asa de mult timp, la fel a fost si ea. Mama Pamant a fost Principiul Feminin al Profanarii. Insa acum ea incheie aceasta experienta si este deosebit de dinamica si activa.

Astfel incat Ea transforma acum calitatea vibratiei Elementelor.
Eu personal pot sa atest faptul ca aici in Tailanda unde ma aflu, Aerul e transformat.

G: - Si eu am observat ca Aerul este mult mai interactiv. Aerul s-a schimbat, la fel si Apa. Apa s-a schimbat intr-un mod deosebit de dramatic.

A: - Mama Pamant este lansata acum in actiune. Astfel incat, e necesar sa ne adresam Ei ca unui Spirit Dinamic si nu ca unei victime. Aceasta este rugamintea fierbinte pe care doresc sa o fac pe aceasta cale.

Principiul Masculin doreste sa protejeze Femeia. Desigur, dar Femeia ca Mama este cea mai apriga luptatoare.

Doresc sa subliniez faptul ca este vorba de o schimbare a calitatii vibratiei si nu a ‘ridicarii’ vibratiei, caci atunci cand ridici vibratia inlocuiesti o nota muzicala cu o alta nota muzicala si pierzi basul, asa cum isi da seama orice persoana care intelege muzica.

La fel si noi schimbam calitatea acestor note prin procesul acesta de transformare interioara si este diferit de procesul discordant pe care il urmeaza cei care urmaresc sa isi ‘ridice’ vibratia. Este cat se poate de simplu. Sa ne armonizam la procesul prin care Ea se isi transforma vibratia in mod calitativ, caci aceasta este singura modalitate prin care vom reusi sa incheiem acest proces de transformare.

G: - Integritatea noastra, despre care am vorbit mai devreme, este o armonizare a Fiintei Noastre si are ca efect transformarea calitativa a Esentei Noastre.

A: - Atunci cand comunicam din Inima, nu mai exista minciuna. Mama Natura - Mama Pamant nu minte. E necesar sa lasam la o parte toate acele neadevaruri cu care ne auto-pacalim si sa fim absolut sinceri, asa cum este si Ea.

‘Inamicul’ incearca acum sa o faca sa minta prin toate aceste organisme modificate genetic, la fel si prin grafenul pe care il introduc nu doar in noi, ci si in plante, apa, aer, etc. EI INCEARCA SA O FACA PE EA SA MINTA!

Si de aceea e necesar sa comunicam cu Ea prin INTEGRITATE, caci facem parte din aceeasi Esenta.
Integritatea este fundamentala in acest proces de transformare si renastere.


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 342
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Curajul de a fi OM

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron