George Kavassilas - Calatoria Noastra Acasa

Curaj, Inspirație, Entuziasm

George Kavassilas - Calatoria Noastra Acasa

Mesajde mszavai » Vin, Dec 09 2011 1:45 am

.
Sa fim pregatiti pentru un eveniment major de control mental!George Kavassilas ne atentioneaza sa fim pregatiti pentru un major eveniment de control mental.

Diferitele rase extratereste ce au mentinut sub 'control' Umanitatea vor face tot ce le va sta in putinta pentru a distrage populatia de la Marea Tranzitie ce are loc in prezent si de a-i duce mai departe pe cei 'alesi' in lumile mult-promise de 'lumina si iubire', in care totul e 'frumos' si... 'ne iubim'.

Posibile scenarii:

    - o asa-zisa 'invazie' planetara de ET 'pozitivi' care vor veni sa ne 'salveze' de ET 'negativi'

    - proiectul Blue Beam - cei 'alesi' vor fi 'ridicati la cer'

    - doua 'luni' pe cer - aparitia pe cer a unei nave spatiale venita din Orion - Planeta X/ Nibiru - care va inlocui actuala nava spatiala - Luna

George Kavassilas - Călătoria Noastră Acasă şi Marea Decepţie

Faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a accesa cele 2 parti ale prezentarii.


Imagine


ImagineTextul in engleza al acestei prezentari poate fi descarcat de aici.


Prezentarea a fost tradusa integral (cele 3 parti) in limba franceza


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 519
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Sep 16 2012 11:56 pm

.

Calatoria Noastra Universala - de George Kavassilas

Pentru toti cei care, la fel ca si mine, il indragiti pe Prea-Minunatul George Kavassilas, va recomand noua sa carte Our Universal Journey (Calatoria Noastra Acasa).

Cartea este bineinteles in engleza. Se poate descarca in format electronic, sau poate fi cumparata de aici.

Pentru toti cei care nu vor avea acces la aceste informatii, iata un succint rezumat al subiectelor dezbatute de George in cartea sa (pentru mai multe detalii va recomand prezentarea Calatoria Noastra Acasa si Marea Deceptie):

In 2003, George a fost vizitat de familia sa galactica si dus pe o nava mare situata in apropiere de Sirius. Corpul sau fizic a fost sustinut in viata prin campul unificat de constiinta al familiei sale (fara nici un fel de tehnologie), astfel incat intreaga esenta a lui George a putut parasi corpul si experimenta toate dimensiunile acestui univers si dincolo de acesta, reamintindu-si astel cine suntem, de unde venim si spre ce ne indreptam.

Ne aflam aici cu totii pentru a experimenta Lumina. Este Esenta acestui Creator/Univers si reprezinta polaritatea (dualitatea, frecventa, vibratia, energia, cuvantul, Logos) in perfect echilibru.


Imagine


Fiecare dintre noi existam dincolo de acest Univers, in Omnivers, si avem propria noastra Esenta si propriul nostru Sistem Creational. Invatam reciproc despre Esenta Unica a fiecaruia dintre noi, experimentand in mod direct Sistemele nostre Creationale.

In interviurile si prezentarile sale, George vorbeste despre programele de control si manipulare ale omenirii, cele mai sofisticate fiind cele de natura spirituala, culminand cu miscarea New Age.

In cartea sa, George adreseaza foarte multe dintre conceptele New Age si le dezvaluie adevarata natura.


Intregul

Asemeni Universului acesta a carui Esenta Unica este Lumina si care are potential infinit, la fel si Esenta noastra Unica, a fiecaruia dintre noi, este Infinita. Aceasta inseamna ca am existat si vom exista intotdeauna si nimeni nu ne-a dat nastere!

Pentru a experimenta Lumina, a fost necesar din partea Creatorului acestui Univers sa plaseze o parte din Esenta Sa in noi -Samanta Christica- de aici conceptul de 'nastere' sau 'copii' ai lui Dumnezeu.

Conceptul de 'Intreg' reprezinta ceva finit; este deci opus infinitatii si are ca scop conducerea omenirii spre o constiinta de grup, constiinta lui Sananda/ Jehova/ Saturn. Este fiinta care s-a auto-intitulat "Dumnezeu" - creatorul a absolut tot ce exista si este fiinta catre care OMUL continua sa isi indrepte rugile zi de zi.


Intunericul

Intunericul este simplu doar cealalta 'jumatate' a Luminii (Esenta acestui Univers). New Age prezinta intunericul ca fiind iluzoric, cu toate acestea insa, ni se spune ca este un virus ce a infectat Creatia si trebuie exterminat!

Lumina este prezentata ca fiind singura adevarata, reala, pozitiva, subconstientul omenirii fiind astfel pregatit pentru 'maestri ascensionati, 'ingerii' si 'familia galactica de Lumina' care vin sa ne salveze de la propria pierzanie!


Decaderea umana

Pentru a incheia Calatoria Noastra Universala pe care am inceput-o cu eoni in urma, Calea Lactee, Sistemul nostru Solar si Planeta Pamant au fost create ca fractale ale intregului Univers. Deasemenea, Fiinta Umana -cea mai sofisticata forma biologica de manifestare- a fost creata ca un fractal al Universului, de aici puterea Omului (a spiritului intrupat in forma Umana) care este egala cu puterea Creatorului acestui Univers. Fiecare molecula, atom, celula, fiecare microorganism din corpul nostru este de fapt o entitate de sine statatoare, reprezentant al unui 'coltisor' din acest vast univers (fiecare celula - un sistem de stele, fiecare atom - o galaxie).

Un exemplu de fractal este samanta. Samanta reprezinta forma 'concentrata' a unei plante, sau a unui copac.

Imagine


Omul este singura fiinta capabila sa acceseze toate cele 12 dimensiuni ale Universului, de aici interesul deosebit al 'fratilor nostri de lumina' care se hranesc cu energia manifesta de oameni.

Prin intermediul sofisticatelor programe spirituale, ni se spune ca Fiinta Umana este 'plina de pacat', ca suntem cele mai decazute fiinte si ca trebuie sa fim salvati de la propria auto-distrugere.

In realitate, NOI, spiritele manifestate in forma Umana, suntem cele mai stravechi din Univers, suntem deschizatorii de drumuri si suntem priviti cu deosebita reverenta in intrega Creatie! Suntem reprezentantii a multor rase si civilizatii si, fiind un fractal universal, toate realizarile noastre de aici le vom duce inapoi cu noi la familiile noastre de Lumina de unde venim. Noi suntem primii care vom absolvi (incheia Calatoria Universala) si vom deveni Creatori ai Luminii, asemeni Creatorului acestui Univers.

Vestea cea buna este ca, dat fiind faptul ca existam in timpul universal circular si nu in timp liniar, DEJA AM ABSOLVIT!


Activarea ADN-ului

Fiind un fractal al Universului, a fost necesar ca Planeta Pamant sa se manifeste in toate cele 12 dimensiuni, incepandu-se astfel cu dimensiunea a 12-a si ajungandu-se pana in densitatile fizice 1 - 4.

Pe masura ce planeta a coborat in dimensiunile mai dense, a fost necesar ca intreaga noastra Esenta sa fie comprimata, experienta fiind cunoscuta in Univers sub numele de procesul comprimarii. Pe parcursul acestui proces, ne-am comprimat in mod voit cele 12 nivele de ADN in 11, 10, 9 etc... ajungandu-se astfel pana la cele 2 nivele de ADN actuale.

Stiind foarte bine cine suntem, de ce ne aflam aici si ce incercam sa realizam, Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn) impreuna cu ceilalti Zei Creatori care s-au declarat 'deasupra' Creatorului Universal, au creat propriul lor Sistem Creational in cadrul dimensiunilor fizice 1 - 4, dupa modelul Universal alcatuit din 12 dimensiuni.


Imagine


Intrucat toti acesti Zei Creatori s-au departat foarte mult de Esenta Universala, toate creatiile lor sunt bazate pe lumina artificiala, ce copiaza structura energetica a Adevaratei Lumini. Toti cei care acceseaza acest Sistem de lumina artificiala traiesc experienta dimensiunilor 'superioare' si a starii de 'iluminare'.

In cadrul Sistemului sau Creational, Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn) a creat 12 nivele artificiale de ADN conectate la inelele lui Saturn. 'Reactivarea ADN-ului' implica conectarea la aceste realitati artificiale.


Imagine
Imagine copyright George Kavassilas


Mai mult decat atat, ADN-ul este 'virusul sintetic' ce a fost introdus de catre Dumnezeu (Sananda/Jehova/Saturn) in corpul uman prin modificari genetice ce au avut loc in ultimii 300 000 ani. ADN-ul reprezinta masculinul in forma sa distorsionata si este 'valul' care nu ne permite sa ne reconectam cu Esenta Noastra Adevarata. George spune ca mitocondria este de natura feminina, reprezinta mama, si este materialul nostru genetic originar.


Ascensiunea

Prin intermediul invataturilor New Age ni se transmite ca suntem fiinte decazute ce salasluiesc in dimensiunile 'joase' si pentru a ne rascumpara 'pacatele' e necesar sa 'ascensionam' in dimensiunea a 5-a.

In realitate, noi existam in TOATE dimensiunile acestui Univers!

Incheierea Calatoriei Noastre Universale presupune NU reintoarcerea noastra in dimensiunea a cincea 5-a, unde existam deja, ci nasterea noastra ca si Creatori Universali, nastere ca se va realiza aici pe Pamant, Planeta Pamant fiind manifestarea Divinului Feminin si Mama noastra!

George spune ca in dimensiunea a 5-a (ceea ce noi numim Raiul) nu exista razboaie, boli (si implicit vindecatori) si nu exista nici un fel de tehnologie, pentru ca in dimensiunea a 5-a totul este in perfect echilibru. Dezechilibrul se poate experimenta doar in dimensiunile fizice 1 - 4.Chakre/ glanda pineala/ kundalini

Dupa spusele lui George, PROGRAMUL CEL MAI SOFISTICAT DE CONTROL, MANIPULARE SI FRAGMENTARE al Omenirii este sistemul artificial de chakre, cu energia kundalini si glanda pineala (in realitate toate acestea fiind tehnologii atlanteene).

Sistemul de chakre a fost creat de Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn), cele 7 chakre conectand Fiinta Umana la cele 7 inele saturniene.

Glanda pineala este un implant biologic, rezultat al manipularilor genetice facute asupra Fiintei Umane de catre Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn) si Zeii Creationali.

Prin activarea energiei kundalini se atinge starea de 'iluminare' din realitatile de lumina artificiale ale lui Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn).


DE CE, LUMINA?

Conflictele, polaritatea si fragmentarea sunt caracteristice numai dimensiunilor fizice 1- 4. In dimensiunea a 5-a totul este in armonie, suntem cu totii o Minunata Familie si impreuna ne cream experientele pe care alegem sa le avem in dimensiunile fizice si rolurile pe care le vom juca fiecare dintre noi. Incheierea Calatoriei Noastre Universale presupune experimentarea tuturor posibilitatilor oferite de acest Univers, insemnand ca toti cei care suntem gata de absolvire am fost si cei mai tirani si nelegiuiti si cei mai buni si iubitori si absolut tot restul!

Lumina, dupa spusele lui George, este o Esenta atat de unica in Omnivers pentru ca se exprima prin polaritate. Experienta polaritatii si fragmentarii ofera unui spirit profunda Reverenta fata de starea Santificata/Unificata si acesta este motivul pentru care foarte multi am fost atrasi de Esenta acestui Univers.

Se poate spune deci, ca prin experimentarea polaritatii si fragmentarii invatam sa fim Recunoscatori, de aceea RECUNOSTINTA ESTE ENERGIA CHEIE DE MANIFESTARE a acestui Univers!

George spune ca folosind energia Recunostintei in mod constient, apreciind tot ceea ce ne ofera viata, multumind absolut fiecarei constiinte cu care interactionam, dezactivam energia karmica care face ca lectiile sa se repete in vietile noastre, pana cand DARUL experientei respective este primit.
Imagine

Recunostinta deschide usa spre... forta, intelepciunea si creativitatea acestui univers.
Deschizi usa folosind recunostinta. - Deepak Chopra.
Nota:

NU este permisa copierea si afisarea acestui mesaj pe nici un alt site, blog, forum sau grup fara permisiunea noastra in scris. Multumim pentru intelegere.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 519
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Joi, Oct 11 2012 3:55 am

.
21 decembrie 2012 – mare atentie!

Dupa spusele lui George, ciclul Calatoriei Noastre Universale, precum si celelalte cicluri: cosmic, galactic, planetar, inclusiv ultimul ciclu planetar cunoscut si sub numele de Marele An sau Precesiunea Echinoctiilor, toate aceste cicluri se vor incheia pe data de 20 martie 2013 (echinoctiul de primavara, cand lumina si intunericul sunt in echilibru) si NU pe data de 21 decembrie 2012 (solstitiul de iarna, cand intunericul si lumina sunt la polaritati extreme, cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte, atentie!).

Imagine
Imagine copyright George Kavassilas


Imagine


Calendarul mayas, explica George, nu vorbeste doar despre aceste cicluri care se incheie, ci vorbeste despre Constiinta care incheie aceste cicluri, iar Constiinta aceasta suntem NOI!

Pentru cei care nu sunteti foarte familiari cu lucrarea lui George, doresc sa precizez faptul ca toata informatia prezentata de el se bazeaza nu pe cercetare sau pe mesaje transmise de alte entitati, ci pe experientele sale din viata aceasta si din alte vieti despre care si-a reamintit (inclusiv viata in care a lucrat la crearea calendarului mayas).

George atrage atentia asupra ceremoniilor ritualistice organizate peste tot in lume la data de 21 decembrie 2012 si a EFECTELOR DEVASTATOARE pe care aceste energii artificiale toxice le vor avea asupra Mamei Pamant! Mare atentie!!!

Prin aceste ritualuri, organizate in mod special in locuri sacre situate in punctele de intersectie ale meridianelor (liniile energetice ale Pamantului), se urmareste ancorarea energiilor 'sursei', a 'maestrilor ascensionati' si a 'confederatiei galactice' ce vor permite manifestarea acestora aici, in planul terestru, in momentul cand vor veni sa isi ridice 'turma' la ceruri!

Ritualurile/ meditatiile ce implica ancorarea unei energii externe (ex. flacara violeta - St. Germain, sabia albastra - Arhanghelul Mihail, lumina alba - Sursa) au ca scop ancorarea energiilor acestor entitati.

George spune ca pentru a contrabalansa aceste energii, tot ce trebuie sa facem este sa emanam propria noastra Lumina! Simplu!!!


Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 519
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

integrarea chakrelor

Mesajde mszavai » Sâm, Ian 26 2013 1:59 am

In urma cu 9 ani, am participat la un eveniment spiritual unde am avut ocazia sa-mi vad aura live pe un monitor de computer. Am fost surprinsa sa vad ca aura mea era aurie (nu avea culorile 'traditionale' ale chakrelor) si a ramas asa, timp de aproximativ 15-20 minute cat am stat in fata monitorului.

Avand in vedere ca singura cale de reintoarcere Acasa este prin Inima, cele sapte chakre pentru mine nu au avut sens, reprezentand un stadiu de fragmentare si NU de unitate. Acum sapte ani, am organizat o meditatie de grup aici pe site prin care am integrat toate chakrele in centrul inimii. La vremea respectiva, am considerat ca este vorba de chakra inimii pentru ca nu am stiut ca sistemul de chakre este un sistem artificial impus asupra Fiintei Umane in scopul manipularii si controlului, asa cum explica foarte frumos George Kavassilas.

Referitor la integrarea chakrelor, George spune ca si el le-a integrat, aducandu-le pe toate in centrul inimii si ca aura lui apare in fotografiile de tip kirlian ca fiind alba.

Nu as putea spune daca eu personal mai am chakre sau daca am avut chakre in viata aceasta, cert este ca in momentul in care mi-am activat centrul inimii (in urma cu aproximativ zece ani), cerand cu toata puterea mea sa descopar ADEVARUL si sa redevin UNA cu CEEA CE SUNT, de atunci centrul inimii mele, situat profund in interiorul pieptului, a devenit cald si indiferent de experientele prin care am trecut si trec, ramane asa, radiind constant Interesant este ca nu am auzit pe nimeni vorbind despre acest lucru pana acum.

Cand ne activam centrul fiintei noastre, Esenta Noastra, si ne aliniem ego-ul si intreaga fiinta cu Sinea Divina, indiferent de sistemele artificiale impuse asupra noastra fie ele chakre, implanturi, imprinturi, programe, etc. nu mai au efect! Si acesta este ADEVARUL, iar toti cei care au pornit cu adevarat pe acest drum si nu s-au lasat sedusi de poleitele 'vorbe de duh’ ale 'maestrilor ascensionati' stiu acest lucru… din propria experienta!

In timp ce in Romania multe persoane trezite spiritual sunt in continuare atrase de chakre, mesaje channel, maestri ascensionati, initieri reiki, si 'guru veniti din strainatate' (vechea preotime in 'straie noi'), aici in America foarte multa lume a realizat intr-un fel sau altul ca New Age este de fapt acelasi program religios, prezentat intr-o forma mai sofisticata menita sa 'gadile' ego-ul celor 'alesi’.


Imagine

De aceea, foarte multi se deschid acum spre extraordinarul mesaj transmis de George Kavassilas, George fiind una dintre cele mai populare personalitati pe posturile de radio alternative, (unul dintre posturi a raportat ascultatori din 78 de tari conectati in direct pentru a asculta un interviu cu George).


Poem by Geri Jones

Australian george kavassilas is not your ordinary bloke
Who's been living an ordinary life, you see...
When talking of george's story ~ where to begin?
So many extra-ordinary things happened for him!
He had his eyes and ears open right from the start,
And there is never a moment he does not speak from his heart!

Right at the beginning he saw the World through different eyes -
That the Universe is full of life, to him was no surprise!
He could always see and feel life around him in different ways
Than many others ~ so he stepped into the maze!!

His childhood journey was incredibly unique.
He has many stories about which to speak.
Strange trips on space ships took him far out in space,
And he met many beings, not of Human race!

One extra-ordinary journey through Universal Dimensions
Deserves very much more than just a simple mention -
Because he rediscovered what life is all about,
He knows everything again ~ there is no doubt!!

From these experiences, george is so wise.
There is not one single truth he tries to disguise.
So take time to listen, you'll be soon out of that haze
Of the not knowing. This truth will AMAZE!!!
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 519
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde DARA » Lun, Ian 28 2013 2:22 pm

Ce minunat ar fi sa ne trezim cu totii mai repede si sa constientizam ca IUBIREA este o forta pur spirituala si nu un sentiment (precum atasamentul, senzualitatea, dragostea), ca ea se manifesta prin vointa activa, prin A FI (nu prin cea intelectuala), prin libertate, prin ceea ce am facut in vietile anterioare, prin eterul luminii si al caldurii, adica al simtirii vii, simtirea inimii.

Sunt perfect de acord cu ceea ce ai scris scumpa mea Monika, :love36 iar George stie ce spune, nu sunt povesti. Culorile unite ale curcubeului formeaza culoarea alba. Devenim din copii curcubeu, indigo, etc., diamante ce se tot slefuiesc. :angel8 Poate pare greu de acceptat, fiindca noi oamenii spunem mai mereu ca daca noua nu ni se intampla inseamna ca nu exista. Eu cred ca sunt incarnarea lui Toma Necredinciosul :confused5 (ca tot este la moda sa fi incarnarea unui personaj cunoscut :biggrin ), fiindca a fost nevoie sa am propriile-mi experiente pentru a ma constientiza, apoi a intelege de ce Doamna Desanca :heart35 avea aura alba, stralucitoare, iar din mainile Dansei ieseau stelute aurii. Am inteles mai tarziu ce se intampla cu noi si de aceea am si scris aceste randuri, de aici.

Va pusic! :curcubeu: :soare:
DARA.
Avatar utilizator
DARA
 
Mesaje: 56
Membru din: Lun, Noi 06 2006 8:47 pm


Înapoi la Curajul de a fi OM

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron